co do synopisu to [...] mozecie spokojnie czytac
Generalnie to dobra wiadomość Szkoda by było gdyby zgadzał się z prawdą stawiając pod znakiem zapytania sensowność oglądania dzisiejszego odcinka.
Q
Napisano 29.03.2006 - |17:30|
co do synopisu to [...] mozecie spokojnie czytac
Napisano 29.03.2006 - |18:01|
nie chodziło chyba o te zwiastuny-bo boone wspominał, że Lock wrzuca coś pod drzwi- a na tych filmikach nic takiego nie ma miejsca...www.lost.gwrota.com - 6 news na stronie
Napisano 29.03.2006 - |18:28|
Napisano 29.03.2006 - |18:36|
co do synopisu to znalazlem go na innym forum pare dni temu i jesli oprzec sie na poprzednich synopisach z tego źródła to mają mało wspólnego z prawdą więc mozecie spokojnie czytac
Natomiast jesli chodzi o tytuł 21 odcinka - '?' to uwazam ze nazwa jest kretynska... No ale mozna sie pocieszyc ze to odcinek Claire-centryczny a te zawsze są najlepsze
http://www.thetailsection.com/nie chodziło chyba o te zwiastuny-bo boone wspominał, że Lock wrzuca coś pod drzwi- a na tych filmikach nic takiego nie ma miejsca...
Napisano 29.03.2006 - |19:08|
To jest w trailerze amerykanskimpojawiły się też filmiki do 2x17. jest scena zamykania się drzwi. hmm... nie mam głosu tymczasowo, nie wiem co sie dzieje
ok juz slysze... slychac kobiecy glos (jak dla mnie strarszej babci) która odlicza chwiejącym sie glosem 12, 11, 10, .... itd. Aż drzwi sie zamykaja. Locke chwyta coś i wrzuca to pod drzwi, tak ze jedne nie zamykaja sie do konca.
Napisano 29.03.2006 - |19:12|
hmm... nie czerwona kartke. Łom raczej, albo kij, nie widać dokładnie... obvejrzyj ten filmi co dalem z the tail sectionTo jest w trailerze amerykanskim
Locke probuje sie wslizgnac do tych drzwi i trzyma w reku jakas czerwona kartke, watpie zeby dal nia rade drzwi podtrzymac :> Wydaje mi sie ze to mial byc jakis sygnal ze cos jest nietak i ktos siedzi w srodku ;]
Użytkownik boone edytował ten post 29.03.2006 - |19:13|
Napisano 29.03.2006 - |19:25|
Napisano 29.03.2006 - |19:30|
Napisano 29.03.2006 - |19:30|
to co ja dałem dzisiaj to nie trailery tylko takie filmiki, które się ukazują na dzień przed odcinkiem. Nie wiem skąd się biorą, ale można je ściągnąć min ze strony the tail section.no faktycznie w tym trailerze co podales to Locke lom wklada pod drzwi, ale zobacz ten moj trailer tam Lock nic nie ma w reku a po zmianie kamery nagle lezy czerwona kartka
Zdziwilo mnie ze az tyle roznych trailerow jest, a ten bardzo duzo przedstawia z wydarzen w bunkrze.
Napisano 29.03.2006 - |19:33|
Ja nic o tym nie wiedzialem, ale dzieki ze mnie uswiadomiles moze ten trailer to jest jakby proba przed nagraniem docelowej sceny :> wszystko sie juz jutro wyjasni, naszczecie nie zostalo duzo czasu :clap:to co ja dałem dzisiaj to nie trailery tylko takie filmiki, które się ukazują na dzień przed odcinkiem. Nie wiem skąd się biorą, ale można je ściągnąć min ze strony the tail section.
Napisano 29.03.2006 - |19:37|
nie rozumiem. jednak trailer to nie ten filmik ktore sie ukazuja... po drugie. nie ma zadnej proby. sceny ktore widzisz w filmikach z the tail section beda jutro w odcinku. Trailer amerykański ma zawsze lektora napisy w stylu :next wedensday, albo only on abc. Kanadyjski podobnie. Filmiki są oryginałem, tylko ze w duzo, duzo gorszej jakosci dzwieku i obrazu.Ja nic o tym nie wiedzialem, ale dzieki ze mnie uswiadomiles moze ten trailer to jest jakby proba przed nagraniem docelowej sceny :> wszystko sie juz jutro wyjasni, naszczecie nie zostalo duzo czasu :clap:
Napisano 29.03.2006 - |19:42|
To wiem ale w takim razie jak wytlumaczyc ze w trailerze Locke rzuca sie pod drzwi a w reku nic nie trzyma ? Moze to jest wina tej jakosci o ktorej mowisz a to wszysto zanikanie rozumiem. jednak trailer to nie ten filmik ktore sie ukazuja... po drugie. nie ma zadnej proby. sceny ktore widzisz w filmikach z the tail section beda jutro w odcinku. Trailer amerykański ma zawsze lektora napisy w stylu :next wedensday, albo only on abc. Kanadyjski podobnie. Filmiki są oryginałem, tylko ze w duzo, duzo gorszej jakosci dzwieku i obrazu.
Użytkownik PaWs edytował ten post 29.03.2006 - |19:43|
Napisano 29.03.2006 - |19:45|
W trailerze wielu rzeczy nie widać, są pewne sceny wyjęte, zamazane, przyspieszone (nie wspomnę o fałszywym zegarze z trailera do 2x14 ) no i tak dalej.To wiem ale w takim razie jak wytlumaczyc ze w trailerze Locke rzuca sie pod drzwi a w reku nic nie trzyma ? Moze to jest wina tej jakosci o ktorej mowisz a to wszysto zanika
Napisano 29.03.2006 - |19:48|
Ale ten filmik z the tail section jest w 100% wiarygodny i trzeba przy tym pozostac :hyhy: a tamten zegar to juz bylo przegiecie na maxaW trailerze wielu rzeczy nie widać, są pewne sceny wyjęte, zamazane, przyspieszone (nie wspomnę o fałszywym zegarze z trailera do 2x14 ) no i tak dalej.
Napisano 29.03.2006 - |20:50|
Napisano 29.03.2006 - |22:03|
Użytkownik martinczesiek edytował ten post 29.03.2006 - |22:12|
Napisano 29.03.2006 - |23:10|
Użytkownik Seher edytował ten post 29.03.2006 - |23:26|
Napisano 30.03.2006 - |03:10|
Napisano 30.03.2006 - |13:12|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych