Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#681 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 06.04.2006 - |03:12|

Dave - epizod taki sobie. retrospekcja ciekawa ale nie porywajca. Wyjaśnia powiązanie Libby z Hurleyem z realu. Od Henrego nei dowiadują się wiele (jak na razie) ale wystarczajaco dużo by przynajmniej częsciowo potwierdzić moją hipotezę zamkniętej wyspy. Hnery, tak jak twierrdziłem nie wpisał numerów.

Ciekawy trailer natstępnego epizodu.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 06.04.2006 - |03:15|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#682 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 06.04.2006 - |07:57|

Dopiero teraz wycziłam....
Łabędź, Strzała i inne to nazwy gwaizdozbiorów.
Jakby układ bunkrów nałożyć na ukałd gwiazdozbiorów to może dowiemy się co oznacza "?"

Ciekawe jak znajdziesz gwiazdozbiór Laska albo Kadyceusz :D
  • 0

#683 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 06.04.2006 - |08:15|

Właśnie obejrzałem zapowiedzi odcinka 19 i wiele ciekawych rzeczy się zapowiada. W pewnym momencie FHG wypowiada słowa: "They'll never give you Walt" (nie wiem do kogo to mówi) a to świadczy że musi on sporo wiedzieć o Othersach i o tym co robią na tej wyspie. Druga ciekawa rzecz to że Locke prawdopodobnie nie wciśnie specjalnie guzika żeby jeszcze raz zobaczyć sobie mapkę w UV, może będzie chciał ją przerysować? Co o tym myślicie?
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#684 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 06.04.2006 - |08:29|

Trailer do 2x19 S.O.S
  • 0

#685 polakko

polakko

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 06.04.2006 - |10:04|

zdecydowanie zajawka 19 ciekawsza niz caly odc 18 :D

w sumie najbardziej nurtuje mnie pytanie czy Lock sprawdzi słowa ściemnionego Henrego o zegarze. obrazek z zegarem w zajawce może sugerować że Lock będzei się zastanawiał czy wpisać liczby czy sprawdzić co się stanie... ale sądze że jednak zmięknie i wpisze liczby, Henry będzie musiał nad nim jeszcze troche popracować żeby całkiem rozbić jego przekonania co do bunkra...

@Silver: wydaje się że o dzieciaku mówi do Jacka po tekscie że wymienią Henrego na Walta... a że musi dużo wiedzieć o Innych pokazał nam Said w 18...

no i ciekawe czy na końcu zajawki osobą wpadającą w "sidła" jest Jack... jeśli tak to rzeczywiście będize ciekawie.
chociaż coś kojarzę ze spoilerów że 19 ma być ciszą przed burzą... czyli pewnie wydarzenia z zajawki będą miały miejsce w ostatnich 5 minutach odcinka...

gdzie mój wechikuł czasu? skoro 19 będzie rozgrzewką to trzeba będzie czekać cały miesiąc na jakieś ważne wydarzenia (które zapewne przyniosą jak zwykle więcej pytań i może jedną mało znaczącą odpowiedz w jakimś pobocznym wątku)... najlepiej zapaść w sen "wiosenny" na miesiąc :rolleyes:

Użytkownik polakko edytował ten post 06.04.2006 - |10:08|

• 0

#686 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 06.04.2006 - |17:37|

jeśli 19 to ma być cisza przed burzą to będzie albo tak jak powiedział polakko że wszystko z trailerów bedzie w ostatnich minutach, albo w kolejnych odcinkach na wyspie rozegra sie "prawdziwe piekło"
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#687 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 06.04.2006 - |19:33|

spoilery z 16 grudnia - chyba nie byly tutaj umieszczane. Większość z nich dotyczy koncowki sezonu drugiego. Mozecie sobie porownac ile sie sprawdzilo i tym samym ocenic na ile mozna im wierzyc :)

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

jezeli te spolery sa prawdziwe, a raczej sa, to pedzie porazajaca koncowka sezonu :hyhy: az zaluje ze wiekszosc przeczytalem :>
Moze ktos podac link do sciagniecia trailera bo zaden u mnienie dziala :/

Użytkownik PaWs edytował ten post 06.04.2006 - |20:27|

• 0

#688 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 06.04.2006 - |21:18|

Here you are :)
Amerykański : http://www.youtube.c.....rch=lost 2x19

Kanadyjski : http://www.youtube.c.....rch=lost 2x19

Miłego oglądania :)
  • 0
.

#689 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 06.04.2006 - |21:50|

Uhhhuhuh;) spoilery miodzio, ale nie mówią że ktoś zginie.No i nie jesteśmy pewni czy są prawdziwe.
  • 0
.

#690 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 06.04.2006 - |21:59|

Uhhhuhuh;) spoilery miodzio, ale nie mówią że ktoś zginie.No i nie jesteśmy pewni czy są prawdziwe.

w myśl tezy, że "telewizja kłamie" - raczej nie są prawdziwe, bo oba pojawiły się w TV.... jednak poprzednie się sprawdzały...
  • 0

Dołączona grafika

#691 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 07.04.2006 - |13:52|

Bardzo, bardzo zastanawiający jest jeden, najnowszy spoiler. Mianowicie odcinek 2x20 Two For The Road będzie o Anie Lucii. Kiedy więc będą wspomnienia Libby skoro miały być w 2x20??
Żadne retrospekcje na chwilę obecną nie są w 100% potwierdzone.
Jak dla mnie wygląda to jeszcze troszkę inaczej.

Odcinek 2x19 będzie Rose&Bernard / Ana Lucia (to że jest na zdjęciach promocyjnych może oznaczać, że będzie stanowić coś jak w 18 odcinku dodatek stanowiło jedno wspomnienie Libby, jeśli Ana Lucia stanowi jednak tylko powiązanie to oczywiście będzie miała swój epizod później)

Odcinek 2x20 czy jednak będzie o Libby? są źródła, w tym również tak podaje spoilerfix to będzie odcinek Any Lucii (możliwe. Jakiś tydzień temu widziałem jej zdjęcie z planu, gdzie goniła jakiegoś chłopaka w mundurze policjantki) Są źródła które podają, że będzie to odcinek Walta i Michaela. (Two For The Road, czyli dwoje na drodze), ale to chyba o 2 odcinki za wcześnie na taki epizod. Za dużo by nam wyjaśnił.

Odcinek 2x21 Jak powiedział Damon powinien być historią Eko i Locke'a, ale czy tak będzie? Duże, duże wątpliwości. I czemu akurat Eko ma iść do tego znaku zapytania? Wcześniej spoilery mówily, że to będzie odcinek Claire, i co, tak nagle przepadła? Takie pomieszanie wspomnień Eko ii Lockea to będzie nowość w serialu, ale myślę, że nawet dobra.

Odcinek 2x22 i 2x23 Jeśli Libby nie będzie miała wspomnień w 2x19 to będzie jej odcinek, wiadomo też, że wróci Michael, i to MOŻE choć nie musi być odcinek jego i Walta. Jednak Libby, jeśli nie jest inną, po prostu musi mieć swój epizod w tym sezonie. Wątpię, żeby ostatni odcinek był poświęcony jej. Będzie koncentrował się raczej na wszystkich bohaterach tak jak finał pierwszego sezonu, lub na wspomnieniach kogoś ważnego... Desmonda, lub Rousseau. (lub Vincenta, ma on odegrać ważną rolę na końcu sezonu) :P

Użytkownik boone edytował ten post 07.04.2006 - |21:35|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#692 Chuck Norris

Chuck Norris

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 07.04.2006 - |15:06|

Bardzo, bardzo zastanawiający jest jeden, najnowszy spoiler. Mianowicie odcinek 2x20 Two For The Road będzie o Anie Lucii. Kiedy więc będą wspomnienia Libby skoro miały być w 2x20??

Myśle że flaszbaki Libby będą pod koniec sezonu. Ona jest taka tajemnicza, że napewno jak nam zarzuca jej retrospekcjami, to się zegniemy w pół :clap:
  • 0

#693 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 07.04.2006 - |22:01|

Kolejny przykład, że spoilery się w dużej mierze nie sprawdzają.Myślę, że po 2x19 coś wiecej podadzą na spoilerfix.
  • 0
.

#694 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 07.04.2006 - |22:45|

Krążą plotki, że Two for the Road będzie retrospekcją Any Lucii, ? będzie retrospekcją Eko (Jak moze byc flashback Locke'a, skoro byl w 17 odcinku?), a Three Minutes Michaela. W ostatnim odcinku zobaczymy pewnie Desmonda. Ale to juz moje przypuszczenia. Zobaczymy na ile są trafne :)
  • 0

#695 hydro2

hydro2

Starszy szeregowy

• Email
  • 87 postów

Napisano 07.04.2006 - |23:35|

Ze tak temat zmienie - Zauwazyliscie ze odcinki 1x18 i 2x18 byly o Hurleyu? Cos to musi znaczyc :)
  • 0

#696 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 08.04.2006 - |08:37|

Pojawiły się już zdjęcia promocyjne do 2x20 Two For The Road
http://lost-media.co...ails&album=1042

tu macie link i mamy oficjalne potwierdzenie ze wspomnienia będą Any Lucii bo na zdjęciach jest jej matka.
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#697 Tosiek

Tosiek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 08.04.2006 - |10:32|

: Jak widać Jack powróci z "wyprawy" z Kate do miejsca którego mieli nie przekraczać (patrz.: "Hunting Party" ; chodzi o the Others);
wieć albo sie z nimi jakoś porozumie, albo wróci z pustymi rękoma ?
  • 0

#698 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 08.04.2006 - |10:38|

Myślę, że szykuje się wojna z Othersami. Henry napewno coś ukrywa, tylko co ?
"Nawet Bóg nie widzi tej wyspy, cały świat jej nie widzi" o co chodziło Henryemu ? Coś mi się zdaje, że eksperyment wymknął się z pod kontroli.
  • 0

#699 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 08.04.2006 - |11:38|

Co to za miejsce na tych zdjęciach? Widać je na paru pierwszych zdjęciach (Ana, Locke) i na ostatnim. To jakiś tunel? Było to już w poprzednich odcinkach czy może udało im się coś otworzyć? Bo sam nie wiem.
  • 0

#700 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 08.04.2006 - |11:48|

Krążą plotki, że Two for the Road będzie retrospekcją Any Lucii, ? będzie retrospekcją Eko (Jak moze byc flashback Locke'a, skoro byl w 17 odcinku?), a Three Minutes Michaela. W ostatnim odcinku zobaczymy pewnie Desmonda. Ale to juz moje przypuszczenia. Zobaczymy na ile są trafne :)

No i co z tego, że był w 17 odcinku. przypominam spoilery:
04/01 - Turns out that supercool black-light reveal is a major plot point that carries on through the rest of the season. "Oh yeah, big time," Damon said. "I mean, it plays huge in the finale, and even in episodes 21 through 24. Twenty-one is an episode that is very much on the sort of fundamental axis of that map, and it's a Locke and Eko story, which is going to be awesome. [Executive Producer] Carlton [Cuse] and I wrote it. That episode is just called '?' because that is the symbol Locke remembers from the map." Source: Kristin on E!Online

Co to za miejsce na tych zdjęciach? Widać je na paru pierwszych zdjęciach (Ana, Locke) i na ostatnim. To jakiś tunel? Było to już w poprzednich odcinkach czy może udało im się coś otworzyć? Bo sam nie wiem.

Raczej nic nowego, przecież tam jest takie przejscie chyba. (nie dysponuję screenem)

Użytkownik boone edytował ten post 08.04.2006 - |11:49|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych