Skocz do zawartości

Zdjęcie

Heroes

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
688 odpowiedzi w tym temacie

#681 Dany

Dany

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 22.09.2008 - |11:20|

Właśnie pojawił się odc 00 trzeciej serii, godzinny przegląd dwóch poprzednich sezonów, as także mała zapowiedź tego, co zobaczymy w dzisiejszym, dwugodzinnym odcinku.
  • 0

#682 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 23.09.2008 - |16:54|

Wie ktoś skąd wziąć utwory muzyczne puszczane podczas 3x00 ??
  • 0

Dołączona grafika

#683 Rucio

Rucio

Szeregowy

• Email
  • 2 postów

Napisano 23.09.2008 - |22:16|

Niewiem jak na was, ale na mnie pierwszy odcinek sezonu trzeciego nie wywarł większego wrażenia. Głupota Hiro szczególnie mnie uraziła, no ale trzeba było stworzyć jakiś nowy wątek (zresztą mówili coś o nowych postaciach w 03x00). Sylar - ten chłop już mnie męczy (nigdy mi się nie podobał ten aktor), 3 sezon oglądać go? - no way! Mohinderowi odbija na maxa. Ciekawe jak to się wszystko potoczy, wydaje mi się, że w odcinku zerowym wszystko zostało przedobrzone, bo póki co serial zapowiada się na typową modę na sukces ;] (jak to powiedział autor poprzedniego posta). Różnica taka, że w modzie trupy nie ożywają, a w Heroes ożywają. :) Takie moje zdanie, oczywiście oglądać będę ;].

Użytkownik Rucio edytował ten post 23.09.2008 - |23:15|

• 0

#684 Sarathai

Sarathai

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 24.09.2008 - |09:42|

Może rzeczywiście pierwsze odcinki nie były powalające, ale na pewno nie były słabe. Reżyser ponownie ukazał nam typowo ludzkie cechy naszych bohaterów. Hiro ze swoją obsesją (chyba można pomału tak to nazywać?) na punkcie ratowania świata postępuje lekkomyślnie powodując niebezpieczne dla losów świata konsekwencje. Najbardziej zadziwiła mnie postać Mohindera, aczkolwiek jestem w stanie zrozumieć jego postępowanie. Czuł się przytłoczony wiedzą na temat osób, z którymi staje w szranki i o których losy się martwi. W tej walce o genetyczną hegemonię zwykły człowiek nie jest w stanie wiele zdziałać (a już na pewno nie bez wsparcia "obdarzonych przez Boga" przyjaciół), myślę że podobne przeświadczenie miał Mohinder i to go posunęło do znanego nam czynu. Pozostaje nam jeszcze Sylar, który jak się okazuje nie jest zwykłym zbrodniarzem (chociaż chyba w to wiele osób nie wątpiło) opętanym przez żądze krwi i być może jest spokrewniony z rodziną Petrellich co jest dosyć logiczne - Peter potrafi absorbować moce, Gabriel również, zbieg okoliczności? Tak czy inaczej, czekam na kolejny odcinek z niecierpliwością. :)
  • 0

#685 woodu

woodu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 05.12.2010 - |15:51|

Witam ogladalem heroes i na jakis czas przestalem i teraz znowu chcialbym zaczac (dokonczyc) a skonczylem na odcinku w ktorym taka glucha babka widziala dzwieki jako kolory i grala na wiolonczeli. Ktory to odcinek z gory dziekuje.
  • 0

#686 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 05.12.2010 - |16:11|

To chyba będzie odcinek Season 4, Episode 5: Chapter Four 'Hysterical Blindness'.

Emma znajduje w domu wiolonczelę i zaczyna na niej grać.

Użytkownik johnass edytował ten post 05.12.2010 - |16:12|

#687 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 08.01.2012 - |10:59|

Od 26 stycznia 2012 roku, będzie emitowany 3 sezon serialu "Herosi", ale nie na TVP1, lecz na TVP2! Emisja serialu w czwartki w okolicach północy. 1 odcinek 3 sezonu, czyli odcinek specjalny (3x00) będzie o 23:40.
  • 0

#688 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 08.01.2012 - |17:07|

Warto dodać, że podobnie jak sezon drugi, tak i ten poleci w tym samym czasie na TVP HD.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#689 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 08.01.2012 - |17:13|

A gdyby ktoś nie chciał siedzieć do północy czekając na Heroes to można go oglądać również na polskim FOX bodajże w poniedziałki o 3 różnych porach. Aktualnie pokazywany jest 3 sezon.
  • 0
don't try

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych