Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#661 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 05.09.2004 - |16:16|

Oczywiście powołuje zawodników i ma te swoje diamenciki "Rasiak i Kukiełka",

MacGyver, Rasiaka to mam w :censored:, ale czemu nie pasi ci Kukiełka. Jak byśmy jeszcze paru takich ambirnych zawodników mieli to by ta kadra inaczej wyglądała.
Naprawdę sądzisz , że on nie umie grać!
I jeszcze jedno. Mówiłem, ze Oli się na Angoli nie nadaje bo go skopią w pięć minut, ale zdążyli go już ci :censored: Grecy wykończyć. I dlaczego PZPN nie interweniuje !! Przecież jak zawodnik nie może grać w meczu narodówki to nie może też klubie (ze względów zdrowotnych).
To jak :censored: to jest ?
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#662 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 05.09.2004 - |18:48|

Trener reprezentacji Angli S. Eriksson zapowiada, że będą chcieli nadrobić remis z Austrią w meczu z Polską. Czarno to widzę.

Użytkownik M.M edytował ten post 05.09.2004 - |18:51|

• 0

#663 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 05.09.2004 - |20:03|

Jak tak dalej będzie James bronił, a Żuraw i Krzynówek tak strzelali, to może być ciekawie. Ale i tak nie sądzę, żebyśmy wygrali z Anglią. Ale remisik? Mógłby być. :D

Wdzieliście mecz młodzieżówki z Anglią? Szok, szok, szok... Rozumiem, że sędzia może popłeniać błędy, ale nie, aż tyle i to wszystkie na niekorzyść polaków. :censored: :censored:

Użytkownik VeeDee edytował ten post 07.09.2004 - |21:44|

• 0
VeeDee

#664 Lucas7

Lucas7

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 119 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 07.09.2004 - |22:13|

Dzisiaj młodzieżówka poległa z angolami (chociaż duży w tym udział miał sędzia, jak taki burak może sędziować mecze?) Mam nadzieję że jutro będzie lepiej, chociaż serce wierzy w dobry wynik rozum podpowiada minimalną porażkę :(
  • 0

#665 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.09.2004 - |22:48|

jesli mam byc szczery to jestem za moja ukochana reprezentacja Anglii :P
jednak ich ostatnia gra pokazala ze sa slabi i graja katastrofalnie.
zycze polakom remisu bo w Anglii bedzie im bardzo bardzo ciezko wygrac :)

GO ENGLAND !!

Użytkownik szymcio edytował ten post 07.09.2004 - |22:49|

• 0

#666 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 08.09.2004 - |06:56|

Mówiąc szczerze to dzisiaj jest najważniejszy mecz w "historii futbolu" !!!! Nie obchodzi mnie,że to nie finał MŚ,nie obchodzi mnie,że dla wielu ten mecz jest już przegrany,nie obchodzi,że angielscy piłkarze są pewni siebie.Obchodzi mnie tylko jedno:bardzo dobra gra(jak choćby w meczu z Włochami,Norwegami),zwycięstwo(które zostało by zapamiętane na następnych kilkanaście lat),ośmieszenie dumnych angoli(na każdy sposób,oczywiście na boisku).Jak mówi artykuła na onecie:

http://sport.onet.pl...wiadomosci.html

Zagramy z Anglią słabą jak nigdy !!! Anglików nie ma co się bać!!!Mamy zdecydowanie lepszą obronę od nich mimo,że King,Cole,Neville grają w lepszych klubach(bo są anglikami i mają z góry lepszy start).James popełnia fatalne błędy i to musimy wykorzystać.Duet Krzynówek-Kosowski mus grać!!!!Z Danią kosowski świetnie prowadził zespół do utraty bramki.Podłamał się bo nie miał wsparcia w kolegach...nawet w Krzynówku,który nie trafiał z czystych pozycji.To jest prawdziwy mecz prawdy.Musimy jutro wygrać,a na to nas stać.To Anglicy muszą wygrać!!!My tylko możemy.Potrafimy to i każdy to wie.Wiele meczów to pokazało,że jednak mamy charakter!!!!

Na Anglię marsz!!!!!!!!!!
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#667 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 08.09.2004 - |14:30|

Anglia jak nie wygra to Eriksson leci ze stolka. tego mu oczywiscie nie zycze ale remis bym chcial bo poza Janasem narazie nie widzie lepszego selekcjonera ( moze wroci Boniek? :P ).

Glory, glory Man United !!
  • 0

#668 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 08.09.2004 - |16:30|

Jest jeszcze jeden polski trener, który mógłby dużo wnieść do reprezenatacji. Ale on teraz szkoli wisełkę. (dla niekumatych, chodzi mi o Kasperczaka). Jak nie, to zostaję tylko zagraniczny - a taki dużooo kosztuję. A Polskie związki chcą odnosić sukcesy, ale nie chcą inwestować. A niestety na świecie jest tak, że jak nie zainwestujesz to nie zyskasz.

Co do meczu z Anglią. Może być ciekawie. Anglia ostatnio jest słaba, a my momentami gramy pięknie. Oby jeszcze sędzia nam dopisał! :clap:
  • 0
VeeDee

#669 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 08.09.2004 - |16:46|

TYLKO ZAGRANICZNY TRENER !!
Dobrze życzę Janasowi, ale tylko trener bez układów może przerwać te gierki w PZPN.
Czas pokaże, czy tylko o pieniądze chodzi w tej kwestii.
Pozdrawiam
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#670 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 08.09.2004 - |17:49|

Wielu narzekało na Dębskiego,Dziurowicza,a tak naprawdę to Listkiewicz doprowadził do jeszcze większego bur....Jaki skład dzisiaj wybiegnie???Gdybym był trenerem to postawił bym na taki :D

Bramkarz:Jerzy Dudek
Obrońcy:Tomasz Rząsa,Tomasz Kłos,Jacek Bąk,Michał Żewłakow
Pomocnicy:Kamil Kosowski,Mariusz Lewandowski,Sebastian Mila,Jacek Krzynówek
Napastnicy:Maciej Żurawski,Andrzej Niedzielan

Na onecie piszą,że zamiast: Rząsy(Baszczyński),Mili(Kukiełka),Niedzielana(Rasiak)

No nie wiem :/ Ja tam wierze w Janasa i w to co ustali.Bo tylko trener wie co najlepsze jest dla zespołu.
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#671 Lucas7

Lucas7

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 119 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 08.09.2004 - |18:01|

Nasza drużyna rozpocznie mecz w następującym zestawieniu: Jerzy Dudek - Michał Żewłakow, Jacek Bąk, Arkadiusz Głowacki, Tomasz Rząsa - Kamil Kosowski, Mariusz Lewandowski, Sebastian Mila, Jacek Krzynówek - Maciej Żurawski, Grzegorz Rasiak.

Troche mi się składzik nie podoba. Wolałbym żeby grał Baszczyński zamiast Rząsy i Niedzielan zamiast Rasiaka, ale może wzmocinią drużynę po przerwie i wykorzystają swoją szybkość na zmęczonych angoli.

POLSKA DO BOJU!!!!!!
  • 0

#672 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 08.09.2004 - |18:18|

Rwa :/ Na co ten Rasiak???Chyba,że Janas wpadł na pomysł jak tu zanudzić na śmierć obrońców :lol: Przynajmniej gra Mila...chyba dobrze :) Szkoda tylko,że nie broni Seamann :D
  • 0

#673 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 08.09.2004 - |18:52|

Jesli to Ashey Cole będzie pilnował Rasiaka, to moze ten nie będzie miał okazji kopnąć piłki....heh...
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#674 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 08.09.2004 - |19:25|

20 minut meczu......który jest nudny jak flaki z olejem,czy jakoś tak :/ Oj chyba będzie 0-0
  • 0

#675 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 08.09.2004 - |19:42|

I przegrywamy 1:0
  • 0

#676 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 08.09.2004 - |19:54|

Mila musi zejść. Bo nic mu nie wychodzi. Rasiak też musi zejść, nie ma go tam gdzie trzeba, jest powolny, nie potrafi oddać strzału.

Wrrrrrr. Przegrywamy.

Ale jest jeszcze 45 minut.
  • 0
VeeDee

#677 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 08.09.2004 - |19:56|

I przegrywamy 1:0

Tyle,że anglicy nie doworzą zwycięstwa do końca,a Polska po utracie bamki ożywiła się i gra co raz lepiej !!! Oby było mniej nerwów w wykańczaniu akcji.Oj Mila,Mila :mellow:
  • 0

#678 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 08.09.2004 - |20:02|

Niestety nie moge powiedziec nic o grze polakow. sledze tylko relacje w internecie bo jesten w Waarszawie i nie mam tv :censored:

I mamy remis mam nadzieje ze jeszcze zdobedziemy brmke i wygramy mecz.

Chyba sie pospieszyłem :( 1:2

Użytkownik Kirkor edytował ten post 08.09.2004 - |20:22|

• 0

#679 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 08.09.2004 - |20:44|

Czy ktoś ma jakieś złudzenia co do wyniku?
Wciąż 2-1 dla Anglii i pewnie tak już zostanie.
  • 0

Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Dołączona grafika

#680 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 08.09.2004 - |20:52|

Marzyc zawsze mozna bylo.

My chyba mamy kompleks anglikow. Poprostu nie umiemy z nimi wygrywac.

Użytkownik Kirkor edytował ten post 08.09.2004 - |21:23|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych