Bo jest dobrze ukryty? Na etapie budowy można bardzo dobrze ukryć pluskwy w strukturze bunkra. I nie przesadzaj z tym dokłądnym przeszukaniem... Po prostu rozejrzeli się i tyle...niezłe, tylko dlaczego nie zauważyli jakiegoś sprzętu do obserwacji, przecież na początku dość dokładnie przeszukali bunkier
Zawsze wierzysz w to co ci powiedzą? Drahma robi także eksperymenty psychologiczne, wiec może to własne ta spychologia, a reszta to mydlenie oczy by nadać powagi wklepywaniu kodu.Zanim napiszesz kolejne bzdury, obejrzyj sobie "Orientation" do SWAN-a. Eksperymenty zostały prowadzone na cytuję "unikalnych falach elektromagnetycznych wytwarzanych w tej częsci wyspy, ale wydarzył się wypadek i załoga musi wpisywać co 108 min kod aby "ponownie uruchomić program".
To gdzie wg ciebie znajdują się grodzie gdy nie są opuszczone? W 'niebycie'? Są wyżej. I na pewno muszą tam prowadzić jakieś kanały, mniej lub bardziej komfortowe dojście, choćby dla celów serwisowych.haha drugie pietro w bunkrze - ja by takie cos bylo to lol ! a jeszcze lepszy bonus jak by na drugim pietrze siedzieli othersi ;P ale nie ma bata nie ma drugiego pietra - bez sens by to byl ...
Uzasadnij, czemu bunkier ma mieć tylko jeden poziom. Skoro już wiadomo że istnieje jeden poziom niżej.
Otóż to. Desmond łze jak pies. Pewnie nie powiedział ani słowa prawdy. Drań wie dużo więcej niż ujawnił.Widziałeś jego trupa? Widziales jakiś grób? Widziałeś jakieś ubrania po nim? Widziałeś jego szkielet wepchnięty między skrzynkę z batonikami, a słoiki z masłem orzechowym? Ja nie widziałem.
Użytkownik Adramel edytował ten post 05.04.2006 - |20:40|