Skocz do zawartości

Jericho

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
855 odpowiedzi w tym temacie

#641 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów
  • MiastoŻory(Śląsk)/Wrocław

Napisano 16.05.2007 - |09:55|

(...)ale lepiej nie liczyć na to i przygotować się na potwierdzenie tego, co już wiemy.

obiło mi się o uszy, że w razie nie przedłużenia serialu może on zawędrować do innej stacji; poza tym twórcy też twierdzili, że serial będzie miał kontynuację;
  • 0
Najciemniej jest pod jabłonią.

Est modus in rebus

Horacy

Prawda ma charakter bezwzględny.

Kartezjusz

Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.

C.S. Lewis

#642 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 16.05.2007 - |10:15|

obiło mi się o uszy, że w razie nie przedłużenia serialu może on zawędrować do innej stacji; poza tym twórcy też twierdzili, że serial będzie miał kontynuację;

Podobnie było rok temu z Invasion i nic tego nie wyszło...
  • 0
Master of possimpible ;)

#643 _Coen_

_Coen_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 142 postów
  • MiastoGrabina k. Warszawy

Napisano 16.05.2007 - |11:30|

Miejmy tylko nadzieję, że trafi do jakiejś innej stacji.

Użytkownik _Coen_ edytował ten post 16.05.2007 - |11:31|

• 0

#644 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 16.05.2007 - |11:47|

Miejmy tylko nadzieję, że trafi do jakiejś innej stacji.

I ja również mam taką nadzieję. Ciągle wierzę, że uda się dokończyć Jericho, gdyż końcówka 1 sezonu stwarza mnóstwo bardzo ciekawych perspektyw. Wielka by była szkoda, gdyby nie dano nam szansy oglądania dalej Jericho. Jeśli nawet nie CBS, to może inna stacja odkupi prawa do emisji serialu. Tak w ogóle to według mnie CBS strzela sobie w stopę tą nie do końca jeszcze potwierdzoną informacją. Co oni chcą "jechać" teraz tylko na trzech CSI, Numb3rs i The Unit? Nie dadzą rady konkurować z ABC, NBC i FOX.
Bezsensu :(

A tak w ogóle to jeśli te informacje o cancelu Jericho się potwierdzą, to chyba będzie trzeba ponownie wrzucić temat Jericho do działu seriale :( Subforum Jericho długo nie pożyło :/
  • 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#645 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 16.05.2007 - |11:58|

I ja również mam taką nadzieję.

ja bym się nie łudził..... utną identycznie jak invasion, wówczas też scifi niby miało brać...

Lepiej już się przyzwyczajajmy, że będzie The Complite Series, a nie SEZON 1 :/

#646 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 16.05.2007 - |12:00|

Co do innej stacji to już to przerabialiśmy dokładnie rok temu w przypadku Invasion. Nie liczyłbym na to.

Tak w ogóle to według mnie CBS strzela sobie w stopę tą nie do końca jeszcze potwierdzoną informacją. Co oni chcą "jechać" teraz tylko na trzech CSI, Numb3rs i The Unit? Nie dadzą rady konkurować z ABC, NBC i FOX.
Bezsensu :(

Jericho ostatnio faktycznie traciło na oglądalności i niestety przeglądając te dane coraz bardziej obawiałem się cancela. Co do seriali CBS to mylisz się wypisując tylko te. Regularnie w pierwszej 20 rankingu są takie seriale CBS jak: Without a Trace, NCIS, Two and a Half Men, Cold Case, Criminal Minds czy program Survivor. Naprawdę stacja ma czym konkurować z innymi a Jericho ostatnio zajmowało miejsca ok. 40 więc wielkiej straty nie będą mieli.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#647 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 16.05.2007 - |12:16|

Co do seriali CBS to mylisz się wypisując tylko te. Regularnie w pierwszej 20 rankingu są takie seriale CBS jak: Without a Trace, NCIS, Two and a Half Men, Cold Case, Criminal Minds czy program Survivor. Naprawdę stacja ma czym konkurować z innymi a Jericho ostatnio zajmowało miejsca ok. 40 więc wielkiej straty nie będą mieli.

Hmm dobrze wiedzieć, że CBS ma jeszcze tak duży "arsenał" seriali :] Skoro one cieszę się tak dużą ogladalnością, a Jericho spadał w rankingach, to może faktycznie trzeba zacząć je oglądać ;) Amerykańsy widzowie chyba się nie mylą :P

Tak czy inaczej myślę, że Toudi może mieć rację, i Jericho stanie się tegorocznym "straceńcem". :(

OK, nie ma co gadac na razie. Poczekajmy na ostateczną decyzję stacji. Jak na razie to wszyscy opierają się na pogłoskach większych lub mniejszych.
  • 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#648 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 16.05.2007 - |14:12|

Prawie jak mi się Jericho zaczęło podobać, to go ucinają, oj wkurzę się, to już czwarty serial, który mi ucięli (Enterprise - jeszcze spoko, bo w sumie zakończyli sezonem 4-tym, ale także: Invasion :(, Firefly :( ).
  • 0
http://magory.net - moja strona

#649 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 16.05.2007 - |14:31|

Właśnie przejrzałem ranking oglądalności za poprzedni tydzień czyli tydzień w którym Jericho miało finał sezonu. I coraz mniej dziwi mnie cancel. Gorzej od Jericho w poprzednim tygodniu z seriali stacji CBS spisały się tylko How I Met Your Mother oraz 48 Hours Mystery.

Użytkownik Pawel edytował ten post 16.05.2007 - |14:32|

• 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#650 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 16.05.2007 - |15:18|

CBS podało ramówkę, Jericho odpadło :(
Kompletne info tutaj: sezon 2007-2008 - co zostało, co odpadło, co nowego (ABC, CBS, FOX, NBC, The CW & Sci-Fi - RENEWED, CANCELED & NEW)
  • 0
Master of possimpible ;)

#651 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 16.05.2007 - |15:27|

RiP
[*]

a poza tym No Comment :/

#652 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 16.05.2007 - |16:20|

No to lipa wielka. Serial miał potencjał ale niestety nie zobaczymy tego...
Szkoda szkoda szkoda, niepotrzebnie się wciągałem 1 serią :P
  • www.gwrota.com

#653 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 16.05.2007 - |16:28|

Nie wiem śmiać się czy płakać :/

Zwłaszcza że końcówka była bardzo dobra.

CBS jeszcze raz udowadnia że wielkie stacje nie nadają się nawet do ciut bardziej ambitnych produkcji, a co dopiero mówić o czymś naprawdę abstrakcyjnym i wymagającym dla widza.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#654 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 16.05.2007 - |18:32|

"taniec z piz.dami" i "wodę i sukces" trzeba oglądać, ewentualnie dla bardziej wymagającego widza "d jak debil".
a teraz fragment o amerykańskim społeczeństwie:
"Doctor, Doctor, what is wrong with me
This supermarket life is getting long
what is the heart life of a color tv
what is the shelf life of a teenage queen
(...)
we watched a tragedy unfold
we did as we were told
we bought and sold
it was the greatest show on earth
but then it was over
we ohhed and awed
(...)
and when they found our shadows
grouped round the tv sets
they ran down every lead
they repeated every test
they checked out all the data on their list
and then the alien anthropologist
admitted they were still perplexed
but on eliminating every other reason
for our sad demise
they logged the only explanation left
this species has amused itself to death

no tears to cry, no feelings left
the species has amused itself to death
amused itself to death"
Amused To Death by Roger Waters

chyba trzeba będzie porzucić zabawę w sensowne seriale bo to po prostu nie ma sensu i zabawić się na śmierć tysięcznym odcinkiem ku klux "klan".
  • 0
back from the dead :D

#655 Gość_Aslan1984_*

Gość_Aslan1984_*
  • Gość

Napisano 16.05.2007 - |18:33|

Nie wiem śmiać się czy płakać :/

Zwłaszcza że końcówka była bardzo dobra.

CBS jeszcze raz udowadnia że wielkie stacje nie nadają się nawet do ciut bardziej ambitnych produkcji, a co dopiero mówić o czymś naprawdę abstrakcyjnym i wymagającym dla widza.

absolutnie się z tym nie zgodzę. jericho to serial, ktory z wyzszymi ambicjami ma niewiele wspolnego.
wszystko kreci sie wkol utrzymywania wszystkiego w tajemnicy, a fabula jest w gruncie rzeczy malo skomlikowana - w samym serialu w wiekszosci epizodach wialo nudą. pomysl byl bardzo dobry, ale gorzej z wykonaniem ;]
z całą pewnością nie zaliczylbym tego programu do grona tych WYMAGAJĄCYCH od widza... wg mnie jest zupelnie na odwrot i dlugo by tu wymieniać przyklady... :buu:

mimo to.... liczylem na drugi sezon (przyzwyczajenie?) :X
  • 0

#656 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 16.05.2007 - |18:45|

No to lipa wielka. Serial miał potencjał ale niestety nie zobaczymy tego...
Szkoda szkoda szkoda, niepotrzebnie się wciągałem 1 serią :P

Dokładnie.
Oj jak oni to lubią przerywać te seriale jak się zaczynają wyrabiać.
I do tego przerywać w "pół słowa" :evil: :censored: :angry:

I sam se wymyśle odpowiednią końcówkę :P

Użytkownik biku1 edytował ten post 16.05.2007 - |18:46|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#657 SiLenT

SiLenT

Redakcja GHN

• VIP
  • 271 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 16.05.2007 - |18:53|

absolutnie się z tym nie zgodzę. jericho to serial, ktory z wyzszymi ambicjami ma niewiele wspolnego.
wszystko kreci sie wkol utrzymywania wszystkiego w tajemnicy, a fabula jest w gruncie rzeczy malo skomlikowana - w samym serialu w wiekszosci epizodach wialo nudą. pomysl byl bardzo dobry, ale gorzej z wykonaniem ;]
z całą pewnością nie zaliczylbym tego programu do grona tych WYMAGAJĄCYCH od widza... wg mnie jest zupelnie na odwrot i dlugo by tu wymieniać przyklady... :buu:

Zgadzam się co do słowa. Materiał na którym pracowali twórcy serialu miał niesamowity potencjał i mógł być z tego naprawdę świetny serial, jakby zrobili to w takim "mad max"owym stylu, a nie "M jak mdłość" w realiach post nuklearnych.
  • 0

Greed is eternal.

#658 Myszaqu

Myszaqu

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 300 postów

Napisano 16.05.2007 - |19:10|

Szkoda, był jaki był, ale był jedyny w swoim rodzaju. Może się ktoś zlituje i przejmie prawa, bo można z tego jeszcze wykuć niezły kawałek TV ...

Użytkownik Myszaqu edytował ten post 16.05.2007 - |19:11|

• 0

#659 VolKhen

VolKhen

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 16.05.2007 - |21:07|

ehhhhh.... nie wierze... @#@$$#^$#%&$#% Serial z kazdym odcinkiem stawal sie coraz lepszy mimo iz na poczatku byla niezla wiocha...
  • 0

#660 Drix

Drix

Szeregowy

• Email
  • 43 postów

Napisano 16.05.2007 - |23:05|

Paradoks polega na tym ze owa wioche ogladalo wiecej osob niz te lepsze odcinki.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych