Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 041 - S02E17 - Lockdown

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
606 odpowiedzi w tym temacie

#601 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 24.05.2006 - |00:20|

zrobienia wszystkiego aby John Locke nie wpisywał kodu.

niby jaki mial miec w tym cel ?
przeciez wpisywanie tego kodu nie ma sensu, jak mowil film instruktazowy w Perle :)
  • 0

#602 Sawyer 815

Sawyer 815

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów
  • MiastoTczew

Napisano 04.07.2006 - |17:14|

[quote name='Jinn' date='30.03.2006 |12:33|' post='170723']
Jeżeli z nim podróżował to po co się pod niego podszywa???
Wymyślił historię z żoną bo ni pomyśła, że ktoś może go rozkopać.[/img]

Ja ogladam dopiero teraz lostów i uwazam ze Inny, jesli nim jest Henry wpadlby na pomysl aby wsadzic tam cialo kobiety! Przeciez to by było idiotyczne?! Mógł przecież zabić jakąś kobiete, zabic Russel czy cokolwiek. :)
  • 0

#603 J.Locke

J.Locke

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 23.07.2006 - |23:11|

Troszke sie spóźniłem , ale dopiero niedawmo się arejestrowałem . Njalepszym odcinkiem był finał ( chociaż nie oglądałem , przyznaje ) , a ten jest zaraz po nim . Teraz juz wiemy że nasze domysły były jak zawsze nietrafne . Znakiem zapytania była "perła" . Lecz jedna teza jest prawdziwa . To ta wg której wpisywanie kodu zapewnia oslone wyspie . Tak to prawda i to ze Henry nie wcisnął klawisza umozliwiło zrzut żywności . 8\10 .
P.S Spotkałem się na kliku forach ze stwierdzeniem , że twórcy robią za dużo gmatwaniny . Nonsens . Przecież właśnie te wszystkie zagadki stanowią o sile tego serialu !!! Myslicie że tyle milinów fanów zasiadałoby przed ekranem gdyby wszystko było jasne ?? A gdy one są to ludzie chcą się dowiedzieć o co chodzi i ogladaja , a twórcy powolutku wszystko wyjasnią i brava im za to !

Użytkownik J.Locke edytował ten post 23.07.2006 - |23:26|

• 0

#604 Korzi

Korzi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 77 postów
  • MiastoSanok

Napisano 31.10.2006 - |19:38|

Sorry jeśli to już było powiedziane (ale nie zdołałem przecztać wszystkich postów z tego tematu bo mnie już zaczyna głowa boleć ;) ) ale chodzi mi o to, czy wiadomo dlaczego tak naprawdę drzwi się zsunęły i zamknęły ? Co to było za odliczanie, dlaczego to się później nie zdażało (chociaż nie, zrobił to później Desmond ale celowo, robiąc małe spięcie dwóch kabelków) no ale tam Desmonda nie było i się same zamknęły nie wiedzieć czemu, a później już nigdy się tak nie zdażyło. Dlaczego akurat wtedy ?
pytam się też, bo na TVP1 będzie w czwartek ten odcinek i mimo, że już go oglądałem dużo wcześniej, to się nie skapnąłem dlaczego... macie wiedzę na ten teamt ? :)
  • 0
Dołączona grafika
EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON
4 8 15 16 23 42..... >> DESTINY FOUND <<

#605 bravo

bravo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 01.11.2006 - |08:32|

Drzwi się zamkneły ponieważ była dostawa/zrzut jedzenia.
  • 0

#606 Korzi

Korzi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 77 postów
  • MiastoSanok

Napisano 03.11.2006 - |09:13|

Drzwi się zamkneły ponieważ była dostawa/zrzut jedzenia.

A co ma jedno do drugiego? Chodzi o to żeby tenkto siedzi w środku nie zobaczył, że żarcie spada z nieba? ;)
  • 0
Dołączona grafika
EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON
4 8 15 16 23 42..... >> DESTINY FOUND <<

#607 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 01.06.2007 - |11:58|

A co ma jedno do drugiego? Chodzi o to żeby tenkto siedzi w środku nie zobaczył, że żarcie spada z nieba? ;)

Widocznie w pewien sposob miało to chronić komputer i załogę w czasie "uwidaczniania" się wyspy lub czegoś takiego, oczywiście Locke powinien znajdować się w innym pomieszczeniu podczas zrzutu, o czym informowały głosniki, jednak John nie znając procedury nie zachował się jak powinien stąd wszystko potoczyło się jak widzielismy w odcinku.
  • 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

Zapraszam do Lublina :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych