Skocz do zawartości

Jericho

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
855 odpowiedzi w tym temacie

#761 baka

baka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 12.01.2008 - |09:22|

na org.ru własnie sie pojawiły DVDScr. 3 pierwszych odcinków
  • 0

#762 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 12.01.2008 - |12:59|

No i malina :) Mimo iż jestem dopiero przy 13 odcinku pierwszego sezonu(od czerwca ? ) to już się cieszę,że Skeet Ulrich ma robotę :P Pozostaje tylko czekać na premierę i zasysać :)

Co to się będzie działo w lutym :) Prison Break, Lost, SGA, Supernatural i Jericho...ja chyba nie odejdę od kompa :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#763 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 12.01.2008 - |21:05|

screeen'y screenami, ale co z filmem? :)
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#764 Soul_of_Warrior

Soul_of_Warrior

Kapral

• Użytkownik
  • 177 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.01.2008 - |21:10|

Tez mnie swedzi, zeby wkoncu obejrzec nowe odcinki ^^

Jak dla mnie - jeden z lepszych seriali
Pomyslec, ze go chcieli go zdjac - barbarzyncy :)
  • 0

You're not afraid of the dark, are you?

#765 Metalfish

Metalfish

Plutonowy

• Użytkownik
  • 406 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 13.01.2008 - |09:51|

To można by założyć dział z 2 sezonem już.
  • 0
...and Justice for All!

#766 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 13.01.2008 - |12:10|

A odcinki emitowane przez CBS będą się czymś różnić od tych, które wyciekły do neta?
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#767 dryzga

dryzga

Szeregowy

• Email
  • 25 postów

Napisano 13.01.2008 - |12:30|

obejrzałem polowe 1 odcinka jakość niezła wersja finalna odcinków wszystkie efekty itp są
  • 0

#768 Cr@sH

Cr@sH

Starszy kapral

• VIP
  • 258 postów
  • MiastoBournemouth

Napisano 13.01.2008 - |13:15|

A odcinki emitowane przez CBS będą się czymś różnić od tych, które wyciekły do neta?

to dopiero bedzie mozna powiedziec jak CBS wyemituje te odcinki a jak sie nie myle to zaczynaja w polowie lutego

ja wlasnie zakonczylem ogladanie 3 odcinkow i chce wiecej :D dobrze ze 2 seria doszla do skutku (choc szkoda ze tylko 7 odcinkow) bo to naprawde dobry serial co potwierdzaja 3 odcinki 2 seoznu
  • 0
15.05.2012 Diablo 3

#769 Przemek

Przemek

Starszy szeregowy

• Email
  • 126 postów

Napisano 13.01.2008 - |13:43|

Zgadzam sie w 100%. Trzy odcinki na bardzo wysokim poziomie.Szczegolnie 2 odcinek i wiadomosci w nim zawarte duzo wnosza i daja odpowiedz na pytania skad/czemu/kto :) Owszem nie jest to powiedziane dobitnie, ale bardzo latwo mozna wszystko poskladac do kupy i wywnioskowac :) Mozliwe ze jeszcze cos "namieszaja" ale watpie, po prostu nie ma na to juz czasu.
Jericho trzyma poziom i to sie liczy.

Użytkownik Przemek edytował ten post 13.01.2008 - |13:45|

• 0
1.Battlestar Galactica,Supernatural
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA

#770 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 13.01.2008 - |14:23|

to dopiero bedzie mozna powiedziec jak CBS wyemituje te odcinki a jak sie nie myle to zaczynaja w polowie lutego

To że Jericho startuje na CBS w lutym to wiem. Dlatego myślałem że może jest gdzieś informacja czy to już finalna wersja tych odcinków czy nie bo w sumie by się obejrzało nie czekając do lutego ;).
  • 0

#771 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 13.01.2008 - |15:41|

Miło, że nie trzebyło czekać aż do 12/19/26 lutego :)
Po tym co widziałem, mogę stwierdzić, że jest to wersja gotowa na 99%. Możliwe, że w S02E02 nie będzie powtórki przypomnienia z sezonu 1 tak jak ma to miejsce przy S02E01, tylko odrazu przejdą do odcinka przypomnienia ostatniego odcinka jak w S02E03. Dodatkowo na pewno trzeba bedzie poprawić przejścia między niektórymi scenemi, tam gdzie pewnie będą reklamy, bo słychać jakieś szumy.
A tak wszystko jest bardzo ładne, nawet kody morsem przy tytule.
3 odcinki szybko zlatują, wiele się zmiania, ale i pojawia się sporo informacji, to nie będę pisał za wiele, zrobiłem dział do sezonu 2, tam można będzie się wyżyć ;)
Szkoda, że na kolejne odcinki trzeba czekać do marca...
  • 0
Master of possimpible ;)

#772 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 13.01.2008 - |21:36|

zawsze wydawało mi się że to forum jest poświęcone serialom, a nie torentom, ale widocznie się myliłem. dziwi jednak fakt, że osoby ze statusem VIP swobodnie wypowiadają się na temat torentów, a nawet zakładają nowe tematy opisując jakość odcinka, który można ściągnąć przez p2p, a żaden admin lub mod nawet nie zareaguje na tą sytuację.
wiele się zmieniło na hataku i wokół niego.
  • 0
back from the dead :D

#773 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 13.01.2008 - |23:37|

zawsze wydawało mi się że to forum jest poświęcone serialom, a nie torentom, ale widocznie się myliłem. dziwi jednak fakt, że osoby ze statusem VIP swobodnie wypowiadają się na temat torentów, a nawet zakładają nowe tematy opisując jakość odcinka, który można ściągnąć przez p2p, a żaden admin lub mod nawet nie zareaguje na tą sytuację.
wiele się zmieniło na hataku i wokół niego.

Ja tam torrentów nie używam, tak jak i P2P tylko tego co stało się możliwe do obejrzenia na otwartych witrynach typu youtube, czy też na prawdę objawiło się na scenie. Jeśli ktoś korzysta z P2P to jego sprawa.
Wielokrotnie w przeciągu ostatnich miesięcy pojawiło się wiele DVDSCR i podobnych odcinków jeszcze niewyemitowanych, do tej pory było to omawiane przez tych, którzy mieli ochotę, czy też możliwość to obejrzeć i nie było problemu, na przykład SG Atlantis S04E01, S04E02, S04E04, SG-1 Ark Of Truth itd

A teraz najważniejsze!
To nie jest Hatak, tylko Orion-Tokra!

Hatak to zupełnie coś innego i najpierw było forum, a potem...
  • 0
Master of possimpible ;)

#774 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 14.01.2008 - |00:34|

Ja tam torrentów nie używam, tak jak i P2P tylko tego co stało się możliwe do obejrzenia na otwartych witrynach typu youtube, czy też na prawdę objawiło się na scenie. Jeśli ktoś korzysta z P2P to jego sprawa.
Wielokrotnie w przeciągu ostatnich miesięcy pojawiło się wiele DVDSCR i podobnych odcinków jeszcze niewyemitowanych, do tej pory było to omawiane przez tych, którzy mieli ochotę, czy też możliwość to obejrzeć i nie było problemu, na przykład SG Atlantis S04E01, S04E02, S04E04, SG-1 Ark Of Truth itd

taa, jasne, świetne tłumaczenie, bardzo wiarygodne. (jestem ironiczny, jakbyś nie rozumiał)
dobrze jest czasem się pośmiać czytając takie rzeczy. :D

Użytkownik radical edytował ten post 14.01.2008 - |00:35|

• 0
back from the dead :D

#775 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 14.01.2008 - |00:47|

taa, jasne, świetne tłumaczenie, bardzo wiarygodne. (jestem ironiczny, jakbyś nie rozumiał)
dobrze jest czasem się pośmiać czytając takie rzeczy. :D

Odnośnie P2P, czy reszty?
Bo nie wiem czy się śmiać, czy płakać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • 0
Master of possimpible ;)

#776 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 14.02.2008 - |09:38|

Oglądalność pierwszego odcinka drugiego sezonu wyniosła 7.08 mln widzów. Czyli o dalszej kontynuacji można raczej zapomnieć.
  • 0

#777 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 21.02.2008 - |22:12|

Czyli o dalszej kontynuacji można raczej zapomnieć.

Tak na prawdę to nic nie wiadomo bo to może być spowodowane tym ,że wiele osób wcześniej widziało te pierwsze epizody z netu. ;)
I teraz jak już pojawią się na bieżąco to może wzrosnąć.

Do tego największe obecnie zamieszanie jest z wydaniem dvd.
Dopiero co kilka dni temu Paramount Home Entertainment wraz z CBS DVD ogłosiło datę wydania tego sezonu Jericho na czerwiec a teraz to odwołało.
I nikt za bardzo nie wie czemu są tylko spekulacje.
A najciekawsze było w tym to ,że dopiero co zaczęto emitować ten sezon a tu już ogłoszono datę wydania na dvd jakby się spodziewano, że więcej nie będzie. :blink: :unsure:

Jak ktoś chce to tu jest więcej --> http://www.tvshowson...-2-Delayed/9044

Użytkownik biku1 edytował ten post 21.02.2008 - |22:40|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#778 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 22.02.2008 - |09:37|

SyFy Portal podał, że dowiedział się od "źródeł", że ostatni odcinek ma być wyemitowany w wersji bez dużego cliffhangera, czyli w wersji przygotowywanej na wypadek, gdyby nie miało być trzeciego sezonu. Więc to raczej koniec.
  • 0
http://magory.net - moja strona

#779 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 22.02.2008 - |10:08|

Drugi odcinek oglądało tylko nieco ponad 5 mln widzów. Wynik katastrofalny jak na CBS. To raczej oznacza koniec. Dobrze że przynajmniej dwie wersje zakończenia są i w takiej sytuacji (jak już napisał poprzednik) CBS wyemituje odcinek bez cliffhangera.
  • 0

#780 Spearhawk

Spearhawk

Kapral

• Użytkownik
  • 247 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 22.02.2008 - |17:39|

Drugi odcinek oglądało tylko nieco ponad 5 mln widzów. Wynik katastrofalny jak na CBS. To raczej oznacza koniec. Dobrze że przynajmniej dwie wersje zakończenia są i w takiej sytuacji (jak już napisał poprzednik) CBS wyemituje odcinek bez cliffhangera.

Przeciek tychże 3 odcinków serialu zaszkodził bardziej serialowi niż mu pomógł. Nie dziwmy się, że jak na razie oglądalność jest niska, bo kto zacznie ponownie oglądać tamte 3 odcinki. Poczekamy to zobaczymy. Może jednak oglądalność wzrośnie i wszystko ułoży się. Miejmy taką nadzieję :) .
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych