Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Sieraków] 25-27.06.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#41 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.04.2004 - |16:45|

Jak będzie w słoiczku to się piszę :P :P :P Ewentualnie zasuszony okaz w ładnym drewnianym pudełeczku. :D
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#42 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 29.04.2004 - |17:55|

Nie nie, to bedzie zywa larwa gotowa do przejeca kontroli nad przyszlym nosicielem B)
  • www.gwrota.com

#43 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 29.04.2004 - |18:33|

Hmmm..... Mowiac szczerze nie wiem jak mam to Wam napisac :(

Niestety nie bedzie mnie z wami :( Przyczyny finansowe - niestety srodki sa potrzebne na leki dla mojego dziadka. Po naszym wejsciu do Unii lek ktory musi zazywac przestanie istniec na liscie lekow refundowanych. Miesiecznie nas to bedzie kosztowalo 1500 zl :(

Z tej przyczyny nie moge sie pojawic - blagam - wybaczcie. :(

Bede z wami duchem.

Doloze wszelkich staran by byc na organizacyjnym zlocie 22 maja - ale tez nie obiecuje w 100%. Szanse rysuja sie na 50%. :(

Mr. Satan - nawet nie wiesz jak mi przykro ze sie nie zobaczymy :(

Zycie jest do [beeep]....

Katharn zalamany..............
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#44 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.04.2004 - |20:24|

Wielka szkoda Katharn :( Ale nie przejmuj się... na pewno uda Ci się na następne. A życie takie już jest... w każdym bądź razie zobaczymy się 22 maja.. jak wszystko wypali :D
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#45 Tomciak

Tomciak

Organizator

• VIP
  • 398 postów
  • MiastoWszechświat - Nasza galaktyka - Układ słoneczny - Ziemia - Europa - Polska - Śląsk - Gliwice - mój fotel

Napisano 29.04.2004 - |22:58|

Ja też nie pisałem do tej pory nie dlatego, że się waham, czy nie jestem zdecydowany, ale dlatego, że pojawić się niestety nie będę mógł. To samo dotyczy się nawet Gliwickiej reaktywacji, a to już o czymś świadczy. Bardzo żałuję, ale niestety siła wyższa. Przerwie to moją zlotową passę (od mojego 1 zlotu w Katowicach, byłem na każdym następnym "ogólnopolskim"). Bardzo jest mi z tego powodu przykro, bo wiem, jak swietnie można się na zlotach bawić. Życzę Wam - zlotowiczom świetnej zabawy - nie zapomnijcie zdjęć porobić...
  • 0
Tom

T.O.M.C.I.A.K.: Transforming Obedient Machine Calibrated for Infiltration and Accurate Killing

Czuję, że budzi się we mnie zwierzę... Ale obawiam się, że to leniwiec...

#46 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 30.04.2004 - |12:10|

Katharn mi tez jest przykro co zrobic. Bedziemy o tobie pamietac na zlocie. Wypijemy za Ciebie toast i obiecuje ze to ja go poprowadze (jak wszyscy pamietaja na zlocie toasty to byla moja specjalnosc :) ) Jesli pozwolisz na twoje miejsce wpisze Kirkora ktory wlasnie oswiadczyl mi ze jedzie.
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#47 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 30.04.2004 - |12:17|

Tomciak i Katharn, rozumiem, że to siła wyższa. To jednak nie zmienia faktu, że bardzo was tam będzie brakowało.
Dwóch weteranów już "odpadło". Mam nadzieję, że na tym się skończy i teraz będzie już tylko lepiej. To znaczy posypie się lawina zgłoszeń. B)
  • 0

#48 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 30.04.2004 - |18:21|

:o
Ja rozumiem panowie, wyższa konieczność no trudno takie życie :( ale to nie zmieni tego, że ja czuję się baaardzo zawiedziona i bardzo mi przykro z tego powodu buuuuuu chlip!! :mellow: :huh:
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#49 KAYRON

KAYRON

Plutonowy

• Użytkownik
  • 352 postów
  • MiastoCzarnków

Napisano 30.04.2004 - |18:23|

Dobra teraz moja kolej(wreszczie mam czas!!!)aby zgłosić sie na zlot do Sierakowa :lol: :lol: :lol: Na dzień dzisiejszy będe na 100% ale :( nie wiem jak wyrobie w czerwcu z finansami więc..... :wacko:
  • 0
1164 rok snu Pożogi
-Dowiedz się żołnierzu,że wróg którego nam zostawiliście był kruchy.
-Ich siła jest płytka wojowniku a wiara nie zna czci.Czy pójdziecie ze mną?
-U waszego boku żołnierze.W waszym cieniu leży honor
''Malazańska Księga Poległych''

#50 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 03.05.2004 - |08:59|

Dobra,żeby było wszystko jasne :) Ile będzie to kosztować szacując ileś tam osób,oraz kto wybiera się samochodem do Poznania???Jeśli nikt,to jak dobrze pójdzie i zdam egzamin w czerwcu to dostanę autko od dziadka :) Jakby co transport by był na 4 osoby(oprócz mnie) :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#51 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 03.05.2004 - |09:08|

Dobra,żeby było wszystko jasne :) Ile będzie to kosztować szacując ileś tam osób,oraz kto wybiera się samochodem do Poznania???Jeśli nikt,to jak dobrze pójdzie i zdam egzamin w czerwcu to dostanę autko od dziadka :) Jakby co transport by był na 4 osoby(oprócz mnie) :)

Zapomnij o prawku w czerwcu. Nawet jeśli zdasz za pierwszym podejściem (co jest unlikely) to poczekasz sobie 2-3 tygodnie na dokument.
  • 0

#52 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 03.05.2004 - |09:15|

Zapomnij o prawku w czerwcu. Nawet jeśli zdasz za pierwszym podejściem (co jest unlikely) to poczekasz sobie 2-3 tygodnie na dokument.

Castor spokojna twoja :) Właśnie tak sobie obliczyłem,że wyrobie się na styk :) Jeśli się uda :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#53 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 03.05.2004 - |19:33|

Proszę o skreślenie mnie z listy uczestników. Nie mogę przyjechać, aż do września.

gulus
  • 0

#54 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 03.05.2004 - |23:07|

:huh: :mellow: :(
No ładnie!! Zamiast ludzi przybywać to tu ubywa :/ :\ :|
Co to się tu dzieje?? Czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić????????
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#55 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 03.05.2004 - |23:37|

Castor sie nie wypowiedzial czy jedzie a to dobrze nie wrozy. Niestety jak tak dalej pojdzie to zlot nie wypali
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#56 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 04.05.2004 - |05:15|

Castor sie nie wypowiedzial czy jedzie a to dobrze nie wrozy. Niestety jak tak dalej pojdzie to zlot nie wypali

Whops, sorry jeśli wprowadziłem tym jakieś zamieszanie. :unsure: Od początku było jasne, że nie pojadę. Powód? Bardzo prosty - od 23 czerwca jestem w Egipcie.
  • 0

#57 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 04.05.2004 - |16:24|

Robi się nieciekawie :( . Chyba faktycznie nici będą z Sierakowa. Szkoda, zapowiadała się super iprezka. Może jeszcze po prostu za mało itegracji na zlotach ogólnopolskich. Może za mało poczucia przynależności do społeczności forum. Szkoda, szkoda ...... :( :( :( :(
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#58 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 04.05.2004 - |17:06|

Wydaje mi sie, ze trzeba bedzie pojsc na kompromis i zrobic jednodniowy troche skromniejszy zlot. Jak narazie jest malo ochotnikow, i wiecej raczej nei bedzie... :(
  • www.gwrota.com

#59 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 04.05.2004 - |17:24|

Poznaniacy i okolice, a może inny termin? Po sezonie? Wrzesień?
Na prawdę bym z chęcią przyjechał, ale ostatnie dwa tygodnie czerwca i pierwsze dwa lipca - jestem uwiązany w pracy.

gulus
  • 0

#60 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 04.05.2004 - |18:52|

Whops, sorry jeśli wprowadziłem tym jakieś zamieszanie. :unsure:  Od początku było jasne, że nie pojadę. Powód? Bardzo prosty - od 23 czerwca jestem w Egipcie.

No proszę :) Wrót będzie szukać i teraz dopiero mówi :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych