A teraz kilka przemyśleń:
Zastanawiam się skąd mają plan podwodnego bunkru? Czyzby Juliett je zabrała ze stacji medycznej?
Ben wydaje się mieć wciąż pełną władzę w obozie innych. Jedynie Richard i Alex wydawali się zainteresowani losem Locke'a jednak Ben szybko ich "zmanipulował". Szykują atak, Ben postanowił grać ostro - jeśli ktoś się bedzie stawiać - czego go śmierć.
Z tym kablem - też mi przyszła taka myśl żeby go od razu przeciąć. Może nie odcięłoby to zasilania w bunkrze, ale warto by było sprawdzić co to by zmieniło, może tym kablem szedł sygnał do nadajnika, który miał zakłócać wszytskie wychodzące z wyspy sygnaly?
Wyjaśniło się op co był Danielle dynamit
Sun nie zdradziła Jinowi całej tajemnicy ech, załamie się chlop
Karl i Alex kolejny raz udowodnili, że są po stronie rozbitków. I jeszcze jedna sprawa. Jak do tej pory nikt jej nie poruszył, gdy Karl mówi Alex, że Ben to przecież jej ojciec, ona zareagowała jakby miała wyraźne wątpliwości, albo wręcz wiedziała, że nim nie jest... zapytała: "Is he my father?"
Ciekawe co się stanie z pierścieniem Charliego?
Ciekawa kontynuacja retrospekcji Desmonda z 3x08 tylko przy skupieniu się na Charlim. Oczywiscie musiał natknąć się na dziewczynę Sayida
Bernard nas zaskoczył
W scenie na łódce.... bałem się, że w tak nieoczekiwany i beznadzieny sposob uśmiercą Desmonda Na szczęście tak się nie stało, a Charlie zachował się jak prawdziwy bohater
Zobaczymy czy mu się uda... te panienki to wg mnie ekipa Bena, pewnie okłamał większość i tylko wybranym zdradził, że bunkier funkcjonuje w pełni i garstce polecił kierowanie nim.
No będzie się działo w finale, na który zapewne zabraknie skali przy ocenie ;-)
Użytkownik jacekfreeman edytował ten post 17.05.2007 - |17:04|