Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#581 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 03.08.2004 - |18:24|

hehehe to cos ci sie pomylilo B) :
Węgrzyn -3- pare lat
Drumlak- młody tez nie jest

Średnia wieku piłkarzy Cracovii wynosi 24,44 :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#582 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 03.08.2004 - |19:01|

Ale macie problemy !!
Ja miałem 2 drużyny w ekstraklasie a teraz mam 0 :censored: :censored: :censored:
I jeszcze mnie Michał z Krakowa pogonił :P .
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#583 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 05.08.2004 - |14:13|

Jednak będziesz miał derby w II lidze :D Marne pocieszenie,ale zawsze.Jednak nie masz co się dziwić skoro Widzew upadł tylko dzięki Grajewskiemu.Legię mógł czekać podobny los,gdyby nie ITI.WIsła Kraków też żyje dzięki Cupiałowi.

P.S.Słyszeliście?Cupiał polskim Abramowiczem :>
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#584 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 05.08.2004 - |19:00|

Hyhy Ktos chce kupic bilet na mecz
Wisła -Real ????
Nie wiem czy jeszcze pojde
Za 350 zł czyli tyle ile "normalne" osoby moga kupic :P
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#585 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 05.08.2004 - |21:34|

Ja tam czekam na mecz Polska-Anglia :D Bileciki od 50 do 250 zł :D Czyli dla zwykłych śmiertelników.Co do cen biletów Wisły to i tak taniutkie :P Kibice Wisły powinny mieć nadzieję,że tym razem nie wystawią nadmuchiwanego materaca,gdzie mogliby usiąść kibice Realu,jak to było w meczu z Barcą.To nie tyle była kicha dla klubu,co dało jasny przykład żenady polskich trybun :]
  • 0

#586 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 06.08.2004 - |15:16|

MaC sposób który podajesz na Anglie jest do niczego. Wiadomo że Hajto jest kiepski a z Kałużnym to co się dzieje, gdzie chłopak gra. Jeśli zamiast tych dwóch zawodników wstawić Głowackiego i Kókiełke to można już myśleć o dobrej grze. Na bramce może też stanąć Borus żeby zobaczyć jak broni w meczach o stawkę.
  • 0

#587 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 06.08.2004 - |15:37|

Z Hajto to jest taki klopot, że on jest nieprzewidywalny.
Raz mu mecz "wyjdzie" ale częściej ostatnio kaszani.
Olemu to bym święty spokój już dał, za delikatny na Anglię jest. :P
Pozdrawiam
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#588 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 06.08.2004 - |16:30|

MaC sposób który podajesz na Anglie jest do niczego. Wiadomo że Hajto jest kiepski a z Kałużnym to co się dzieje, gdzie chłopak gra. Jeśli zamiast tych dwóch zawodników wstawić Głowackiego i Kókiełke to można już myśleć o dobrej grze. Na bramce może też stanąć Borus żeby zobaczyć jak broni w meczach o stawkę.

Chciałoby się powiedzieć"co ty wiesz o piłce nożnej" -_- Dla mnie ten skład jest na dzień dzisiejszy najlepszy w Polsce pod warunkiem,że wszyscy będą w formie.Hajto kiepski???Człowieku to dobry obrońca,którego nikt nie docenia.Twrady,pyskaty bo jest góralem.Bez niego nie ma obrony.Odszedł Wałdoch i po obronie.Kałużny wraca znowu do siebie.Gra w Bayerze Leverkusen i jest wielce prawdopodobne,że wróci do wielkiej formy jaką niedawno prezentował.Masz prawo mieć własne zdanie,ale Kukiełka to człowiek,który nie nadaje się do reprezentacji.Pamiętasz mecz z Białoruisią???Dzięki niemu straciliśmy co najmniej 2 bramki.

Gmerek,Olisadebe w formie to dar od Boga.Módl się,by wreszczie się przełamał.Ewentualnie za Olego może być Żuraw,Wichniar,albo Franek,bądź Jeleń.W obwodzie zawsze mamy Karwana,Smolarka,Kłosa,Boruca.Najbardziej żal mi Tomka Iwana :( Facet ma 33 lata i był w tym roku w życiowej formie.Grał fantastycznie,przeżywał 2 młodość i dla mnie był obecnie nr 1 na prawej stronie na Anglię.Niestety fatalna kontuzja na treningu i zerwane ścięgno Achillesa :angry: Miał już nie zagrać w tym roku,ale pojawiła się szansa na wstawienie sztucznych więzadeł i być może za 2,3 miesiące wróci do gry :)

Użytkownik MacGyver edytował ten post 06.08.2004 - |16:32|

• 0

#589 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 07.08.2004 - |16:12|

MaC z całym szacunkiem Hajto dla mnie jest zerem. Wałdoch przynajmniej miał na tyle jaj że przyznał się że MS w Korei i Japonii to oni zawalili a nie sędziowie czy boisko. Hajto natomiast twierdził że on jest nie winny. Przypomnę tylko że to on grał na środku obrony skąd mali Koreańczycy strzelali kole. Hajto naprawdę oprócz kopania przeciwnika i obrażania sędziów nic nie potrafi. Co do Kałużnego jeśli jest w formie to jestem za. Pamiętam jego grę kiedy był w formie. Kukiełka też miał dobre mecze w reprezentacji.
  • 0

#590 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 07.08.2004 - |21:59|

Hajto natomiast twierdził że on jest nie winny. Przypomnę tylko że to on grał na środku obrony skąd mali Koreańczycy strzelali kole.

Tyle,że to byli gospodarze i chodźbyśmy mieli wtedy Nestę,czy Samuela to i tak bramki by wpadały.Jednak było i mineło,a Hajto reprezentacji jest potrzebny.Na pewno nie na długo bo przychodzi młodzież,ale ostatnie mecze pokazują jego chęć do gry,walki i on ciągnie obronę.
  • 0

#591 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 08.08.2004 - |10:55|

MaC mówisz że Hajto ciągnie obronę, ostatnie mecze to my przegrywamy. Nie zależnie czy gra Hajto czy go niema. A jak zremisowaliśmy ze stanami to Hajty nie było.
Co do meczy z Koreą, jeśli by nie pozwolili strzelać przeciwnikowi, nie puszczali go na wolne pozycje to by bramek nie strzelił.
  • 0

#592 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 08.08.2004 - |11:32|

Co do meczy z Koreą, jeśli by nie pozwolili strzelać przeciwnikowi, nie puszczali go na wolne pozycje to by bramek nie strzelił.

Tyle,że to był GOSPODARZ i 1 mecz turnieju.Tam winę ponosi cały zespół.Myślę,że nie ma sensu ciągnięcie dalej tego tematu B) Ja mam swoje zdanie,a ty masz swoje i przy tym pozostańmy :afro: Jedno jest pewne,że kto my z Anglią nie zagrał to i tak będzie jego wina.
  • 0

#593 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 11.08.2004 - |07:59|

No to dzisiaj mecz Real-Wisła. Obstawiamy wynik! Ja typuję na 3:0 dla Realu ponieważ:

1. Nawet w swojej spadkowej formie Real jest poza zasięgiem Wisły.
2. Jak Zidane ma dobry dzień do przebiegnie pół boiska i strzeli gola. A jak zły? To przebiegnie te pół boiska z Beckhamem czy innym kolegą i RÓWNIEŻ strzeli gola.
3. Ponieważ lubię matematykę, a jak się popatrzy na liczby Realu i Wisły (budżet, tytuły, zawodnicy) to można dostać bólu głowy.

Najbardziej będzie mi szkoda tych wszystkich kibiców, którzy będą po meczu wysłuchiwać tłumaczeń wiślaków typu: "Przegraliśmy, ale jesteśmy zadowoleni z gry", "Przegraliśmy po dobrej grze", "Nie wiem co się działo, piłka się dzisiaj nam nie kleiła..." <_<
  • 0

#594 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 11.08.2004 - |09:33|

Liczę na CUD , czyli na 2:2 .

Szkoda,że mnie Michał zniechęcił, bo pewnie bym wyskoczył do "stolicy polskiej piłki".
A swoją drogą, jak Widzew grał w pucharach to i tak musiałem bilety kupować , bo karnet nie obejmował tego. :angry:.
Widać Wisła lepiej traktuje kibiców.
Bardzo żałuję , że nie obejrzę meczu na żywo, ale poważnie mówiąc musiałbym wziąć żonę i syna + parking płatny +benzyna = 1000zł. :(
A Real tak często do Polski przyjeżdża, jak i ja do Madrytu latam . :D
Pozdrawiam i szczerze zazdroszczę Krakusom (tym prawdziwym, a nie niedzielnym kibicom).
  • 0

#595 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 11.08.2004 - |10:09|

No to dzisiaj mamy mecz. :)
Nie wierzę za bardzo by jakiś polski zespół mógł walczyć na równi z Realem, ale ja stawiam na Wisłę. Trzeba żyć nadzieją. Bo inaczej to po co w ogóle rozgrywać mecz?
Pozdrawiam wszystkich.
  • 0

#596 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów

Napisano 11.08.2004 - |11:19|

Gmerek biletow nie było już w niedziele co znaczylo ze bys nie kupił ich legalnie ;) .....tylko od koni :censored: za 500 zł za sztuke na sektor C i D (na A i B nie znam cen).Co do kibicowania to bedzie prawdziwy festyn piknikow...i bez obrazy ale dobrze ze nie przyjechales(of course jak nie znasz piosenek wiślackich) bo moze byc nieprzyjemnie :D .Wszystkie trabki bede odbierane przez młyn :hyhy: .....i nie śpiewanie moze sie zle skoczyc :hyhy: ....szczegolnie na sektorzre C4 zwanej X.
Co do wyniku jestes realista wiec stawiam na minimalna porazke ,remis lub minimalna nasza wygrana :D :rolleyes:
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

#597 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 11.08.2004 - |21:00|

0-2 dla Realu. :( Mecz był dobry. Wisła pokazała, że potrafiła nawiązać wyrównaną walkę. Real jednak pokazał, że jest drużyną z najwyższej półki. Pod koniec meczu królewscy strzelili drugiego gola.
Ps. TVN dobrze zrobił wypożyczając komentatora z Canal +.

Użytkownik M.M edytował ten post 11.08.2004 - |21:23|

• 0

#598 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 11.08.2004 - |21:31|

0-2 dla Realu. :( Mecz był dobry. Wisła pokazała, że potrafiła nawiązać wyrównaną walkę.

Jaką wyrównaną walkę? To wynik jest w końcu 0-0, czy 0-2? Jak dla mnie 0-2 to nie wyrównana walka.
  • 0

#599 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów

Napisano 11.08.2004 - |21:35|

:( :( :( :( :( :( :( wszystko przez Morientesa :angry: ...gdyby nie wszedl Ronalndo z Raulem by sie zesrali ....cóz trzeba życ dalej........i wierzyc w dobra postawa w Hiszpani.....jedno wiem wstydu nie przynieślismy Polsce.....choć wynik niesprawiedliwy :buu:

Jaką wyrównaną walkę? To wynik jest w końcu 0-0, czy 0-2? Jak dla mnie 0-2 to nie wyrównana walka.

[beeep] :censored: nawet mnie dzis nie wpierdala :censored: normalnie jak nie znasz sie na pilce to sie nie odzywaj.Mozna grac cale spotaknie dobrze ....a w ostatnich minutach stracic bramki.Mecz był wyrowanyny i dobry ....jak powiedzial Pan Kasperczak dopisalo im szczesie akurat

Użytkownik Michał edytował ten post 11.08.2004 - |21:38|

• 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

#600 ivo

ivo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 11.08.2004 - |21:51|

Szkoda że Wisełka musiała trfić odrazu na drużynę z pierwszej pólki. Znając fart to w następnym losowaniu Legiunia trafi na Wisełkę - a patrząc na formę Legii jaką prezentowała w ostatnich meczach to by była jatka.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych