Skocz do zawartości

Zdjęcie

Heroes

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
688 odpowiedzi w tym temacie

#601 acwo

acwo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 87 postów

Napisano 20.04.2007 - |16:47|

Tytuł nawet dobry jak na Polskę :P
Herosi
  • 0

#602 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 21.04.2007 - |19:11|

Co do przelozenia na polski tegoz tytulu,to mozna powiedziec ,iz sie nasza kochana telewizja ,,bardzo postarala,az nawet przylozyla sie'' :evil: :look:
  • 0

#603 pandi

pandi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 23.04.2007 - |11:20|

a już dziś wieczorem nowy odcinek :)
  • 0

#604 gnida

gnida

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów
  • MiastoPabianice

Napisano 23.04.2007 - |17:49|

właśnie...o której będzie na czas polski? :)
bo już kurde sie doczekać nie moge :)
  • 0

#605 Malutka

Malutka

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 23.04.2007 - |17:51|

heh, dla wiekszosci raczej "jutro rano" :D wielka data zaznaczona w moim skromnym kalendarzu ;) jak to dobrze, ze "herosi" wreszcie wracaja, bo juz mnie pustka po "prison break'u" zaczela meczyc, a tak mam nadzieje, ze emocje nie pozwola mi na narzekanie... kurcze, wiele sie spodziewam po kolejnych odcinkach, zdecydowanie wiecej niz po pierwszych, mam nadzieje, ze mnie tworcy nie zawioda :P
  • 0

#606 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 23.04.2007 - |19:04|

Ale przeginają pałę z tym serialem już drugą przerwę zrobili, jeszcze się okaże że między tymi kilkoma odcinkami zrobią jeszcze jedną.
Czy im się już kompletnie poprzewracał w tych łbach, bo w ich mniemaniu ludzie mogą się bardziej i dłużej delktować serialem, ale ja mam inne zdanie, to się wtedy robi denerwujące.
ABC też tak kombinowało z lostem i na dobre im to nie wyszło, to całe robienie przerw, i następny sezon postanowili puścić jako ciągłość i to mi się podoba.
FOX i ich 24 robi najllepszą furorę bo tam nie ma przerw, odcinki lecą po kolei. :)
  • 0

#607 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 23.04.2007 - |19:09|

waski: nic sie nie poprzewracalo. W USA maja kilka sportow narodowych i ich rozgrywki sa nie tylko w weekendy ale takze w ciagu tygodnia. Dodatkowo Heroes z 13 odcinkow awansowal na 23 te dodatkowe 10 odcinkow musialy byc dorabiane w trakcie sezonu a kazdy wie ze krecenie scen to tylko 50% calego procesu tworzenia odcinka a te kolejne 50% mozna zrobic dopiero gdy wszystkie odcinki sa nakrecone (poniewaz rezyser nie moze jednoczesnie montowac obrazu i pilnowac krecenia scen).
  • 0

#608 Bundy

Bundy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 24.04.2007 - |09:22|

Niestety, odcinek po przerwie nie powalil, ale byl ciekawy. Najbardziej mi zal, ze tak szybko skonczyli Titan's Clash :( Spotkanie sobowtorow na koncu smieszne, szkoda, ze tak szybko skonczone :)
  • 0

#609 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 24.04.2007 - |10:12|

Osobiście myślałem, że te 0.07% to róznice w genomie między zwykłymi ludźmi a heroes, a tu się okazało, że to ilość ludzi, która zginie po wybuchu, w odniesieniu do 6.5 milarda wszystkich na planecie, w sumie też może być.
Dobrze, że Claire była w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czsie, bo tak to by jeszcze go pochowali albo poddali kremacji ;)
Linderman wydaje się wiedzieć dużo więcej niż nawet teraz mówi, do tego dość sympatyczna zdolnośc, ciekawe czy coś więcej może.
Ciekawe podejście STRACH ma zjednoczyć ludzi, więc wybuch ma mieć miejsce...
4 odcinki jeszcze zostały, pewnie będzie dużo akcji, jeden 5 lat w przyszłości, a pozostałe 3 ostro w teraźniejszości...
  • 0
Master of possimpible ;)

#610 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 24.04.2007 - |13:33|

nastepony odcinek zapowiada sie o wiele ciekawiej, przynajmniej z trailera tak wynika
szczegolnie intrygujaca jest ta osoba ktora rzuca wszystkimi po scianach, to co mowi Nathan i akcja Hiro w jakiejs agencji rzadoej

straszna szkoda, ze starcie tytanow sie tak szybko skonczylo... no i ten kawalek szkla... nie za duzy on był? zreszta Peter w tym czasie mogl spokojnie sie na sylarem znaleźć i cos z nim ostrzej powalczyc
  • 0
You are what you believe yourself to be

#611 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 24.04.2007 - |14:13|

pancer: jesli chcesz spoilowac to dodaj tekst w tagach "spoiler". Wiekszosc ludzi nie lubi wiedziec co sie wydarzy pozniej bo to psuje zabawe z ogladania.

119

Hiro spotkal Hiro, Hiro spotkal Hiro ... lol.
Autorzy jak narazie trzymaja sie jednej z teorii podrozy w czasie, a mianowicie tego ze nie idzie zmienic przyszlosci poniewaz wszelkie proby zmiany przyszlosci jakie zrobiles juz sie odbyly i ta przyszlosc ktora widzisz jest wynikiem tego co zrobiles (wiec logicznie rzecz biorac mozna zmienic to nic nie robiac, ale to nieprawda).

A odcinek bardzo ciekawy. Nasz radiowaktywny przyjaciel nauczyl sie tworzyc EMP a sylar ma umiejetnosc widzenia przyszlosci.
Ciekawe tylko co zawiera obraz ktory Isaak namalowal pokazujac jak zabic Sylara.
A moze Sylar stanie sie tak potezny ze tylko ten wybuch nuklearny bedzie zdolny go zniszczyc?

Ocena: 7/10

Użytkownik Modes edytował ten post 24.04.2007 - |14:13|

• 0

#612 Jarekk

Jarekk

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoBełchatów/Wrocław

Napisano 24.04.2007 - |17:43|

Dziwne ale to był pierwszy odcinek na którym się nudziłem. Czyżby ta przerwa (dłuższa od poprzedniej) to spowodowała? Sam odcinek nie jest zły, ale też nie powala. Akcja posuwa się szybko, bo wkrótce trzeba sezon skończyć. Największym plusem odcinka jest jak dla mnie końcówka i mina Ando ;) Dziś Hirosi zarobili 6/10.
  • 0
6.0 House, Six Feet Under, Lie To Me,
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.

#613 gregorysl

gregorysl

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 24.04.2007 - |18:22|

ciekawa kreske ma Sylar :P powinien wziasc pare lekcji malowania... :D
  • 0

#614 Myszaqu

Myszaqu

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 300 postów

Napisano 24.04.2007 - |19:17|

Niby nic ciekawego się nie działo, ale miałem niezłe zaskoczenie, gdy stwierdziłem że właśnie odcinek się skończył :P
7/10 i czekamy na więcej ...

Użytkownik Myszaqu edytował ten post 24.04.2007 - |19:17|

• 0

#615 Tommi

Tommi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 25.04.2007 - |06:10|

Odcinek zawiera spore dziury, szczególnie nie wykończenie przez hindusa Sylara, tylko lecenie z 'trupem' Petera do jego mamusi zostało przeze mnie odebrane mocno krytycznie, inna sprawa to myślałem, że herosi są wynikiem 'świeżej' ewolucji, a tu nam stary mafiozo mówi, że już z pięćdziesiąt lat temu nieźle sobie radzili, więc można mniemać, czego jeszcze nie dawniej, czego nie żyli obok reszty od zawsze, naturalnie w Stanach gdzie świadomość własnego interesu jest duża, nawet mały herosik wie, że lepiej trzymać gębę na kłódkę i wykorzystywać swój potencjał dla własnych celów, ale reszta świata to inna kultura i jeżeli herosi, żyją między nami od 50-100lat, to to, że nikt o nich nie słyszał, odbiera serialowi resztke pseudo-realizmu, 2/10
  • 0

#616 Sharak

Sharak

Kapral

• Użytkownik
  • 176 postów
  • MiastoNasielsk

Napisano 25.04.2007 - |07:35|

Co do tego że Mohinder nie wykończył Sylara, to myślę że każdy by spierniczał z tamtego pokoju mając świadomość tego do czego tamten jest zdolny, i tak dziw że wyciągnął młodego. Zgodzę się że walka polizdolniaków zdecydowanie za krótka, nie na to czekało się przez 7 tyg.
Ciekawa akcja Beneta
7/10
  • 0
Bursztyn & Perła

#617 zis279

zis279

Kapral

• Użytkownik
  • 213 postów

Napisano 25.04.2007 - |08:04|

Niewiem czy zwrociliscie uwage ale w scenie jak ten policjat próbuje wyrwać ta rure ze sciany , mówi mu żeby uderzył w ta najbliżej okna czyli lewa w pierwszej scenie to robi natomiast w kolejnych wyrywa środkową:>
  • 0

Zapraszam (jesli chcesz) na mojego bloga o serialach - http://scianadziwnyc...i.blogspot.com/

#618 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 25.04.2007 - |09:07|

W kilku slowach: odcinek naiwny, slabiutki a ... Claire sie przytylo :P:D
  • 0

#619 LunatiK

LunatiK

Sierżant

• Użytkownik
  • 764 postów

Napisano 25.04.2007 - |09:29|

Co do istnienia mutantow to ja bym nie ograniczal sie do 50-100 lat (no chyba ze przyjelismy ze motacje sa wynikiem prob jadrowych)
Ten cesarz od miecza tez mial moc.
  • 0
Kapitan Bomba - Idealny SF :P

Dołączona grafika

#620 _Coen_

_Coen_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 142 postów
  • MiastoGrabina k. Warszawy

Napisano 25.04.2007 - |10:44|

A mi się odcinek bardzo podobał :)
Walka pomiędzy Sylerem a Peterem chociaż krótka była niezła - muzyczka podczas niej też.
A spotkanie Hiro z Hiro ;) prorokuje dobrze na kolejny odcinek.
Wszystkie mutanty zjeżdżają się w takim razie do Nowego Jorku, ciekawe, będzie bum czy nie będzie :huh:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych