Obecnosc na 100%.Co do wieku-własnie ciekawe kto bedzie najstarszy -mysle o sobie.Jeszcze nigdy nie byłem na takim zlocie, a bardzo bym chciał.
Mam tylko takie pytania:
Czy trzeba się zdeklarować na 100%?
Jeżeli ktoś się nie zdeklaruje, to czy może mieć problem na przykład z miejscem?
Czy wynajęcie lokalu finansują wszyscy przybyli uczestnicy i szacunkowo jaka może być to kwota?
Czy jeżeli zdeklarowałbym się dopiero jutro tj. 14.05.04, to nie będzie za późno (wszystko zależy od tego czy teściowa będzie mogła zająć się dziećmi)?
Jeżeli będę mógł przyjść to przyjdę razem z żoną, która też jest fanką Stargate (właściwie to ona była pierwsza i mnie zaraziła tym serialem).
A swoją drogą ciekawy jestem czy nie bylibyśmy najstarsi wśród towarzystwa, bo nastolatkami niestety już nie jesteśmy. Czy ktoś uważa, że to mógłby być problem?
Pozdrowienia dla wszystkich i (mam nadzieję) do miłego zobaczenia.
[Wrocław] 15.05.2004
Napisano 14.05.2004 - |13:01|
Napisano 14.05.2004 - |13:40|
Do zobaczyska !!!
Napisano 14.05.2004 - |15:14|
Jutro na zlocie pojawie sie na 100%
12:20 (no mam nadzieje ze PKP nie zawiedzie
Niestety bede mogl zostac tylko do godziny 23 z minutami bo o 23:45 mam pociag powrotny (chyba ostatni bezposredni)
P.S.
Nexus daj jakis numer na kom
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 14.05.2004 - |16:30|
może ktoś z was mnie powiadomić gdzie będziecie ok 19:00-20 :00 bo o 19:00 kończę robotę więc wcześniej mimo że chce to nie dam rady się pojawić ;-( Jakby co to ślijcie informacje na kom : 0-502-965-121
Z góry wielkie dzieki i czekam jutro na odpowiedź bo ... jeszcze nie byłem na żadnym zlocie a czas ucieka ... ;-)
Seth out ;-)
GG : 2320016
E-Mail : TMSeth@o2.pl
Programowanie i Borland C++ Builder (Powered by : L.A.M.P.) - na razie w fazie wstępnej
Napisano 14.05.2004 - |19:13|
Wedlug programu mamy "czas wolny"
A wlasnie dzisiaj sie dowiedzialam ze podobno we Wrocku kolo rynku jest przecudowny ogrod botaniczny i akurat w nim wszystko kwitnie i podobno zapiera dech w piersi. Nie wiem czy ktos to podchwyci ale jakby bilety ne byly za drogie i nie byloby co robic innego przez ten dluuugi czas to mozna by zajzec
Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 14.05.2004 - |21:31|
Droga botaniczko saggiTaka mala sprawa ;]
Wedlug programu mamy "czas wolny"ze sie tak wyraze miedzy 13:45 a 17:00 to dosyc sporo czasu nawet biorac pod uwage jedzenie obiadku
Zanim dotrzemy do restauracji to minie conajmniej pół godziny (jeśli nie będziecie podziwiać piękna lokalnych zabytków
UPDATE!
Opierając się na doświadczeniu właścicieli lokalu, możemy trochę zmienić agendę spotkania. Najprawdopodobniej obejrzymy najpierw odcinki serialu. Później może być problem z hałasem z zewnątrz (z dziedzinca).
Napisano 14.05.2004 - |21:32|
No faktycznie ciekawe. Nie podałeś w profilu daty urodzenia, więc trudno to ocenić. Ale mimo to obstawiał bym siebie.Obecnosc na 100%.Co do wieku-własnie ciekawe kto bedzie najstarszy -mysle o sobie.
A tak na marginesie to na wcale nie prawda, że na forum są sami nastolatkowie. Przedział wiekowy jest dość duży. Mamy tu chyba co najmniej trzy pokolenia.
Napisano 15.05.2004 - |07:32|
Nie wiem czy dobrze obstawiasz, mam przeczucie, że nie. Przekonamy się na zlocie bo na 100% będę. Jednak gdybym się mylił byłoby jeszcze bardziej sympatycnie.No faktycznie ciekawe. Nie podałeś w profilu daty urodzenia, więc trudno to ocenić. Ale mimo to obstawiał bym siebie.
A tak na marginesie to na wcale nie prawda, że na forum są sami nastolatkowie. Przedział wiekowy jest dość duży. Mamy tu chyba co najmniej trzy pokolenia.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Andrzej
Napisano 15.05.2004 - |08:47|
Jak wszystko dobrze pójdzie to 13.36 powinienem się zjawić w Wrocławiu razem z saggi
Napisano 15.05.2004 - |09:51|
Juz mozna spradzic w moim profilu date urodzeniaNo faktycznie ciekawe. Nie podałeś w profilu daty urodzenia, więc trudno to ocenić. Ale mimo to obstawiał bym siebie.
Napisano 15.05.2004 - |09:55|
Przypominam! Dworzec główny pod zegarem 13.45!
<--------- szukajcie gościa z takim avatarem na białej koszulce (poza tym czarne buty, czarne spodnie, ciemnoszara kurtka, szara czapka i zielony plecak!). Ukrytych znaków szczególnych nie podaję!
Też za chwilę wychodzę.
Napisano 15.05.2004 - |22:12|
Napisano 16.05.2004 - |00:36|
Knajpka wymażona na zloty SG1 ! Duzy ekran
No i organizacja wypadła jak najbardziej profesjonalnie !! Brawa dla Nexusa
Hej;)
Użytkownik fugiel edytował ten post 16.05.2004 - |00:39|
Napisano 16.05.2004 - |05:59|
Za chwilkę idę lulu bo na oczka nie widzę ale chce najpierw powiedzieć tylko jedno:
BYLO SUPER!! Zresztą jak zawsze
Troszke pogoda kaprysiła podczas obiadu
Dobra nie pisze nic więcej bo ciągle mam pełno literówek przez to, że mam mgłę przed oczami
Mam nadzieję, że jak się wyśpię i tu zajżę to będzie juz pare fotek
Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 16.05.2004 - |06:15|
Dla mnie i saggi zlot trwał najdłużej
Gd pewnie wszyscy uczestnicy zlotu juz dawno spali, my kontynuowaliśmy w dworcowym barze, przy lodach.
No ale teraz już czas wreszcie spać.
PS
stilo, faktycznie mało kto może cię tu przebić
Napisano 16.05.2004 - |09:12|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »