Całe to rozważanie nie odpowie się na pytanie gdzie. na wyspie czy w realu. na wyspie oczywiscie możliwy jest kazdy układ. W realu Jack będzie w swojej klinice, a Kate w więzieniu. To czy mają się ku sobie nie ma żadnego znaczenia.
Kate & Jack albo Kate & Sawyer a może...
Rozpoczęty przez
pawelek
, 09.02.2006 - |14:56|
45 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21.12.2006 - |20:47|
I know what I like, and I like what I know.
Genesis
Genesis
Napisano 22.12.2006 - |07:48|
Jacko + Juliet - to ewidentnie widać... (przynajmniej na razie, chyba, że producenci znów nam coś wykręcą, bo do Julki bardziej pasuje jakiś facet z charrakterrkiem)
Kate + Sawyer (tylko raczej powinni zostać na wyspie, bo w realu sobie "posiedzą")
A na kilku forach widziałam w ramach żartu - skoro Kate taka niezdecydowana, to jej pomóżmy - zróbmy parkę Jacko + Sawyer :afro: Będzie "trendy" i tolerancyjnie"
Btw - od tego "ciągnięcia" wątku Kate+Sawyer+Jacko przez x odcinków zaczyna mi się robić niedobrze :sam8: Z niezłego serialu przygodowego robi się niesmaczny i rozwleczony melodramat :sam8:
Kate + Sawyer (tylko raczej powinni zostać na wyspie, bo w realu sobie "posiedzą")
A na kilku forach widziałam w ramach żartu - skoro Kate taka niezdecydowana, to jej pomóżmy - zróbmy parkę Jacko + Sawyer :afro: Będzie "trendy" i tolerancyjnie"
Btw - od tego "ciągnięcia" wątku Kate+Sawyer+Jacko przez x odcinków zaczyna mi się robić niedobrze :sam8: Z niezłego serialu przygodowego robi się niesmaczny i rozwleczony melodramat :sam8:
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."
Napisano 28.12.2006 - |02:04|
Zdecydowanie Kate & Sawyer!! Oni po prostu musza byc razem.. Zwłaszcza po ostatnim odciku Ajj!
Sawyer jest booski
ma swoj charakter i jest ciekawa postacią a Jack? przeciętniak..
Napisano 13.02.2007 - |22:25|
Podobnie jak duża część przebywających tu LOSTmaniaków zapoznałem się z artykułem "Czy Zagubieni się odnajdą?". Zaintrygowało mnie w nim jedno zdanie "- Znacznie więcej jest widzów, którzy chcą wiedzieć, kogo wybierze Kate, niż tych, czekających na wyjaśnienie, kim naprawdę jest Alvar Hanso". Chciałbym sprawdzić, jak ta sprawa wygląda na naszym forum. A więc- czy najważniejsze w tym serialu są dla was perypetie, uczucia, wzajemne relacje rozbitków (choć nie tylko ich) czy też szeroko pojęta "tajemnica wyspy"?
Następnym razem zanim stworzysz temat, naucz się chociaż robić, to co chcesz zrobić. Dla świeżaków mam ulgi ale krótkoterminowe wiec weź to sobie do serca. Trochę zmodowałem istniejacy już temat ale niewiele, wiec nikt nie powinien ucierpieć
. Na przyszłość służę pomocą ale staraj sie nie stawiać mnie przed faktem dokonanym.
Hans Olo
Następnym razem zanim stworzysz temat, naucz się chociaż robić, to co chcesz zrobić. Dla świeżaków mam ulgi ale krótkoterminowe wiec weź to sobie do serca. Trochę zmodowałem istniejacy już temat ale niewiele, wiec nikt nie powinien ucierpieć
Hans Olo
Użytkownik misiaqu edytował ten post 13.02.2007 - |23:05|
Napisano 13.02.2007 - |22:58|
To chyba oczywiste, że wolę odkrywać tajemnice wyspy niż patrzeć na całujących się Kate i Sawyera ...
Napisano 25.02.2007 - |05:57|
Jedno nie wyklucza przeciez drugiego.
Ja psasjonuje sie psychologia ludzi uwiezionych, moja zona watkami romansowymi,nasz syn tymi wszystkimi zagadkami(ktorych ja i zona kompletnie nierozumiemy chociaz komputery w bunkrze to jakby nasze mlode lata:) i tak mamy serial dla calej rodziny. Giertych skacze z radosci!!!
Tylko pies piszczy, bo nie ma zkim wyjsc na dwor...
A zkim powinna byc kate? Proste z tym ktorego kocha, reszta(wiezienia, apodyktycznosc, tatuaze, dlugie wlosy, dziurawe dzinsy, krotkie wlosy, czarny kon, bila skrzykawka) nie maja najmniejszego znaczenia:>
Ja psasjonuje sie psychologia ludzi uwiezionych, moja zona watkami romansowymi,nasz syn tymi wszystkimi zagadkami(ktorych ja i zona kompletnie nierozumiemy chociaz komputery w bunkrze to jakby nasze mlode lata:) i tak mamy serial dla calej rodziny. Giertych skacze z radosci!!!
Tylko pies piszczy, bo nie ma zkim wyjsc na dwor...
A zkim powinna byc kate? Proste z tym ktorego kocha, reszta(wiezienia, apodyktycznosc, tatuaze, dlugie wlosy, dziurawe dzinsy, krotkie wlosy, czarny kon, bila skrzykawka) nie maja najmniejszego znaczenia:>
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »