Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#701 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 16.09.2004 - |10:10|

No i ruszyła Liga Mistrzów. Dwie rzeczy do zauważenia:

1.Krzynówek, jego gra przeciwko Realowi, piękny gol i wygrana Bayeru 3:0.
2.Mecz Roma-Dynamo. A dokładnie rzucenie przedmiotem w sędziego Friska przez kibica Romy. Mecz opóźniony o 40 minut, sędzia potrzebował interewencji lekarzy. (bo miał rozciętą głowę).

A mówię o tym, ponieważ ciekaw jestem jaki werdykt podejmie UEFA. Za podobną rzecz Wisła, została wycofana z rozgrywek, + roczna karencja, + inne kary. Ciekaw jestem czy będzie sprawiedliwość i Roma zostanie potraktowana tak samo. Bo ja mam trochę inne odczucia. Zobaczymy czy są równi i równiejsi.

Użytkownik VeeDee edytował ten post 16.09.2004 - |10:32|

• 0
VeeDee

#702 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 16.09.2004 - |10:33|

No zobaczymy....tylko jak Dino dostał nożem w łeb :P ..to za bardzo mu sie nic nie stało....a Frisk mial rozcieta głowe i lała mu sie krew :blink: .Uwązam ze Roma wywala z LM i dostana bana na rok B)
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#703 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 16.09.2004 - |12:20|

jak Baggio dostal nozem to Wisle wykluczyli z LM. teraz jak poszkodowanym jest trener ( co jest dla mnie duzo powazne niz jakis tam pilkarz ) to podejrzewam ze kara nie bedzie lagodna. wedlug mnie - usuniecie z LM,ban na rok, kara finansowa i brak widzow na meczach LM za rok (jak awansuja). taka powinna byc wedlug mnie kara:)
  • 0

#704 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 16.09.2004 - |12:25|

To był sędzia a nie trener :P .
Jenak cośmi sie zdaje ze konsekwencje bede niskie....Dynamo chce tylko walkowera dla siebie i zakazu publicznosci w Rzymie...........
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#705 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 16.09.2004 - |12:34|

sorki - pomylilo mi sie i mialo byc sedzia :)
mozna powiedziec ze Mexes sprowokowal ta cala sytuacje - BTW wyglada jak pedalek z ta kitka :P
gdyby nie jego glupie zachowanie to Roma walczyla by o remis i gralaby dalej o duza kase a tak to teraz musi walczyc o zachowanie twarzy i na dodatek ta kase straci !!
  • 0

#706 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 16.09.2004 - |13:19|

Sędzia jest Święta Krową na boisku. A naruszenie jego nietykalności powinno być surowo karane.

Niestety uważam, że pewnie Roma zapłaci karę, walkower i nie będzie grać u siebie. (ale będzie wciąż grać w LM). Co będzie niesprawiedliwością.
  • 0
VeeDee

#707 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 16.09.2004 - |15:38|

Jacek Krzynówek dostał notę od kickera"1" co oznacza klasę światową i został wybrany najlepszym zawodnikiem meczu.Wreszcie sie przełeamał w tym Leverkusen.Szkoda tylko,że Kałużny nie gra.Taki duecik w zespole i reprezentacji...mmmm miodzio :D
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#708 Lucas7

Lucas7

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 119 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 16.09.2004 - |18:53|

Liga Mistrzów swoją drogą, a dzisiaj nasze drużyny walczą w Pucharze UEFA.

Amica zremisowala, trochę szczęsliwie, bo Łotysze mieli szansę wygrać, no ale remis na wyjeżdzie, na fatalnej murawie i przy bardzo silnym wietrze nie jest zły.

Wisełka - niestety tego się obawiałem, mówili że nie zlekceważą, a jednak zlekceważyli Gruzinów. Po pierwszej polowie trochęsię obawiałem że mogą tego meczu nie wygrać, ale jak tylko wszedł Mauro to już byłem spokojniejszy. 3 bramki w 4 minuty pokazały że gruzini są słabym zespołem. Szkoda że strzeliliśmy sobie 2 samobóje, a rewanż mógł być formalnością. no ale przynajmniej będzie co oglądać bo bedzie ciekawie w rewanżu.

Legia dopiero wieczorem gra.
  • 0

#709 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 16.09.2004 - |19:44|

Myślałem, że mnie krew zaleję... Ale pokazali, że są lepsi. Co do bramek: straconych - stracone na własne życzenie. Zdobytych - przepiękne! Teraz tylko wygrać w Gruzji, a w najgorszym przypadku remis. Sądze, że na wyjeździe już nie powinni OLAĆ gruzinów.

Użytkownik VeeDee edytował ten post 16.09.2004 - |19:50|

• 0
VeeDee

#710 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 16.09.2004 - |21:13|

Za to Legia moja kochana jak narazie remisuje 0-0 z Austria Wiedeń :/ Szkoda bo miała sporo sytuacji bramkowych :/ Narazie to najlepszy mecz Legii w sezonie :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#711 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 16.09.2004 - |21:50|

No co ty :) Legia to Legia :) Jeśli marzy jej się gra w rozgrywkach grupowych Pucharu Uefa to takie zespoły jal Austria Wiedeń musi pożerać.Dla mnie to dobre losowanie,bo krew mnie zalewa jak inne zepsoły się męczą z "dziadami"piłki.

C C CWK CWKS LEGIA!!!!!!!!

A nie mówiłem, że Legia miała pecha losując Austriaków? Przegrała 1:0, choć grała swoje. Zobaczymy w rewanżu. Choć to Austrii Wiedeń będzie teraz łatwiej.

Ogólnie mówiąc dzisiejszy dzień jest nie najlepszy. Głupio stracone bramki. Amica tylko remis, Wisełka wygrała tylko jedną bramką i dała sobie strzelić 3. Legia przegrywa. Dla wszystkich teraz rewanże będą ciężkie.

Choć w lidze kibicuję jednej drużynie, to w pucharach wszystkim polskim drużynom. Ich dobre występy pozwolą grać większej liczbie zespołom i bez rund kwalifikacyjnych. Nic tylko, wierzyć, że Wisła, Amica i Legia przejdą dalej.! :clap:

PS Pogromca Lecha, T(e)rek Grozny remisuje z bazylami ze Szwajcarii. Czyżby znowu niespodzianka?

Użytkownik VeeDee edytował ten post 16.09.2004 - |22:38|

• 0
VeeDee

#712 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 16.09.2004 - |23:21|

legia przegrala ale ten mecz mialby inny wynik gdyby nie pudlo wlodarczyka. wstyd sie przyznac ale chlop jest z mojego miasta,z mojej dzielnicy i na dodatek z mojej ulicy. i taki cienki mecz.przeciez nawet ja bym trafil do tej pustej bramki !!
wisla zagrala kompromitujaco w pierwszej polowie ale w drugiej wyszla wiselka z ktorej polska jest i powinna byc dumna!!
4 gole w 16 minut to jest cos
  • 0

#713 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 17.09.2004 - |08:11|

Nie pojmuje waszych zachwytów w stylu "przegrali chociaż grali swoje", "teraz tylko wygrać albo zremisować na wyjeździe" itp. Jak się chce coś znaczyć w piłce to trzeba WYGRYWAĆ !!
I nie ważne w jakim stylu i z kim, bo mecz może być brzydki ale ma być wygrany.
Nie wiem czemu Wiślacy grali jak grali ale wygrali i tylko im należy sie honor.
Reszta ocen po dwumeczu i tyle.
Pozdrawiam
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#714 Lucas7

Lucas7

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 119 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 17.09.2004 - |14:19|

Nie pojmuje waszych zachwytów w stylu "przegrali chociaż grali swoje", "teraz tylko wygrać albo zremisować na wyjeździe" itp. Jak się chce coś znaczyć w piłce to trzeba WYGRYWAĆ !!

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :D
  • 0

#715 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 18.09.2004 - |07:31|

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się  ma  :D

Teraz już jest dla mnie sprawa jasna.
A ja głupi nie wiedziałem czemu wolę angielską ligę oglądać niż nasze orły.
A ja po prostu lubię to co mam (C+) :D
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#716 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 18.09.2004 - |10:37|

Ja jestem mówiąc szczerze zadowolony,że Legia przegrała.Dlaczego?Otóż dlatego,że dzięki takiemu niekorzystnemu wynikowi atmosfera i cały mecz będzie stał na wysokim poziomie.Przyjdzie cały stadion,będzie atmosfera jakiej nie widzimy w lidze i co najważniejsze Legia wygra.Austria poza farciarską bramką nic nie pokazała,a zwłaszcza jej zawodnicy po ileś tam mln euro.To jest inny przelicznik.Jeśli liga ma większe pieniądze to i zawodnicy są drożsi.Jedno jest pewne:Legia zagra najlepszy(jak dotychczas)mecz w sezonie.I ja jako kibic Legii wam to gwarantuje!!!
  • 0

#717 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 18.09.2004 - |11:24|

Ja jestem mówiąc szczerze zadowolony,że Legia przegrała

A punkty dla polskiej ligy? (od tego zależy liczba wystawianych zespołów i etap od którego startują).
  • 0
VeeDee

#718 Lucas7

Lucas7

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 119 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 18.09.2004 - |11:28|

Teraz już jest dla mnie sprawa jasna.
A ja głupi nie wiedziałem czemu wolę angielską ligę oglądać niż nasze orły.
A ja po prostu lubię to co mam (C+) :D

Ja mowiłem tylko a naszej polskiej piłce, bo już narzekać nie mam sił ;)

Liga angielska to liga angielska i właśnie ją lubię najbardziej ogladać w TV ( C+ RULES :P ) oczywiście liga ang. jest następna po meczach Wisły, bo tych za nic nie przegapię :D
  • 0

#719 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 18.09.2004 - |12:36|

A punkty dla polskiej ligy? (od tego zależy liczba wystawianych zespołów i etap od którego startują).

Spokojnie :) To tylko 0,5 punktu :) Zauważ ile Legia może zyskać grając w rozgrywkach grupowych :)
  • 0

#720 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 18.09.2004 - |13:41|

Zauważ ile Legia może zyskać grając w rozgrywkach grupowych :)

I wszyscy prośmy Pana Naszego o pomoc, bo ja ten mecz w Austrii oglądałem i wiem że będzie im potrzebna.
Może i Austria nic nie pokazała ale wygrała. Chyba nie chcesz powiedzieć że Legia coś pokazała :>
A co do punktów to szkoda nawet 0,5 stracić.
Jest takie piękne przysłowie: ziarnko do ziarnka...
Pozdrawiam
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych