Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Sosenka] - HydePark

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
116 odpowiedzi w tym temacie

#41 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 22.07.2007 - |20:04|

SAAB - dvdrip
SeaQuest - dvdrip
Quantum Leap - dvdrip

Jak przypomniesz mi się przed 2.08 to mogę SAABa, QL S01 wziaść... SeaQuest pewnie też (ale nie wiem czy całość DVDRip)

Chociaż wolałbym żeby ktoś inny Tobie to wziął, bo ja już nie mam pojęcia jak ja się spakuję do Chorzowa ;]

No ale jak nie będzie zgłoszeń to mogę rozważyć opcję z płytami ;)
  • 0

->1019<-

#42 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 22.07.2007 - |20:17|

zapomniałem QL potrzebuję tylko s04 resztę mam....

#43 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 22.07.2007 - |21:01|

No to Ty mi przywieź S02-03 :] :D
  • 0

->1019<-

#44 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 22.07.2007 - |21:17|

a 5 nie chcesz? :P

#45 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 22.07.2007 - |21:26|

a, że 5 też jest? No to ok, 5 też chcę :D
  • 0

->1019<-

#46 komar

komar

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 324 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 22.07.2007 - |21:55|

Ale wy macie pancerniaki :P nie lepiej odchudzić te wasze pc. Mój w porównaniu do waszego waży pare deko.

Toudi a po co ci chłodzenie wodą i chłodnica. Skołuj wężyk zostaw miedziaki na procku podłączysz się bezpośrednio do kranu w łazience i puścisz obieg :) a drugakońcówke do kibelka lub za okno, najwyżej zrobisz komuś potop ;p i chłodzenie jak w domu :) a o ile KG mniej do targania :P

No panowie czy małe, duże, cieżkie, lekkie trzeba zabrać te pc więc kmnińcie jak to zrobić :)

ps. ma ktoś serial "buffy - czy to drugie o tym Aniele czy jak on tam się zwał"

Użytkownik komar edytował ten post 22.07.2007 - |21:56|

• 0
Noc na miescie -50PLN
Komplet nowych opon -1000PLN
Mysl ze palisz opony, gdy jedyne co sie pali to sprzeglo - bezcenne

#47 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 22.07.2007 - |22:39|

Toudi a po co ci chłodzenie wodą i chłodnica

Chłodnica z głupoty (lepiej było wybrać 4m wężyka - bo więcej wody m^3 lepiej chłodzi niż chłodnica)
a ogólnie dlatego, że ciszej (wcześniej miałem taki odkurzacz...) [no dobra teraz w upały, musiałem odpalić wentylatory na chłodnicy, to słychać, ale normalnie niemal nic nie słychać]

ps komp na pewno jakiś będzie :) w końcu trzeba pograć przy +40 w cieniu :)

buffy wezmę od s04 do s07

#48 quisatz

quisatz

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoPiotrkow

Napisano 23.07.2007 - |17:49|

Kusząca propozycja... ale .. na razie nie :P

Co ty tam masz? albo ile to ma cali?

A jak juz tam o kompach mówicie, to moje jeszcze ciężej się transportuje niż wasze big towery :P Chłodzenie wodne - zbiornik i chłodnica poza kompem....

A odnośnie dodatkowych atrakcji :P potrzebuje ktoś jakieś filmy seriale?
Bo ja bym prosił (jakby tak ktoś miał i mógł) o

SAAB - dvdrip
SeaQuest - dvdrip
Quantum Leap - dvdrip

Gdyby mi zalezalo na zdieciu wrna to juz dawno mial bym go zdietego :rolleyes:

Dell na Sony trinitron 21cali i sobie nie wspolczuje tagiego monitora :rolleyes:

A co do o/c to nie bede sie wdawal w dyskusje bo juz mam dosc dalem sobie szlus jak dobilem do 4GHz swojego E6600 na 1,8V bez wody lodu i tym podobnych - dobry radioator i wentyl na 1K obrotow ^^ po zatym pisalem inzynierke z tego i zygam tym tematem teraz chce zrobic z akumulatora i przetwornicy UPS'a i is ogladac Slidersow :)
  • 0

A kiedy podniosł sie z kaluzy krwi jego serce ogarnol gniew.

#49 komar

komar

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 324 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 23.07.2007 - |18:48|

Chłodnica z głupoty (lepiej było wybrać 4m wężyka - bo więcej wody m^3 lepiej chłodzi niż chłodnica)
a ogólnie dlatego, że ciszej (wcześniej miałem taki odkurzacz...) [no dobra teraz w upały, musiałem odpalić wentylatory na chłodnicy, to słychać, ale normalnie niemal nic nie słychać]

Wiem o tym sam mam chłodzenie wodą w kompie od przeszło 2 lat, troszke to modernizuje od czasu do czasu, zastanawiałem sie nawet kupić tą chłodnice ale skoro mówisz że się nie opłaca to pozostane przy tym co mam :) dotąd dobrze sie sprawuje.

buffy wezmę od s04 do s07

Zajefanie :D thx stary.
  • 0
Noc na miescie -50PLN

#50 quisatz

quisatz

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoPiotrkow

Napisano 23.07.2007 - |23:16|

Ma ktos Sliders 4i5 sezon? :o
  • 0

#51 komar

komar

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 324 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 24.07.2007 - |13:10|

No masz ci los, tydzień temu wywaliłem wszystkie 5 sezonów Slidersów z tekstem z dysku bo mi mijece było potrzebne :/ postaram sie coś odzyskać ale nie obiecuje że wszystko. Wieczorem dam znać ile uratowało sie wygrzebać.
  • 0
Noc na miescie -50PLN

#52 quisatz

quisatz

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoPiotrkow

Napisano 24.07.2007 - |16:50|

No masz ci los, tydzień temu wywaliłem wszystkie 5 sezonów Slidersów z tekstem z dysku bo mi mijece było potrzebne :/ postaram sie coś odzyskać ale nie obiecuje że wszystko. Wieczorem dam znać ile uratowało sie wygrzebać.

Uhh ohhh bede wdzieczny. Najlepszy program do odzyskiwania danych jest GetDataBack osobno pod ntfs osobno pod FAT wiez mi program jest swietny. Zeby Cie zmotywowac stawiam CI 2 absolwety jak Ci sie uda :)
  • 0

#53 komar

komar

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 324 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 25.07.2007 - |12:39|

Zeby Cie zmotywowac stawiam CI 2 absolwety jak Ci sie uda :)

Za to to ci ściągne serial od nowa :D i jeszcze osobiście do domu dowioze ;p

Spoko mam swój programik do odzyskiwania, a jak się nim nie powiedzie to użyje propowanego przez ciebie, miałem to zrobić wczoraj ale coś mi wypadło i nie mogłem wiec jak tylko wróce z roboty to zabieram sie za odzysk :) lub ściąganie od nowa ;p
  • 0
Noc na miescie -50PLN

#54 quisatz

quisatz

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoPiotrkow

Napisano 25.07.2007 - |14:13|

Za to to ci ściągne serial od nowa :D i jeszcze osobiście do domu dowioze ;p

Spoko mam swój programik do odzyskiwania, a jak się nim nie powiedzie to użyje propowanego przez ciebie, miałem to zrobić wczoraj ale coś mi wypadło i nie mogłem wiec jak tylko wróce z roboty to zabieram sie za odzysk :) lub ściąganie od nowa ;p

Wspomnialem o tym programie z konkretnego powodu. Otoz jakis rok temu mialem przepiecie sieci i najprawdopodobniej zamazala mi sie tablica alokacji plikow. Stracilem na dysku 80GB wszysko a mialem tak takie rzeczy ze to bylo gorsze od zjarania plyty z prockiem tym bardziej ze nie robilem bacapu z rok. Przez tydzien nauczylem sie o odzysku danych wiecej niz przez cale zycie. Wspomne o tym bo wydaje mi sie to ciekawa historia.

Otoz zaczolem standardowo fdisk -mbr potem partition magic wreszcie zaczolem sciagac z sieci kolejno programy do odzysku danych a bylo ich z 20-30 progow. Po 3 dniach prob odzysku danych i zalamania rezultatami programow bylem juz zalamany i zniechecony. Zalozylem nowe partycje na dysku i zainstalowalem Xpka na 1 pratycji celem nowego poczatku. I wtedy zbuntowalem sie po raz ostani powiedzialem nie i znow rzucilem sie w wir google i programow do dozysku danych i tak sciagnolem program GetDataBack. Co mnie zneichecilo do niego w pierwszej chwili otoz ze mieli dysk ok 2h nim sie pojawa jakies rezultaty i ze potrzebuje carcka. W wersji demo program pokazuje co potrafi ale nie ma mozliwosci odzysku danych. Zniechecilo mnie tez dosc trudna obsluga programu
i niepewnosc w jego obsludze ( nie jestes pewien czy ta opcja bedzie robila wlasnie to co sadzisz) ale....ale po dwuch godzinach :) to co ujazalem wyostrzylo moj wzrok a zarazem pojawil sie w nich ogien nadziei :) Otoz pojawilo sie po kolejnym kroku wykonywania operacji okno podobne do explodera wraz ze struktura katalogow obecnych i to co bylo. W tym momecie wiedzialem ze potrzenuje cracka pod program natychmiast a zarazem bylem zadowolony ze niedalem za wygrana pomimo wszysko wiec astalavista i ogien i tu male rozczarowanie nie bylo crackow pod program a na zabawy z softice nie mialem czasu ani checi ani juz wiedzy bo pozapominalem juz wiele rzeczy z zabawa jako nastolatek z crackme. Wtedy sie zastosowalem do mojej strarej zasady jesli nie ma cracka pod program znajdz porogram pod cracka. Tak sciagnolem cracka do najnowszej wersji programu a potem zaczolem szukacj identyczje wersji programu.

Jakis czas pozniej... coz odzyskalem 99.9% zasobow ktore utracilem :) a ten program jest wdrugiej kolejnosci pod widowsie ktory bylbym w stanie kupic w ver orginalnej.

Taka mala kartak z pamietnika Qui :lol:

Pozdrawiam :rolleyes:
  • 0

#55 komar

komar

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 324 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 25.07.2007 - |16:02|

Wspomnialem o tym programie z konkretnego powodu. Otoz jakis rok temu mialem przepiecie sieci i najprawdopodobniej zamazala mi sie tablica alokacji plikow. Stracilem na dysku 80GB wszysko a mialem tak takie rzeczy ze to bylo gorsze od zjarania plyty z prockiem tym bardziej ze nie robilem bacapu z rok. Przez tydzien nauczylem sie o odzysku danych wiecej niz przez cale zycie. Wspomne o tym bo wydaje mi sie to ciekawa historia.

Gdzieś ty był kiedy mnie pół roku temu stało się dokładnie to samo tylko więcej danych.

Kurde żebym wtedy o tym programie wiedział to bym odzyskał to co straciłem, a niefartem wszystkie najcenniejsze rzeczy, w tym 9 sezonów SG1 i sezon SGA, sezon BSG, 3 sezony Farscape, i pare innych najcenniejszych prywatnych rzeczy :rolleyes: :P

PS. niestety nie moge odzyskać danych gdyż dysk został już zupełnie zapchany innymi rzeczami więc z odzyskania nici, ale nie wyjmuj absolwentów jeszcze z lodówy ;) ściągam 4 i 5 sezon specjalnie dla ciebie za 4 dni powiinen już być :)

Użytkownik komar edytował ten post 25.07.2007 - |18:14|

• 0
Noc na miescie -50PLN

#56 quisatz

quisatz

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoPiotrkow

Napisano 25.07.2007 - |18:31|

Gdzieś ty był kiedy mnie pół roku temu stało się dokładnie to samo tylko więcej danych.

Kurde żebym wtedy o tym programie wiedział to bym odzyskał to co straciłem, a niefartem wszystkie najcenniejsze rzeczy, w tym 9 sezonów SG1 i sezon SGA, sezon BSG, 3 sezony Farscape, i pare innych najcenniejszych prywatnych rzeczy :rolleyes: :P

PS. niestety nie moge odzyskać danych gdyż dysk został już zupełnie zapchany innymi rzeczami więc z odzyskania nici, ale nie wyjmuj absolwentów jeszcze z lodówy ;) ściągam 4 i 5 sezon specjalnie dla ciebie za 4 dni powiinen już być :)

ok zatem do zobaczenia na zlocie :)

PS na tydzien przed zlotem wpisze tu w temacie liste moich rzeczy abycie mogli jakies zamowienia skladac a Wy to samo mozecie zrobic tu bedzie to chyba najpraktyczniejszy sposob i najbardziej efektywny tym bardziej ze Alexa nie bedzie :P tak wiec wszysko w naszych rekach :rolleyes:
  • 0

#57 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 30.07.2007 - |14:26|

Ma ktoś La Femme Nikita (serial oczywiście) i/lub Airwolf? :) DVDRipy preferowane :)

Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 30.07.2007 - |14:35|

• 0

->1019<-

#58 quisatz

quisatz

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoPiotrkow

Napisano 31.07.2007 - |10:34|

La Femme Nikita ja mam caly TVripy brak napisow 4i5 sezon bo ich nie ma. O ile wiem nie ma calego serialu w DVD jest pierwszy napewno.
  • 0

#59 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 01.08.2007 - |17:58|

Ma ktoś La Femme Nikita (serial oczywiście) i/lub Airwolf? :) DVDRipy preferowane :)

Mam wszystkie 5 sezonów Nikity w DVDRipach, mogę je przywieśc, tylko mi jeszcze przypomnij przed zlotem :lol:
  • 0

#60 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 01.08.2007 - |20:49|

No i hvolt stał się moim nowym/starym idolem :D

Bomba ;]
  • 0

->1019<-