Nie chcąc Ci ublizac, ale to Ty zaczynasz coraz wiecej postów pisać kompletnie bezsensownych, bynajmniej więkoszość niektorych swoich postow poswiecasz narzekaniu na tzw. dzieci neostrady.A głupot maiła być procentowana, ale póki co to procenty dostałem ja, który się na tą głupotę obruszył. Moderatorzy, czas przyznać, że sobie nie radzicie i zamknąć ten smętny temat. Nie karmić dzieci neostrady!
Mam jeszcze jedną teorię, ale raczej głupią, więc proszę o wyrozumiałość...
Można założyć, że wizje powodował Dym. Bo w sumie tylko Lock i Eko mieli wizje, które potem pokrywały się z rzeczywistością. Po pierwszej wizji gdy Boon umierał, Locke waląc we właz uratował Desmondowi życie. Dzięki temu ten mógł nadal wciskać przycisk.
W kolejnej wizji Eko dowiedział się, że musi przejąć misję wciskania guzika.
Widać, że temu czemuś co powodowało wizję zalezało na tym by był on wciskany.
Nie mowie, ze to jest dobre, gdy ktos po 20 stronach wyleci z tym, że Jack jest othersem (lol), bo to jest głupota ludzka. Tego nie da sie wyleczyc. Nie umiesz takich postow ignorowac? Niech sobie są... nikt nie kaze Ci ( i reszcie tez) na nie odpisywac, a wy ciagle swoje i tak w kolko. Ile mozna?
Hmmm, no fakt Dharma chyba na wyspie jest gdzies od lat 80, moze nawet 70. Ale nie mamy 100% pewności, że film orientation nie zopstal przerobiony, zeby wygladal na wiele starszy. Być może Swan powstal kilka lat temu, i nie sadze zeby tworcy przeoczyli fakt brudnej kopuly, mysle to ma swoj cel..Wątpię...chodzi mi o to, że w stusunku do rzekomego wieku bunkra przez te 2-3 ata zbytwiele sie postarzał. Z filmu wynika, że istnieje od lat 80-tych. Czyli w roku 2001 miał ok 20 lat i wyglądał na nowy (tyle, że wysttrój stary) natomiast w roku 2003-4 wyglada staro, to mnie dziwi.
Poza tym, jedna rzecz: koles, którego zabił Sawyer wygląda do złudzenia jak ten z filmu Orientation... Oczywiście widzimy go tylko od boku, bo to by było za proste gdyby było cał twarz widać
Powiedzcie mi: czym zrobic zrzut z filmu? Print screen nie daje rady, Fraps też... A chciałbym zrobić zrzut tego kolesia jak leży...