Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jaka rasa??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
172 odpowiedzi w tym temacie

#41 xiao

xiao

Szeregowy

• Użytkownik
  • 74 postów
  • MiastoLodz

Napisano 28.01.2004 - |14:04|

W sumie trudno mi okreslic, kim bym chcial byc majac wybor wsrod tych wszystkich ras. Kazda z nich ma jakies plusy i jakies minusy. Na pewno nie chcialbym byc ani Tok'ra ani Goauldem. Chyba najbardziej bym chcial byc noxem. Wlasciwie to jestem ciekaw, jak wyglada to powietrzne miasto noxow.:)
  • 0
,Ty ze swej drogi nie wracaj, choćby dogonił Cię krzyk.
Słowa nic przecież nie znaczą, to tylko umarł nikt...'

oak.rpg.pl Stawiamy na WIELKICH ludzi

#42 krzysiekk20

krzysiekk20

Szeregowy

• Użytkownik
  • 74 postów
  • MiastoGłogów

Napisano 28.01.2004 - |17:52|

No to ja się troche wyłamie i powiem że chciałbym być goauldem gdyz jest mozliwosc nie byc złym goauldem, a samo bycie goauldem wiaze się z licznymi korzysciami :D
  • 0
Fear is the mind killer
Guha cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

"Nou ani anquietas"

#43 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.01.2004 - |18:15|

a samo bycie goauldem wiaze się z licznymi korzysciami 

Takimi jak
- życie w stawie
- zagrożenie ze strony unasów
- potrzeba nosiciela
- bycie malutkim wężykiem?

O ile SGTokar mnie przyjmie:)

Pewnie :]
Log65: Happy camper

#44 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 28.01.2004 - |18:22|

No to ja się troche wyłamie i powiem że chciałbym być goauldem gdyz jest mozliwosc nie byc złym goauldem, a samo bycie goauldem wiaze się z licznymi korzysciami  :D

Poza tymi wymienionym przez SGTokar dochodzą kolejne :
1 - Bycie na liście do odstrzału przez SG1 :D.
2 - Zycie w ciągłym stresie - czy przypadkiem twój zausznik nie jest szpiegiem - Tok`Ra , fałszywym Jaffa , zbuntowanym Jaffa lub innym
3 - Ciągła grożba utraty życia pod wpływem działań innego System Lorda lub jego słóg nawet na twojich włościach .
4- INNE .
Z pociągających ras można wymienić Asgard , Furlingów ( bo nic onich nie wiemy ) pradawnych (wiemy niewiele ) , Nox (, Ashenowie (inne metody działania niż Goa`uldzi ) .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#45 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 29.01.2004 - |10:58|

A ja nadal twierdze ze nadal najlepiej byc Anubisem. Najpoterzniejszy wsrod gauldow i zancznie sliniejszy od ludzi. Prawie tak silny jak Azgard niewiemy jak odnosi sie do pradawnych ale mozna przypuszczac ze z czasem bedzie posiadal coraz wiecej ich zabawek.
W takim wypadku mogl bym zostac Anubisem.

Użytkownik Kirkor edytował ten post 29.01.2004 - |10:59|

• 0

#46 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 29.01.2004 - |11:48|

Według zapowiedzi Tau'ri go ubiegnie i podprowadzi mu kilka tych zabawek. :P No i prawdopodobnie dostanie łupnia od tych zabawek w "Lost City". :D Kto wie? Może to będą jego ostatnie chwile? :D
  • 0

#47 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 29.01.2004 - |13:35|

Według zapowiedzi Tau'ri go ubiegnie i podprowadzi mu kilka tych zabawek. :P  No i prawdopodobnie dostanie łupnia od tych zabawek w "Lost City". :D Kto wie? Może to będą jego ostatnie chwile? :D

Bedac nim to nie czekal bym tak dlugo tylko odrazu zatakowal Ziemie i nie dopuscil do tego co sie stanie. A ze teraz jest frajerem to juz nie moja wina :D
  • 0

#48 Herosista

Herosista

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 96 postów
  • MiastoBielsko-Biała

Napisano 30.01.2004 - |00:57|

Po długim namysle chciałbym zostać ..... Anubisem :P
  • 0
Z wódka nie wygrasz. Ty lejesz ją w morde a ona ciebie na ziemię

Pozdrawiam Herosista

#49 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 30.01.2004 - |12:13|

To już dwóch. :D Jak wy się w jednym nosicielu pomieścicie? ;)
  • 0

#50 Krzycho

Krzycho

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 88 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 30.01.2004 - |12:47|

Hej!!!
Całkiem zapomnieliście o Replikatorach - to jest dopiero rasa. Ja jestem właśnie Replikatorem i jako jedyny nie stawiłem się (z powodu zakłóceń) na zlocie wszystkich moich ziomków na planecie z odcinka Unnatural Selection... a co za tym idzie nie zostałem uwięziony w pętli czasu i... przedostać się na Tauri to była pestka. Dobrze się tutaj zakamuflowałem i narazie mnożę się na potęgę (powielam, replikuję... nazwijcie to jak chcecie) i to mi się w tym wszystkim najbardziej podoba. Już wkrótce Replikatory powrócą ze zdwojoną siłą.
  • 0

#51 Harriet Canberra

Harriet Canberra

Kapral

• Użytkownik
  • 182 postów
  • MiastoUkład czarnego słońca

Napisano 01.02.2004 - |01:10|

Zdecydowanie jestem duchem i ciałem z Tauri, w zielonych mundurkach. Otacza mnie tyle dziwactw i udziwnień, że pragnę normalności..... Jedynie pragnę rozwijać swą ciekawość do poznawania innych ras.... i uczyć się ich rozumieć. Wszak, nie jesteśmy sami we wszechśiwecie i prawda jest gdzieś tam....
  • 0
Marines nie umierają nigdy, jedynie idą do piekła się przegrupować!

#52 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 01.02.2004 - |01:46|

Harriet, nic nie przeszkadza Tobie być piękną siedmionożną istota o przepięknym pomarańczowym futerku, w zielonym mundurku, która wobec tylu dziwactw i udziwnień szuka normalności. Pragnie poznawać takie dziwne paskudztwa jak czterokończynowce, nazywające siebie Ziemianami, a przez niektórych Tauri.
W końu nie jesteśmy sami we Wszechświecie?

gulus kilkukończynowiec
  • 0

#53 mary1h

mary1h

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 01.02.2004 - |21:28|

No to co innego! z tym wszechświatem co gulus napisał to prawda!
TEn Link prowadzi do COOL strony o kosmosie i o innych zjawiskach!! Niestety nie ma tam nic o StarGate :(
  • 0
Ratunku już nie mam odcinków Stargate!!!!!!!!!!!!

#54 Gość_4909_*

Gość_4909_*
  • Gość

Napisano 04.02.2004 - |20:26|

Zdecydowanie chciałbym być Azgardczykiem. Mugłbym latać super statkiem i pomagać ludziom lub prowadzić badania naukowe.

mógłbym

Użytkownik gulus edytował ten post 04.02.2004 - |21:14|

• 0

#55 Zar-an

Zar-an

Kapral

• Użytkownik
  • 153 postów

Napisano 05.02.2004 - |18:17|

Ja bym chcialbyc Furlingiem bo nie wiem jak wygladaja;p a tak powazniej to Asgarczykiem:D
  • 0

#56 Aiden

Aiden

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 07.02.2004 - |20:50|

A ja chcialbym byc pradawnym. Ciekaw jestem czym oni sie zajmuja na tym wyzszym poziomie egzystencji...
  • 0

#57 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 07.02.2004 - |23:04|

Ciekaw jestem czym oni sie zajmuja na tym wyzszym poziomie egzystencji...

Większość z nich zajmuje się chyba sobą , swoim stanem i nieingerowaniem w sprawy innych . Na pewno też rozmyślają co by było gdyby nie doszło do ascendacji - albo i nie :D .
Dokładnie nie wiemy co tam u nich się dzieji i nawet Daniel , który z ascendentów byłnajbardziej wyrywny nie powiedział , morze toczy się tam też jakiś konflikt , to by w pewien sposub wyjaśniło sprawę Anubisa .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#58 Radeko

Radeko

Szeregowy

• Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 14.02.2004 - |16:34|

od kąd po raz pierwszy zobaczyłem Noxów to marzyłem aby pokazywali ich w serialu jak najwięcej. Podoba mi się ich pokojowe nastawienie do wszystkich i wszystkiego, a najbardziej to że umieją "czarować" :D :D

Chcę być Noxem
  • 0
Only a few find the way, some don't recognize it when they do, some don't even want to.

#59 Amon_Ra

Amon_Ra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 106 postów
  • MiastoRadom

Napisano 16.02.2004 - |06:49|

I tak wszyscy jestesmy Pradawnymi.Bo skoro w Lost City znajduja ruiny pierwszego miasta Pradawnych na Ziemi dokladnie na Antarktydzie fakt ten mowi sam przez siebie ze Pradawni pochodza z ziemi.Moze wygineli podczas jakiegos kataklizmu cos jak zaglada Atlantydy a ludzie ktorzy teraz zamieszkuja ziemie nie zdazyli jeszcze ewoulowac do formy Pradawnych.FAJNIE by bylo jakby serial potwierdzil moje przypuszczenia :D
  • 0

#60 Lis_SG3

Lis_SG3

Szeregowy

• Użytkownik
  • 60 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 17.02.2004 - |10:28|

Ja natomiast chciałbym być człowikiem :) Zwykłym żołnierzem z jednostki SG-3 :)
Ale jakbym musiał już wybierać to wybrałbym Tollan . Są wysoko rozwinięci i wyglądają idetycznie jak my :] Natomiast co do ich zadufania to są tacy ponieważ potrafią uczyć się na błędach :)
:ph34r:
  • 0
Mess With The BEST - Die Like The Rest !!!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych