Skocz do zawartości

Jericho

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
855 odpowiedzi w tym temacie

#701 spex

spex

Sierżant

• Użytkownik
  • 771 postów
  • MiastoKraków

Napisano 06.06.2007 - |01:52|

To jest to?
http://www.wrzuta.pl...arko_soundtrack
  • 0

#702 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 06.06.2007 - |06:55|

http://latimesblogs....al_th.html#more

Wyglada na to ze Jericho ma ogromna szanse zostac wznowione. Jak narazie mowa jest o 8 odcinkach w srodku sezonu, z ktorego bedzie mozna w sezonie 2009 zaczac krecici 3 sezon jesli poparcie nie spadnie. Dlaczego tylko 8? I dlaczego CBS jak juz sie zdecydowala wznowic to nie pelna para? Poniewaz wszyscy aktorzy zostali juz zwolnieni wiec trzeba podpisac nowe umowy (a czesc juz ma robote gdzie indziej) a studio ktore bylo wykorzystywane przy kreceniu Jericho jest juz w uzyciu (kreca tam Swingtown), wiec to nie takie proste wrzucic extra serial do listy ;).
  • 0

#703 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów
  • MiastoŻory(Śląsk)/Wrocław

Napisano 06.06.2007 - |07:42|

nareszcie jakaś dobra nowina podczas ponurej sesji :); jednak czasami kampanie fanów przynoszą skutki; mam nadzieję, że rozmowy zostaną sfinalizowane i powstanie te 8 odcinków; wątpię jednak czy CBS po decyzji po cancelu dało 3 sezon; IMHO będzie tylko 8 odcinków dla zakończenia wątków;
  • 0
Najciemniej jest pod jabłonią.

Est modus in rebus

Horacy

Prawda ma charakter bezwzględny.

Kartezjusz

Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.

C.S. Lewis

#704 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 06.06.2007 - |11:18|

szkoda, ze tylko 8, a nie 13
ale dobre i to jeśli dojdzie do skutku :)
  • 0
You are what you believe yourself to be

#705 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 06.06.2007 - |12:26|

Jak dla mnie to wspaniała nowina. Lepsze te 8 odcinków i później, niż nie mieć w ogóle dokończenia. Na jesień zapewne nie uda się wypuścić tego 2 sezonu, ale może w styczniu? Super! :clap: Pozostaje nam czekać i trzymać kciuki :D
  • 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#706 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów
  • MiastoŻory(Śląsk)/Wrocław

Napisano 06.06.2007 - |12:52|

ale może w styczniu?

w orginalnym tekście jest, że poleci w"mid-season", a to właśnie około stycznia :) ;
  • 0
Najciemniej jest pod jabłonią.

Est modus in rebus

Horacy

Prawda ma charakter bezwzględny.

Kartezjusz

Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.

C.S. Lewis

#707 FilipKD

FilipKD

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 86 postów
  • MiastoSzczecin-Jamajka

Napisano 06.06.2007 - |15:16|

Naprawdę świetna wiadomość. Chociaż serial miał pełno niedoróbek do wciągną mnie maxymalnie.Osiem odcinków to naprawdę sporo (pierwotna wersja z zakonczeniem 1,5h wcale mnie satysfakcjonowała przeciwnie to co by mogli pokazać w tym czasie i tak było by wiadamo) Obawiam się jednak że o 3 sezonie możemy zapomnieć .

Jestem też ciekaw ile ton tych orzeszków było od fanów oglądających ten serial normalnie w TV - obawiam się że za niewiele pewnie ;)

Użytkownik FilipKD edytował ten post 06.06.2007 - |15:17|

• 0

#708 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 06.06.2007 - |23:03|

Obawiam się jednak że o 3 sezonie możemy zapomnieć

Dlaczego? Sam fakt ze wpychaja serial juz w ciasny terminarz swiadczy o tym ze biora ta mysl na powaznie.

Jestem też ciekaw ile ton tych orzeszków było od fanów oglądających ten serial normalnie w TV - obawiam się że za niewiele pewnie

Zapewne bardzo duzo. Zdecydowana wiekszosc widzow w US oglada serial w TV.
  • 0

#709 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 07.06.2007 - |00:49|

blablabla Jericho na DVD już 25 września blablablabla :)

#710 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 07.06.2007 - |02:37|

Czy informacja o tym, że będzie te 8 odcinków jest pewna? Byłoby wspaniale.
  • 0

#711 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 07.06.2007 - |17:02|

No i wywaliczyli :)
7 odcinków, na razie brak danych w który dzień i o której będzie emitowane, ale będzie.
Do tego kampania na rzecz zwiększenia oglądalności :)

A tu cały list do fanów od szefowej stacji:

To the Fans of Jericho:

Wow!

Over the past few weeks you have put forth an impressive and probably unprecedented display of passion in support of a prime time television series. You got our attention; your emails and collective voice have been heard.

As a result, CBS has ordered seven episodes of "Jericho" for mid-season next year. In success, there is the potential for more. But, for there to be more "Jericho," we will need more viewers.

A loyal and passionate community has clearly formed around the show. But that community needs to grow. It needs to grow on the CBS Television Network, as well as on the many digital platforms where we make the show available.

We will count on you to rally around the show, to recruit new viewers with the same grass-roots energy, intensity and volume you have displayed in recent weeks.

At this time, I cannot tell you the specific date or time period that "Jericho" will return to our schedule. However, in the interim, we are working on several initiatives to help introduce the show to new audiences. This includes re-broadcasting "Jericho" on CBS this summer, streaming episodes and clips from these episodes across the CBS Audience Network (online), releasing the first season DVD on September 25 and continuing the story of Jericho in the digital world until the new episodes return. We will let you know specifics when we have them so you can pass them on.

On behalf of everyone at CBS, thank you for expressing your support of "Jericho" in such an extraordinary manner. Your protest was creative, sustained and very thoughtful and respectful in tone. You made a difference.

Sincerely,

Nina Tassler

President, CBS Entertainment

P.S. Please stop sending us nuts J

Najlepszy jest PS :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#712 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 07.06.2007 - |18:02|

Oby tylko nikt zdania nie zmienił. Tyle odcinków spokojnie starczy aby sensownie zakończyć wszystkie wątki. Czekamy!
  • 0

#713 caluch

caluch

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 07.06.2007 - |18:20|

Świetna wiadomość. Ciekawe jak będzie z oglądalnością, ale w domyśle krótki drugi sezon ma prowadzić do długiego trzeciego :-)
  • 0

#714 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 07.06.2007 - |20:15|

Ja w to nie mogę uwierzyć, że im się udało, jestem w szoku, bo było już sporo takich akcji ostatnio pod kątem róznych seriali żeby je ocalić, ale niestety spaliły one na panewce, to było jak rzucanie grochem o ścianę, ale w końcu udało się to ludziom zaangażowanym w ratowanie Jericho.
Szacuneczek dla wszystkich którzy brali udział w tej akcji.
PS. a jak już im się udało to mam tu dla nich kolejne zadania do wykonania: :D :D

SAVE THE:
1. enterprise
2. invasion
3. sleeper cell
4. firefly
5. jeremiah
6. surface itp....

Kolejność dobrowolna hłehłe :D .

Ale tak na poważnie, ci ludzie to bohaterowie narodowi USA, powinni ich czcić na 4-go lipca.
  • 0

#715 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 07.06.2007 - |20:23|

no dziwne, ze takie Jericho ocalili a SG-1 nie :(
chociaz z drugiej strony, tu chodzilo o kompletne uciecie watku, wiec mozna to jeszcze zrozumiec... no i stacja nie ta .
anyway, good news
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#716 blaine

blaine

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.06.2007 - |20:42|

nie spodziewalem sie, ze sie uda.
mile zaskoczenie ;)
Jericho, pomijajac Heroesow bylo zdecydowanie najlepszym nowym serialem 2006 roku.
  • 0

#717 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 07.06.2007 - |21:51|

szkoda, ze Jeremiaha ucieli - IMHO lepiej realizowany był tam watek post-apokaliptyczny :]
ale co tam Jerycho też dobre :>
  • 0
You are what you believe yourself to be

#718 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 08.06.2007 - |13:21|

bo było już sporo takich akcji ostatnio pod kątem róznych seriali żeby je ocalić,

Pod petycja i kazdy glupi czy przybleda moze sie podpisac.
W tym przypadku bylo calkiem inaczej poniewaz zeby dac znac o tym ze sie lubi Jericho trza bylo wylozyc pieniadze a wiadomo jak ludzie na to reaguja.

no dziwne, ze takie Jericho ocalili a SG-1 nie

1. w Sg-1 podpisywano petycje. A petycje jak juz napisalem kazdy glupi moze podpisac nawet nie znajac serialu "bo mu koledzy kazali"
2. Jednym z glownych powodow kasacji Sg-1 byla ... kasa, marza za wykorzystywanie nazwey "Sg-1" czy "jack Oneill" "Samantha Carter" czy inne byla poprostu nie do przyjecia dla Sci-fi (musieli oni placic firmie MGM ktora miala do niech prawa i dyktowala cene - im popularniejsze tym wieksza cena).
W przypadku SGA sci-fi juz nie musi placic MGM za wykorzystwanie nazw (moze za pomysl?) a to dramatycznie obniza koszta.
  • 0

#719 truskolodz

truskolodz

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 502 postów
  • MiastoŁodź/Dublin

Napisano 08.06.2007 - |23:25|

Ja dopiero dzisiaj przeczytałem tę świetną wiadomość na IGN, a już myślałem, ze kolejny dobry sieral idzie w pi....do piachu. Te 1,5 godziny "zakonczenia" to za mało by było. Ehhh, a taki Surface sie nie doczekał nawet tego... i masa innych seriali takze....
  • 0
Dołączona grafika

#720 Ketchup

Ketchup

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 09.06.2007 - |12:12|

Jestem też ciekaw ile ton tych orzeszków było od fanów oglądających ten serial normalnie w TV - obawiam się że za niewiele pewnie ;)

ponad 20 ton wysłali do CBS :clap: :-D
http://www.nutsonline.com/jericho
http://www.nutsonlin.../jericho#photos

Użytkownik Ketchup edytował ten post 09.06.2007 - |12:14|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych