W porównaniu z Wisłą i Amicą pokazała ciekawą gręMoże i Austria nic nie pokazała ale wygrała. Chyba nie chcesz powiedzieć że Legia coś pokazała :>
SPORT
Napisano 18.09.2004 - |15:56|
Napisano 18.09.2004 - |16:06|
Tylko czemu zawsze tak jest że zespół gra pięknie a przegrywa jak zawsze??? Wisła i Amica przynajmniej coś osiągnęły grając niezbyt dobrze i na pewno mają większe szanse na awans niż Legia.W porównaniu z Wisłą i Amicą pokazała ciekawą grę
A to,że brak wykończenia spowodował porażkę to się zdarza.
Spokojnie To tylko 0,5 punktu Zauważ ile Legia może zyskać grając w rozgrywkach grupowych
Pół punktu ale jak ważne, przypomnij sobie zeszły sezon, gdyby któryś z naszych zespołów zdobył te pół punktu w rozgrywkach pucharowych, to w przyszłym roku były by dwie polkskie drużyny w eliminacjach do Ligi Mistrzów (i byc może Wisła byłaby w końcu rozstawiona)
Legia jako jedyny zespół gra kombinacyjną piłkę
Tu się chyba mylisz to chyba Wisła jako jedyna gra kombinacyjną piłkę. Jakoś nie widzę tego w meczach Legii.
Napisano 18.09.2004 - |21:03|
Napisano 18.09.2004 - |21:23|
szesnastu Jacków Krzynówków
Krzynówek nie może grać na wszystkich pozycjach. Zwłaszcza na bramce.
Może inaczej. 2 Dudków, 6 Bąków (nie wiem kogo tu dać), 6 Krzynówków, 4 Żurawskich.
Co do Pucharów. Wisła potrafi odstawiać takie jaja ze "słabszymi" zespołami. Byle w rewanżu ich nie zlekceważyli. Ale sądzę, że ten rok w pucharach dla Wisły może być lepszy. Bo jak dostanię się do grupy, to sądze że wyjdzie z niej i będzie grać w przyszłym roku, wzmocni się przez zimę (może Kosa wróci?) i pokaże co umie. W ten sposób narobi się trochę punktów w rankingu i po zdobyciu mistrzostwa, wystartuję w elLM rozstawiona i w końcu do niej wejdzie.
Napisano 18.09.2004 - |21:23|
Gdzie, jak gdzie,ale w Polsce Gollob nie zawodzi
Napisano 19.09.2004 - |09:52|
Mógłby tak w finale pojechać
Tyle się działo, że prawie przegapiłem GP.
Pozdrowienia
P.S @MacGyver, nieśmiało zauważam, że koziu założył temat o żużlu
Napisano 19.09.2004 - |11:13|
Tyle,że jest to dział SPORT :>P.S @MacGyver, nieśmiało zauważam, że koziu założył temat o żużlu
Real znowu dostaje baty,ale tym razem od Espanyolu 1-0
Napisano 20.09.2004 - |08:56|
"Złoty chłopiec", Oscar de La Hoya został znokautowany w 9 rundzie przez "kata" Hopkinsa.
Kolejna legenda na deskach....
Pozdrawiam
Napisano 20.09.2004 - |13:54|
oczywiscie na GP bo na mistrzostwie sie niepopisal dobry jest ale chyba najlepsze lata ma juz za soba ale zato Hampelek napawia optymizmem ten chlopak bedzie kiedys najlepszy
co do realu no to poszukaja sobie nowego trenera bo dotychczasowy niestety zrezygnowal (trenowac same gwiazdy to nielada wysilek )
Napisano 20.09.2004 - |14:05|
Trenować "same gwiazdy"to droga przez męke :/ Jak tu znaleźć z nimi wspólny język?Jeśli taki trener jak Camacho nie może to pytam się kto?Same indywidualności,każdy gra na własny wizerunek i g...go obchodzi reszta.Taka drużyna to nie drużyna.trenowac same gwiazdy to nielada wysilek
Napisano 20.09.2004 - |16:37|
Mała poprawka: w Bydgoszczy Gollob nie zawodzi. We Wrocławiu zbyt dobrze nie wypadł. Nie było go nawet w półfinałach. Potem tradycyjnie narzekał na motocykle. To trwa już zbyt długo. Też uważam, że najlepsze lata ma już za sobą. Teraz powinien postawić wszystko na jedną kartę i w przyszłym sezonie przesiąść się na GM. Może wypaliGdzie, jak gdzie,ale w Polsce Gollob nie zawodzi
PS. A w lidze jednak ostatni mecz będzie decydował o wszystkim. Oj będzie się działo!
Napisano 20.09.2004 - |17:08|
jak rok temu ostatni meczyk o DMP pamietam to szalenstwo jak nasi wygrali mam nadzieje ze bedzie to mecz sezonu wroclawiowi wystarczy remis tarnow usiebie chyba jeszcze nieprzegral ja stawiam 46-44 dla tarnowa i bogaty beniaminek bedzie mial 1 DMP ale to jeden z tych meczy ktorych nieda sie przewidziec i to jest piekne
Napisano 20.09.2004 - |18:17|
Napisano 20.09.2004 - |20:15|
I dobrze mu tak dziadowi jednemu - nigdy gościa nie lubiłem (tzn. OskaraCuda się jednak zdarzają.
"Złoty chłopiec", Oscar de La Hoya został znokautowany w 9 rundzie przez "kata" Hopkinsa.
Kolejna legenda na deskach....
Pozdrawiam
Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Napisano 20.09.2004 - |21:29|
Napisano 21.09.2004 - |18:40|
Zapadła już decyzja UEFA w sprawie Romy. Będzie tak jak pisałem. Nawet nie będą musieli szukać innego stadionu, bo będą mogli grać u siebie, ale bez publiczności. Są równi i równiejsi. Widać, że pieniądze rządzą piłką. Skandal. :censored: UEFA :censored:Niestety uważam, że pewnie Roma zapłaci karę, walkower i nie będzie grać u siebie. (ale będzie wciąż grać w LM). Co będzie niesprawiedliwością.
Chociaż piszą, że Roma straci na tym nawet kilkadziesiąt milionów euro. Ale nie zmienia to faktu, że powinni być zdyskwalifikowani.
Użytkownik VeeDee edytował ten post 21.09.2004 - |18:46|
Napisano 21.09.2004 - |18:44|
Teraz mnie wzieło takie wewnetrzne wkur...Teraz na to wychodzi,że polacy to nie tylko pijacy,złodzieje,bandyci,ale byle dziady,którymi można pomiatać.Włochy to może nie lepszy kraj?Bo co mają Watykan,jako chrześcijańską dzieknicę rzymu?Bo mają pieniądze i Coloseum?A niech sie wypchają tymi swoimi dziedzictwami kulturowymi.Sport jest dla wszystkich i wszyscy powinni być równo traktowani!!Ja na miejscu PZPN,ablo Wisły Kraków napisał bym do Uefa pismo na tenmat całego tego zdarzenia.Co może mamy to tak zostawic?Gdzie jest ta sprawiedkliwość ja pytam!!!!!!!!!Zapadła już decyzja UEFA w sprawie Romy. Będzie tak jak pisałem. Są równi i równiejsi. Widać, że pieniądze żądzą piłką. Skandal. :censored: UEFA :censored:
Napisano 21.09.2004 - |21:24|
Rzeczywiście UEFA nie popisała się tym werdyktem biorąc pod uwagę decyzję sprzed kilku lat dotyczącą Wisły. No ale tak to już jest, jak się ma chody u władzy to wszystko może przejść. Apropo werdyktu Wisły to wtedy nasz kochany PZPN, o ile sobie dobrze przypominał, nie naciskał zbytnio na UEFA na temat złagodzenia kary a gdyby naciskał to kto wie czy kara nie byłaby mniejsza.Zapadła już decyzja UEFA w sprawie Romy. Będzie tak jak pisałem. Nawet nie będą musieli szukać innego stadionu, bo będą mogli grać u siebie, ale bez publiczności. Są równi i równiejsi. Widać, że pieniądze rządzą piłką. Skandal. :censored: UEFA :censored:
Napisano 21.09.2004 - |21:29|
A gdyby naciskał to kto wie,czy nie było by gorzej.Pierwsze koty za płoty i jeśli będzie następny raz to teraz mam jasny przykład jak to można rozwiązać.Oby jednak następnego razu nie było.Apropo werdyktu Wisły to wtedy nasz kochany PZPN, o ile sobie dobrze przypominał, nie naciskał zbytnio na UEFA na temat złagodzenia kary a gdyby naciskał to kto wie czy kara nie byłaby mniejsza.
P.S.
Wyniki wtorkowych spotkań 1. rundy fazy grupowej Pucharu Polski:
Grupa 1.:
Szczakowianka Jaworzno - Koszarawa Żywiec 0:0
Sędziował: Sławomir Berezowski (Opole)
Żółte kartki: Radziwon, Księżyc (Szczakowianka) oraz Kolisz i Matras (Koszarawa).
Widzów: 1 000.
Grupa 3.:
Zagłębie Lubin - Górnik Polkowice 2:2 (0:2)
Bramki: Mierzejewski (47), Murdza (81, karny) - Kalinowski (17) Łagiewka (27).
Sędziował: Zbigniew Marczyk (Piła).
Żółte kartki: Oprsal, Jackiewicz (Zagłębie) i Majewski, Rogóż, Wacławczyk, Łagiewka (Górnik). Widzów: 1 500.
Grupa 6.:
Lech Poznań - Stasiak-KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 2:0 (1:0)
Bramki: Reiss (5), Majewski (57)
Sędziował: Robert Werder (Warszawa)
Żółte kartki: Kaczorowski, Reiss, Wójcik - Solarz, Wróbel, Niedbała
Widzów: 1.000
Grupa 7.:
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Górnik Zabrze 3:2 (0:1)
Bramki: Artur Prokop (51, karny), Daniel Dubicki (55), Piotr Koman (73) - Arkadiusz Aleksander (41), Marcel Liczka (48).
Żółte kartki: Daniel Dubicki (Podbeskidzie) - Michał Karwan, Marcel Liczka, Piotr Lech, Hernani José da Rosa (Górnik).
Grupa 8.:
Polonia Warszawa - Korona Kielce 1:3 (0:2)
Bramki: Antoni Łukasiewicz (53) - Robert Bednarek (26), Jakub Grzegorzewski (34, 72).
Sędziował: Tomasz Pacuda (Częstochowa).
Żółte kartki: Szymanek, Jarosiewicz (Polonia) i Cichoń, Bednarek, Grzegorzewski (Korona).
Widzów: 2 000.
W środę grają:
Grupa 1: Tłoki Gorzyce - Wisła Kraków
Grupa 2: Świt Nowy Dwór Maz. - Legia Warszawa, Pogoń Szczecin - Mazowsze Grójec
Grupa 3: Amica Wronki - Kotwica Kołobrzeg
Grupa 4: Groclin Dyskobolia Grodzisk - Olimpia Sztum, GKS Bełchatów - Piast Gliwice
Grupa 5: Wisła Płock - Kujawiak Włocławek, ŁKS Łódź - Odra Wodzisław
Grupa 6: Arka Gdynia - Drwęca Finishparkiet
Grupa 7: GKS Katowice - Skalnik Gracze
Grupa 8: Górnik Łęczna - Stal Mielec
Druga kolejka zostanie rozegrana w terminie 5-6 października.
Napisano 24.09.2004 - |07:43|
I chyba nie będą się za bardzo trząść nad nami.Istnieje całkiem realne niebezpieczeństwo, że światowa federacja (FIVB) wykluczy biało-czerwonych z tych prestiżowych rozgrywek. I wcale nie będzie musiała szukać pretekstu. – Jest wiele krajów, którymi możemy was zastąpić – grozi sekretarz generalny FIVB Jean Pierre Sappey.
a dlaczego ?Ludzie z FIVB nie bawią się w subtelności, a najlepszym przykładem jest wyrzucenie z rozgrywek potężnej Rosji.
I znowu wylecimy za własną , polską głupotę :censored:Dzisiaj do siedziby FIVB powinna wpłynąć umowa, dotycząca udziału Polski w tych rozgrywkach. Nie bardzo jednak wiadomo, co wysłać, bo związek nie ma ważnego kontraktu ani z telewizją ani ze sponsorem. Bez spełnienia tych warunków nie ma co marzyć o przystąpieniu do tych elitarnych rozgrywek.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »