Skocz do zawartości

Zdjęcie

Drive

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
50 odpowiedzi w tym temacie

#41 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 26.04.2007 - |19:37|

jak można kasować serial, który nie ma nawet pierwszego sezonu? Spotkałem się z czymś takim poraz pierwszy. :evil:

mało seriali ogladasz, ten rok jest chyba wyjatkowo feralny bo poszlo w cholere seriali do kosza, poczawszy od najbardziej znanych - Vanoished, Black Donnellys, Day Break, czy dalej Smith, Runaway, Kidnapped itp, itd

szkoda, że Drive bedzie miał tylko 6 odcinków, mam nadzieje, ze skoncza jakos sensownie, np. wyeliminują Alexa, albo... sam nie weim
  • 0
You are what you believe yourself to be

#42 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 591 postów
  • MiastoLublin

Napisano 26.04.2007 - |20:00|

mało seriali ogladasz, ten rok jest chyba wyjatkowo feralny bo poszlo w cholere seriali do kosza, poczawszy od najbardziej znanych - Vanoished, Black Donnellys, Day Break, czy dalej Smith, Runaway, Kidnapped itp, itd

Tu przyznam, że mało oglądam poprostu jak chce cos nowego i czytam sobie o tym to mnie nie wciąga i nie oglądam, a jak już coś mnie zainteresuje to okazuje się że totalne dno. W przypadku Drive było inaczej. Tytuł mnie wciągnął i serial mi sie spodobał. Miło mi słyszeć, że Day Break doostał cancel. Obejrzałem tego 3 pierwsze odc i dla mnie DNO jak widać komuś również się nie spodobało. Wracając do tego, że mało oglądam. Stargate SG-1, Stargate Atlantis, Lost, Prison Break, Knight Rider, Smallville. Nie tak mało. Znam ludzi co jedyny serial jaki widzieli to M jak Marian itp. Ale to chyba nie serial.
  • 0

#43 mtomasky

mtomasky

Szeregowy

• Email
  • 19 postów
  • MiastoBristol

Napisano 30.04.2007 - |00:09|

Miło mi słyszeć, że Day Break doostał cancel. Obejrzałem tego 3 pierwsze odc i dla mnie DNO jak widać komuś również się nie spodobało.

Genialne rozumowanie. Mnie się nie podoba, to anulujemy serial, podoba mi się, to ma być 10 sezonów :huh: Mnie się podobał zarówno Day Break jak i Drive, ale dzisiaj rządzi komercja a nie zdrowy rozsądek. Nawet z niecierpliwością trzeba było czekać, czy aby BSG dostanie zielone światło na kolejny sezon... paranoja. Innymi słowy, podobnie jak moi przedmówcy, nie tykam już żadnego nowego serialu, zanim nie skończy się pierwszy sezon (jakby to cokolwiek gwarantowało - patrz 'Invasion' ;) ).
  • 0

#44 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 30.04.2007 - |19:40|

No wiem wiem, ale jak oni takie szopki beda robic to zaniedlugo ludzie przestana w ogole ogladac nowe pozycje bo i tak beda wiedziec, ze im to skasuja :P

A moze widzowie JUZ nie ogladaja zadnych nowych seriali, bo i tak wiedza, ze zostana skasowane :D
Stad slabe wyniki ogladalnosci :P
Teoria w sumie logiczna, bo po co ogladac, jak na 90% bedzie cancel...

Lepiej ogladac 10 sezon ER albo CSI, bo wiadomo ze to jeszcze troche potrwa. Poza tym widzowie przyzwyczaili sie do tych seriali. A aby nowy serial "wkrecil", to 4 odcinki niestety nie wystarcza.
  • 0

#45 Banshee

Banshee

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów
  • MiastoDublin, Irlandia

Napisano 09.05.2007 - |18:56|

FOX podała, że oba końcowe odcinki, "The Extra Mile" i "Rear View", zostaną wyemitowane 4go czerwca.
  • 0
"Come out, come out wherever you are and see the young man that fell from the star."
John Crichton

#46 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 09.05.2007 - |20:27|

słyszałem, że nakręconych było już 7 kolejnych czyli do 11? ale pewnie się mylę... szkoda :(
  • 0
You are what you believe yourself to be

#47 Stillo

Stillo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 04.07.2007 - |19:11|

wiadomo coś nowgo na temat emisji tych dwóch ostatnich odcinków ?
  • 0

#48 majkel78

majkel78

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 109 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 04.07.2007 - |20:48|

14 lipca mają być wyemitowane dwa ostatnie odcinki
  • 0

#49 estrella

estrella

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 17.07.2007 - |09:19|

Finałowe odcinki są już dostępne on-line na stronie: http://www.myspace.com/driveonfox

Aby je obejrzeć należy wykorzystać sposób opisany tutaj: http://www.skazanyna...b...00&forum=44

Automatycznie włącza się 6 odcinek, dlatego należy najpierw kliknąć na "watch" przy 5 zatytułowanym "The Extra Mile".
  • 0

#50 green1990

green1990

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 14.08.2007 - |14:29|

bez sensu byly te 2 odcinki, jeszcze bardziej zamieszali,zadnego zakonczenia, tyle czekania mogliby powiedziec ze nic nie wyjasnia, straszny zawod
  • 0

#51 unnamed

unnamed

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 293 postów

Napisano 10.09.2007 - |22:58|

eh nie ma to jak zamotac ostatni odcinek tak zeby serial stał sie jeszcze bardziej wciagajacy i zeby jeszcze bardziej chciało sie ogladac nastepne odcinki...
mozna powiedziec ze dopiero po 6 odcinku serial stał sie naprawde ciekawy...
a tu koniec i raczej nie ma co sie spodziewac kontynuacji a szkoda...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych