Prison Break
Napisano 31.01.2007 - |10:23|
Napisano 31.01.2007 - |11:22|
Kellerman nie wyda braci ( przynamniej ja bym tak nie uczynil) ze wzgledu na LOGIKE Pani prezydent ladnie skladnie prosi go by znowu dla niej pracowal ale...Juz nie raz Kellerman pokazal ze jest bezwzgledny,dodatkowo ma za duza wiedze o calym ukladzie.
Moim zdaniem cala ta "firma" ma zamiar pozbyc sie za jednym zamachem braci i Kellermana
Strasznie to wszystko zagmatwane sie zrobilo, a myslalem ze bardziej juz nie moze:)
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA
Napisano 31.01.2007 - |14:28|
Genesis
Napisano 31.01.2007 - |14:42|
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 31.01.2007 - |22:28|
Napisano 31.01.2007 - |23:38|
Question: I'm really worried about what's going to happen with Sarah Wayne
Callies' character on Prison Break now that she's pregnant in real life.
Ausiello: Relax, Dr. Sara is safe. Prison Break creator Paul Scheuring told
me so himself. "We wouldn't kill her off for having a child," he says. "We're
planning on going forward with her in the series, because she's one of our
strongest components." Scheuring also ruled out incorporating the pregnancy
into the show. Instead, he and his fellow producers are devising "creative
ways" to account for Sara's disappearance this fall. (Callies is due in late
summer, just as production on the anticipated third season gets
underway.) "It actually fits into what we were already planning," says the
exec, who would neither confirm nor deny that Sara would be the victim of yet
another kidnapping. "We definitely have creative work-arounds to account for
her character [being MIA]. We would have explanations for why she wasn't in
the first [batch] of episodes."
Question: Do you have any Prison Break scoop?
Ausiello: Paul Scheuring also teased that Season 3 would feature "a different
storytelling process" that will begin to "play out in the last couple
episodes of Season 2" and "leave some cliff-hangers, including one with
Sara." Although mum on specifics, he says the new conceit will involve
bringing "some of the surviving members of the gang back together," in
addition to introducing several new faces. "In the model of Lethal Weapon,
where in every subsequent sequel they had a new participant, we're going to
be doing that as well. We brought in Mahone for Season 2, and we plan on
adding one or two major new characters/actors for Season 3." Does that mean
my buddy William Fichtner's days are numbered? "Let's just put it this way:
We're very, very happy with Bill Fichtner."
Napisano 02.02.2007 - |14:57|
Napisano 02.02.2007 - |20:19|
Użytkownik Guzek9 edytował ten post 02.02.2007 - |20:23|
Napisano 02.02.2007 - |20:27|
Mam podobne zdanie co do obu kwestii. o prostu w 2 sezonie pozbyto się zbyt dużej liczby bohaterów serialu. I tak obecnie mamy mocno okrojoną obsadę, więc nie sądzę, aby przez te następne kilka odcinków mial ktoś zginąć bądź zosatć złapany.Jeśli mają zrobić trzeci sezon to w tym już napewno nikogo niezłapią. A wątek z ty świrem jest fajny tak ja i z Sucre.
A o czym miałby być 3 sezon? Hmm może Michaelowi zrobi się żal Bellicka i weźmie się za wydostanie go z więzienia? Oczywiście żartuję
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
Napisano 02.02.2007 - |22:15|
. I tak obecnie mamy mocno okrojoną obsadę, więc nie sądzę, aby przez te następne kilka odcinków mial ktoś zginąć bądź zosatć złapany.
