Skocz do zawartości

Zdjęcie

Przebudowa działów forum

• Zamknięty Temat jest zamknięty
52 odpowiedzi w tym temacie

#41 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 28.05.2006 - |23:25|

Tak sa to seriale aktualnie w TV
  • www.gwrota.com

#42 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 29.05.2006 - |06:27|

Widzę, że do hitowych seriali S-F doszedł jeszcze jeden. Czy to oznacza, że dział ten przeobraża się w dział poświęcony serialom, które aktualnie są emisji (albo produkkcji kolejnego sezonu)? Jeżeli tak, to można by się zastanowić nad zmianą tytułu działu choćby na seriale S-F emitowane. A poza tym z warto by może dołożyć inne seriale, które są w trakcie emisji lub produkcji kolejnych sezonów.

Jeżeli uwypuklimy w ten sposób wszystkie seriale emitowane to będziemy mieli setki subfor z jednym tematem w środku.
Lepszy byłby podział trójstopniowy:

1. Hity (tak jak teraz - niekoniecznie emitowane aktualnie)
2. Subforum "Seriale w emisji" (czy jakoś tak) i byłyby w nim seriale emitowane lub takie, które mają już pewny kolejny sezon.
3. wszystkie pozostałe seriale już zakończone (nie trzeba na to oddzielnego subforum)

Do tego należałoby dołączyć:
- subforum dla dyskusji ogólnych o serialach (niekoniecznie o jakimś konkretnym), dyskusji o aktorach itp.
- subforum "newsowe" plany różnych stacji na najbiższy rok (omawianie wstępne seriali, które moga się
pojawić) - jak się pojawią przenoszone są do dzaiału "W emisji", jak staną się hitowymi skaczą piętro wyżej.

co wy na to ?

Użytkownik psjodko edytował ten post 29.05.2006 - |06:30|

::. GRUPA TARDIS .::

#43 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 29.05.2006 - |07:34|

Dla mnie propozycja super. Ale decyzja nie należy do mnie.
  • 0

#44 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 311 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 29.05.2006 - |10:00|

...a ja niczym zacięta płyta powtórzę doceniając rzecz jasna Waszą teraz pracę: a po co to robicie skoro forum działało poprawnie? Człowiek się przyzwyczaja gdzie co jest i co? I figa. Teraz znowu wszystko będzie na glowie czyli "lepiej poukładane". Po mojemu te zmiany na forum komplikuja bardziej niz ulatwiaja tzw 'nawigacje'. No, ale to moje skromne zdanie...
  • 0
Dołączona grafika

#45 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 29.05.2006 - |11:40|

Wczoraj pojawił się na krótko - jak widzę - oddzielny dział poświęcony 4400 z podziałem na sezony i odcinki autorstwa - jeśli się nie mylę Sokara. I dziś jakoś to znikło. Dlaczego? Uważam, że to był ciekawy pomysł, tym bardziej, że takie podziały istnieją przy innych serialach.
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#46 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 29.05.2006 - |23:55|

Wczoraj pojawił się na krótko - jak widzę - oddzielny dział poświęcony 4400 z podziałem na sezony i odcinki autorstwa - jeśli się nie mylę Sokara. I dziś jakoś to znikło. Dlaczego? Uważam, że to był ciekawy pomysł, tym bardziej, że takie podziały istnieją przy innych serialach.

W pełni popieram słowa przedmowcy :) Ja już wczoraj wieczorem chciałem pochwalić Was, za nowy dział o The 4400,a utworzenie go według mnie było sprawą oczywistą skoro spełnia 4 kryteria:
- jest popularny
- jest serialem sci-fi
- jest w trakcie emisji
- ma minimum 2 sezon (w tym przypadku 3 sezon zaraz się zaczyna wiec idealnie pasuje)
Sam miałem zamiar napisac, że skoro dołaczamy do wielkiej trójki serial The 4400 to w lato mógłby powstać również dział o serialu Supernatural który również spełnia owe 4 kryteria. Pozostałe seriale mogłyby być również dodawane do działu "Hitowe Seriale Sci-Fi" z biegiem miesięcy/lat.
A tu nagle znów jakaś zmiana, która niestety w przeciwieństwie do poprzednich zmian nie jest zbyt pomyślna. Ale to tylko moje skromne zdanie... ;)
  • 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#47 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 30.05.2006 - |20:07|

O widzę w Centrum Forum dodano Think Tanka-nieźle :clap: niebawem będziemy mieli tu prawdziwe kompendium z zasobami niezbędnymi dla każdego fana szeroko pojętej produkcji filmowej! :D :D
Fajnie będzie mieć wmiarę do wszystkiego dostęp z jednego miejsca.Popieram :clap:
I jak widzę w Hataku też coś się dzieje powstaje sub-team :D -świetnie.
Dzieje się i pojawia sporo nowego jakby ludzie poczuli wiosnę ;)
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#48 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 31.05.2006 - |08:17|

Owszem dużo radości jest w tym wszystkim, ale... nie chcę narzekać - choć to ponoć polska cecha narodowa. Z jednej strony należą sięgratulacje za dogadanie się z TT i stworzenie nowej wspólnej grupy, ale znów tworzyć kolejne podziały???
W każdym razie dobrze, że powstał dział TT, ale skoro już powstała grupa Subteam - o ile rozumiem zajmująca się tłumaczeniami filmów, to proponowałbym zrobić dla nich oddzielne forum.
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#49 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 04.06.2006 - |00:40|

skoro już powstała grupa Subteam - o ile rozumiem zajmująca się tłumaczeniami filmów, to proponowałbym zrobić dla nich oddzielne forum.

po co?
przeciez ST tworza tlumacze z hataka, wiec nie ma sensu tego wrzucac na inne forum. zreszta ST to jest czesc Hatak Networks wiec niech bedzie w tym samym miejscu, gdzie jest reszta hataka :)
  • 0

#50 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 311 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 04.06.2006 - |00:54|

To gdzie jest ten dzial 4400??
Serial i scifi i calkiem ciekawy. Przydalby sie tutaj ....na sajfaj jest sporo informacji ale tam dla odmiany (no offence) ja nie umiem niczego odszukac ....
  • 0
Dołączona grafika

#51 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 04.06.2006 - |01:04|

Jutro powinno byc cos na temat 4400 :]
  • www.gwrota.com

#52 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 04.06.2006 - |09:06|

Gdzie jest forum działu Lost? Pojawiło się inne , a forum Lost? Czemu w ogóle nie mogę go znaleźć?
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#53 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 04.06.2006 - |09:24|

Bo tak to jest jak sie z rana robi rozne rzeczy ;] Moj blad juz jest dobrze :) hehe
  • www.gwrota.com

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych