1) kiedy Atlantyda opuściła ziemie z pradawnymi czy to było 50 mln lat temu czy jakaś inna data ??? jeśli wróciła na stałe to czy to było w ostatnim odcinku 5x20 Star Gate bo z serialu tak wygląda. i co się działo w naszej galaktyce gdy Atlantyda opuściła naszą galaktykę czy pradawni nadal ją odwiedzali czy odeszli z niej (o broni na Dakarze słyszałem tworzy życie i je niszczy - chodzi mi o to, że dakara i inne planety należały do tych ważnych planet, ale czy to było przed opuszczeniem naszej galaktyki czy dopiero po powrocie ???)
2) co się stało z Rononem i Teyjlą (pisze jak się mówi wybaczcie):-) wiem że coś mają nakręcić, ale czy są może jakieś newsy ???
3) nie wiem czy mogę o to spytać w tym dziale, ale pamiętam że w odcinku SG-1 10x20 planeta Asgardu została wysadzona jak myślicie czy w tym momencie wszystkie te małe ludziki zostały ascendowane czy po-prostu zginęli ??? osobiście wolę to pierwsze.
Pozdrawiam !!!
Dzięki za pomoc, i wracam do pytania czy ktoś by mógł mnie bardziej oświecić podając jakieś linki itp ...
Użytkownik CzarodziejCzarek edytował ten post 25.07.2010 - |16:04|