Oj zdziwisz sie jak niektorzy "odpadna" w kolejnych 4/5odcinkach:D
Użytkownik ZimoN edytował ten post 02.02.2007 - |22:29|
Napisano 02.02.2007 - |23:02|
Dzisiaj dzień pełen wrażeń czyli PB, SG-1, BSG a w zanadrzu mam jeszcze Heroes jeśli chodzi o SGA na napisy czekam do rana
No patrzMoim zdaniem cala ta "firma" ma zamiar pozbyc sie za jednym zamachem braci i Kellermana
Ludzie kochają się i rozwodzą, z miłości się nawet zabijają... Wątpie żeby to co było kiedyś wpływało teraz na jego decyzje. Zbyt dużo czasu minęło. Jeśli Kellerman wyda braci pani prezydent bo uzna iż to przywróci go do łask to okaże się, że przypadkiem trafił do służb specjalnych... A podobno przyjmują tam tylko inteligentnych? Ale nie wyprzedzajmy faktów. Nie jest już ważne czy pani prezydent rzeczywiście chce go przyjąć z powrotem czy tylko pozbyć się go razem z braćmi Burrows. Sprawa przestała być logiczna, żeby takie zakończenie miało miejsce (tak myśle). Po obu stronach jest już za duża nieufność. Kellerman nie poradził sobie z braćmi ani z Sarą, pani prezydent spisała go przez to na straty i powołała na jego miejsce pana Kima, więc on zmienia front... Myśle, że może próbować wykorzystać tą sytuacje do wyrównania rachunków (np. wyda braci żeby się z nią policzyć, albo sfingują mały plan), no ale to tylko domysły Osobiście na miejscu pana Kima zacząłbym się martwić o utrzymanie na stołku... Nigdy nie wiadomo kiedy uznają, że nie nadaje się już do tej roli :] Film nakręcony profesjonalnie dużo gadania a tak naprawde chodziło tylko o to żeby spotkać się z Sarą. Przez chwile myślałem, że na ekranie pojawi się nasz "ulubiony" agent SS (nie nie to "SS" tylko "SS" -->Secret Service... jaka zbieżność no nie?) Kellerman i wystąpi zza zasłony jak to bywa w "Rozmowach w Toku" z gadką jak na spotkaniach AA. " Nazywam się agent Paul Kellerman, od 5 lat jestem osobistą wyrocznią pani prezydent Carolyn Reynolds, specjalizuje się w zabijaniu niewinnych ludzi, torturowaniu oraz zacieraniu śladów jej brudnej działalności. Nie znajdziecie o mnie żadnej wzmianki, ponieważ praktycznie już nie istnieje... " Osobiście ta postać mi imponuje. Bynajmniej nie tym co ani w jaki sposób robi, ale cholernie podoba mi się "profesjonalizm" tego gościa. Szkoda że wykorzystuje go do zabijania niewinnych ludzi :] Patoshik ładnie dał w morde temu pijaczynie... I dobrze. Właściwie to mam nadzieje, że z nim skończył. Takich "twardzieli" powinno się odrazu usadzać.Przemek zapominasz jednak że on Panią Prezydent kochał/kocha więc nie wiadomo co zrobi.
Motyw Sucre taki sobie, właściwie zaznaczony tylko po to żebyśmy wiedzieli, że żyje i cały czas zmierza do Mari Cruz. A nieszczęsny Bellick... Miejmy nadzieje, że jego :afro: nie zjedzą go w tym więzieniu
Mordimer Madderin licencjonowany Inkwizytor jego Ekscelencji Biskupa Hez Hezronu
Napisano 02.02.2007 - |23:13|
http://www.hans_olo....load/ST-Bag.jpg
W VOY też grał ale Voyagera nie mam żeby wam zamieścić screena (poki co).
Użytkownik Hans Olo edytował ten post 02.02.2007 - |23:14|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 03.02.2007 - |14:32|
W VOY też grał ale Voyagera nie mam żeby wam zamieścić screena (poki co).
A proszę bardzo:
http://www.startrek....aul/320x240.jpg
VOY 6x07 Dragon's Teeth - polecam, bardzo dobry odcinek i świetne tłumaczenie można w sieci znaleźć
EDIT:
Polsat nieźle promuje serial! Pierwsza reklamówka po wygranym półfinale piłki ręcznej, to była zapowiedź Prisona Dopiero potem reklamy. A i w przerwach Prison był często zapowiadany.
Użytkownik VeeDee edytował ten post 03.02.2007 - |16:14|
Napisano 03.02.2007 - |17:48|
Za to Polsatowi należy się wielki plus! I nawet w pierwszych dwóch odcinkach było dziwnie mało reklam (myślałem, że pomyliłem kanały )Polsat nieźle promuje serial! Pierwsza reklamówka po wygranym półfinale piłki ręcznej, to była zapowiedź Prisona Dopiero potem reklamy. A i w przerwach Prison był często zapowiadany.
