spoilerujesz (dobrze, że wcześnie przestałem czytać ) - ale żaden problem, a co do 1x3 to przyznaję, że to najlepszy z dotychczasowych odcinków...3 odcinek IMHO najlepszy z dotychczasowych. Polecam.
The Dresden Files
Napisano 25.02.2007 - |01:35|
("Front burzowy" lezy na biurku siostrzyczki, po 3 odcinakch juz prawie przekonala sie do lektury )
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 25.02.2007 - |11:57|
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"
Gandalf - Drużyna Pierścienia
Napisano 26.02.2007 - |22:48|
Polecam
Napisano 26.02.2007 - |23:47|
No i wampirzyce duzo seksowniejsze niz w Angel
Napisano 27.02.2007 - |21:17|
ps. nasz Bianca to Sara z Vanished jaka odmiana
...:::Son of Anarchy:::...
Napisano 05.03.2007 - |11:34|
Miejmy nadzieję, że wkrótce wykluje się jakiś motyw przewodni i wątki się zaczną łączyć, bo już jest co łączyć (rada, wampiry, czarna magia, chwiejny pokój między siłami dobra i zła).
Odcinek ode mnie dostaje ocenę 8.5.
John Crichton
Napisano 09.03.2007 - |05:32|
Napisano 09.03.2007 - |08:55|
w Jeremiahu to gral Luke Perry, z Beverly Hills, a ten pan, bardzo symaptyczny zreszta, Lukiem (moze na szczescie) nie jest...
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 10.03.2007 - |11:15|
Napisano 11.03.2007 - |22:29|
Napisano 11.03.2007 - |23:05|
Napisano 14.03.2007 - |19:39|
chwalicie a ja odpadlem w polowie pierwszego, a dokladniej w momencie, jak mamuska obadala nad drzwiami do pokoju synka ten znak i badnela "potforka". Ludzie, przy tym serialu to Buffy jest arcydzielem godnym Zlotego Globu. Liczylem na cos powazniejszego, bardziej mrocznego a to zwykla dziecinada
Pierwszy odcinek taki był ale kolejne są coraz lepsze
BTW ten serial jest na granicy komedia/horror/kryminał/fantazy
IMHO jest dużo lepszy od całego 3 sezonu Battlestar Galactica (wielka szkoda bo poprzednie były dobre)
Napisano 14.03.2007 - |20:03|
Czy mi się dobrze wydaje, że nasz kolega, czarodziej - był swego czasu głównym bohatrem w Jeremiah? Tak mi się wydaje choć się ciut zmienił.
Nawet troche bardziej niz "ciut" To zupelnie inny aktor
Za to cos mi sie zdaje ale pewny nie jestem ze wampirzyca z ostatniego odcinka grala w Jeremiachu i chyba ta mloda asystentke ojca Jeremiacha z Valhalla Sector.
Swoja droga Perry wcale nie gral tak zle w Jeremiachu.
--
Arex
Napisano 15.03.2007 - |15:49|
Za to cos mi sie zdaje ale pewny nie jestem ze wampirzyca z ostatniego odcinka grala w Jeremiachu i chyba ta mloda asystentke ojca Jeremiacha z Valhalla Sector.
To napewno była Libby z Jeremiasza, sprawdzałem na imdb, pozatym łatwo było ją rozpoznać.
Swoją drogą ten odcinek o wampirach jest jak na razie najlepszy, choć ostatni też niezły
Napisano 19.03.2007 - |15:17|
Ok, kto mi powie co do cholery sie dzieje?
1. Harry rozpowiada na lewo i prawo o czarach? A czy to nie jego tajemnica byla?
2. Gdzie ten koles z czaszki?
3. Co sie stalo z mieszkaniem/zakladem harryego? Bomba w nim wybuchla ze musial je przebudowac?
108 wyglada jak pilot krecony na potrzeby przeprowadzenie selekcji pomyslow, a gdy wrescie zaakceptowano serial to calkowicie zmieniono scenografie zanim zaczeto krecic dalej.
Brzydko, brzydko i jeszcze raz brzydko.
Ps. I co jest z tym buczeniem? Juz chyba 3 odcinek z rzedu slychac buczenie w tle (na szczescie wychodzi tez hdtv z skyone i mam nadzieje ze tam nie bedzie tego buczenia).
Napisano 19.03.2007 - |15:25|
ponoć (ponoć!!) kabel zasilania przebiega zbyt blisko urządzenia i powoduje sprzężenie zwrotne, stąd to buczenie (na pytanie skąd to wiem - wyszedł proper do BSG i tam jako powód propera podają taki powód, a jako że bsg i tdf wydała ta sama grupa, to pewno powód jest taki sam...)Ps. I co jest z tym buczeniem? Juz chyba 3 odcinek z rzedu slychac buczenie w tle (na szczescie wychodzi tez hdtv z skyone i mam nadzieje ze tam nie bedzie tego buczenia).
Napisano 19.03.2007 - |16:36|
Odcinka jeszcze nie obejrzałam, ale jest dokładnie tak, jak mówisz. "Storm front" miał być dwugodzinnym odcinkiem pilotowym. Bob miał być, tak jak w powieści, bezcielesnym żywiołem powietrza mieszkającym w czaszce. Wątki zostały poprzycinane i zmienione tak, żeby pasowały do reszty "późniejszych" epizodów, ale i tak nie pasują.108
Ok, kto mi powie co do cholery sie dzieje?
1. Harry rozpowiada na lewo i prawo o czarach? A czy to nie jego tajemnica byla?
2. Gdzie ten koles z czaszki?
3. Co sie stalo z mieszkaniem/zakladem harryego? Bomba w nim wybuchla ze musial je przebudowac?
108 wyglada jak pilot krecony na potrzeby przeprowadzenie selekcji pomyslow, a gdy wrescie zaakceptowano serial to calkowicie zmieniono scenografie zanim zaczeto krecic dalej.
Brzydko, brzydko i jeszcze raz brzydko.
Napisano 23.03.2007 - |14:42|
To wszystko jasne, tez mi sie ten odcinek dziwny wydawał, Harry na lewo i prawo o magii opowiada i szczególiki różne mówiące że coś jest nie tak.Odcinka jeszcze nie obejrzałam, ale jest dokładnie tak, jak mówisz. "Storm front" miał być dwugodzinnym odcinkiem pilotowym. Bob miał być, tak jak w powieści, bezcielesnym żywiołem powietrza mieszkającym w czaszce. Wątki zostały poprzycinane i zmienione tak, żeby pasowały do reszty "późniejszych" epizodów, ale i tak nie pasują.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych