Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#761 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 16.04.2006 - |10:22|

Niektore spoilery mowia o tym, ze pod koniec 2 sezonu zginie wielu lostowiczow. Cos mi sie zdaje, ze te 2 groby to bedzie dopiero poczatek - wg mnie najpierw zgine Sayid (i tak jest zupelnie niewykorzystywany jako technik) oraz Anna Lucia (nie przepadaja za nia inni aktorzy i spoilery sugeruja, ze w 20 odcinku po raz ostatni ujrzymy jej flashbacki), a potem w wyniku dalszej, juz otwartej walki z Othersami padna kolejni lostowicze, np Charlie, Rose i Bernard, Sun i Jin. Wszyscy oni sa tak naprawde juz zbyteczni. Niewykluczone takze, ze sami sie powybijaja, bo przeciez juz minal 60 dzien ich pobytu na wyspie i zgodnie z opowiesciami Danielle, lostowicze powinni zaczac chorowac na tajemnicza chorobe i ostro "szalec" :hyhy: Juz oczyma wyobrazni widze kncowe sceny w ktorych opetani lostowicze morduja sie na wzajem - to dopiero byloby mocne zakonczenie :P

Hehe niby kusząca wizja :) ale za bardzo się przywiązałem do niektórych aktorów i nie wyobrażam sobie Zagubionych bez:
Charliego,
Sayida,
Locka,
Sawyera,
Jacka,
Kate

... reszta jest jak to napisałeś jest zbyteczna ...

Użytkownik Sawyer88 edytował ten post 16.04.2006 - |10:23|

• 0

#762 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 16.04.2006 - |10:30|

tak naprawde, z punktu widzenia storytelling niezbedni sa tylko dwaj bohaterowie - Jack i Locke. Bardzo interesujace sa opowiesci zwiazane z Kate i Saywerem. Kazdy inny moglby zginac bez wiekszego uszczerbku dla calego show. A, ze wielu z nich (tak jak Charlie czy Sayid) ma rzesze fanow? Tym lepiej. Bedzie wiekszy szok i sensacja, gdy zgina :]
  • 0

#763 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 16.04.2006 - |10:35|

Bedzie wiekszy szok i sensacja, gdy zgina :]

Zastanów się czy serial nie straci drastycznie na oglądalności, gdy zginą osoby mające wielu fanów. Spoilery mówiące o śmierci Anny Luci i Henrego mnie osobiście pasują, dwie postacie całkowicie zbędne mniej, a co do Sayida, może się przydać w dalszych odcinkach bądź 3 sezonie, gdy trzeba będzie kogoś potorturować, bądź coś naprawić, Charlie i jego wizje też są chyba nie bez znaczenia ...
  • 0

#764 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 16.04.2006 - |10:50|

hmm, mysle, ze przeceniasz zdolnosci Sayida ;-) Niby technik a zupelnie nie bawi sie w bunkrze i nie probuje czegokolwiek rozgryzc. Niby swietny znawca tortur a jakos od Fenry'ego wiele prawdy nie wyciagnal. Mysle, ze gdy przyjdzie do wyciagania informacji sila, to czyjas morde rownie dobrze moze sprac Jack czy Saywer i serial na tym wiele nie straci ;-)

Anna Lucia jest wg mnie juz pewnym kandydatem do kopniecia w kalendarz. Nie dosc, ze jej inni aktorzy nie lubia, to tak naprawde scenarzysci kompletnie nie wprowadzaja jej w zycie innych lostowiczow. Siedzi sobie taka w bunkrze i zamieni pare slow raz na jakis czas to z Jackiem to z Lokiem.

Wizje Charliego. Lock tez mial wizje a dziwne rzeczy widzialo wielu. Nie wydaje mi sie wiec, by Charli byl nam do szczescia niezbednie potrzebny, tym bardziej, ze juz jego ostatnie flashbacki byly nudne (ile mozna o jego uzaleznieniu opowiadac).

Tak samo mozemy po kolei eliminowac pozostale postaci (no moze z wyjatkiem Hurly'iego i Libby, bo ciagle nie znamy calej historii liczb i nie wiemy, kim naprawde jest Libby). Powiem wiecej, moim zdaniem spore uszczuplenie ekipy sprawi, ze serial odzyje. Bedzie mozna skupic sie na historii wyspy i rozpedzic akcje, a nie zanudzac nas kolejnymi, juz zupelnie nic nie wnoszacymi flashbackami...
  • 0

#765 sis_detoola

sis_detoola

Szeregowy

• Email
  • 37 postów
  • MiastoBunkier

Napisano 16.04.2006 - |11:34|

Co ja mogę powiedzieć...hmmm...
Charlie - z tym się zgadzam - jego flashbacki nie są za bardzo ciekawe;). Może z "miłości" do Claire przedawkuje;P? Tym bardziej, że ostatnio go za bardzo nie widać, odcinki nie są na nim głównie skoncentrowane, więc... Charlie prawdopodobnie będzie jedną z osób, która umrze..
A dlaczego nikomu nie przyjdzie do głowy że to mogłaby być np. Danielle? Wtedy Zagubieni musieliby sami rozwiązywać zagadki wyspy, a Danielle na 100% wie o wiele więcej niż wszyscy rozbitkowie, ale nic nie chciała mówić - może bała się gróźb Othersów?
No, i Sayid może zrobiłby coś pożyteczniejszego niż do tej pory;) Sayid to mógłby w sumie nie umierać, tylko jego flashbacki mogłyby zostać okraszone Nadyią i ogólnie;) (coś w rodzaju Hurley vs. Dave;p)
Myślę, że gorszą stratą byłaby śmierć Libby. W takim momencie? Nawet nie wiemy, kim naprawdę jest i wogóle :]...Co byłoby z Hurleyem;P? Wpadłby w anoreksję <lol>
Pomimo wszystko, "limit" rozbitków by się sprostował, bo przecież Walt wróci w 3 serii (prawdopodobnie), a no i jeszcze znajdą tą badaczkę przyrody - z nią to będą ciekawe wątki, ona będzie o wyspie wiele więcej wiedziała niż świadczą domysły Jacka czy Locke'a, czy też innych rozbitków OA 815;)

A Any Lucii nie uśmiercą, bo przecież nawet Abrams powiedział, że nie tej postaci nie uśmiercą - mimo plotek i jej kłopotów z prawem ;)

Użytkownik sis_detoola edytował ten post 16.04.2006 - |11:35|

• 0

#766 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 16.04.2006 - |11:37|

Dobra to wybijmy wszystkich i zostawmy tylko Jacka i Locka ... a może umrze ktoś z reszty rozbitków o których malo wiemy ... ? Nie cierpie jak bohater, którego lubię umiera w połowie filmu ( kończy się 2 sezon a mają być 3-4 ) ... nie wiem już sam co myśleć ...
  • 0

#767 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 16.04.2006 - |11:43|

Dobra to wybijmy wszystkich i zostawmy tylko Jacka i Locka ... a może umrze ktoś z reszty rozbitków o których malo wiemy ... ? Nie cierpie jak bohater, którego lubię umiera w połowie filmu ( kończy się 2 sezon a mają być 3-4 ) ... nie wiem już sam co myśleć ...

heh, no nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc :) ja tylko mowie, ze umiejetne uszczuplenie obsady moze serialowi wyjsc na dobre. Nie dziwie sie wiec zapowiedziom o smierci przynajmniej dwoch glownych bohaterow (wspomniane dwa nowowykopane groby). Mniej bohaterow to mniej flashbackow a wiecej akcji na wyspie, bo ile mozna o tym samym opowiadac (vide uzaleznienie Charliego, wojenne przygody Sayida czy problemy malzenskie Sun i Jina a tym bardziej Rose i jej dentysty). Skupmy sie na Jacku, Locku, wyjasnijmy historie Libby, opowiedzmy do konca historie Hurley'a no i w koncu wprowadzmy Desmonda i Danielle z ich wspomnieniami. A na wyspie akcje niech ciagna Saywer i Kate (maly romansik nie zaszkodzi ;-)).
  • 0

#768 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 16.04.2006 - |11:48|

Ten spoiler jest potwierdzony oficialnie? :> :>

Nie, to raczej głównie plotki z tą śmiercią Any Lucii :P Ale na niektórych portalach są umieszczane w spoiler zone.

Niektore spoilery mowia o tym, ze pod koniec 2 sezonu zginie wielu lostowiczow. Cos mi sie zdaje, ze te 2 groby to bedzie dopiero poczatek - wg mnie najpierw zgine Sayid (i tak jest zupelnie niewykorzystywany jako technik) oraz Anna Lucia (nie przepadaja za nia inni aktorzy i spoilery sugeruja, ze w 20 odcinku po raz ostatni ujrzymy jej flashbacki), a potem w wyniku dalszej, juz otwartej walki z Othersami padna kolejni lostowicze, np Charlie, Rose i Bernard, Sun i Jin. Wszyscy oni sa tak naprawde juz zbyteczni. Niewykluczone takze, ze sami sie powybijaja, bo przeciez juz minal 60 dzien ich pobytu na wyspie i zgodnie z opowiesciami Danielle, lostowicze powinni zaczac chorowac na tajemnicza chorobe i ostro "szalec" :hyhy: Juz oczyma wyobrazni widze kncowe sceny w ktorych opetani lostowicze morduja sie na wzajem - to dopiero byloby mocne zakonczenie :P

Sezon 2 jest już nakręcony, gdyby były wykopane więcej niż 2 groby, już byśmy o tym wiedzieli.

Hehe niby kusząca wizja :) ale za bardzo się przywiązałem do niektórych aktorów i nie wyobrażam sobie Zagubionych bez:
Charliego,
Sayida,
Locka,
Sawyera,
Jacka,
Kate

... reszta jest jak to napisałeś jest zbyteczna ...

Locke, Sawyer, Kate i Jack są nieśmiertelni... przynajmniej do końca 3 sezonu :P (podobno podpisali takie umowy)

Co ja mogę powiedzieć...hmmm...
Charlie - z tym się zgadzam - jego flashbacki nie są za bardzo ciekawe;). Może z "miłości" do Claire przedawkuje;P? Tym bardziej, że ostatnio go za bardzo nie widać, odcinki nie są na nim głównie skoncentrowane, więc... Charlie prawdopodobnie będzie jedną z osób, która umrze..
A dlaczego nikomu nie przyjdzie do głowy że to mogłaby być np. Danielle? Wtedy Zagubieni musieliby sami rozwiązywać zagadki wyspy, a Danielle na 100% wie o wiele więcej niż wszyscy rozbitkowie, ale nic nie chciała mówić - może bała się gróźb Othersów?
No, i Sayid może zrobiłby coś pożyteczniejszego niż do tej pory;) Sayid to mógłby w sumie nie umierać, tylko jego flashbacki mogłyby zostać okraszone Nadyią i ogólnie;) (coś w rodzaju Hurley vs. Dave;p)
Myślę, że gorszą stratą byłaby śmierć Libby. W takim momencie? Nawet nie wiemy, kim naprawdę jest i wogóle :]...Co byłoby z Hurleyem;P? Wpadłby w anoreksję <lol>
Pomimo wszystko, "limit" rozbitków by się sprostował, bo przecież Walt wróci w 3 serii (prawdopodobnie), a no i jeszcze znajdą tą badaczkę przyrody - z nią to będą ciekawe wątki, ona będzie o wyspie wiele więcej wiedziała niż świadczą domysły Jacka czy Locke'a, czy też innych rozbitków OA 815;)
A Any Lucii nie uśmiercą, bo przecież nawet Abrams powiedział, że nie tej postaci nie uśmiercą - mimo plotek i jej kłopotów z prawem ;)

1) Nie ufaj twórcom. Trzeba odrożniać rzeczy realne od nierealnych :P :P
2) Libby nie umrze, bo w 2 sezonie nie dostaniemy jej flashbacków.
3) Danielle urozmaica Lost, nie umrze. Ja myślę, że w 3 sezonie doczekamy się jej flashbacków.
4) Charlie jest nikomu niepotrzebny, ale raczej nie przedawkuje z miłości do Claire, a zginie, kiedy będzie chciał ochronić Aarona przed othersami (a wierzę, że tak właśnie będzie)
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#769 sis_detoola

sis_detoola

Szeregowy

• Email
  • 37 postów
  • MiastoBunkier

Napisano 16.04.2006 - |11:52|

;D...Rose była u uzdrowiciela w Australii - tam przyciąga mocno pole magnetyczne..ale pomimo to uzdrowiciel jej nie wyleczył - wyleczyła ją wyspa(?) Zbieg okoliczności czy jakieś powiązanie? Uzdrowiciel wiedział o wyspie?
A jak myślicie, ile jest Othersów - 23 czy 42;D?

Nie, to raczej głównie plotki z tą śmiercią Any Lucii :P Ale na niektórych portalach są umieszczane w spoiler zone.
Sezon 2 jest już nakręcony, gdyby były wykopane więcej niż 2 groby, już byśmy o tym wiedzieli.
Locke, Sawyer, Kate i Jack są nieśmiertelni... przynajmniej do końca 3 sezonu :P (podobno podpisali takie umowy)
1) Nie ufaj twórcom. Trzeba odrożniać rzeczy realne od nierealnych :P :P
2) Libby nie umrze, bo w 2 sezonie nie dostaniemy jej flashbacków.
3) Danielle urozmaica Lost, nie umrze. Ja myślę, że w 3 sezonie doczekamy się jej flashbacków.
4) Charlie jest nikomu niepotrzebny, ale raczej nie przedawkuje z miłości do Claire, a zginie, kiedy będzie chciał ochronić Aarona przed othersami (a wierzę, że tak właśnie będzie)

Miejmy nadzieję, że będą flashbacki Danielle:P
A może uśmiercą Michaela (Othersi)? Wtedy byłaby sensacja xP
A ta wersja Twoja z Charliem też jest dobra :) Mi się podoba xP

Użytkownik sis_detoola edytował ten post 16.04.2006 - |11:54|

• 0

#770 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 16.04.2006 - |11:53|

Co do wyzej wymienionych postaci to sie zgadzam. Nie wyobrazam sobie serialu bez ktorejs z nich.

Jesli zas chodzi o 2 sezon, to on wcale nie jest jeszcze nakrecony. Nie dalej jak tydzien temu sluchalem podcastu producentow wykonawczych (jest do sciagniecia ze strony ABC), gdzie biedacy skarzyli sie, ze sa wycienczeni bo wlasnie pracuja nad scenariuszem odcinka finalowego. A skoro nad nim pracuja, to jest jasne, ze jeszcze nawet nie zaczeli go krecic (moze wlasnie teraz zaczynaja), tym bardziej, ze sami powiedzieli, ze wyprodukowanie pojedynczego odcinka to minimum 3 tygodnie (a co dopiero takiego podwojnego). Innymi slowy, wykopane dwa groby wykorzystane zostana w 20, 21 a najpozniej w 22 odcinku, bo najdalej 22 odcinek wlasnie krecili...
  • 0

#771 Chuck Norris

Chuck Norris

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 16.04.2006 - |12:43|

Do wesołej gromadki nieśmiertelnych, dopisał bym jeszcze bezapelacyjnie Sayida, Mr. Eko ... aha, nie zapomnijmy o Michaelu. Bardzo spodobał mi się jak wyskoczył do tej dżungli, a teraz powrócił - pozatym, jest kluczową postacią jeżeli chodzi o informacie odnośnie Innych. Poprostu musi przeżyć, razem z Waltem.
Tak naprawde, to jeszcze dodał bym Hurleya - kocham gościa normalnie :)
Kurde, tak pięknie nie bedzie :( bedziemy musieli się pogodzić już niedlugo ze śmiercią któregoś lostowicza. Wolał bym nie doczekać żadnej, z w/w bohaterów.

Użytkownik Chuck Norris edytował ten post 16.04.2006 - |12:45|

• 0

#772 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 16.04.2006 - |14:13|

hmmm . . . producent mówił że AL nie uśmierci ale nie byłabym tego taka pewna :P jej postać robi sie nudna, ona uważa sie za martwa, jej retrospekcja w tym czasie ?? - to coś znaczy. Drugi grób to na 99% pseudoHenry. Moim zdaniem on uciekł od INNYCH a kłamał bo nie potrafił mówić prawdy. A ekipa losta sie nie uszczupli. Jak wyruszą na INNYCH to odbiją Walta i przy okazji córkę Rousseu ;] przynajmniej ja tak myśle . . .
  • 0

#773 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 16.04.2006 - |15:01|

hmmm . . . producent mówił że AL nie uśmierci ale nie byłabym tego taka pewna :P jej postać robi sie nudna, ona uważa sie za martwa, jej retrospekcja w tym czasie ?? - to coś znaczy. Drugi grób to na 99% pseudoHenry. Moim zdaniem on uciekł od INNYCH a kłamał bo nie potrafił mówić prawdy. A ekipa losta sie nie uszczupli. Jak wyruszą na INNYCH to odbiją Walta i przy okazji córkę Rousseu ;] przynajmniej ja tak myśle . . .

Naprawdę wątpię, żeby grób jednego z othersów był razem z grobami rozbitków.... tym bardziej że Shannon oraz Steve (czy tam Scott) umarli przez innych (Shannon została pomylona z othersami, przez szepty w lesie, a Steve został zamordowany przez Ethana w 1x15) . Pochowanie Henryego wraz z nimi byłoby zwyczajnie nietaktowne.

Mogą go pochować, ale na przykład koło Ethana (jak wiemy Charlie go pochował, chyba z Hurleyem)
albo w jeszcze jakimś innym miejscu (np. koło szeryfa)
Drugi grób przeznaczony jest również dla jednego z rozbitków. Tak myślę, że jeden będzie dla jednej z gwiazd serialu, a drugi dla kogoś mniej znaczącego (tak jak śmierć Artza - ktoś umarł, ale nikt znaczący.)
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#774 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 16.04.2006 - |15:45|

Tak sobie czytam posty z przypuszczeniami kto to moze wylądować w tych grobach, oby nie ta postać tylko tamta, a najlepiej żeby zginął jeszcze ktoś inny (tak ogólnie mówiąc). I wyobraziłem sobie co byabyło jakby zginął np. Jack lub Locke lub Kate albo ktoś z tych najważniejszych (pomijam tu fakt że mają jakieś kontrakty podpisane). Wtedy nie tylko by się uszczupliła ekipa Losta ale z pewnością też ekipa tego forum (ktoś by pewnie już nie wytrzymał tego że Lost mu robi kisiel z mózgu, bo chyba robi każdemu z nas :P ). Posypałyby się też pewnie setki ciekawych postów... :hyhy:
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#775 Gander

Gander

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 16.04.2006 - |15:57|

Dobra, logicznie:
Jack - nie. Wątek tatuaży niedokończony.
Kate - nie. Nadal nie wiemy z kim była żonata.
Sawyer - chyba nie. Jakaś nowa historia może wynikać z gry w pokera z Jackiem.
Locke - nie. Nie wiemy czemu jeździ na wózku.
Sun - nie. Jest w ciąży.
Mr. Eko - chyba nie. Mało o nim wiemy.
Ana-Lucia - ???. Moze tak, może nie. Ciężko powiedzieć
Libby - chyba nie. Nie było jej flashbacków.
Micheal - chwilowo nie. Musi doprowadzić sprawę z Waltem do końca.
Jin - mozliwe. Brak jakichś tajemnic.
Hurley - możliwe. Wiemy o nim już wszystko.
Claire - mozliwe. jw
Charlie - mozliwe. jw. Chyba że umrze Claire, wtedy on będzie się musiał opiekować Aaronem
Sayid - mozliwe, ale wątpliwe
Rose & Bernard - wielki znak zapytania. Chociaż Rose niemal na pewno nie umrze.
Henry - prawie pewniak. Najprawdopobniej lostowicze go zabiją.
Walt, Vincent, Aaron - poza podejrzeniem
Desmond, Danielle - ciężko powiedzieć
  • 0

#776 sis_detoola

sis_detoola

Szeregowy

• Email
  • 37 postów
  • MiastoBunkier

Napisano 16.04.2006 - |17:04|

"Locke - nie. Nie wiemy czemu jeździ na wózku."
- Locke jeździ(ł) na wózku, bo chyba brał udział w tym samym wypadku, co ojciec Shannon i żona Jacka.
  • 0

#777 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 16.04.2006 - |17:41|

Dobra, logicznie:
Jack - nie. Wątek tatuaży niedokończony.
Kate - nie. Nadal nie wiemy z kim była żonata.
Sawyer - chyba nie. Jakaś nowa historia może wynikać z gry w pokera z Jackiem.
Locke - nie. Nie wiemy czemu jeździ na wózku.
Sun - nie. Jest w ciąży.
Mr. Eko - chyba nie. Mało o nim wiemy.
Ana-Lucia - ???. Moze tak, może nie. Ciężko powiedzieć
Libby - chyba nie. Nie było jej flashbacków.
Micheal - chwilowo nie. Musi doprowadzić sprawę z Waltem do końca.
Jin - mozliwe. Brak jakichś tajemnic.
Hurley - możliwe. Wiemy o nim już wszystko.
Claire - mozliwe. jw
Charlie - mozliwe. jw. Chyba że umrze Claire, wtedy on będzie się musiał opiekować Aaronem
Sayid - mozliwe, ale wątpliwe
Rose & Bernard - wielki znak zapytania. Chociaż Rose niemal na pewno nie umrze.
Henry - prawie pewniak. Najprawdopobniej lostowicze go zabiją.
Walt, Vincent, Aaron - poza podejrzeniem
Desmond, Danielle - ciężko powiedzieć

Claire? Miała dopiero 2 flashbacki i tylko jedną historię z poza wypsy, jestem pewien, że w 3 sezonie będą jej wspomnienia. Michael? Chwilowo może i nie, ale jak wiemy w 2x22 są jego wspomnienia, jego historie, a po nich może umrzeć. Po odcinku 2x22 są przecież jeszcze 2 finałowe godziny. Hurley? A jak umrze skoro chronią go liczby ? :P Henry urozmaica akcję serialu, zawsze można go pokazać kiedy będzie nudno i powiemy (wow... Henry to jest.... ) Dlaczego Sayid jest wątpliwy?

"Locke - nie. Nie wiemy czemu jeździ na wózku."
- Locke jeździ(ł) na wózku, bo chyba brał udział w tym samym wypadku, co ojciec Shannon i żona Jacka.

:| Oglądamy chyba jakiś inny serial.

Nie rozumiem czemu wątek "kto jeszcze zginie w drugim sezonie" jest zamknięty skoro wiemy już, że w 2 sezonie zginą aż 2 osoby, a nie jedna... To daje nam wiele nowych możliwości do spekulacji, nie wspomnę, że od kilku postów tylko o tym rozmawiamy. Proponuję otworzyć ten temat na nowo i przenieść tam nasze posty dotyczące śmierci boahterów.

Użytkownik boone edytował ten post 16.04.2006 - |17:42|

• 0

#778 Arwen

Arwen

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 325 postów

Napisano 16.04.2006 - |22:36|

Do rozmawiania o tym kto umrze jeszcze w drugim sezonie (domysły, przypuszczenia) zapraszam do tematu:
http://forum.gwrota....?showtopic=5341

A tu rozmawiamy tylko o spoilerach.

Użytkownik Arwen edytował ten post 18.04.2006 - |09:36|

• 0

#779 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 17.04.2006 - |21:26|

Spoilerowy opis odcinka Lost Reckonning, który ukaże się 26 kwietnia:
new 04/17 - The survivors of Oceanic flight 815 have been locked in a test of faith ever since they crashed on the island. Discover how this faith has been tested for both the fuselage survivors and tailies. Are you a person of faith or science? This is the dilemma that plagues the island survivors and also defines their character. Discover how faith in the hatch led Locke on a mission to find a way inside, and how his discovery of Desmond led to his belief that punching in the numbers every 108 minutes would ensure everyone's survival. In addition, Michael's dogged mission in finding Walt, the tailies fight for survival during their first 48 days through their collision with the fuselage survivors, the uncertainty of prisoner Henry Gale's allegiances, and tensions between the survivors and "The Others" have left everyone questioning what they believe in. Additionally, the healing powers of love are explored through a timid Hurley's struggle with asking Libby out on a date, through the strong bond between Sun and Jin, and through Jack and Sawyer's mutual - yet unrequited - attractions to Kate. Source: ABC

(czyli będzie o tym jak wygląda wiara rozbitków w wyspę i takie tam :P )

Pojawił się też spis gwiazd specjalnych do odcinka 2x20 Two For The Road
new 04/17 - Guest starring are John Terry as Christian Shephard, Rachel Ticotin as Captain Teresa Cortez, Michael Emerson as Henry Gale and Gabrielle Fitzpatrick as Lindsey. Source: ABC

a wśród nich... tak, nie mylicie się ojciec Jacka... :P A więc z całą pewnością czeka nas kolejne powiązanie między Jackiem a Aną Lucią.
  • 0

#780 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 18.04.2006 - |08:34|

no, ojciec Jacka się znów pojawi, ale może wcale nie w restrospekcjach AL? Może Jakc znowu dostanie zwidów (w sumie to nie wiadomo czy to zwidy czy prawda) tak jak było na początku I sezonu. Może jak niektórzy przypuszczali jego ojciec wcale nie zginał i teraz biega sobie po wyspie albo pracuje z Innymi, no ciekawie by było... :hyhy:
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych