SPORT
Napisano 24.09.2004 - |12:20|
Napisano 26.09.2004 - |19:30|
Z innych aren sportowych, to zwycięstwo w ostatnim meczu naszych złotek w turnieju eliminacyjnym GP siatkarek :clap: , trochę się bałem meczu z Niemkami, no ale skończyło się na moich obawach. Brawo.
Napisano 27.09.2004 - |09:51|
Nie było się czego bać.trochę się bałem meczu z Niemkami, no ale skończyło się na moich obawach. Brawo.
Oba zespoły wiedziały jaki ma być wynik
Pozdrawiam
Napisano 27.09.2004 - |13:26|
Napisano 28.09.2004 - |16:45|
I prawidłowo....wkońcu Janas udowodni wszystkim,że miał rację nie powołując go do kadry.Dlaczego?Może i strzela bramki dla Wisły,ale większość to wyłożone piłeczki na 3 metr.Franek ma te już 30 lat i to na karierę reprezentacyjną w sumie sporo.Nie twierdze,że gra słabo,ale są młodsi i lepsi.Marcin Żewłakow,Artur Wichniarek.Janas w końcu powoła Frankowskiego. Ale ma wrażenie, że tylko dla uciszenia dziennikarzy i opinii.
Napisano 28.09.2004 - |16:55|
co ty rodzina janasa ??? ;]I prawidłowo....wkońcu Janas udowodni wszystkim,że miał rację nie powołując go do kadry.Dlaczego?Może i strzela bramki dla Wisły,ale większość to wyłożone piłeczki na 3 metr.Franek ma te już 30 lat i to na karierę reprezentacyjną w sumie sporo.Nie twierdze,że gra słabo,ale są młodsi i lepsi.Marcin Żewłakow,Artur Wichniarek.
Widze ze nie bardzo sie orientujesz jakie Franek bramki strzela,z Amica jego brame widziales??? przypuszczam ze nie ,a co do tych Wichniarkow i innych to oni sa duzo bramek nie strzelaja o ile wogle cos strzelili. Pomoc w reprze jest wiślacka ,wiec takie same podonia Tomek moze dostawac.

NIE dla Spoilerów !!!!
Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler] Text [/spoiler]
Napisano 28.09.2004 - |17:06|
Chciałbym,może gdzieś bym w piłę grałco ty rodzina janasa ??? ;]
Widze ze nie bardzo sie orientujesz jakie Franek bramki strzela,z Amica jego brame widziales??? przypuszczam ze nie ,a co do tych Wichniarkow i innych to oni sa duzo bramek nie strzelaja o ile wogle cos strzelili. Pomoc w reprze jest wiślacka ,wiec takie same podonia Tomek moze dostawac.
Wisła grała towarzysko z Legią i przegrała 0-4.Legia i Wisła grała w rezerwowych składach.W Wiśle grał Franek i nic nie strzelił.Dlaczego?Nie miał nikogo z pomocników,który by mu zagrał piłę.Wychodzi na to,że Franek strzela jak mu podadzą.Większość jest w naszej lidze takich graczy.Sam Franek nam eliminacji nie wygra.My lepiej inwestujmy w pomoc,bo napastnik tylko nogę dołoży i jest goool.
Napisano 28.09.2004 - |17:20|
Tylko, że takich piłarzy mamy dwóch i obaj grają w Wiśle.Jak umiesz się znaleźć i kiwnąć to takie brameczki to z zamkniętymi oczami możesz strzelać
Właśnie widać po tabeli strzelców. Frankowski 12, Żurawski 9............. Dembiński, Rocki 4. (gdzie są super napastnicy legii?)Większość jest w naszej lidze takich graczy.
Frankowski ma w sumie 18 goli i 5 asyst (czyli też umie podawać!).
Użytkownik VeeDee edytował ten post 28.09.2004 - |17:25|
Napisano 28.09.2004 - |18:41|
ME: Medal polskiej sztafety!
Marcin Horbacz, Maciej Kacer i Andrzej Stefanek zdobyli we wtorek w bułgarskiej Albenie brązowy medal mistrzostw Europy w pięcioboju nowoczesnym w rywalizacji sztafety.Złoto wywalczyli Węgrzy,a srebro Rosjanie.Polacy znakomicie pływali i biegali, uzyskując w tych konkurencjach najlepsze rezultaty. W szermierce Horbacz, Kacer i Stefanek mieli drugi wynik.Reprezentanci Polski zgromadzili łącznie 5708 punktów, o 28 mniej od Rosjan. Węgrzy zakończyli zawody z dorobkiem 5768 punktów.
Wyniki:
1. Węgry (Adam Marosi, Akos Kallai, Sandor Fulep) 5768 pkt
2. Rosja (Aleksiej Lebiediniec, Paweł Sazonow, Aleksiej Turkin) 5736
3. Polska (Marcin Horbacz, Maciej Kacer, Andrzej Stefanek) 5708
4. Białoruś 5684
5. Litwa 5460
6. Czechy 5404
7. Niemcy 5324
8. Słowacja 5252
9. W.Brytania 5052
10. Gruzja 4940
Napisano 30.09.2004 - |15:19|
Trochę smaku zrobił mi artykuł z onetu:
Więc Polskie zespoły nie mogą nie awansowaćJeśli Wisła, Legia i Amica awansują dziś do fazy grupowej Pucharu UEFA, za dwa lata w eliminacjach do Ligi Mistrzów niemal na pewno wystartują mistrz i wicemistrz Polski sezonu 2005/2006 – czytamy w „Gazecie Wyborczej”.
Na dodatek zwycięzca ekstraklasy zagrałby od razu w trzeciej, decydującej fazie eliminacji.
Dziś Polska zajmuje w rankingu UEFA 15. miejsce - ostatnie, które daje prawo wystawienia dwóch zespołów w kwalifikacjach do Champions League.
Przy dobrych występach naszych klubów jest szansa np. na wyprzedzenie Izraela, którego drużyny już raczej nie będą punktowały. Dużo trudniej będzie wyprzedzić Ukrainę. W Lidze Mistrzów są Szachtar i Dynamo.
A oto godziny meczów:
Dinamo - Wisła (godz. 16:45, TVN)
Legia - Austria Wiedeń (godz. 20:15, TVN)
Amica - Ventspils (godz. 18:10, TVN 7)
Napisano 30.09.2004 - |15:26|
Jesteś niepoprawnym optymistą.No to dzisiaj panowie rewanże w Pucharze UEFA...
.... Najtrudniej będzie miała Legia, ale myślę że sobie poradzi
Gdyby nasz zespół grał nawet słabo ale awansował , to jestem Legii w stanie wszystko wybaczyć.
Ale jak zagrają dobrą piłkę i odjadą to niech ich :censored:.
Dosyć mam dobrych, przegranych meczy. (ale obejrzę na bank)
Napisano 30.09.2004 - |15:39|
Wisła za to jedzie do Tbilisi i jeśli strzeli bramkę to awansuje.Nie wierzę w to,że odpadną choć już to pokazali z Valerengą
Amica stoi przed znakomita szansą.Ventspilis to nie jest jakiś Real,więc nie powinna mieć problemów,ale....jak zawsze może się trafić słaby mecz :/
Wierzę,że to będzie POLSKI DZIEŃ,ale pod warunkiem,że wszystkie nasze drużyny awansują!!!
Napisano 30.09.2004 - |17:51|
Nic więcej mi się nie chcę pisać.
Teraz mam złe przeczucia, że wszystkie polskie kluby odpadną. Mam jednak nadzieję, że reszcie się uda.
Nie wdawajcie się dzisiaj ze mną w jakąkowiek dyskusję, bo złość i smutek mnie ogarnia.
Użytkownik VeeDee edytował ten post 30.09.2004 - |17:57|
Napisano 30.09.2004 - |17:52|
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel
Napisano 30.09.2004 - |17:58|
www.policeteam.com
Napisano 30.09.2004 - |18:10|
Wystaczry pogratulować gruzinom i życzyć im jak najlepiej,choć pod koniec meczu do nogi i ręce już im latały.
Napisano 30.09.2004 - |18:28|
Takiego syfu jak ten mecz to już dawno nie widziałem.
Normalnie płakać się chce, że to MISTRZ POLSKI grał :censored:
Napisano 30.09.2004 - |18:33|
Napisano 30.09.2004 - |19:42|
No i Legia przegrywa 1:0. Strzeli 3 bramki? Po dzisiejszym to nie wierzę już w nic. Wygląda na to, że Amica, która miała osiągnąć najmniej z całej trójki, zaprezentuje się najlepiej.
Zarząd Wisły podał się do dymisji.
------------------
Już 2:0. Co za :censored: dzień. Chyba nie tylko w Wiśle dojdzie do większych zmian.
Użytkownik VeeDee edytował ten post 30.09.2004 - |20:31|
Napisano 30.09.2004 - |21:55|
Chciałem bardzo przeprosić wszystkich forumowiczów za moje (jak się okazało w rzeczywistości) wygórowane oczekiwania. Z trzech zespołów, awansowała do fazy grupowej "teoretycznie" najsłabsza Amica. Co tu dużo mówić, stan polskiej piłki wrócił do punktu wyjściowego. Jak to jest że zespół chce grać o najwyższe cele, a nie potrafi sobie poradzić z cieniasami. Można zrozumieć że może to się przytrafić raz, ale dwa razy z rzędu (Valerenga rok temu i Dynam teraz), to coś musi być nie tak. Wisłe wiele ale to naprawdę wiele brakuje do dobrego zespołu, bo dobry zespół to jest taki któremu nie idzie ale potrafi osiągnąć swój cel. Mam nadzieję że to nie będzie kropla która przechyli czarę goryczy którą byłoby opuszczenie Wisły przez sponsorów, zawodników, trenera no i właściciela.Więc Polskie zespoły nie mogą nie awansować . Najtrudniej będzie miała Legia, ale myślę że sobie poradzi.
Pogrążony w smutku kibic piłkarski.
P.S. Chyba jednak sobie odpuszczę oglądanie polskiej piłki i zostanę przy footballu zagranicznym, wydaje mi się że szkoda czasu i nerwów.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »