Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#621 Snow

Snow

Szeregowy

• Użytkownik
  • 70 postów
  • MiastoKraków

Napisano 31.03.2006 - |10:23|

ona się pyta, "a ten typ z brodą" to on odpowiada, że on jest nikim, pewnie chodzi oto że jest nisko w hierarchii grupy, a nie że się z nim pokłócił i uciekł sobie
:ph34r: rotfl ke ke ke :ph34r:

- Jesteś nikim!*
To do ciebie "takjakby". Czyli według ciebie powiedziałem, że jesteś nisko w hierarchi grupy? "rotfl ke ke ke" czy może chodziło mi o to że nie darze cie zbytnia sympatia? Sam sobie odpowiedz.

Ludzie czasem nie wszystko jest podane na tacy i nie wszystko jest oczywiste, szczególnie w trailerze. To w jaki sposób niby-henry sie wypowiada moze wskazywac, ze mysli negatywnie o brodaczu, moze poprostu chciec umniejszyć znaczenie brodatego? Oczywiście to tylko moje domysły.

* = żartowałem ;)

A i zdaje mi sie, ze Dave to urojony przyjaciel Hurleya z dziecinstwa. Teraz omamy wracają i Hugo zapewne udał się do Libby po pomoc, w końcu jest "lekarzem od czubków" ;)

Użytkownik Snow edytował ten post 31.03.2006 - |10:26|

• 0

#622 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 31.03.2006 - |10:49|

według mnie Hugo gonił za zjawą aż na sam szczyt, a troskliwa Libby pobiegła za nim, aby dopilnować, że nic mu się nie stanie (może myślała, że Hurley chce zeskoczyć ze skały?)

rzeczywiście daty czyta się inaczej:
na mapie jest również inna data- suspected shutdown date : 10.28.84 - 28 października 84 roku

Użytkownik rychu16 edytował ten post 31.03.2006 - |11:00|

• 0

#623 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 31.03.2006 - |13:08|

A i zdaje mi sie, ze Dave to urojony przyjaciel Hurleya z dziecinstwa. Teraz omamy wracają i Hugo zapewne udał się do Libby po pomoc, w końcu jest "lekarzem od czubków" ;)

Hehe... Ja mialem dzisiaj sen o Hurleyu Libby i Dave :hyhy: :hyhy: Snilo mi sie ze gonia sie po skalach wokol wyspy, nagle Dave skoczyl w przepasc za nim polecial Hurley ale zdolal sie czegos zlapac, a nastepni poleciala Libby ktora niestety spadla na sam dol :D Nie widzialem wczesniej zadnego trailera, ale sceny byly bardzo wiarygodne. Chociaz jak teraz obejrzalem do do siebie nic nie pasuje. Tylko moja wyobraznia zadzialala :clap:
Ale ja mam wrazenie ze to jest sen, wizje Hurleya i ze jemu sie faktycznie nic nie stanie

Użytkownik PaWs edytował ten post 31.03.2006 - |13:23|

• 0

#624 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 31.03.2006 - |13:17|

tak sobie czytam stare spoilery... :)

09/26 - Lindelof reveals: [Season 2 will cover] roughly the next 45 or 50 days. We’re sticking to the same brand of storytelling and not taking bold jumps forward. Probably by the end of season two we’ll be in the range of day 90. The issue of what made Flight 815 crash is going to be dealt with in season two and definitively answered by the end of season two.

Albo czeka nas duż yprzeskok czasu (w stylu "2 tygodnie później") albo to falszywy spoiler tylko jak ma byc falszywy skoro pochodzi od producentow? :P W 16 odcinku mowili ze są na wyspie od tygodnia (chyba). Wczesniej szli przez kilka dni. Nie wyjdzie jednak więcej niż 20 dni. A co dopiero 45 albo 50? hmm...

09/19 - From Damon Lindelof: [Hurley getting a love interest is] definitely something we've thought a lot about and nothing that we wanna force. We're doing 23 [episodes] this year. There is going to be a flashback story that fully explains the significance of all [Jack's] tattoos and puts it into the framework of what was happening in his life when he got them. You'll probably be seeing it in season two, but if not, very early in season three. Right now the plan is to do it this year. [23] is an important number in terms of the scheme of the show. Source: Kristin on E!Online

Mozna sie wiec spodziewac ze jeden z ostatnich odcinkow (wolne na flashabcki są 20 (bo jak sie okazuje to jednak nie będzie odcinek o Claire), 21 (nie wiadomo czy ten będzie o Libby) i 22. w ostatnim odcinku na bank nie będzie normalnych retrospekcji wiec to odpada. Ale mozemy sie tez spodziewac w pierwszym odcinku 3 sezonu tak jak ostatnio :P

11/28 - The relationship between Locke and Eko will be a central focus of the show. The different viewpoint those two characters have will come into play. The Sayid/Ana Lucia relationship will be something that will carry foward in the upcoming episodes in ways that are different than people might think. They probably have more in common than "I killed the woman you loved." Desmond will be coming back. Maybe there will be an episode about the island's past. Source: Lost Podcast

[beeep] prawda za przeproszeniem :P W drugiej połowie sezonu ważne są nie relacje Eko z Lockiem ale Locka z Jackiem. Eko stał się postacią bardzo drugoplanową - wręcz gratisem... Siedzi sobie toto na plazy i buduje coś z gałęzi... Spoiler ten mowi tez o tym co napisalem wyzej - w ostatnim odcinku moga byc retrospekcje specjalne Desmonda lub wszystkich Dharmowiczów.
  • 0

#625 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.03.2006 - |13:22|

lepiej zeby bylo o dharmowiczach :)
wkoncu prawie nic o nich nie wiadomo i przynajmniej mielibysmy szanse sie o nich dowiedziec i poznalibysmy odpowiedzi na niektore pytania :)
  • 0

#626 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 31.03.2006 - |16:13|

Historia Desmonda a co za tym idzie rowniez Kalvina to rowniez historia Dharmy - ta nowsza. Na dobrą sprawę o Desmondzie tez nic nie wiemy :P
  • 0

#627 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 31.03.2006 - |17:12|

tak sobie czytam stare spoilery... :)
Albo czeka nas duż yprzeskok czasu (w stylu "2 tygodnie później") albo to falszywy spoiler tylko jak ma byc falszywy skoro pochodzi od producentow? :P W 16 odcinku mowili ze są na wyspie od tygodnia (chyba). Wczesniej szli przez kilka dni. Nie wyjdzie jednak więcej niż 20 dni. A co dopiero 45 albo 50? hmm...
Mozna sie wiec spodziewac ze jeden z ostatnich odcinkow (wolne na flashabcki są 20 (bo jak sie okazuje to jednak nie będzie odcinek o Claire), 21 (nie wiadomo czy ten będzie o Libby) i 22. w ostatnim odcinku na bank nie będzie normalnych retrospekcji wiec to odpada. Ale mozemy sie tez spodziewac w pierwszym odcinku 3 sezonu tak jak ostatnio :P
[beeep] prawda za przeproszeniem :P W drugiej połowie sezonu ważne są nie relacje Eko z Lockiem ale Locka z Jackiem. Eko stał się postacią bardzo drugoplanową - wręcz gratisem... Siedzi sobie toto na plazy i buduje coś z gałęzi... Spoiler ten mowi tez o tym co napisalem wyzej - w ostatnim odcinku moga byc retrospekcje specjalne Desmonda lub wszystkich Dharmowiczów.

1) Z calym szacunkiem ale masz wybitnie podobną sygnaturkę do mojej (wyrożnienie na koloro nazwy odcinka i daty:P ) - nieładnie :P Rozumiem, że chcesz mieć daty odcinków ale można ot jakoś inaczej zrobić :P
2) Claire nie bedzie miala jednak retrospekcji?
3) ostatni odcinek nie bedzie wspomnieniami desmonda (za duzo by nam mowily i w ogole) ale raczej wspomnieniami pomieszanymi tka jak koniec 1 sezonu
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#628 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 31.03.2006 - |17:33|

1) Z calym szacunkiem ale masz wybitnie podobną sygnaturkę do mojej (wyrożnienie na koloro nazwy odcinka i daty:P ) - nieładnie Rozumiem, że chcesz mieć daty odcinków ale można ot jakoś inaczej zrobić

Pare osob na forum ma takie sigi - nie wiem jak mialbym go zrobic inaczej chcąc przekazać to co przekazalem :P Oryginalne to nie jest ale fajne :)

2) Claire nie bedzie miala jednak retrospekcji?

Na spoilerfix jest notatka do 21 odcinka, że wygląda na to, że to nie bedzie odcinek Claire-centrzyczny, ale że Claire pojawi sie we flashbackach.

3) ostatni odcinek nie bedzie wspomnieniami desmonda (za duzo by nam mowily i w ogole) ale raczej wspomnieniami pomieszanymi tka jak koniec 1 sezonu

Mam tylko nadzieje ze nie będą to retrospekcje bohaterow... oby to byla Danielle chociaz :)
  • 0

#629 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 31.03.2006 - |17:48|

Pare osob na forum ma takie sigi - nie wiem jak mialbym go zrobic inaczej chcąc przekazać to co przekazalem :P Oryginalne to nie jest ale fajne :)
Na spoilerfix jest notatka do 21 odcinka, że wygląda na to, że to nie bedzie odcinek Claire-centrzyczny, ale że Claire pojawi sie we flashbackach.
Mam tylko nadzieje ze nie będą to retrospekcje bohaterow... oby to byla Danielle chociaz :)

1) Hmmm... parę? :P Ja, Ty, i jeden z moderatorów, ale on nie ma kolorowych :D Ok, niech zostanie jak jest, wybaczam :D
2) Zbyt zamotane. Ja utrzymuję, że to odcinek Claire-centryczny. W ogóle mam wrażenie, że czekają nas... Jak dla mnie
2x18 Hurley
2x19 Rose/Bernard
2x20 Libby
2x21 Claire
2x22 Ana Lucia albo Jack
2x23 Rozbitkowie pomieszani
3) jestem prawie pewny że to będzie mieszanka wspomnień naszych bohaterów. Jeśli mam być szczery, wydaje mi się, że to będą chwile kiedy spada samolot, od początku do końca, dla każdego inaczej. Jak mówią twórcy przyczyny katastrofy mają zostać wyjaśnione przed końcem sezonu. Jeśli zobaczylibyśmy jak spada samolot w oczach każdego rozbitka to by był nawet dobry pomysł. Widzieliśmy już co działo się z Kate, Jackiem, Charliem (pobocznie z Lockiem i Rose). Tymczasem nie wiemy co się działo z nimi w pierwszych chwilach po katastrofie, na przykład jak Jack znalazł się w środku dżungli? Co robiła Kate wychodząc z dżungli, czy tylko porzuciła kajdanki? Co czuli ci oderwani z tyłu samolotu, jak Ana Lucia, Eko i Libby. Jakim cudem nic nie stało się Claire itd. Myślę, że chwile sprzed katastrofy, sam moment katastrofy, i chwile po katastrofie ktorych nam nie pokazano to świetny materiał na flashbacki 2x23
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#630 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 31.03.2006 - |18:52|

3) jestem prawie pewny że to będzie mieszanka wspomnień naszych bohaterów. Jeśli mam być szczery, wydaje mi się, że to będą chwile kiedy spada samolot, od początku do końca, dla każdego inaczej. Jak mówią twórcy przyczyny katastrofy mają zostać wyjaśnione przed końcem sezonu. Jeśli zobaczylibyśmy jak spada samolot w oczach każdego rozbitka to by był nawet dobry pomysł. Widzieliśmy już co działo się z Kate, Jackiem, Charliem (pobocznie z Lockiem i Rose). Tymczasem nie wiemy co się działo z nimi w pierwszych chwilach po katastrofie, na przykład jak Jack znalazł się w środku dżungli? Co robiła Kate wychodząc z dżungli, czy tylko porzuciła kajdanki? Co czuli ci oderwani z tyłu samolotu, jak Ana Lucia, Eko i Libby. Jakim cudem nic nie stało się Claire itd. Myślę, że chwile sprzed katastrofy, sam moment katastrofy, i chwile po katastrofie ktorych nam nie pokazano to świetny materiał na flashbacki 2x23

Z cala pewnoscia bylby to ciekawy odcinek ale watpie aby powrocili do tego po tak dlugim czasie, jednak minelo juz 60-70 (?) dni od katastrofy :)
  • 0

#631 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 31.03.2006 - |19:08|

Z cala pewnoscia bylby to ciekawy odcinek ale watpie aby powrocili do tego po tak dlugim czasie, jednak minelo juz 60-70 (?) dni od katastrofy :)

to jak będą chcieli wyjaśnić tą katastrofę (jeśli wierzyć spoilerom)... pokazanie co przeżywali rozbitkowie podczas katastrofy to dobry pomysł. Minęło... hmm... śmierć Shannon 48 dzień. Przybycie Any Lucii do obozu - 48 dzień. A więc w 2x16 (minął tydzień) czyl;i prawdopodobnie 55. Odcinek 17 to dzień 56 (prawdopodobnie)
  • 0

#632 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 31.03.2006 - |21:40|

Jestem prawie na 100% pewien ze w ostatnim odcinku ujawnią się inni. Wtedy wlasnie za ich sprawą dowiemy sie o przyczynach katastrofy. Ma wrocić Desmond, ma wrócic Michael. To kopalnia informacji. Poza tym sądzę, że odcinek 22 to flashbacki Michaela - w koncu jakos te doktorki musza trafic do obozu, a to, ze będą chcieli odzyskac Walta to dobry powod by przekroczyc granicę. Poza tym do 23 odcinka wiele moze sie jeszcze zmienic :P
  • 0

#633 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 31.03.2006 - |22:16|

Według mojego prywatnego kalendarium :D odcinek 2x17 to 60 lub 59 dzień na wyspie.
Od przybycia grupy numer 2 minęły już prawie 2 tygodnie.
  • 0

#634 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.03.2006 - |22:20|

nie ma co spekulowac ile dni minelo i ktory dzien byl w odcinku 2x17 bo scenrzysci inaczej czas sobie licza :P
inna strefa czasowa czy jak ? :P
  • 0

#635 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 31.03.2006 - |22:24|

Mylisz się, można wywnoskować z dokładnością do +/- 2 dni, jak długo są na wyspie.
Wywnioskować to złe słowo. Ale można policzyć dni.

Użytkownik Jinn edytował ten post 31.03.2006 - |22:25|

• 0

#636 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 01.04.2006 - |13:25|

Według mojego prywatnego kalendarium :D odcinek 2x17 to 60 lub 59 dzień na wyspie.
Od przybycia grupy numer 2 minęły już prawie 2 tygodnie.

Mylisz się, można wywnoskować z dokładnością do +/- 2 dni, jak długo są na wyspie.
Wywnioskować to złe słowo. Ale można policzyć dni.

Tak można policzyć czas. W 2x16 kiedy Ana Lucia rozmawia z Lockiem o Henrym mówi: Jestem tu od tygodnia, a przyszła do obozu w dniu śmierci Shannon - dniu 48. Jest 56, 57 dzień. W zależności od tego kiedy wyruszyła z Sayidem i Charliem, ale myślę, że to będzie można policzyć, więc spoilery mówiące że 2 sezon skończy się na 90 dniu są raczej błędne. Szczególnie że w 2x18 ludzie lecą żeby rozgrzebać jedzenie zrzucone ze zrzutu. To znaczy że będzie dzień później niż nasz odcinek. Więc my narzekamy, że nic się nie dzieje w Lost. Zobaczcie ile rzeczy się stało choć minął tylko tydzień.... śmierć Shannon, ucieczka Michaela za Waltem, porwanie Sun, porwanie Aarona przez Charliego, Oszustwo Sawyera z bornią, wyprawa Claire do bunkra medycznego, ciąża Sun, znalezienie Henryego, zatrzaśnięcie Locke'a, zrzut jedzenia, wyprawa do balonu... w 7 dni to mało ? :P
  • 0

#637 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 01.04.2006 - |13:30|

Tak można policzyć czas. W 2x16 kiedy Ana Lucia rozmawia z Lockiem o Henrym mówi: Jestem tu od tygodnia, a przyszła do obozu w dniu śmierci Shannon - dniu 48. Jest 56, 57 dzień. W zależności od tego kiedy wyruszyła z Sayidem i Charliem, ale myślę, że to będzie można policzyć, więc spoilery mówiące że 2 sezon skończy się na 90 dniu są raczej błędne. Szczególnie że w 2x18 ludzie lecą żeby rozgrzebać jedzenie zrzucone ze zrzutu. To znaczy że będzie dzień później niż nasz odcinek. Więc my narzekamy, że nic się nie dzieje w Lost. Zobaczcie ile rzeczy się stało choć minął tylko tydzień.... śmierć Shannon, ucieczka Michaela za Waltem, porwanie Sun, porwanie Aarona przez Charliego, Oszustwo Sawyera z bornią, wyprawa Claire do bunkra medycznego, ciąża Sun, znalezienie Henryego, zatrzaśnięcie Locke'a, zrzut jedzenia, wyprawa do balonu... w 7 dni to mało ? :P

OOO... nazbieralo sie tego :clap: Tylko ze my to wszystko widzielismy w przeciagu conajmniej miesiaca a nie 7 dni :D A jak mielibysmy widziec dzien w dzien co sie dzieje na wyspie to by wyszedl z tego reality-show :hyhy: cos w stylu BigBrothera :P

Użytkownik PaWs edytował ten post 01.04.2006 - |19:35|

• 0

#638 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 01.04.2006 - |20:38|

Nowe spoilery od Kristin i Damona dotyczące nastepnych odcinków:

- przez następne dwa odcinki Locke będzie się starał przypomnieć co widział na drzwiach.
- 21 odcinek będzie poświęcony mapie na drzwiach i, tak jak przewidywano, będzie dotyczył znaku zapytania w centrum mapy.
- 21 odcinek będzie historią Eko i Locke'a (Twenty-one is an episode that is very much on the sort of fundamental axis of that map, and it's a Locke and Eko story, which is going to be awesome.)
- Desmond powróci
- w finale wyjaśni się więcej rzeczy niż w zeszłym roku.
- 19 epizod będzie ciszą przed burzą - Damon mowi, że od odcinka 20 do 24 wydarzy się wiele rzeczy i wyjaśni wiele spraw.

Dalej jest ostra jazda więc jeśli nie chcecie to nie czytajcie. Mam tylko nadzieje ze to nie jest primaaprilisowy zart...

- osobą której oczekiwał Desmond jest ojciec Jacka
- ojciec Jacka żyje
- ojciec Jacka jest bratem Locke'a
- przed końcem sezonu zginą dwie osoby - Locke i Charlie
- Locke i Charlie zostaną zabici przez Henry'ego Gale'a
- Ktoś będzie uprawiał sex i będą to heteroseksualiści

Użytkownik Seher edytował ten post 01.04.2006 - |20:55|

• 0

#639 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 01.04.2006 - |20:43|

tu macie dokladnie ze zrodla to co podal seher w poscie wyzej:
Lost Rocks My World! Okay, so this isn't exactly news. But how mind-blowingly fantastic was this week's ep? I had goose bumps on top of goose bumps on top of Sawyer (wait, that was a dream), especially the discovery of that map on the hatch door!

"The beauty of it is, the door goes back up and [Locke] can't access the thing anymore, so for the next two episodes, he's just trying to remember what it is he saw," Damon revealed. "It's such a huge piece of 'Wait a minute!' in sort of the spirit of Locke as a man of faith being given instructions from the island. This thing that only he can see."

Turns out that supercool black-light reveal is a major plot point that carries on through the rest of the season. "Oh yeah, big time," Damon said. "I mean, it plays huge in the finale, and even in episodes 21 through 24. Twenty-one is an episode that is very much on the sort of fundamental axis of that map, and it's a Locke and Eko story, which is going to be awesome. [Executive Producer] Carlton [Cuse] and I wrote it. That episode is just called '?' because that is the symbol Locke remembers from the map."

Okay, so, Eko, Locke, Damon, Carlton, map? Could it get any better?

Mind you, this map business was hardly the only topic Damon covered. As you message boarders know, before he and I spoke this week, I asked for your input on what questions you'd like to know, and I was able to tackle the most popular burning queries regarding our favorite islanders. Here's what I learned:

1. Someone's Having Sex: While answering a question many of you wanted to know--whether there are any gay characters on Lost--Damon slipped in a little juicy scoop of some upcoming jungle lovin': "All I can say is Lost is a remarkably chaste show, considering that any other group of people on an island for two months would be, basically, screwing like bunnies," he said. "And, you know, Sayid and Shannon are the only people who've made love since the crash. That is going to change by the end of the season. But it's all boy-girl action for now. For now!" The biggest remaining question? Did he intentionally or unintentionally leave out Jin and Sun?

a d v e r t i s e m e n t

2. Kate and Jack, Sitting in a Tree... Good news for you "Kack" fans! "Things are actually going to heat up a little bit between Kate and Jack in episode 19, which is Rose's and Bernard's flashbacks," Lindelof said. "That's a fun story that is very much sort of Kate bouncing back toward Jack now as we go into the finale." Breathe, "Skate" fans, breathe.

3. A Lostie Is Found: Damon (who, by the way, has stellar taste in television, including a love of Prison Break) also happens to be a fan of 24 and, like us fans, got a kick out of seeing his MIA Desmond [Henry Ian Cusick] coming face to face with Kiefer Sutherland in last week's episode. "He was holding a gun and saying, 'Don't move, or I'll shoot him.' It was the exact same dialogue!" As for the casting of Malcolm David Kelley (Walt) as a kidnapped boy on My Name Is Earl, Damon muses, "Hey, at least we didn't kidnap him...Oh, wait. We did." Regardless, when asked the status on all the MIAs (Walt, Michael, Desmond), Damon said only, "Desmond will be back. And that's all I can say." Hey, I'll take it.

Yunjin Kim, Daniel Dae Kim4. Sun Is a "Dirty Little Whore": Okay, so, maybe I'm the one who called her that (all in good fun, of course), but Damon played along. "She is! She is a dirty little whore," he laughed. "No, I think what's really great about that story, and obviously we talked to Yunjin [Kim] a lot about it because as an actress she needs to know, like, 'What am I playing here? Did I sleep with this other guy?' So, I think it's a credit to her nuanced performance that your take-away as an audience member is like, 'Did she just lie to Jin's face?!' I mean, the episode is called 'The Whole Truth.' But what's so exciting to me is that for people who say nothing ever happens on this show, you need only look at Sun and Jin and where those two were in the pilot, where he slaps her hand, and where they are now. And those two are going to be very active in the finale. We've got some cool stuff cooked up for them."

Adewale Akinnuoye-Agbaje 5. The Clues Do Mean Something: Many of you fans wanted to know whether the Easter eggs and hidden "clues" that we online fans obsess over incessantly actually mean something. "I don't spend a lot of time on the Web anymore," Damon admitted, "because, you know, unfortunately Web chatter can be overwhelmingly negative, and it gets in my head. It was so much fun when I was reading about shows I wasn't writing! But people will come up to me and say, 'I saw this. Does this mean anything?' and I'd say that 90 percent of the things that people mention to me are intentional."

6. This Year's Season Finale Is [Fill in the Blank] Compared to Last Year's: When asked if there will be bigger reveals in the season ender, Damon said, "I mean, whatever I say, if I promise we're revealing craploads of mythology, then people's expectations will be high for craploads. 'Well, what is a crapload exactly? Is that more than a bushel?' It's our belief that we're answering a lot of questions. Certainly more than in last year's finale. But you know, in the tradition of the show, we have to end the season of Lost with something incredibly intriguing and engaging that will make people talk all summer long, if we do our job right, and want to come back when we premiere again. And when you do something like that and people have to wait for it, the reaction is very commonly, 'You didn't give me enough!' So, I can't really anticipate how people will react."

a d v e r t i s e m e n t

7. Get Ready: That said, the season is revving up. "We feel that this batch of currently running episodes, through 19, is kind of the calm before the storm," Damon said. "And then episodes 20 through 24, those final five hours of the show, we're all overwhelmingly excited about because there is a lot of incident and action and mystery revelation coming down the pike. We're really, really jazzed about that final pot of episodes."

By the way, did you note that there are 24 hours of Lost this season? Most series only have 22 on network television--aside from, say, Fox's 24. So, to those of you who emailed in with the most asked question--why are there so many stupid reruns?!--be advised that it just feels that way because it's So. Damn. Good.

I'll share with you Damon's thoughts on the rerun conundrum--and scoop on Libby and Hurley and ABC's online diary--in Monday's chat.
  • 0

#640 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 01.04.2006 - |21:15|

Dalej jest ostra jazda więc jeśli nie chcecie to nie czytajcie. Mam tylko nadzieje ze to nie jest primaaprilisowy zart...

- osobą której oczekiwał Desmond jest ojciec Jacka
- ojciec Jacka żyje
- ojciec Jacka jest bratem Locke'a
- przed końcem sezonu zginą dwie osoby - Locke i Charlie
- Locke i Charlie zostaną zabici przez Henry'ego Gale'a
- Ktoś będzie uprawiał sex i będą to heteroseksualiści

O [beeep]...:censored:..de :D juz sie przekonalem ze spoilery z tego zrodla sa prawdziwe, czyli czeka nas niesamowita koncowka sezonu. Ja szczerze nie bralem pod uwage takich mozliwosci, teraz jestem zupelnie zaskoczony :o
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych