Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#621 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 19.08.2004 - |07:41|

Czy ktoś poza mną, widział ten popis naszego "dream teamu nr2 " z Duńczykami ??
Jeśli z powodu gry 4 zespołów w pucharach i 3 meczy reprezentacji ( a większość reprezentantów z 1-szego składu gra za granicą) w tym towarzyskiego, zawiesza się ligę (jakby te przerwy dodać do siebie) razem na 6 tygodni, to może niech się chłopaki w ogóle położą.
Irlandczycy sie na lotnisku zbierali a jak grali.
Pocieszam się tylko, ze francuzi też "pograli".
Ale Anglicy nikomu nie odpuszczają i nie ma co liczyć , że Irlandia i Anglia to będą łatwe kąski.
Pozdrawiam tych co poza Igrzyskami też o sporcie pamiętają.
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#622 Lucas7

Lucas7

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 119 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 19.08.2004 - |15:38|

Rzeczywiście nasz "dream team" zrobił nam wczoraj niespodziankę.
Wczoraj włączyłem TV a tu patrzę że już 2:0 nasi płyną i jak zobaczyłem jak grają to czym prędzej przełączyłem na inne kanały. Dobrze że wcześniej Otylia nam złotko zdobyła i aż tak nasi chłopcy radarowcy humoru mi nie zepsuli.

Coś czuję że po 2 lub 3 meczach eliminacyjnych będziemy bez punkciku i pożegnamy się moim "ulubionym" trenerem Janasem i przyjdzie kolejny "zbawiciel" polskiej piłki i zacznie budować drużynę, tylko że na te eliminacje już nie zdąży i będzie przekonywał że zagramy w mistrzostwach Europy 2008, i pewnie będzie ta sama bajka, tzn. przegramy 2 mecze eliminacyjne do ME 2008 i znowu zmiana trenera. Historia będzie zakręcała koło aż ktoś nie wymyśli że może jakiegoś zagranicznego trenera zatrudnić. No ale to już ie odemnie zależy.
  • 0

#623 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 19.08.2004 - |16:22|

I znów po Janasie przyjdzie kolejna osoba nie znająca sie an piłce a dostanie posadę selekcjonera bo kolesie z PZPNu mu ja załatwią. Dalej jestem za tym by selekcjonerem kadry został człowiek z "zewnątrz", nie związany układami w PZPNie - ale to tylko mrzonki, przecierz nie wybiorą do takiego biznesu człowieka, którym nie da sie manipulowac
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#624 mmaarroo

mmaarroo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów
  • MiastoGalaktyka

Napisano 19.08.2004 - |23:49|

Dokładnie się Misiek z tobą zgadzam! Ktoś z zewnątrz to ktoś na kogo nie będą najeżdżać manadżerowie chcący wypromować swoich zawodników! Chodzi o to że ilość rozegranych spotkań w kadrze i stawka tych meczy ma duży wpływ na cene zawodnika i szanse jego na znalezienie klubu za granicą! Tak było np. z Dudkiem ! Mała ilość meczy w reprezentacji uniemożliwiała mu przejście z Feyenordu do Liverpoolu! Nie pisze że Dudek jest słaby!Ale jego też na siłe do reprezentacji przepychali i na szczęście Polskiej piłki mamy b.dobrego bramkarza!Ale co zresztą....na ten temat przydałoby się nowy Topic założyć ale przecież szkoda stronki na takich cieniaży....!!!!! B)
  • 0

#625 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 23.08.2004 - |07:15|

Jeśli kogoś dziwi jeszcze czemu ludzie oglądają mecze zachodnich lig a nie naszej to najlepszym przykładem jest ostatni występ kanonierów z Arsenalu z Middlesbrough. 90 minut takiego łojenia że aż miło.
Do przerwy 1:1 i ciekawy mecz. A po przerwie to już był pięściarski pojedynek.
Z 1:1 zrobiło się 1:3 dla MB a potem 5:3 dla Arsenalu. Dwie bramki padły tak szybko, że realizator się nawet pogubił. Ludzie, to na prawdę był wspaniały mecz i to LIGOWY.
I wcale mnie nie dziwi, że ludzie wolą sobię Cyfrę kupić i posiadać Canal Sport , niż kopaninę ( u mnie to nawet 2-go ligową) oglądać. Ja na szczęście mam Borga i pakiet w kabllówce :D
Pozdrawiam
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#626 Lucas7

Lucas7

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 119 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 23.08.2004 - |12:11|

Gmerek w pełni się z tobą zgadzam. No ale taki jest urok piłki angielskiej, tam to nawet najgorsze spotkanie może byc lepsze od najlepszego spotkania w polskiej lidze (może bo ja z przyjemnością oglądam mecze Wisły Kraków i nie mówię tego dlatego że jestem kibicem Wisły, ale naprawdę gra Wisły może przypominać grę dobrych zespołów europejskich)
  • 0

#627 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 25.08.2004 - |18:50|

Przypominam wszystkim "Ateńczykom", że Wisełka pojechała Real łoić. Więc uprasza się o ustawienie dwóch telewizorów żeby nic nie stracić. :D
I kciuki trzymamy za Wisłę, a nie płaczemy !!
Pozdrawiam
  • 0

#628 Lucas7

Lucas7

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 119 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 25.08.2004 - |22:01|

No i jednak przypuszczenia stały się faktem. Nie było żadnego cudu. Wisła odpadła z Ligi Mistrzów. No ale przynajmniej strzeliła honorowego gola :)

Powodzenia w Pucharze UEFA!!!!!
  • 0

#629 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 27.08.2004 - |07:26|

Legia Warszawa - FC Tibilisi 6:0 :D
Honved Budapeszt - Amica Wronki 1:0 (1:0, 0:0), karne 4:5 :mellow:
Lech Poznań - Terek Grozny 0:1 (0:0) :censored: :censored: :censored:

I teraz popatrzcie jak na tym tle wypada tak krytykowana Wisełka z wielkim Realem.

Pozdrawiam
  • 0

#630 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 27.08.2004 - |08:09|

To co wczoraj pokazali Amica, a zwłaszcza Lech to :censored: :censored: :censored:

Jeszcze przed meczem z lechem na Uefa.com pokazał się fajny artykuł o czeczenach. Zostali nazwani Star T(e)rek i opisali w nim ich wędrówkę do pucharu rosji i nadzieję na występy w Uefa.
  • 0
VeeDee

#631 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 27.08.2004 - |10:44|

Na szczęście Amica,Legia i Wisła będą rozstawione w 1 rundzie Pucharu Uefa i być może zobaczymy je w rozgrywkach grupowych,ale to dopiero po 2 rundzie.Jednak to co pokazał Lech,czy Amica to woła się o pomstę do nieba.Jeśli nie potrafi wygrywać się z "dziadami" to jak tu walczyć o honor polskiej piłki???
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#632 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 27.08.2004 - |11:31|

Znowu Gruzja! Wisłą będzie miałą prostą drogę do fazy grupowej. (chociaż Dinamo wyelimonowało Slavie Praga)

Legia ma pecha. Austrie Wiedeń będzie ciężko przejść.

A Amica, zobaczymy. Po wczorajszym to nie wiem czy przejdzie dalej.

Użytkownik VeeDee edytował ten post 27.08.2004 - |12:06|

• 0
VeeDee

#633 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 27.08.2004 - |12:00|

Legia ma pecha. Austrie Wiedeń będzie ciężko przejść.

No co ty :) Legia to Legia :) Jeśli marzy jej się gra w rozgrywkach grupowych Pucharu Uefa to takie zespoły jal Austria Wiedeń musi pożerać.Dla mnie to dobre losowanie,bo krew mnie zalewa jak inne zepsoły się męczą z "dziadami"piłki.

C C CWK CWKS LEGIA!!!!!!!!
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#634 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 27.08.2004 - |13:22|

W losowaniu, to nasze zespoły miały więcej szczęścia niż rozumu.
Jak teraz odpadną, to już mogą na ryby jechać.
Pozdrawiam
  • 0

#635 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 27.08.2004 - |14:48|

Jak teraz odpadną, to już mogą na ryby jechać.

Żeby ryby łowić też trzeba mieć umiejętności.
  • 0

#636 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 02.09.2004 - |07:20|

No i Emmanuel nam wyzdrowiał !!
To greckie powietrze to cuda czyni i już mu nózka nie puchnie.
Ciekawe co jeszcze uleczy, może naiwnośc naszych trenerów też ?
Pozdrawiam
  • 0

#637 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 02.09.2004 - |15:39|

No i Emmanuel nam wyzdrowiał !!
To greckie powietrze to cuda czyni i już mu nózka nie puchnie.
Ciekawe co jeszcze uleczy, może naiwnośc naszych trenerów też ?
Pozdrawiam

Tu nie śmierdzi mi Olisadebe,ale ten cały Panathinaikos :angry: Skoro lekarz kadry mówi,że jest poważnie kontuzjowany to jakim cudem tam w Grecji każą mu grać??
  • 0

#638 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 02.09.2004 - |19:51|

Zgadzam się co do tego, że to Śmierdząca Sprawa.
Oby się (tfuu...) tylko czymś poważniejszym dla Olego nie skończyła.
  • 0

#639 Lucas7

Lucas7

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 119 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 02.09.2004 - |22:17|

Jak myślicie ile punkcików uciuła kadra Janasa po dwóch meczach?
W komentarzach prasowych wieje takim optymizmem że aż zaczynam wierzyć że janas jest bogiem. Przecież czterech punktów to Polacy nie uzbierają maksymalnie to chyba na trzy ich stać, a realnie to może zremisują z Anglią, o przepraszam z Irlandią ;) (oba kraje z wysp, każdemu mogło się pomylić :)

P.S. Ciekawe czy Janas po meczu z Anglią poda się do dymisji :P
  • 0

#640 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 03.09.2004 - |07:01|

JEDEN PUNKT MAX. :(
I obym się mylił.
Pozdrawiam
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych