a ja mam opór nazwać ich nową rasą... poza tym, że są maszynami...
bo jak mówi Saimon, ich pula genetyczna jest jedna, czyli to klony, na dodatek chyba jednego, bądź dwójki osobników... Dla mnie to maszyna, i tyle. Ja nie miałbym oporów ich wybić. Maszynę można odtworzyć.
Pula genetyczna jest jedna ale to nie znaczy ze mysla tak samo. Napewno maja wiele wspolnego. Tak samo jest z blizniakami jednojajowymi . Pod wzgledem genetyki sa identyczni ale kazdy moze miec inny charakter.
P.S. Ja mam blizniaka dwujajowego haha ale czasem mysle o tym samym co on, podswiadomie (Mysle o jakims filmie czy piosence - a brat po chwili sobie ja nuci - mowie serio... Dziwne ale tak jest i to nie jakis pojedyczny przypadek bo juz wielokrotnie to zauwazylem.).
Moze jestesmy cylonami ?
P.S. Obi - chyba nie o rapotory chodzilo ? Cyloni uzywaja raiderow. A czym jest czlowiek ??? Nalezy do ssakow, poprostu wysksztalcil inteligencje ale tez na zasadzie prob i bledow... Poza tym w Raiderach nie siedzi zaden "zywy" Cylon tylko kupa miecha, nie pamietacie odcinka jak Starbuck dosiada raidera??? Najpierw wyrzuca z niego 2-3kg flakow . Porownujac Cylonow -> centurion lub np. sharon albo six z raiderem to rzeczywiscie widac rozncie jak miedzy czlowiekiem a psem....
Pozdro
Użytkownik Blade edytował ten post 12.11.2006 - |22:55|