Ja słyszałem, że tak właśnie jest. Te problemy techniczne to ponoć problemy z przeróbką NTSC na PAL. Obraz nie jest taki jak być powinien, dlatego amerykańce nie dają zgody na wypuszczenie wydania, które zawiera błędy. Tłumaczenie jest ponoć skończone. Ile w tym prawdy, to nie wiem. Kumpel pracował kiedyś w Empiku i miał drobne wtyki tu i ówdzie i tak mi powiedział
OMG normalnie spadłem z krzesła jak to przeczytałem i prędko się nie mogłem podnieść ze śmiechu.
Jeśli takie "jest ich wytłumaczenie" to jest to kompletnie nie poważne , żałosne i trąci straszną amatorszczyzną.
Jakie kurna przekodowywanie z NTSC na PAL no czy oni są poważnie i normalni??
Przecież to jest już zrobione dawno temu przynajmniej dobre ponad pół roku temu.
Wystarczy choćby spojrzeć tutaj --->
http://www.amazon.co...l...0890&sr=1-2Wydano to 29 października zeszłego roku.
Ach no i jakże wydano to w PALu więc co oni jeszcze chcą przerabiać skoro to już jest ?
Jedyne co to wystarczy dorzucić polskie napisy albo wstawić w miejsce innych i to wszystko od strony technicznej.
A może trzeba im sprowadzić z amazonu jedną kopię ? LOL
Reszta zależy od ich chcenia i tyle.
Druga sprawa dotyczy boksów do seriali wydawanych przez Galapagos. Dlaczego jednak w sklepach pojawiają się edycje bez boksów? Tego nie wiedziała i tak naprawdę nie wiedziała też, że tak się właśnie dzieje. No ale ponoć Galapagos ma zamiar wyjaśnić tę sprawę. Moim zdaniem przy przepakowywaniu filmów w MM i Empikach komuś się nie chce wkładać pudełka z powrotem w BOX
O a to ciekawa sprawa bo jeśli tak jest naprawdę to powinni to wyjaśnić.
I ciekawe co sie dalej działo z tymi kartonowymi opakowaniami.
Chociaż z tego co pamiętam to jak do MM przychodziła dostawa to odrazu boxy w różnych formach były spakowane w firmowych pudełkach i nie trzeba było tam nic przepakowywać jedynie je wypakować.
Więc wydaje mi się, że problem leży raczej gdzie indziej tam gdzie to pakują i wysyłają do sklepów.
Użytkownik biku1 edytował ten post 12.04.2008 - |18:38|