Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#581 Quentin

Quentin

Starszy plutonowy

• Email
  • 581 postów
  • MiastoKrzesło przed kompem

Napisano 29.03.2006 - |17:30|

co do synopisu to [...] mozecie spokojnie czytac :)

Generalnie to dobra wiadomość :) Szkoda by było gdyby zgadzał się z prawdą stawiając pod znakiem zapytania sensowność oglądania dzisiejszego odcinka.

Q
  • 0
Bezpłciowa sygnatura zgodna z regulaminem.

#582 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 29.03.2006 - |18:01|

www.lost.gwrota.com - 6 news na stronie

nie chodziło chyba o te zwiastuny-bo boone wspominał, że Lock wrzuca coś pod drzwi- a na tych filmikach nic takiego nie ma miejsca...
  • 0

#583 Gander

Gander

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 29.03.2006 - |18:28|

nazwa "?" wcale nie jest idiotyczna może być tak jak było:
LOST ...And Found
LOST ?
Tylko kijowo sie to na dysku zapisze :P
  • 0

#584 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 29.03.2006 - |18:36|

co do synopisu to znalazlem go na innym forum pare dni temu i jesli oprzec sie na poprzednich synopisach z tego źródła to mają mało wspólnego z prawdą więc mozecie spokojnie czytac :)

Natomiast jesli chodzi o tytuł 21 odcinka - '?' to uwazam ze nazwa jest kretynska... <_< <_< <_< No ale mozna sie pocieszyc ze to odcinek Claire-centryczny a te zawsze są najlepsze :P

To ja dobrze rozumiem ?? :D 21 odcinek ma tytuł : "?" ja myślałem że to brak nazwy odcinka... beznadziejna nazwa :D Ale też się ciesze że Claire coś będzie miała jeszcze dla siebie

nie chodziło chyba o te zwiastuny-bo boone wspominał, że Lock wrzuca coś pod drzwi- a na tych filmikach nic takiego nie ma miejsca...

http://www.thetailsection.com/
tu macie, bo nie wiem czy możecie trafić czy nie.na te filmiki
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#585 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 29.03.2006 - |19:08|

pojawiły się też filmiki do 2x17. jest scena zamykania się drzwi. hmm... nie mam głosu tymczasowo, nie wiem co sie dzieje
ok juz slysze... slychac kobiecy glos (jak dla mnie strarszej babci) która odlicza chwiejącym sie glosem 12, 11, 10, .... itd. Aż drzwi sie zamykaja. Locke chwyta coś i wrzuca to pod drzwi, tak ze jedne nie zamykaja sie do konca.

To jest w trailerze amerykanskim
Locke probuje sie wslizgnac do tych drzwi i trzyma w reku jakas czerwona kartke, watpie zeby dal nia rade drzwi podtrzymac :> Wydaje mi sie ze to mial byc jakis sygnal ze cos jest nietak i ktos siedzi w srodku ;]
  • 0

#586 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 29.03.2006 - |19:12|

To jest w trailerze amerykanskim
Locke probuje sie wslizgnac do tych drzwi i trzyma w reku jakas czerwona kartke, watpie zeby dal nia rade drzwi podtrzymac :> Wydaje mi sie ze to mial byc jakis sygnal ze cos jest nietak i ktos siedzi w srodku ;]

hmm... nie czerwona kartke. Łom raczej, albo kij, nie widać dokładnie... obvejrzyj ten filmi co dalem z the tail section

Użytkownik boone edytował ten post 29.03.2006 - |19:13|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#587 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 29.03.2006 - |19:25|

no faktycznie w tym trailerze co podales to Locke lom wklada pod drzwi, ale zobacz ten moj trailer tam Lock nic nie ma w reku a po zmianie kamery nagle lezy czerwona kartka :blink:
Zdziwilo mnie ze az tyle roznych trailerow jest, a ten bardzo duzo przedstawia z wydarzen w bunkrze.
  • 0

#588 makron

makron

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 29.03.2006 - |19:30|

Jeden nowy filmik z dzisiejszego odcinka
http://s29.yousendit...471P8UW9O48Y06I

i nie nowy ale za to bez migawkowych scen.
http://s24.yousendit...Z83RQ99PDN9LHNE

Jesli mnie oczy nie myla to na trailerze zadnego łoma nie widac, za to tutaj jest.
  • 0

#589 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 29.03.2006 - |19:30|

no faktycznie w tym trailerze co podales to Locke lom wklada pod drzwi, ale zobacz ten moj trailer tam Lock nic nie ma w reku a po zmianie kamery nagle lezy czerwona kartka :blink:
Zdziwilo mnie ze az tyle roznych trailerow jest, a ten bardzo duzo przedstawia z wydarzen w bunkrze.

to co ja dałem dzisiaj to nie trailery tylko takie filmiki, które się ukazują na dzień przed odcinkiem. Nie wiem skąd się biorą, ale można je ściągnąć min ze strony the tail section.
  • 0

#590 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 29.03.2006 - |19:33|

to co ja dałem dzisiaj to nie trailery tylko takie filmiki, które się ukazują na dzień przed odcinkiem. Nie wiem skąd się biorą, ale można je ściągnąć min ze strony the tail section.

Ja nic o tym nie wiedzialem, ale dzieki ze mnie uswiadomiles :D moze ten trailer to jest jakby proba przed nagraniem docelowej sceny :> wszystko sie juz jutro wyjasni, naszczecie nie zostalo duzo czasu :clap:
  • 0

#591 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 29.03.2006 - |19:37|

Ja nic o tym nie wiedzialem, ale dzieki ze mnie uswiadomiles :D moze ten trailer to jest jakby proba przed nagraniem docelowej sceny :> wszystko sie juz jutro wyjasni, naszczecie nie zostalo duzo czasu :clap:

nie rozumiem. jednak trailer to nie ten filmik ktore sie ukazuja... po drugie. nie ma zadnej proby. sceny ktore widzisz w filmikach z the tail section beda jutro w odcinku. Trailer amerykański ma zawsze lektora napisy w stylu :next wedensday, albo only on abc. Kanadyjski podobnie. Filmiki są oryginałem, tylko ze w duzo, duzo gorszej jakosci dzwieku i obrazu.
  • 0

#592 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 29.03.2006 - |19:42|

nie rozumiem. jednak trailer to nie ten filmik ktore sie ukazuja... po drugie. nie ma zadnej proby. sceny ktore widzisz w filmikach z the tail section beda jutro w odcinku. Trailer amerykański ma zawsze lektora napisy w stylu :next wedensday, albo only on abc. Kanadyjski podobnie. Filmiki są oryginałem, tylko ze w duzo, duzo gorszej jakosci dzwieku i obrazu.

To wiem :) ale w takim razie jak wytlumaczyc ze w trailerze Locke rzuca sie pod drzwi a w reku nic nie trzyma ?:blink: Moze to jest wina tej jakosci o ktorej mowisz a to wszysto zanika

Użytkownik PaWs edytował ten post 29.03.2006 - |19:43|

• 0

#593 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 29.03.2006 - |19:45|

To wiem :) ale w takim razie jak wytlumaczyc ze w trailerze Locke rzuca sie pod drzwi a w reku nic nie trzyma ?:blink: Moze to jest wina tej jakosci o ktorej mowisz a to wszysto zanika

W trailerze wielu rzeczy nie widać, są pewne sceny wyjęte, zamazane, przyspieszone (nie wspomnę o fałszywym zegarze z trailera do 2x14 :D) no i tak dalej.
  • 0

#594 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 29.03.2006 - |19:48|

W trailerze wielu rzeczy nie widać, są pewne sceny wyjęte, zamazane, przyspieszone (nie wspomnę o fałszywym zegarze z trailera do 2x14 :D) no i tak dalej.

Ale ten filmik z the tail section jest w 100% wiarygodny i trzeba przy tym pozostac :hyhy: a tamten zegar to juz bylo przegiecie na maxa :D
  • 0

#595 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 29.03.2006 - |20:50|

Czasem jest tak że to co pokazują w trailerze nie zawsze pokrywa sie w 100% z filmem <_< .Ale w promo 2x17 nie dopatrzyłem sie aby to Locke wrzucał coś pod te "antywybuchowe" dzrzwi.
  • 0
.

#596 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 29.03.2006 - |20:59|

Czasem jest tak że to co pokazują w trailerze nie zawsze pokrywa sie w 100% z filmem <_< .Ale w promo 2x17 nie dopatrzyłem sie aby to Locke wrzucał coś pod te "antywybuchowe" dzrzwi.

to ON się pod nie rzucał....
  • 0

Dołączona grafika

#597 martinczesiek

martinczesiek

Szeregowy

• Email
  • 71 postów

Napisano 29.03.2006 - |22:03|

Trailer Amerykanski:

Dołączona grafika

i to czym nas częstują teraz:

Dołączona grafika

hmmm.... to mówicie że której wersji wierzycie...

Dodam jeszcze:

W trailerze kanadyjskim wydaje się że przy podłodze nie ma wolnej przestrzeni po zamknięciu.(nie mówie oczywiście o tych pod które rzucał się Lock) - jak tak teraz patrze nie jest to pewne ze względu na jakość nagrania ale tak to wyglada.

W trailerze amerykańskim widać wolną przestrzeń po zamknięciu co wskazywałoby że ta wersja na która dał namiary chyba boone jest prawdziwa.

No a jak już wiadomo w tym ostatnik widać coś jakby metalowe narzędzie które Lock podkłada.

A to czerwone to wydaje mi się ze to element podłogi ale może się mylę :]

Użytkownik martinczesiek edytował ten post 29.03.2006 - |22:12|

• 0

#598 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 29.03.2006 - |23:10|

Proponuję zakończyć temat tego co Locke trzymałw ręku, czy miedzy drzwiami a podlaga byla wolna przestrzen i co bylo na podlodze bo i tak wszystkiego sie jutro dowiemy. A jak wiadomo trailery nie pokrywaja sie z prawda (swaja drogą to po co oni osobno nagrywaja trailery i odcinki? Jakby nie mogli nagrac odcinka i z jego scen zmontowac trailera...)

Po kazdym odcinku ukazuje się TRAILER - amerykański od ABC, a czasami też kanadyjski od CTV. W każdą środę na stronie AOL TV ukazuje się 'zapowiedź' następnego odcinka LOST - videoclipy (2 - 5 krotkich - 0:20 - 1:30 minutowych scenek z serialu), zdjęcia promocyjne, informacje itd. To tak dla uswiadomienia. Przejrzyjcie sobie starsze strony tematu - nie raz podawalem linki do tych klipow przy okazji poprzednich epizodow :P

A co do 2x21- '?' to nawet jesli byloby 'Lost?' to i tak dziwnie to wyglada i w ogole jak mam to przeczytac? Odcinek sie nazywa 'znak zapytania'? :P Ech... W j. angielskim jest tyle wyrazow - tworcy serialu natomiast z calego zasobu slownictwa musieli wybrac akurat znak zapytania..

EDIT!!!

Kurde - wlasnie znalazlem synopis od goscia, od ktorego zawsze sie sprawdzaly - zeby nie psuc sobie przyjemnosci przeczytalem tylko ostatnie slowa i szok - duuuzy spoiler!

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

kurde - jestem w szoku po prostu... Jeśli takie będzie zakonczenie to wooow!!

Użytkownik Seher edytował ten post 29.03.2006 - |23:26|

• 0

#599 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 30.03.2006 - |03:10|

Cóż za epizod. Prawdopodobnie najlepszy w tym sezonie. Tak retrospekcja jak akcja na wyspie trzyma w napięciu przez okragłą godzinę.

Mam jednak jeden problem. Dwa ostatnie spojlery jakie ukazały się w tym wątku, praktycznie zgoadzają się co do joty z trescią epizodu. Oznacza to, ze są przecieki z ABC. Osobiście przystaję zaglądać do tego watku. Niechce wiedzieć.

Trailer kanadyjski znów pokazuje jedną scene

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#600 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 30.03.2006 - |13:12|

wedłóg trailera na www.lost-media.com jest już dostępny trailer do odcinka 18... wynika z niego, że:
1. Sayid bedzie przesłuchiwał Henry'ego
2. reszta rozbitków znajdzie jedzenie i będzie o nie mała wojna
3. wygląda na to, że Libby jest jakaś dziwna, bo przez nią Hurley będzie "chciał" skoczyć z najwyższego punktu wyspy (swoją drogą - jak on tam wlazł???)
4. Hurley zobaczy Dave'a tak jak Jack swojego ojca
5. Hurley bedzie się tłukł z Saywer'em, bo on uważa go za wariata
6. możliwe, że to nie Hurley tylko Libby skoczy...

Zapowiada się ciekawy tydzień oczekiwań... :P
  • 0

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych