Nagrania instruktarzowe
Napisano 20.06.2006 - |22:56|
Napisano 21.06.2006 - |14:08|
O w morde, i plyty z muzą zamiast kaset, faktycznie masz racje!A nie wydaje Wam sie ze film w Łabędziu nakrecono na szpuli ze wzgledu na elektromagnes? Chyba wiemy co sie dzieje z kaseta kiedy przylozymy do niej magnez... Z tego wzgledu naukowcy Dharmy byli zmuszeni do uzycia starszej technologii.
Napisano 21.06.2006 - |14:52|
Sorry, może jestem ciemny ale ja nie wiem co się stanie jak przyłożymy do kasety magnez. Co innego z magnesem, ale o tym co napisałeś to w życiu nie słyszałemA nie wydaje Wam sie ze film w Łabędziu nakrecono na szpuli ze wzgledu na elektromagnez? Chyba wiemy co sie dzieje z kaseta kiedy przylozymy do niej magnez... Z tego wzgledu naukowcy Dharmy byli zmuszeni do uzycia starszej technologii.
E. J. Walten
Napisano 21.06.2006 - |14:59|
proste doświadczenie na nagrywającym magnetowidzie połóżcie czystą kasetę; kaseta będzie miała mocno poszatkowane sceny nagrywanego programu; jeżeli na wyspie istnieje bardzo silne i zmienne pole magnetyczneCo innego z magnesem, ale o tym co napisałeś to w życiu nie słyszałem laugh.gif
to kasety nie są najlepszym wyjściem;
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Napisano 22.06.2006 - |11:00|
Chyba mi nie powiesz Silver, że nie wiesz, że jest to naładowany jakimiś cząsteczkami farmaceutyk...Sorry, może jestem ciemny ale ja nie wiem co się stanie jak przyłożymy do kasety magnez. Co innego z magnesem, ale o tym co napisałeś to w życiu nie słyszałem
Napisano 22.06.2006 - |11:15|
Albo to ja jestem juz tak zmeczony sesja, ze dowpicow nie potrafie zalapac albo Wy na prawde nie wiecie co to jest magnez.Chyba mi nie powiesz Silver, że nie wiesz, że jest to naładowany jakimiś cząsteczkami farmaceutyk...
Magnez - pierwiastek chemiczny, metal lekki, o liczbie atomowej 12. Po szczegoly odsylam do internetu oraz... ksiazki do chemii z gimnazjum/liceum
i w tym miejscu konczymy dywagacje na temat roznic magnezu wobec magnesu!
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »