Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kto zginie w 3. i kolejnych sezonach ?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
147 odpowiedzi w tym temacie

#41 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 20.04.2007 - |14:54|

Może otwózmy konkurs. Nich kazdy typuje do pięciu postaci.

Moje typy:
Charlie, Jin, Juliett + 2 Innych z tła.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 20.04.2007 - |14:55|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#42 Vismund

Vismund

Kapral

• Email
  • 249 postów

Napisano 20.04.2007 - |15:42|

Moje typy: Juliet, Sayid+jakieś mało ważne postacie
  • 0
"Wiiiiiiiiiiith... a HERRING!"

#43 lord_hellfire

lord_hellfire

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 20.04.2007 - |15:49|

Po pierwsze Sun - bo nikt się nie spodziewa śmierci ciężarnej, zwłaszcza jak usłyszeliśmy że wszystkie matki na wyspie giną. Jej śmierć jest zbyt oczywista, dlatego przez wiele osób uznawana za mało prawdopodobną. Dlatego właśnie ona.

Kate - Jak już pisałem ciężarne na wyspie umierają, a ona stara siuę zdobyć dokładnie te kwalifikacje. Zresztą ostatnio jakby schodziła na drugi plan.

Saiyd - szkoda, wielka szkoda, ale mam wrażenie że szykuje się coś dużego na wyspie i doświadczony żołnież może być komuś nie na rękę. Dlatego inni (lub może sam Jackob) wyeliminują właśnie Saiyda

Isabelle - Bea pojawiłą się na kilka odcinków i ją zastrzelił Bakunin. Klawisza zastrzeliła Juliet. Inni mają tendencję do wybijania osobiście swoich ludzi jeżeli ktoś dowie się o ich inionach, więc Ben podpuści kogoś aby się pozbyć jej. Zresztą robi wrażenie kogoś kto potrafi dowodzić ludźmi i posługiwać się bronią. Dlatego tak samo jak inni Saiyda, tak ktoś pozbędzie się jej.

Anthony Cooper - Co robi Locke jak go coś irytuje? Irytował go właz, znalazł dynamit. Irytowała go antena, znalazł sachy, irytowała go łódź znalazł C4. Mam wrażenie że Copper zirytował trochę Locka sprawą z nerką i może tym oknem. Myślę że gdzieś na wyspie znajdzie się syntex.
  • 0

#44 Vismund

Vismund

Kapral

• Email
  • 249 postów

Napisano 20.04.2007 - |16:06|

Jak Sayid zginie to się naprawdę wnerwię :evil:
  • 0
"Wiiiiiiiiiiith... a HERRING!"

#45 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 20.04.2007 - |17:29|

Jeśli miałbym typować 5 osób to:
Kate - myślę że zginie w ostatnim odcinku
Sawyer - zginie ratując Kate
Charlie - sprawdzą się przepowiednie Desmonda
Juliet
jakaś drugoplanowa postać

Ale myślę że producenci maksymalnie usuną 3 postacie.
  • 0

#46 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 20.04.2007 - |17:41|

1. Sawyer
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

2. Jin
3. Charlie
4. Juliet
5. Inny

Jak zginie 2 lostowiczów to będzie max. W końcu kto miałby zostać na wyspie :unsure: Inni
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#47 Mercenor

Mercenor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 20.04.2007 - |22:12|

Moje typy:

Hugo, Charlie, Sayid, Bernard + inny
  • 0

#48 margoq

margoq

Kapral

• Użytkownik
  • 156 postów
  • Miastosie wzial dymek?

Napisano 21.04.2007 - |18:50|

wg mnie najbardziej mozliwi kandydaci:
1) Sayid - glowna postac, do tego wazna - byloby to rzeczywiscie szokiem
2) Sun - zwlaszcza, z bedziemy miec odcinek z nia i jinem w centrum
3) Desmond - bo ratowal Charliemu zycie, sprzeciwiajac sie Wyspie - w tym wypadku bylaby WIELKA SZKODA i rowniez SZOK - zwlaszcza, ze przeciez rozwija sie watek z Penny
4) Sawyer/Kate - jedni z tych "najglowniejszych" bohaterow - bo nie wierze, zeby zabili Jacka - to by bylo zbyt oczywiste, a tworcy przeciez lubia zaskakiwac, do tego ta sprawa z Cooperem... no i, tak, mysle, ze rowniez ciaza...
5) Hurley - w sumie nie zawadza ani nic, ale moze zginac tak "przypadkiem" co rowniez byloby szokiem dla widzow...

nie sadze, aby pozbyli sie Juliet, jest dosc skomplikowana postacia, juz predzej Bena, chociaz, kto wie?

osobiscie uwazam, ze tworcy wcale nie pokaza nam jednoznacznie, kto ginie w ostatnim odcinku - prawdopodobnie bedzie cos podobnego do konca s2 - zobaczymy pare postaci w trudnych sytuacjach, pewnie beda wygladac na umierajacych lub cos w tym rodzaju i przez wakacje beda dyskusje, ktora z postaci zginela tak naprawde...
  • 0

#49 darou

darou

Szeregowy

• Email
  • 12 postów

Napisano 21.04.2007 - |19:29|

wg mnie najbardziej mozliwi kandydaci:
1) Sayid - glowna postac, do tego wazna - byloby to rzeczywiscie szokiem
2) Sun - zwlaszcza, z bedziemy miec odcinek z nia i jinem w centrum
3) Desmond - bo ratowal Charliemu zycie, sprzeciwiajac sie Wyspie - w tym wypadku bylaby WIELKA SZKODA i rowniez SZOK - zwlaszcza, ze przeciez rozwija sie watek z Penny
4) Sawyer/Kate - jedni z tych "najglowniejszych" bohaterow - bo nie wierze, zeby zabili Jacka - to by bylo zbyt oczywiste, a tworcy przeciez lubia zaskakiwac, do tego ta sprawa z Cooperem... no i, tak, mysle, ze rowniez ciaza...
5) Hurley - w sumie nie zawadza ani nic, ale moze zginac tak "przypadkiem" co rowniez byloby szokiem dla widzow...

Margoq jeśli sprawdzą sie Twoje typy to przekupie modów żeby Ci dali bana za wykrakanie bo wytypowałaś 4 moje ulubione postacie w tym serialu(Sawyer,Desmond,Hurley,Sayid)
Ja stawiam że zginą Juliet,Ben,Jack,Jin i Cooper
  • 0

#50 sZakOOu

sZakOOu

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 23.04.2007 - |13:38|

1) zginie Kate - bo robi już za balast, a jest (była?) na tyle ważną postacią, że jej śmierć będzie wydarzeniem
2) zginie Charlie - bo nie można Oszukać Przeznaczenia (vide Desmond)
3) zginie Rose - bo rak z pewnością się jej nie cofnął na wyspie (vide guz Bena)
4) zginie Jin - puszczą mu nerwy jak się dowie że to nie jego dziecko (a wiadomo jaki jest Jin jak się wkurzy, vide motyw z zegarkiem w pierwszym sezonie, czy praca dla tatusia Sun)
5) zginie Rousseau - "Ben wolałby zginąć niż wypuścić któregoś z rozbitków", że o córce nie wspomnę...
  • 0
The Darkness That Lurks In Our Mind

#51 korowiow

korowiow

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 853 postów
  • MiastoKalwaria Zebrzydowska

Napisano 23.04.2007 - |14:48|

Moim zdaniem zginą postacie, które i tak nic by już nie wniosły do fabuły, o których powiedziano już wszystko lub prawie wszystko.

Na pierwszy strzał pójdzie Charlie - śmierć ma jak w banku (vide Przepowiednia Desmonda, a co komu z przepowiedni, która się nie sprawdza, poza tym Des nie może mu wiecznie ratować irlandzkiego tyłka). Kolejny argument za Charliem to

Inne osoby, które coraz mniej wnoszą do fabuły: Kate (byłoby jej szkoda), Sayid (ciekawa postać, ale już się wypaliła) i Jin (w zasadzie jako balast przez cały serial).

Kto prawie na pewno nie zginie: Locke (ciągle bardzo tajemnicza postać), Ben (patrz Locke), Juliet & Jack (nieprędko umrą), Claire i Sun (twórcy nie byliby tak okrutni, aby zabijać kobietę w ciąży i osierocić dziecko).
  • 0

#52 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 23.04.2007 - |15:15|

Sądzę że Rosę albo Bernard na pewno nie zginą. Przeciez o nich nie było mowy w tym sezonie :huh:
  • 0

#53 Twarz

Twarz

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 23.04.2007 - |15:29|

Noooo, nie zalujcie sobie. Co tak malo glownych bohaterow usmiercacie. Spoko, ja rozumiem, ze Lost lubi zaskakiwac, ale badzcie pewni, ze skoro
to przeciez nie beda to sami glowni bohaterowie. Ba! Mysle, ze 1, gora 2 osoby to beda glowni bohaterowie. Badzmy realistami... Moje jedyne typy do smierci w tym sezonie (z glownych bohaterow) to albo Desmond, albo Jack.
  • 0

#54 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 23.04.2007 - |15:31|

Jak dla mnie to nikt nie musi ginąć. :D
  • 0

#55 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 23.04.2007 - |16:40|

Sądzę że Rosę albo Bernard na pewno nie zginą. Przeciez o nich nie było mowy w tym sezonie

Moim zdaniem nie zginą. Co z tego, że nie było o nich mowy w tym sezonie. Przecież dla mnie to są postacie drugoplanowe. Raz był odcinek im poświęcony i był to jeden z słabszych odcinków.
  • 0

#56 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 23.04.2007 - |16:56|

Moim zdaniem nie zginą. Co z tego, że nie było o nich mowy w tym sezonie. Przecież dla mnie to są postacie drugoplanowe. Raz był odcinek im poświęcony i był to jeden z słabszych odcinków.

To byłby za duzy przeskok. Cisza... a ty nagle B i R giną. Wątpię.
  • 0

#57 Northim

Northim

Kapral

• Użytkownik
  • 212 postów

Napisano 24.04.2007 - |18:39|

Jestem pewien, że zginie Charlie. Szkoda tej postaci bo jest moją ulubioną. Oby tylko zginął w jakiś ciekawy sposób. Sayid może padnąć bo niezbyt mi podchodzi no i tak jak ktoś wyżej napisał. Z 2 osoby zginą a reszta to jakieś balasty typu Steve czy Arzt
  • 0

#58 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 24.04.2007 - |19:13|

Praktycznie przy każdej osobie można wymienić powód dlaczego może umrzeć i na odwrót (czyli dlaczego ma żyć)... Nie ważne kto przeżyje, a kto nie, ale i tak będzie mam tej osoby brakować...
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#59 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 25.04.2007 - |07:13|

Masz całkowitą rację. Więc pozostaje nam tylko czekac do końca sezonu .
  • 0

#60 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 04.05.2007 - |11:24|

No i mamy pierwszego trupa... pan Cooper... tej postaci nie jest mi akurat żal;)

Szkoda, że nie Jack:(
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych