Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Wrocław] 15.05.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
116 odpowiedzi w tym temacie

#61 stilo

stilo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 14.05.2004 - |13:01|

Jeszcze nigdy nie byłem na takim zlocie, a bardzo bym chciał.
Mam tylko takie pytania:
Czy trzeba się zdeklarować na 100%?
Jeżeli ktoś się nie zdeklaruje, to czy może mieć problem na przykład z miejscem?
Czy wynajęcie lokalu finansują wszyscy przybyli uczestnicy i szacunkowo jaka może być to kwota?
Czy jeżeli zdeklarowałbym się dopiero jutro tj. 14.05.04, to nie będzie za późno (wszystko zależy od tego czy teściowa będzie mogła zająć się dziećmi)?

Jeżeli będę mógł przyjść to przyjdę razem z żoną, która też jest fanką Stargate (właściwie to ona była pierwsza i mnie zaraziła tym serialem).

A swoją drogą ciekawy jestem czy nie bylibyśmy najstarsi wśród towarzystwa, bo nastolatkami niestety już nie jesteśmy. Czy ktoś uważa, że to mógłby być problem?

Pozdrowienia dla wszystkich i (mam nadzieję) do miłego zobaczenia.

Obecnosc na 100%.Co do wieku-własnie ciekawe kto bedzie najstarszy -mysle o sobie. :D
  • 0

#62 arkaszka

arkaszka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 14.05.2004 - |13:40|

Udało mi się w końcu poukładać plany na sobotę - tak więc zgłaszam obecność na zlocie ale dopiero od 17.00.

Do zobaczyska !!! :D
  • 0

#63 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 14.05.2004 - |15:14|

Uwaga Uwaga!!!!!

Jutro na zlocie pojawie sie na 100%

12:20 (no mam nadzieje ze PKP nie zawiedzie :D) bede w pieknym miescie Wroclawiu. :D

Niestety bede mogl zostac tylko do godziny 23 z minutami bo o 23:45 mam pociag powrotny (chyba ostatni bezposredni)

:D

P.S.

Nexus daj jakis numer na kom :D (na PM albo @ lub GG)
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#64 Setesh

Setesh

Szeregowy

• Użytkownik
  • 30 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 14.05.2004 - |16:30|

Yo - mam prośbę (i to *** wielką) !!

może ktoś z was mnie powiadomić gdzie będziecie ok 19:00-20 :00 bo o 19:00 kończę robotę więc wcześniej mimo że chce to nie dam rady się pojawić ;-( Jakby co to ślijcie informacje na kom : 0-502-965-121

Z góry wielkie dzieki i czekam jutro na odpowiedź bo ... jeszcze nie byłem na żadnym zlocie a czas ucieka ... ;-)

Seth out ;-)
  • 0
Setesh (Tadeusz Miszczyk)
GG : 2320016
E-Mail : TMSeth@o2.pl
Programowanie i Borland C++ Builder (Powered by : L.A.M.P.) - na razie w fazie wstępnej

#65 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 14.05.2004 - |19:13|

Taka mala sprawa ;]
Wedlug programu mamy "czas wolny" :D ze sie tak wyraze miedzy 13:45 a 17:00 to dosyc sporo czasu nawet biorac pod uwage jedzenie obiadku :)
A wlasnie dzisiaj sie dowiedzialam ze podobno we Wrocku kolo rynku jest przecudowny ogrod botaniczny i akurat w nim wszystko kwitnie i podobno zapiera dech w piersi. Nie wiem czy ktos to podchwyci ale jakby bilety ne byly za drogie i nie byloby co robic innego przez ten dluuugi czas to mozna by zajzec :) oczywiscie to tylko propozucja ktora dzis uslyszalam i tylko dalej przekazuje, podobno warto. Ale pewnie nie bedziemy mieli czasu i ochoty na takie rzeczy :wub:
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#66 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 14.05.2004 - |21:31|

Taka mala sprawa ;]
Wedlug programu mamy "czas wolny" :D ze sie tak wyraze miedzy 13:45 a 17:00 to dosyc sporo czasu nawet biorac pod uwage jedzenie obiadku :)

Droga botaniczko saggi :D
Zanim dotrzemy do restauracji to minie conajmniej pół godziny (jeśli nie będziecie podziwiać piękna lokalnych zabytków :P). Zamówienie i oczekiwanie drugie pół. Konsumpcja i miła rozmowa - godzinka. Mamy już 15.45. Odpoczynek - pół godzinki. I jest już 16.15. Dojście do ogrodu i powrót zajmie ok. 30 minut. Zostanie nam 15 minut na ogród. :) Trochę napięty plan :D.

UPDATE!
Opierając się na doświadczeniu właścicieli lokalu, możemy trochę zmienić agendę spotkania. Najprawdopodobniej obejrzymy najpierw odcinki serialu. Później może być problem z hałasem z zewnątrz (z dziedzinca).
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#67 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 14.05.2004 - |21:32|

Obecnosc na 100%.Co do wieku-własnie ciekawe kto bedzie najstarszy -mysle o sobie. :D

No faktycznie ciekawe. Nie podałeś w profilu daty urodzenia, więc trudno to ocenić. Ale mimo to obstawiał bym siebie.
A tak na marginesie to na wcale nie prawda, że na forum są sami nastolatkowie. Przedział wiekowy jest dość duży. Mamy tu chyba co najmniej trzy pokolenia.
  • 0

#68 andrzejb

andrzejb

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 15.05.2004 - |07:32|

No faktycznie ciekawe. Nie podałeś w profilu daty urodzenia, więc trudno to ocenić. Ale mimo to obstawiał bym siebie.
A tak na marginesie to na wcale nie prawda, że na forum są sami nastolatkowie. Przedział wiekowy jest dość duży. Mamy tu chyba co najmniej trzy pokolenia.

Nie wiem czy dobrze obstawiasz, mam przeczucie, że nie. Przekonamy się na zlocie bo na 100% będę. Jednak gdybym się mylił byłoby jeszcze bardziej sympatycnie. :D :wub:

Pozdrawiam i do zobaczenia
Andrzej
  • 0
pozdrowienia Andrzej

#69 BSL

BSL

Fotoreporter

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoRuda Slaska

Napisano 15.05.2004 - |08:05|

Ja juz powoli sie zbieraz o 9.50 bus do Katowic a o 10.4X odjazd ...

Nexus nie zapomnij o mnie :)
  • 0
Dołączona grafika

#70 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 15.05.2004 - |08:47|

Ja też zaraz wychodże. Na pociąg o 11.11
Jak wszystko dobrze pójdzie to 13.36 powinienem się zjawić w Wrocławiu razem z saggi
  • 0

#71 stilo

stilo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 15.05.2004 - |09:51|

Juz mozna spradzic w moim profilu date urodzenia :lol: Chyba jednak zle obstawiałes. :D
  • 0

#72 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 15.05.2004 - |09:55|

Nadciagają. Posiłki :D :D :D
Przypominam! Dworzec główny pod zegarem 13.45!
<--------- szukajcie gościa z takim avatarem na białej koszulce (poza tym czarne buty, czarne spodnie, ciemnoszara kurtka, szara czapka i zielony plecak!). Ukrytych znaków szczególnych nie podaję! :P
Też za chwilę wychodzę. :D
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#73 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 15.05.2004 - |10:43|

Liczymy na zdjęcia z waszego zlotu :D . Mam nadzieję że przebijecie Warszawę :D .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#74 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 15.05.2004 - |22:12|

Jeszcze specjalnie przed spańkiem, muszę powiedzieć, że takie spotkania to wspaniała rzecz i winszuje osobą które prowadzą właśnie teraz dyspute w pomieszczeniu odraw oraz wspaniałej organizacji spotkania.
Log65: Happy camper

#75 fugiel

fugiel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 16.05.2004 - |00:36|

Ja niestety :( byłem tylko na początku ale zapowiadało się eXtra! :)
Knajpka wymażona na zloty SG1 ! Duzy ekran :o i samoobsługa w nalewaniu napojów chłodzązych :P ( przynajmniej na początku) no i fajny wystruj więzienny :D
No i organizacja wypadła jak najbardziej profesjonalnie !! Brawa dla Nexusa
Hej;)

Użytkownik fugiel edytował ten post 16.05.2004 - |00:39|

• 0

#76 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 16.05.2004 - |05:59|

Wlasnie zawędrowałam do domku po zlocie :D
Za chwilkę idę lulu bo na oczka nie widzę ale chce najpierw powiedzieć tylko jedno:

BYLO SUPER!! Zresztą jak zawsze :)

Troszke pogoda kaprysiła podczas obiadu :P ale przynajmniej było jakieś urozmaicenie przy jedzeniu ;]

Dobra nie pisze nic więcej bo ciągle mam pełno literówek przez to, że mam mgłę przed oczami :D

Mam nadzieję, że jak się wyśpię i tu zajżę to będzie juz pare fotek :D
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#77 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 16.05.2004 - |06:15|

Cóż tu dużo gadać, było świetnie !!
Dla mnie i saggi zlot trwał najdłużej :D .
Gd pewnie wszyscy uczestnicy zlotu juz dawno spali, my kontynuowaliśmy w dworcowym barze, przy lodach.
No ale teraz już czas wreszcie spać.

PS
stilo, faktycznie mało kto może cię tu przebić ;)
  • 0

#78 dark.raven

dark.raven

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 16.05.2004 - |09:12|

Obudzilam sie wlasnie i zajrzalam tu liczac na pare fotek, ale czhyba musze jeszce troche poczekac:) Switnie sie wczoraj bawilam, sal byla super..projektor duzy ekran:) Niestety nie moglam zostac do konca, bo ...kiedys trzeba bylo wrocic do domu:)))
  • 0
znana obecnie jako ladyhawke

#79 januszek

januszek

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 297 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 16.05.2004 - |10:02|

Pierwsze fotki juz sa: FOTKI

Ziemek

ps. ale mnie glowa boli... :P