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali#775
Napisano 06.02.2007 - |03:52|
No to nasi milusińscy dojechali do Chicago. W pełnym komforcie, mając do dyspozycji cały wagon pasażerski. Nie bez problemów, ale koniec końców szczęśliwie. Kollemean zorientował się, na szczęście dla naszych chłopaków, że jest oszukiwany przez Firmę i po raz kolejny jest całkowicie po ich stronie.
C-Note staje się lokalnym bohaterem. Miły to epizod w jego historii.
T-Bag zabrał "rodzinke" na zasłużóne wakacje. Już widzę ich w przyszłym odcinku na karuzeli w Disnaylandzie.
Bellick wraca do akcji (prawdziwej) a wątek świrusa kończy się definitywnie. Tyle wrażen na gorąco.
Genesis
Napisano 06.02.2007 - |19:14|
A wiec tak akcja z bracmi dziala sie tylko w pociagu to troszke nudne
Watek C-note widac ze ten chlop nie ma nic do roboty w tym serialu
Haiwyre: zdecydowanie mogl jeszcze zostac w serialu troszke watku komediowego by sie przydalo
T-bag: Boze tylko niech kolejne odcinki nie spedzi wsrod swojej rodzinki bo stanie sie to nudne
8+
next episode dopiero 19 lutego
Napisano 06.02.2007 - |19:47|
ale swoją drogą rzeczywiście odcinek nudny a watek romansowy to mój boże na co ten serial schodzi?
Napisano 06.02.2007 - |20:57|
Świetny odcinek, serial nadal w dobrej formie Wielkich zachwytów nad odcinkiem jednak nie będzie.
PLUSY:
+ duży plus za wielce roztropną decyzję Kellermana odnośnie swojej pozycji. Facet był kuszony przez niby panią prezydent, ale wczas się zorientował co i jak. I dobrze się stało, że zauważył podstęp. Dzięki temu bracia są kryci, a my widzowie zostaliśmy utwierdzeni w przekonaniu, jaki front naprawdę popiera Kellerman.
+ fajna historia C-Note'a, jego córeczki i napadu na bank. Nawet przestępca może być dobrym człowiekiem, a nawet bohaterem. Tutaj uznanie dla ludzi z tego baru, gdyż żaden z nich nie wydał C-Note'a policji.
+ najśmieszniejsza scena odcinak, to jak Bellick przed lusterkiem ćwiczył z odznaka W ogole Brad na wolnosci jako "pies Mahone'a" czuł się jak ryba w wodzie. Pokazała to scena rozmowy z tą dziewczyną na temat świra. Po tej całej wielkiej aferze, moze by tak poszedł się zapisać do Akademii FBI
MINUSY:
- czwórka podróżnikow wsiada do pociągu i jedzie, jedzie, jedzie... Zbyt dużo czasu poświęcono na podróż z punktu A do punktu B (czyli tytułowego Chicago).
- ewidentny błąd Mahone'a podczas sytuacji na szczycie tej wieży. Zachowywał się tak, jakby chciał, aby Patoshik skoczył z tej wieży. Stał jak kołek i nic nie zrobił. Żadnej negocjacji, żadnej proby złapania świra, nic a nic.
- mocno naciągana sprawa z tym wyciągnięciem Bellicka z więzienia. Jakoś wcześniej mowił, że ma straszne kłopoty, gdyż jest nowy naczelnik iw ogole, a teraz poszło jak z bicza trzasł. Albo wcześniej nie bylo woli sprawczej do owego wypuszczenia Brada na wolność, albo agent FBI jest wrzechmocny i moze zrobić wszystko, nawet wypuścić czlowieka w pare godzin. Hmm ciekaw jestem na jakiej podstawie prawnej odbyło się to wypuszczenie na wolność. Już nie mowiąc o super expresowym załatwieniu sprawy.
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
Napisano 06.02.2007 - |21:02|
-wątek z C-Note świetny
- strasznie mi szkoda świrusa, bardzo podobała mi się jego historia
Napisano 06.02.2007 - |21:03|
MINUSY:
- ewidentny błąd Mahone'a podczas sytuacji na szczycie tej wieży. Zachowywał się tak, jakby chciał, aby Patoshik skoczył z tej wieży. Stał jak kołek i nic nie zrobił. Żadnej negocjacji, żadnej proby złapania świra, nic a nic.
błąd? przecież dokładnie o to mu chodziło, Patoshik miał zginąć i zginął, i to w bardzo wygodny dla Mahone'a sposób.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych