a do mnie przyszły 2 boksy za prawie 80 $ i nawet nie dotknęli, nalepili tylko karteczkę, że ma iść jako polecony...LOL... nie mówiąc już o takich boksach jak King of Queens czy Raymond
i to jest właśnie nasz UC... durne trepy
przy lotniczej jest większe ryzyko, że się przyczepią, dlatego warto jest poczekać z tydzień dłużej i zmniejszyć ryzyko
z innej beczki - zamówiłam wczoraj dla koleżanki dwa boksy w promocji, ale skorzystałam z tych GIFT OPTIONS i zamówienie ma oznaczenie, że to jest gift (lol, masz rację Biku, że fajnie by było, jakby poszła przez Niemcy z takim oznaczeniem...LOL!!!)... będę się potem widzieć z tą kumpelą, to sobie dokładnie obejrzę pudełko i napiszę, jakie były oznaczenia... jeśli poszło jako gift, to dopuszczalna wartość wolna od cła wzrasta do 44 euro...
EDIT: paczka dotarła, zaznaczenie opcji, żeby nie drukowali cen odnosi się wyłącznie do załączonego rachunku, na kartonie jest normalna naklejka z cenami, ale ma też oznaczenie GIFT, a nie MERCHANDISE, więc taka paczka jest zwolniona z opłat do wartości 44 euro.
Użytkownik SliderOh edytował ten post 12.07.2008 - |11:40|