[Warszawa] Spotkania
Napisano 17.04.2004 - |10:50|
Co ewentualnie jest przeciwskazaniem mojego uczestnictwa w zlocie - fakt że jestem osoba nieznaną, nie wspominając juz że płci żeńskiej...
Działka w Legionowie... Brzmi sielankowo.
Napisano 17.04.2004 - |12:03|
Zasadniczo wiekszość osób z forum się nie zna pomiędzy sobą . A zjazdy są robione po to żeby się poznać .fakt że jestem osoba nieznaną, nie wspominając juz że płci żeńskiej...
A co do płci - to w tym przypadku jest raczej rekomendacją na - zapraszać i nie zastanawiać się .
Napisano 17.04.2004 - |13:30|
Napisano 17.04.2004 - |16:27|
Pozdrawiam
Napisano 17.04.2004 - |16:36|
to jak mamy dośc do porozumienia ankieta to najlepsze wyjście. Ale obi niepodchodz do tego w ten sposób bo takie myslenie spowoduje że zlot się wogle nie odbędzie.Robienie ankiety jest bez sensu, bo nie istnieje termin który wszystkim bedzie pasował tak samo.
Napisano 17.04.2004 - |16:44|
Pozdrawiam
Napisano 17.04.2004 - |17:56|
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel
Napisano 17.04.2004 - |19:09|
Napisano 17.04.2004 - |20:24|
Napisano 18.04.2004 - |12:15|
Chcieliście zrobić ankietę na 8 terminów
Tutaj wszystko w ten sposób nigdy do niczego nie dojdziecie. Dwa, trzy terminy to już jest duży wybór, nie jest Was aż tyle, żeby można było się dogadać.
Wasze dywagacje są już lekko śmieszne, teraz jeszcze powstał drugi temat (oczywiście już go nie ma, wszystko jest tu)...
Nigdy nie zadowolicie wszystkich, do skutku dochodzą zloty, na których mamy ludzi z połowy Polski, a Wy nie możecie się spotkać w knajpce na piwie, a wiekszość z Was mieszka w tym samym mieście. Jest Was na tyle dużo na tym forum, że to powinnście się spotykać co miesiąc, a Wy nie możecie się zgrać już od zeszłego roku
PS
Ankieta jest teraz w tym temacie, macie cały maj i "każdy mi pasuje". Musicie sobie zagłosować jeszcze raz.
PS2
Jak słyszę, że ktoś nie bedzie miał czasu do końca czerwca albo coś, to dosłownie chce mi się płakać ze śmiechu...
Do takiego spotkania nie trzeba się przygotowywać przez tydzień a potem jeszcze wracać do siebie przez kolejny. Tylko wsiąść do jakiegoś miejskiego środka transporu i pojawic się na kilka godzin w wyznaczonym miejscu w mieście. Nikt nie wymaga, że będziecie siedzieć tam do oporu. Wystarczy przecież tylko kilka godzin.
Tutaj ktos pisze, że ma tyle na głowie, że nie może i nie będzie mógł itp
A potem w dniu spotkanie pójdzie ze znajomymi i zaleje pałę tak, że przez 2 dni będzie leczył kaca
Napisano 18.04.2004 - |12:32|
Ale przedmówca ma rację - jsteśmy wszyscy z jednego miasta, jeżeli zlot dwudniowy jest takim problemem, dlaczego nie zrobić wcześniej jakiegoś spotkania w knajpie na piwie, czy załóżmy w Powsinie na "ognisku" i tam ustalenia szczegółów?
W konfrontacji "oko w oko" łatwiej o kompromis i ewentualne kontrargumenty.
Takie spotkanie moznaby zorganizować jaknajszybciej, aby nikt nie mial czasu wymyslić powodu, dla którego absolutnie nie może się akurat tego dnia zjawić.
Napisano 18.04.2004 - |13:07|
Napisano 18.04.2004 - |13:18|
Racja . Morze spotkajmy się w tygodniu gdzieś w centrum (ci co mogą ) , pujdzie się do jaieś knajpy i coś kolektywnie ustali.dlaczego nie zrobić wcześniej jakiegoś spotkania w knajpie na piwie, czy załóżmy w Powsinie na "ognisku" i tam ustalenia szczegółów?
PS. Do tych co nie dostali PM . Jest propozycja spotkania się w Merlin (pola mokotowskie ) w najbliszą srodę . Trzeba tylko ustalić jeszcze godzinę . Ewetualne propozycje na forum . Ale chyba najlepiej było by się umówić gdzieś na 18-19 .
Użytkownik obi edytował ten post 18.04.2004 - |14:25|
Napisano 18.04.2004 - |14:34|
"Powolajmy komisje zeby sprawdzic czy poprzednia komisja miala racje w sprawie ekspertyzy wydanej przez inna komisje" - to jest tragedia.
Po jaka cholere macie sie spotykac zeby cos tam ustalac - po prostu spotkajcie sie.
Mieszkacie w jednym miescie - i nie rozumiem jaka moze sprawiac trudnosc - wyznaczenie daty miejsca i pojscie np. na owocowo-warzywne napoje orzezwiajace??
Trzeba sie troszke zaangazowac tylko!!!!!!!!
Zrobcie sobie minizlot - nikt wam nie kaze jakichs kilkudniowych robic - zoganizujcie sie - zgrajcie - to jest wazne!!!!!!!
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 18.04.2004 - |14:37|
Napisano 18.04.2004 - |14:42|
Do tych co nie dostali PM . Jest propozycja spotkania się w Merlin (pola mokotowskie ) w najbliszą srodę . Trzeba tylko ustalić jeszcze godzinę . Ewetualne propozycje na forum . Ale chyba najlepiej było by się umówić gdzieś na 18-19.
18:00 to najwcześniej kiedy mógłbym się pojawić. Ale termin mi pasuje.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych