Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 047 - S02E23 - Live Together, Die Alone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
818 odpowiedzi w tym temacie

#701 baoon

baoon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 01.06.2006 - |10:35|

Nie możemy byc tego pewni skoro zawsze gdy coś się dzieje to pojawiają sie othersi a moze tak było kiedys
na wyspe przyjechali naukowcy z dharmy i zaczęli badac cos a póxniej pojawili się othersi i zaczęli ze sobą współpracowac a na końcu są nasi rozbitkowie , więc wiesz chyba nie ma nikogo innego na wyspie oprócz :
- Danielle Rouseau
- Lostowiczów
- Desmonda
- The others

Gdyby na wyspie była jeszcze jakaś grupa to sądzę że lostowicze już by ich spotkali(mieli na to 2 sezony :hyhy: ). Problem w tym że othersi są w nieznanej liczbie i nieznanego pochodzenia
  • 0

#702 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 01.06.2006 - |15:11|

Nie możemy byc tego pewni skoro zawsze gdy coś się dzieje to pojawiają sie othersi a moze tak było kiedys
na wyspe przyjechali naukowcy z dharmy i zaczęli badac cos a póxniej pojawili się othersi i zaczęli ze sobą współpracowac a na końcu są nasi rozbitkowie , więc wiesz chyba nie ma nikogo innego na wyspie oprócz :
- Danielle Rouseau
- Lostowiczów
- Desmonda
- The others

Jeszcze nie widzielieliśmy retrospekcji rouseau,więc do końca nie możemy być pewni kim ona jest,zakładająć że mówi prawde to,też jest LOST zresztą tak samo jak Desmond,też się przecież rozbił,z tym że został troche bardziej w tajemniczony w działanie bunkra.A do othersów to już nie mam zdania,właściwie to nic o nich nie wiemy,poza tym kto jest ich przywódcą,i że udają kogoś innego(broda zeke),a reszta ??zostaje nam tylko spekulacja nad tym czym lub kim są othersi.
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#703 malkos

malkos

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 01.06.2006 - |18:13|

Hey,

Nie wiem czemu nikt nie zwraca uwagi na to ze othersi maja lodz
i wszystko na to wyglada ze nie jedna, maja ubrania, paliwo, wiec
sa na wyspie tylko i wylaczenie ze swojej nie przymuszonej woli.

Nawet jesli sa z dharmy, to mimo tego ze wygladaja jakby sie zbuntowali
to wedlug mnie nadal pracuja nad czyms waznym, moze badaja te
nadprzyrodzone sily wystepujace na wyspie. Jedno jest wazne
sa tam tylko z wlasnej woli!

--
volfen
www.volfen.blogspot.com
  • 0

#704 Arthur

Arthur

Szeregowy

• Email
  • 27 postów

Napisano 02.06.2006 - |16:47|

Hey,

Nie wiem czemu nikt nie zwraca uwagi na to ze othersi maja lodz
i wszystko na to wyglada ze nie jedna, maja ubrania, paliwo, wiec
sa na wyspie tylko i wylaczenie ze swojej nie przymuszonej woli.

Nawet jesli sa z dharmy, to mimo tego ze wygladaja jakby sie zbuntowali
to wedlug mnie nadal pracuja nad czyms waznym, moze badaja te
nadprzyrodzone sily wystepujace na wyspie. Jedno jest wazne
sa tam tylko z wlasnej woli!

Zgadza sie, maja wszystko czego potrzebuja. Ale to nie oznacza ze sa tam dobrowolnie, ktos moze ich tam trzymac na sile. Lodki sa dosc male... i dalego nie poplyniesz na takim czyms...
Mysle ze oni tam sa przetrzymywani. Wersja z badaniami moze byc prawdziwa... Nic innego nie przychodzi do glowy.
  • 0

#705 lOst_mAniak

lOst_mAniak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 02.06.2006 - |19:25|

Jesli znaja kurs jakim moga odplynac z wyspy i maja lodke to chyba sa tam dobrowolnie ;] Wersja z badaniami jest chyba najprawdopodobniejsza :P

Użytkownik lOst_mAniak edytował ten post 02.06.2006 - |19:26|

• 0

#706 not-Kate

not-Kate

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 02.06.2006 - |20:09|

Jedyne, co przychodzi do głowy to to, że wszyscy w burych fatałaszkach ( jakkolwiek ich zwać: buntownicy, uczestnicy proj Dharma, czy othersi)faszerowani są sławną szczepionką ( pewno solą fizjologiczną) która ma ich chronić przed tajemną chorobą ( pamiętacie Ethana, który był bardzo przejęty ilością szczepionki), która to choroba, jak wiadomo, jest fikcją.. Trzymają się więc dharmy, bo ona daje im szczepionki... Z tą dobrowolnością to bym raczej zatem nie przesadzała. To taki niewinny element sabotażu.. Możesz iść gdzie chcesz, ale to my mamy antidotum.. Jak pójdziesz w diabły, będziesz szybko "infected".. Co wy na to?
  • 0

#707 kris22

kris22

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 02.06.2006 - |20:20|

Myśle że Walt z tatusiem nie opuści wyspy rejsem 325 ponioważ sądze że nie ma już pola elektromagnet. więc kompas będzie w 100% działał tzn że będzie inny kurs. Desmont próbował przez dwa tyg. znaleźć kurs którym mógłby opuścić wyspe a nieudawało się mu z powodu pola magn.
  • 0

#708 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 02.06.2006 - |20:24|

Myśle że Walt z tatusiem nie opuści wyspy rejsem 325 ponioważ sądze że nie ma już pola elektromagnet. więc kompas będzie w 100% działał tzn że będzie inny kurs. Desmont próbował przez dwa tyg. znaleźć kurs którym mógłby opuścić wyspe a nieudawało się mu z powodu pola magn.

Też tak uważam , że nie opuszcza wyspy a ją opłynom i znowu będą wśród wszystkich ! Ale tam Michael będzie miał bardzo zszarganom opinie !
  • 0

#709 kris22

kris22

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 02.06.2006 - |20:33|

A najleprze jest to w tym że teraz tylko charli wie że pole nie działa i mają jacht ,czyli mogą wrócić gdyby sie said zorientował.
  • 0

#710 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 02.06.2006 - |21:33|

Jedyne, co przychodzi do głowy to to, że wszyscy w burych fatałaszkach ( jakkolwiek ich zwać: buntownicy, uczestnicy proj Dharma, czy othersi)faszerowani są sławną szczepionką ( pewno solą fizjologiczną) która ma ich chronić przed tajemną chorobą ( pamiętacie Ethana, który był bardzo przejęty ilością szczepionki), która to choroba, jak wiadomo, jest fikcją.. Trzymają się więc dharmy, bo ona daje im szczepionki... Z tą dobrowolnością to bym raczej zatem nie przesadzała. To taki niewinny element sabotażu.. Możesz iść gdzie chcesz, ale to my mamy antidotum.. Jak pójdziesz w diabły, będziesz szybko "infected".. Co wy na to?

Brzmi sensownie jednak nie mamy zbyt wielu dowodów na poparcie tej tezy.. nie przypominam sobie nawet żeby chociaz raz pokazano othersa wstrzykującego sobie słynny specyfik.

A najleprze jest to w tym że teraz tylko charli wie że pole nie działa i mają jacht ,czyli mogą wrócić gdyby sie said zorientował.

Troszke nie zrozumiałem...że niby Charlie wie cos wiecej niz reszta? Niby skąd...
  • 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

Zapraszam do Lublina :)

#711 Theo

Theo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 02.06.2006 - |22:37|

Też tak uważam , że nie opuszcza wyspy a ją opłynom i znowu będą wśród wszystkich ! Ale tam Michael będzie miał bardzo zszarganom opinie !

O ile Hurley, Sayid, Jin i Sun wrócą do Swoich, co na tej wyspie nie wydaje się takie do końca oczywiste :)
  • 0

#712 Yaquem

Yaquem

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 03.06.2006 - |09:35|

Nie wiem czy ktoś zauważył czy zamieścił tą infromację (wybaczcie ale tyle stron tego tematu nie przeczytam :P) Duszek powrócił! Widać go gdy Jack zorientował się że nie idą z Michaelem na plażę. Jest to miejsce obok zeszytów. Wtedy widać małą poruszającą się plamkę daleko z tyłu.

Według mnie to nie jest żaden duszek tylko jakas łodyga :) W wersji LOL 00:57:07
  • 0

#713 Stix

Stix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 03.06.2006 - |09:48|

Chyba mowisz o czyms innym bo w pewnym momencie widac jak cos daleko z tylu na lace leci z gory a potem w prawo, ale to moze byc jakis ptak tylko ze ostrosc byla dopasowana na bohaterow. Mnie jeszcze zaintrygowal ten zielony ptak co to wywolal imie Hurley'a, taki jakis dziwny okaz.
  • 0

#714 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 03.06.2006 - |09:52|

Dołączona grafika

Wiem, że to tylko zdjęcie promocyjne, ale jednak zawsze jakaś to ciekawostka :P Przy plaży są tam domy innych ludzi! Ale bez sensacji.. prawdopodobnie to tylko pomyłka :P
Link do pełnego zdjęcia: Domy innych

Do wszystkich: To tylko zdjęcie promocyjne. W filmie nie znajdziecie kadru z takim momentem. Ja widziałem przez ułamek sekundy jakiś biały punkcik w tamtym rejonie, ale on nie musi oznaczać, że to są te domy. Istnienie takich domów w rzeczywistości (na wyspie, na Hawajach gdzie kręcony jest Lost) nie oznacza, że istnieją one w filmie. Film pokaże tylko to co chce.

Użytkownik boone edytował ten post 04.06.2006 - |09:40|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#715 Yaquem

Yaquem

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 03.06.2006 - |10:29|

Chyba mowisz o czyms innym bo w pewnym momencie widac jak cos daleko z tylu na lace leci z gory a potem w prawo, ale to moze byc jakis ptak tylko ze ostrosc byla dopasowana na bohaterow.

Mówie właśnie o tym i to jest według mnie łodyga, przyjrzyj się dokładnie :)
  • 0

#716 Stix

Stix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 03.06.2006 - |11:14|

Nie no, rzeczywiscie, to jest pak kwiatka :/ hahaha, ale jak to 2 razy ogladalem przedtem to chocby jakis dymek wygladalo, zwracam honor :D
  • 0

#717 PeaceMaker

PeaceMaker

Kapral

• Użytkownik
  • 218 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 03.06.2006 - |13:44|

Chyba mowisz o czyms innym bo w pewnym momencie widac jak cos daleko z tylu na lace leci z gory a potem w prawo, ale to moze byc jakis ptak tylko ze ostrosc byla dopasowana na bohaterow. Mnie jeszcze zaintrygowal ten zielony ptak co to wywolal imie Hurley'a, taki jakis dziwny okaz.

W ostatnim podcascie ze strony ABC twórcy serialu zdradzają kilka tajemnic z 3 sezonu. Oto zapis najważniejszych rzeczy.

(...) Powróci również dym (potwór). Jest duża szansa, że widzieliśmy wiele razy potwora w serii drugiej, ale nie zdawaliśmy sobie z tego sprawy (...).

To apropo waszej dyskusji. Może to trick producentów, a może nie. Wiecej w moim poście w temacie Lost sezon 3
  • 0
"Two players: one is black one is light" -------> John Locke

#718 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 03.06.2006 - |23:07|

Dołączona grafika

Wiem, że to tylko zdjęcie promocyjne, ale jednak zawsze jakaś to ciekawostka :P Przy plaży są tam domy innych ludzi! Ale bez sensacji.. prawdopodobnie to tylko pomyłka :P
Link do pełnego zdjęcia: Domy innych

no wg mnie to jest powazny blad scenarzystow. wyspa ma byc "ponoc" bezludna a tu nagle widac kompleks mieszkalny ? no bez przesady. chyba ze Othersi tam mieszkaja :P
  • 0

#719 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów
  • Miastoz Odległych Rubierzy

Napisano 04.06.2006 - |04:16|

Chyba ślepy jestem, bo w filmie nie mogę tej klatki namierzyć... :(
  • 0
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.

Thank you and Nestle!

#720 misiaqu

misiaqu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 58 postów
  • Miastonie warto mówić

Napisano 04.06.2006 - |08:20|

Bo jej nie było- to zdjęcie promocyjne. A te budynki to wyglądają jak kurort wypoczynkowy, mam nadzieję, że to pomyłka.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych