Napewno wykonała skok nadświetlnyNajbardziej w wątku Cindy mnie ciekawi jak zniknęła.
Cindy
Rozpoczęty przez
Adrian
, 14.05.2006 - |11:58|
45 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19.01.2007 - |22:33|
I know what I like, and I like what I know.
Genesis
Genesis
Napisano 19.01.2007 - |22:56|
Khmmm, khmmm... chce ktos cos zarobic? :[
Koniec z off-topem. Nie tylko w tym temacie!
Koniec z off-topem. Nie tylko w tym temacie!
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Napisano 26.01.2007 - |11:54|
Według mnie Karl będzie dużo wnoszącą i ważną postacią w serialu. Z całą pewnością jest miłościa Alex.
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
Użytkownik robercik edytował ten post 27.01.2007 - |16:09|
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 26.01.2007 - |16:02|
Według mnie Karl bedzie dużo wnoszącą i ważną postacią w serialu. Z
Może tak. Może nie, ale ten sezon jest poświęcony Innym i wydaje mi się, że to kim jest zostanie wyjaśnione.
Napisano 07.05.2007 - |19:31|
Przed chwilą skojarzyłem sobie pewne fakty i wydaje mi się, że mogła jakoś współpracować z innymi jeszcze wcześniej niż przed porawaniem, bo zasugerowała o nie obecności Nathana w samolocie, powołując się na znakomitą pamięc do twarzy i to porwanie było bardzo dziwne bezszelestne i nagłe. Może Cindy z innymi miała to zaplanowane.
Mam kilka teorii na ten temat
Pierwsza
Widzieliśmy retrospekcje osób z ogona samolotu tylko w jednym odcinku, więc niewiele wiemy o nich. Może była mocno związana z Godwinem. W takim wypadku mogł ją przekonać co Nathana lub powiedzieć prędzej czy puźniej o innych.
Druga
Niedługo po katastrofie spotkała jakiegoś z innych, niewydała go/jej, bo się dogadała.
Trzecia
Z niewiadomych nam źródeł wiedziało o innych; kiedyś do nich należała, ale odeszła.
Żadna z tych teori nie jest zbyt prawdopodobna, ale kto wie. W lost wszystko jest możliwe.
Mam kilka teorii na ten temat
Pierwsza
Widzieliśmy retrospekcje osób z ogona samolotu tylko w jednym odcinku, więc niewiele wiemy o nich. Może była mocno związana z Godwinem. W takim wypadku mogł ją przekonać co Nathana lub powiedzieć prędzej czy puźniej o innych.
Druga
Niedługo po katastrofie spotkała jakiegoś z innych, niewydała go/jej, bo się dogadała.
Trzecia
Z niewiadomych nam źródeł wiedziało o innych; kiedyś do nich należała, ale odeszła.
Żadna z tych teori nie jest zbyt prawdopodobna, ale kto wie. W lost wszystko jest możliwe.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »