Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trailery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
608 odpowiedzi w tym temacie

#601 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 17.05.2007 - |19:32|

N
Jack mówi do kogoś "I love you..." zastnawiam się czy chodzi o Kate czy Juliett, Kate we łzach, może chodzi o Sawyera?

Oj będzie się działo :)

Miejmy nadzieje, ze do Juliet, a o Sawyera raczej nie chodzi (mam nadzieje). Kurde, normalnie serce mi przestalo na troche bic. Na czas trwania trailerow... juz nie moge wysiedziec na tym krzesle w oczekiwaniu tego. Musze powiedziec, ze pod koniec 3 sezonu Lost nabral barw, jakich chyba nigdy nie mial. Dzieje sie sporo i dzieje sie szybko.
  • 0
Living is easy with eyes closed

#602 falcon18

falcon18

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 19.05.2007 - |19:53|

Witam, pierwszy post :)

Trailery faktycznie dosyć konkretne, ale twórcy wrzucili chyba za dużo odpowiedzi. Wiadomo, że strzelcom się nie udało. Wiadomo, że Desmond wyruszył na ratunek. Wiadomo, że Bakunin jest w (prawdopodobnie) Lustrze.

Ciekawią mnie jednak dwa ujęcia (trailer USA):
13 sekunda - postać stojąca samotnie na plaży
16 sekunda - jakiś szkic (najprawdopodobniej mapa)

Jakieś domysły? ;)
  • 0

#603 Twarz

Twarz

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 20.05.2007 - |14:51|

Licze na Locke'a. Ta samotna postac wyglada imo jak Sayid, ale to nie zmienia faktu, ze licze, ze to Locke.

Ahh Sneek Peak drugi wzmocnil u mnie chec obejrzenia finalu jeszcze bardziej. Ciekaw jestem jak Desmond sobie poradzi... (za spoilery podziekuje, nawet nie probujcie)
EDIT: Mowie o innym Sneek Peaku niz ten na stronie. Ten o ktorym mowie jest w wywiadzie z aktorem grajacym Charliego.
  • 0

#604 GandalftheBlack

GandalftheBlack

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 29.05.2007 - |15:19|

Trailer do 4 sezonu. Nieoficjalny.

LINK: http://www.dailymoti...wj_sezon-4-lost

Brytyjski trailer był genialny.

Co powiecie na to? Trailer stary ale jary. :clap:

LINK: http://www.collegehu...m/video:1618980

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 30.05.2007 - |23:27|

• 0

#605 Gość_martha_*

Gość_martha_*
  • Gość

Napisano 30.05.2007 - |23:08|

Temat jest wyczyszczony, starajcie się utrzymać tu jakiś porządek, Wy się pogubicie w zbędnych postach szukając czegoś - nie my ;) ;)

Być może będzie założony osobny temat dot. 4 sezonu (trailery), żeby nie robić zamieszania, ale to zależy od Was, czy chcecie, żeby było to osobno, no i zobaczy się co mod Hans Olo powie ;)
  • 0

#606 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 30.05.2007 - |23:33|

Temat jest wyczyszczony, starajcie się utrzymać tu jakiś porządek, Wy się pogubicie w zbędnych postach szukając czegoś - nie my ;) ;)

Być może będzie założony osobny temat dot. 4 sezonu (trailery), żeby nie robić zamieszania, ale to zależy od Was, czy chcecie, żeby było to osobno, no i zobaczy się co mod Hans Olo powie ;)

Oddzielny temat dla trailerów dotyczących 4 sezonu to wg mnie bardzo dobry pomysł. Chociaż jak się nie uda go wprowadzić w zycie to jakoś przeżyjemy tutaj, oczywiście w porządku, a nie bałaganie ;)

[Temat zamknięty, nowy dot. 4 sezonu otwarty]martha

Użytkownik martha edytował ten post 31.05.2007 - |08:59|

• 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

Zapraszam do Lublina :)

#607 Shai

Shai

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 01.05.2009 - |18:50|

ostatnio wyczytałem na pewniej stronie że podaczas emisji 100 odc. Lost ma zostać pokazana zapowiedz nowego serialu "Flash Forward". Premiera tego odcinka miała odbyć się 29 kwietnia. Ale ten odcinek wg numeracji z tego forum to 96 ?? a 100 w takim razie wypadł by na odcinku 1 sezonu 6 :> ? Jak narazie nei znalazłem żadnego trailera w necie ani zanych informacji. :)

Jeśli ktoś orientuje się w temacie proszę o rozwianie moich wątpliwości.

Pozdro ;)
  • 0

#608 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 01.05.2009 - |19:27|

No czasami numeracja się tutaj różniła z oryginalną, ale to już chyba zanim chwyciłem tutaj za miotełkę. Różnie to bywa, ale tak - s05e14 to odcinek 100. Natomiast co do tego nowego serialu, to w życiu nic nie słyszałem ;].

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 01.05.2009 - |19:27|

• 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#609 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 30.11.2009 - |21:22|

http://darkufo.blogs...rom-cuarto.html

http://darkufo.blogs...o-from-abc.html

Użytkownik Teoria spiskowa edytował ten post 02.12.2009 - |12:27|

• 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych