Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Poznań] 22.05.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
93 odpowiedzi w tym temacie

#61 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 410 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 23.05.2004 - |13:44|

Witam
To ja tez dorzucę parę słów. Byłem pierwszy raz na takim (jedynym zlocie :) ) i musze przyznać że było fantastycznie :D :D . Jak już to powiedzieli weterani zlotów „Jak będzie raz na takim zlocie to już bez nich żyć nie można” i to jest fakt. Świetne towarzystwo, wspaniali ludzie i co najważniejsze wspólna pasja. Dzięki wszystkim i czekam na pierwsze zdięcia z zlotu ^_^

P.S. I gdyby nie te spóźnienie :angry:, to bym się jeszcze wyspał przed zajęciami :( , ale i tak poszedłem i jak się okazało to pół grupy nie było bo ponoć wczoraj gdzieś imprezowali :lol:

Użytkownik Zibi edytował ten post 23.05.2004 - |13:47|

• 0

#62 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 23.05.2004 - |13:53|

Emisja Stargate'a w TV znacząco wpłynęła na poprawienie mojego samopoczucia. Teraz już mogę spokojnie napisać notatkę służbową ze spotkania.
Z rejonów południowych byłem tylko ja i kwiatek. Zawsze to jacyś reprezentanci ;)
Dwu i półgodzinną podróż w pociągu spędzilismy w korytarzu wagonu klasy pierwszej. I w zasadzie nie wiem kiedy to minęło. Na dworcu czekała na nas już spora ekipa. Potem wyruszyliśmy w kierunku znanego z poprzednich spotkań lokalu. No zaczęło się. Przyznam szczerze, że nie byłem przygotowany na tak szybkie tempo...rozmów :P Sprawdziły się też wszystkie opowieści na temat organizatora - MrSatan'a. Popularne określenie "człowiek-dusza towarzystwa" jak najbardziej pasuje do jego osoby. Żałować tylko, że nie mieliśmy kamery. W międzyczasie odwiedziliśmy miejsce z zapiekankami-gigantami. Rzecz przepyszna, ale ja bym jeszcze popracował nad sosem czosnkowym :D Powrót do lokalu i niemiła niespodzianka. Okazuje się, że lokal był zarezerwowany. MrSatan znalazł szybko lokal zastępczy i udaliśmy się w kierunku rynku. Po drodze ciąg dalszy rozmów, wizyta "ściany" z Ksyrax'em i poznańskiego rynku, którego do tej pory nie widziałem. Ładny, ale klaustrofobiczny jak na moje wrocławskie przyzwyczajenia ;).
Drugi lokal, "Pod Koroną" jak dobrze pamiętam, opanowaliśmy w szybkim tempie, płosząc klientelę, która przyszła posłuchać spokojnego jazzu. Przepraszamy :lol:. Impreza rozkręciła się na dobre. MrSatan przedstawił nam swoją lepszą połowę, którą jak sam mówi, od dłuższego czasu indoktrynuje SG1. Niestety moje zobowiązania wobec rodziny nie pozwoliły mi zostać do końca i jak wspominał Klorel, wróciliśmy razem z kwiatkiem i Bekoczem na dworzec. Dzięki Bekocz za szybkie tempo w drodze na dworzec. Droga powrotna w pociągu minęła szybko, bo po części na śpiąco. Współczuję tylko pasażerowi przedziału. Razem z kwiatkiem musieliśmy dać nieźle czadu oparami :lol: W każdym bądź razie musiał być "swój" człowiek, bo rozpoznałem w jego komórkowym dzwonku "Terminatora" :D Mam nadzieję, że kwiatek wysiadł w Opolu, bo mógłby się trochę zdziwić widząc tablicę "Przemyśl" :lol: W domu wylądowałem o 1:20, niezwłocznie witając się z poduszką.
Na koniec dwie rzeczy: pierwsza - o której napisał Ksyrax, uprzedzając mnie. Czasami trzeba przypadku, by spotkały się dwie osoby mieszkające wcześniej 30 km od siebie i które przeniosły się na drugi koniec Polski. Tak też się stało. :D Też cieszę się z tego spotkania Ksyrax. :D
Druga sprawa - dzisiaj rano zajrzałem do mojego plecaka. My to wszystko wyżłopaliśmy ?!?!?!?! Nie dziwne, że mrówki są takie bezlitosne dzisiaj :lol:

P.S. Ludzie, nie odpuszczajcie sobie takich imprez!

P.S. 2 Fajny komunikat "
ZNALEZIONO BŁĘDY:
Użyłeś więcej emotikonek niż na to pozwala forum. Prosimy zmniejszyć ich ilość."
:P
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#63 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 23.05.2004 - |20:05|

Zdjecia - gdzie sa zdjecia????

Ja chce zdjecia!!!!!!!!!!!

:D
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#64 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 875 postów
  • MiastoPOZNAŃ

Napisano 23.05.2004 - |20:25|

Ha ha ha !!
Zdjęć nie ma nie było i nie będzie :D

Tylko Ci co zjawili się na zlocie w Poznaniu je zobaczą HA HA HA no i jako bonus Ci ktorzy zjawią sie w Sierakowie :D a wierzcie mi zdjęcia będą super :) :) :rolleyes:
Takie jakich jeszcze nie było :D :lol:

No co, jakoś trzeba (nawet przekupstwem) ludzi namówić, żeby się na zlocie pojawili :P

Nie wiem jak zdjęcia fugla ale moje nie zostaną udostępnione w sieci :) (mam nadzieje :P ) przynajmniej do czasu Sierakowa :D

Użytkownik saggi edytował ten post 23.05.2004 - |20:25|

• 0

#65 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 410 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 23.05.2004 - |21:15|

Witam
Zdięcia Fugla juz mam :D, a sa ciekawe :) .
Saggi a co z tymi co nie beda mogli byc w Sierakowie? :( Miej że serce ;) dla tych niewinnych :)

Użytkownik Zibi edytował ten post 23.05.2004 - |21:16|

• 0

#66 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów

Napisano 23.05.2004 - |21:48|

Ha ha ha !!
Zdjęć nie ma nie było i nie będzie :D

Tylko Ci co zjawili się na zlocie w Poznaniu je zobaczą HA HA HA no i jako bonus Ci ktorzy zjawią sie w Sierakowie :D a wierzcie mi zdjęcia będą super :)  :)  :rolleyes:
Takie jakich jeszcze nie było  :D  :lol:

No co, jakoś trzeba (nawet przekupstwem) ludzi namówić, żeby się na zlocie pojawili :P

Nie wiem jak zdjęcia fugla  ale moje nie zostaną udostępnione w sieci :) (mam nadzieje :P ) przynajmniej do czasu Sierakowa :D

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie moge byc - buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :(

Miejcie litosc!!!!!!!!!!!!!!!

#67 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 23.05.2004 - |22:23|

Jak mowia ostatni beda pierwszymi wiec ja wypowiadam sie jako ostatni uczestnik zlotu (łeeee zapomnialem o Kwiatku :)). Nie bede sie powtarzal, ze bylo mega za.......scie.
Za brak zdjec chcialbym podziekowac bo wiekszosc z nich przedstawia mnie :) i to w pozycjach bardziej horyzontalnych niz wertykalnych. Ubawilem sie swietnia i tez nie moglem uwierzyc, ze az tyle tego wypilismy. Usmialem sie niesamowicie.
Korzystajac z okazji chcialbym przeprosic mirca, Zibiego, Saggi i Rejma za moje, hyhy jakby to powiedziec, lekkie przygasniecie pod koniec. To wszystko przez Kwiatka ktory spieszac sie na pociag narzucil takie tempo ze uuuuuuuuu. No nic. Na szczescie moja LEPSZA POŁOWA odwiozła mnie do domu i bylo pieknie.
Macie od niej gorace pozdrowienia i podziekowania. Ona rowniez bawila sie swietnie i powiedziala, ze mam naprawde fenomenalnych znajomych. Teraz juz na 100% nie przepusci wizyty w sierakowie.
No nic to sie rozpisalem jak zwykle. Hehehe co zrobic taki juz jestem. Bardzo sie ciesze ze was poznalem i naprawde bedziecie dla mnie zrodlem niezapomnianych wspomnien jak juz opuszcze nasza "kochana" ojczyzne. Jeszcze raz dziekuje wszystkim za przybycie i za wyrozumialosc w "aferze Pegaza".
Ciesze sie, ze zapiekanki smakowaly :):) z tego co pamietam to juz poprzednim razem poswiecono im troche uwagi na forum.
Do zobaczenia w Sierakowie papapa
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#68 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 23.05.2004 - |23:28|

Dobra jak nei bedzie zdjec, to wszyscy dostajecie bana :P Nawet kwiatek tu nie pomoze !!! ]:-> My chcemy zdjecia, zdjecia zdjecia ::>
  • www.gwrota.com

#69 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 875 postów
  • MiastoPOZNAŃ

Napisano 23.05.2004 - |23:29|

No może prześle mailem pare zdjęć do osób które nie mogą być z baaardzo ważnych powidów a będą chciały je obejżeć :> jeżeli będą chciały.
Co zrobić? Mam strasznie miękkie serce :) ale ogólnie dostępne to te zdjątka raczej nie będą :D
Katharn wiem, że ty nie możesz dlatego jak wywołam filmy i zeskanuję to jak chcesz mogę Ci mailnąć :) . Będzie ich około 50 a z pewnością większość będzie interesująca oczywiście jeśli wyszły :huh:

Grinch ;] no co się martwisz :D przecież TY będziesz w Sierakowie więc je zobaczysz :D a chciałbyś chyba żeby więcej ludzi się zjawiło, chociaż wiem, że to jest mało kuszący powód, żeby tam jechać ale jest jakiś i może przekona tych którzy są na krawędzi zdcydowania się :)

Użytkownik saggi edytował ten post 23.05.2004 - |23:31|

• 0

#70 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów

Napisano 24.05.2004 - |06:36|

Chce, chce.

Prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze......

Jestes kochana!!!!!

#71 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 410 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 24.05.2004 - |09:35|

Witam

....Korzystając z okazji chciałbym przeprosić mirca, Zibiego, Saggi i Rejma za moje, hyhy jakby to powiedzieć, lekkie przygaśniecie pod koniec...

Spoko daliśmy rade :D, dobrze ze miałeś przyboczny "sarkofag" to cie przywrócił do życia :D

..... To wszystko przez Kwiatka który śpiesząc sie na pociąg narzucił takie tempo ze uuuuuuuuu. .....

a teraz Kwiatek powinien mieć przydomek "zabójca" :D :D,

jak mi sie uda załatwic sprawe z kontem to zdjęcia będą jutro, jesli ktos chce wczesniej to moge podesłać na emaila, czyba ze Fugiel zgłosi zprzeciw :)
  • 0

#72 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 875 postów
  • MiastoPOZNAŃ

Napisano 24.05.2004 - |09:42|

ZDRADA!!!!!!!!!

:o

powiem Ci Zibi, że chyba Ci nie prześlę tych zdjęć B) boje się :P

Ktoś chce jeszcze na maila zdjęcia??

Katharn po ile mogę Ci wysyłać naraz zdjęć ?? tyle ile dam radę czy po kilka?? Czy jak??

Dzisiaj zdjątka zostaną oddane do wywołania i mam nadzieję, że już jutro będą do odebrania troche potrwa ich skanowanie ale myślę, że w środe już będe mogła je porozsyłać :)

MrSatan ty się nic nie przejmuj za taką organizację wszystko Ci wybaczymy :D pozdrów swój ... "sarkofag" .

Kwiatek jak egzam :> ?? ;)
  • 0

#73 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 24.05.2004 - |09:53|

ja bym bardzo prosil grinch@sg1.pl :> Dziekuje :>
  • www.gwrota.com

#74 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 24.05.2004 - |11:27|

No ja się cieszę, że zobaczę zdjęcia. Zawsze to jakoś pamiątka ;-). Poza tym zlot naprawdę był super więc warto go wspominać. Co do tempa Kwiatka. Faktycznie było ostre :rolleyes: ale w końcu jakoś udało się je wytrzymać :D . MrSatan miał najlepiej taki "Sarkofag" to faktycznie rozumiem, że go "postawił" na nogi. ^_^ .
A tak poważnie to pozdrowienia dla Agnieszki (przyszłej fanki serialu).
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#75 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 410 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 24.05.2004 - |11:49|

ZDRADA!!!!!!!!!
powiem Ci Zibi, że chyba Ci nie prześlę tych zdjęć  B)  boje się  :P

Dlaczego od razu zdrada? Saggi ale twoje i tak będą lepszej jakości :) bez urazy dla zdjęć z cyfraka :D, a jak do tej pory fungiel nie zgłosił sprzeciwów.
A zdięcia od Ciebie tym bardziej prosze :rolleyes: :rolleyes:

Katharn po ile mogę Ci wysyłać naraz zdjęć ?? tyle ile dam radę czy po  kilka?? Czy jak??
ja bym bardzo prosil grinch@sg1.pl :> Dziekuje :>

Całość zajmuje 7,5 MB tak wiec jak ktoś ma dużą skrzynkę to mogę na raz przepchać ewentualnie jutro pojawi sie link, musze poczekać aż sie serwer
  • 0

#76 Hangie

Hangie

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 24.05.2004 - |14:27|

Ce Forumowicze :]

Pewnie mnie nikt nie kojarzy ale coz ..... (no chyba ze ktos pamieta czasy irc-a, czy list dyskusyjnych, no ewentualnie chata na stronce Krzyska Lopaty).
Jak nie poznacie po fotce to ja to ten co sie z miss pojawil jak juz siedzieliscie sobie w pegazie :)
Tak czy inaczej powiedzialem ze zarejestruje, wiec jestem, a jak znajde czas to moze nawet czasem cos napisze.
Dla wtajemniczonych - kolo z dyskretnej 4 na 5 zadanek :]
A i jeszcze jedno, do osoby z ktora gadalem na temat TOL-i (sory zapomnailem nicka) - jak by co to daj adres ftp to moge Ci troszke ich podrzucic bo znalazlem je na jednym serwku

--
Hangie (dawny hangman)

Użytkownik Hangie edytował ten post 24.05.2004 - |14:31|

• 0

#77 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 24.05.2004 - |17:04|

Ja już widziałem zdjęcia od Zibiego. Są świetne, chociaż nie wszystkie wyraźne. Jest tego dużo. Niektóre pokazują "coca-colę" oraz jej ilości :-). Czekam teraz na zdjęcia saggi :-D
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#78 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 24.05.2004 - |18:28|

ALkoholicy !!! :P

Heheh zjdeica fajowe, jzu sie napalilem na czerwiec :> ahhh to bedzie jazda :D;)
  • www.gwrota.com

#79 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 410 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 24.05.2004 - |19:08|

ALkoholicy !!! :P

Heheh zjdeica fajowe, jzu sie napalilem na czerwiec :> ahhh to bedzie jazda :D;)

witam
Człowiek wypije jednegooooooooooo ;) kielonka i odrazu alkoholocy :P :P :P

ja juz sie tez nie moge doczekac :D, bedzie jazdo i to bez trzymanki :D :D
  • 0

#80 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 24.05.2004 - |20:07|

Jasne jednego :> Koledzy tez mowili, ze tylko na jednego mam wpasc, a film mi sie urwal na kilka godzin :P
  • www.gwrota.com

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych