Skocz do zawartości

Zdjęcie

Stargate: Worlds

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
85 odpowiedzi w tym temacie

#41 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 522 postów
  • MiastoRabka - Zdrój/Kraków

Napisano 20.09.2006 - |08:53|

To ja może rozwieje wątpliwości związane z pogłoską o zakończeniu Stargate World mozna o tym przeczytać na GW, piszą tam o tym że twórcy ukazali kawałek swojej twórczości oraz co najwarzniejsze że gra ma się pojawić na PC pod koniec 2007 roku :afro:
http://www.gateworld.net/news/2006/09/first_look_at_istargate_worldsi_.shtml

• 0
Każdą rewolucyjną ideę można podsumować trzema fazami - to niemożliwe, nie będę marnować czasu - to możliwe ale nie warte zachodu - mówiłem przez cały czas, że to był dobry pomysł
Prawo Clarke'a

#42 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 29.10.2006 - |21:34|

Jak wiadomo gierka jest już w dość zaawansowanym stadium produkcji, a ja tak mimochodem wpadłem na pomysł by zrobić pierwszą polska strone na jej temat.
Na razie tworzę stronke www.stargateworlds.yoyo.pl ale jako, żę jestem początkujący w te klocki, to przydałaby się pomoc od strony technicznej. Dobrzeby było zrobić coś porządnego w ciagu max dwóch miesięcy. Na razie będę jechał na czystym HTML i darmowym serwerze ale to za mało by osiagnąć jakiś sukces. Jak jest ktos, kto moze troszkę czasu poświęcić na skrypciki PHP i jakieś grafiki do layoutu to będę bardzo wdzięczny.
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#43 Yazz

Yazz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 17.11.2006 - |02:38|

Jeśli ktoś planuje w przyszłości grać to zapraszam http://stargateworlds.p2a.pl/ Forum jest nowe ale będzie systematycznie uzupełniane. Sorry za reklamę ale dla fanów wyczekujących gry może się przydać.
  • 0

#44 Yazz

Yazz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 20.11.2006 - |14:09|

Jeśli ktoś planuje w przyszłości grać to zapraszam http://stargateworlds.p2a.pl/ Forum jest nowe ale będzie systematycznie uzupełniane. Sorry za reklamę ale dla fanów wyczekujących gry może się przydać.
  • 0

#45 Santa_Comes

Santa_Comes

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 02.01.2007 - |22:18|

Witajcie jestem tu nowy i przepraszam za załozenie nowego tematu , Star Gate jak chyba każdy z was interesuje sie dosyc długo ale naszła mnie ochota na gre Star Gate Worlds to jaks gra chyba multi player online prawda? jeśli sie dobrze nie myle. Chcialem prosic o pomoc i zapytac sie czy można gdzies pobrac pliki do tej gry aby ktos pomugl i napisał cos wiecej na ten temat - bo to chyba darmowa gra? chyba że sie myle. Przepraszam zgóry za kłopot mam nadzieje ze ktoś pomoże dziekuje zgóry:) Pozdrawiam wszyskich Fanów Star Gate
  • 0

#46 Shalom

Shalom

Plutonowy

• Użytkownik
  • 375 postów
  • MiastoBędzin

Napisano 02.01.2007 - |22:53|

ta gra jeszcze nie wyszła i raczej darmowa nie będzie :P
  • 0

#47 Bio

Bio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 09.04.2007 - |23:25|

Witam
Po długim czasie czytania tylko postów postanowiłem coś naskrobać, hehe 3 post :P :)

Oglądając screeny z gry na którą wszyscy z niecierpliwością czekamy jestem ciekawy czy Stargate Worlds pobije popularnością World of Warcraft :) Myślę, że jest taka możliwość. Gra na pewno będzie płatna ale mam nadzieje ze postarają się i będzie warto za to płacić. Pytanie tylko ile? :>

Użytkownik Bio edytował ten post 09.04.2007 - |23:27|

• 0

#48 kavasir

kavasir

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 11.04.2007 - |15:59|

Ile, jak ile, dla mnie ważniejsze jest kiedy, bo jak narazie tylko czekam.
  • 0

#49 Bio

Bio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 13.04.2007 - |20:40|

Miejmy nadzieje ze szybko będzie premiera gry. Pozostaje nam czekać i przygotowywać sie do zmiany kompa żeby ta gra płynnie chodziła :)
  • 0

#50 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 13.04.2007 - |20:56|

Engine U3 podobno jest świetnie zoptymalizowany. Owszem sprzęt za stary być nie może, ale podobno jeśli idzie o optymalizację to jest to dzieło porównywalne z Source i działa bardzo szybko na kompach o niezbyt wygórowanych parametrach.
  • 0

#51 SiLenT

SiLenT

Redakcja GHN

• VIP
  • 271 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 13.04.2007 - |21:25|

Engine U3 podobno jest świetnie zoptymalizowany. Owszem sprzęt za stary być nie może, ale podobno jeśli idzie o optymalizację to jest to dzieło porównywalne z Source i działa bardzo szybko na kompach o niezbyt wygórowanych parametrach.

Powiedzmy, najnowszy Splinter Cell jest na UE3 i na moim sprzęcie(AMD2000XP, 1024MB RAM, GF 6600) chodzi koszmarnie(minimalne detale). Zresztą nie oszukujmy się ja np. popełniłem błąd bo kupiłem kartę gfx od NVIDII bez GT, a to w przypadku firmy NVIDIA najgłupsza rzecz jaka można zrobić.

Wcześniej miałem ATI R9000PRO, kiepska to kiepska ale kręciła się jak cholera, w HL2 grałem bez problemu. A teraz w CSS (na nowej karcie i z większą ilością ramu) mam na standardowych mapach 30-40fps, to są normalnie jakieś jaja.

W każdym razie mam nadziej ze MMO w realiach SG będzie świetne, bo jakoś mam dość już WOWa, Nie no WOW to świetna gra, ale jednak starszego użytkownika trochę infantylna grafika odpycha. L2 już się przejadło( poza tym L2 na kartach NVIDII z serii 6000 chodzi beznadziejnie), a EVE ONLINE to raczej casual game niż MMO akcji z prawdziwego zdarzenia.
  • 0

Greed is eternal.

#52 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 14.04.2007 - |05:23|

Sprzęt swoją drogą, a ja mam takie pytanie:
Czy wiadomo, że ta gra wyjdzie w Polsce ? Bo jak trzeba będzie zamawiać z UK i potem płacić abonament nawet za te 15 - 20 Ł to nie za fajnie będzie.
  • 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#53 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 14.04.2007 - |09:00|

www.mmo.gram.pl
Dołączyłem do tej ekipy tworząc dział Stargate Worlds (klikać na guilds - strona jest jeszcze w przebudowie, wiec nie wszystko moze być widoczne, ale wystarczy wpisć stargate w wyszukiwarce). Oczywiście strona jest pod ciągłym wsparciem serwisu gram.pl czyli CDProject. Zatem myślę, że już możecie mi dziękować :D, bo dzięki mnie napewno nie zapomną :).

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 14.04.2007 - |09:05|

• 0

#54 Bio

Bio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 20.04.2007 - |20:26|

Tak tak popieram Wow świetna gra ale jak ktoś grał w wowa od samego początku to może sie znudzić :) Do tej pory mam zainstalowanego wowa ale jakoś nie chce mi sie już grać :P. L2 nawet nie ruszam, a co do Eve Online tez pograłem troszkę, nawet statki nazywałem tak samo jak w SG :) jednak strasznie monotonna gra szczególnie przy kopaniu minerałów.

Co do SG:W to na pewno będzie Światowa Premiera nie masz się co martwić, abonament będziemy płacili w Euro :)
  • 0

#55 Yazz

Yazz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 01.08.2007 - |11:26|

Dla zainteresowanych grą: udało się zorganizować/załatwić otworzenie polskiego forum na oficjalnym forum gry Stargate Worlds http://forums.stargateworlds.com/ jeśli ktoś ma ochote można się dopisywać.
  • 0

#56 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 01.08.2007 - |13:48|

Tia. Ja już jakiś czas temu sie zarejestrowałem, ale nie mogę postować. Pewnie jakiś mail powinien przyjśc, ale nie przyszedl :/

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 01.08.2007 - |13:49|

• 0

#57 Yazz

Yazz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 03.08.2007 - |02:26|

Hans Olo spróbuj jakieś inne maile typu gmail itp zapraszamy takiego doświadczonego usera jak ty :) oprócz gmail napewno akceptowane jest wp a co z resztą to nie wiem niestety

Użytkownik Yazz edytował ten post 03.08.2007 - |02:29|

• 0

#58 MrDemolka

MrDemolka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 31.08.2007 - |13:04|

Z tego co sie dowiedziałem z gry-online.pl to gra zapowiada sie ciekawie :)
"Użytkownicy mogą łączyć się w wieloosobowe gildie (nawet 500 osób )" - jakos sobie nie wyobrazam tego u ludzi :P u Goa'Uld to może byc ciekawe, lider takiej gildii stał by sie władcą systemu ^_^
Fajnie tez by było gdyby można sobie polatac jakimis statkami :D

Użytkownik MrDemolka edytował ten post 31.08.2007 - |13:05|

• 0

#59 McPangrys

McPangrys

Wielki Organizator

• VIP
  • 205 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 22.10.2007 - |10:45|

Nowe informacje o grze Stargate Worlds

http://www.idg.pl/news/128067.html

Użytkownik McPangrys edytował ten post 22.10.2007 - |10:46|

• 0
Pereant qui ante nos nostra dixerunt

#60 Glock

Glock

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 90 postów

Napisano 05.01.2008 - |13:31|

Na youtube jest zwiastun...pełna wersja tego co pokazali przed premierą SGA 4x11 na SciFi Channel

• 0
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych