Skocz do zawartości

Zdjęcie

O trzecim sezonie ogólnie.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
308 odpowiedzi w tym temacie

#41 Polarmis

Polarmis

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 12.05.2006 - |08:55|

http://film.onet.pl/...wiadomosci.html

Dla tych którym brakuje akcji w 2 sezonie :P
  • 0

#42 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 13.05.2006 - |13:35|

Sam nie wiem czy III sezon jest dobrym pomysłem ;/ sam nie chcę sie rozstawać z tym genialnym serialem ale wydłużanie tak dobrego dzieła jakim niewatpliwie są " Lost " moze zadziałać na niekorzyść ............. :mellow:
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#43 kleox

kleox

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 137 postów

Napisano 14.05.2006 - |11:29|

Narzekacie na całość i narzekacie, ale jeśli ostatni odcinek dużo by wyjaśnił, to by znaczyło, że musiałyby się pojawić całkiem nowe wątki, o których nam się jeszcze nie śniło...

Ja się osobiście boję takiego schematu: pierwszy odcinek sezonu dobry, potem połowa sezonu słabsza i druga połowa sezonu lepsza

Uważam też, wbrew temu co się tu ostatnio wypisuje, że mniej niż 4 sezonów nie będzie, bo gdzieś na tyle chyba był przygotowany ramowy schemat, co się tam dziać/pojawić, a przynajmniej tak się mówiło po pierwszym sezonie.

Użytkownik kleox edytował ten post 14.05.2006 - |11:32|

• 0

#44 hydro2

hydro2

Starszy szeregowy

• Email
  • 87 postów

Napisano 14.05.2006 - |12:04|

Ja tez mam nadzieje,ze sezon 3 bedzie ostatni,ale mozna to pogodzic by wszyscy byli zadowoleni.Po mojemu tak by bylo najlepiej,czyli - niech bedzie i 5,6 sezonow,ale od 3go chcialbym by byla nowa fabula,nowi bohaterowie i to co sie by dzialo w 3 nie mialoby kompletnie zadnego powiazania ani nic wspolnego z poprzednimi,tak jakby to byl nowy film,tyle,ze pod tym samym tytulem.W ten sposob kazdy bylby zadowolony - i ci co chca tylko 2/3 sezony (tacy jak ja) i Ci co chcieli by ich wiecej :)
  • 0

#45 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 14.05.2006 - |15:24|

Ja tez mam nadzieje,ze sezon 3 bedzie ostatni,ale mozna to pogodzic by wszyscy byli zadowoleni.Po mojemu tak by bylo najlepiej,czyli - niech bedzie i 5,6 sezonow,ale od 3go chcialbym by byla nowa fabula,nowi bohaterowie i to co sie by dzialo w 3 nie mialoby kompletnie zadnego powiazania ani nic wspolnego z poprzednimi,tak jakby to byl nowy film,tyle,ze pod tym samym tytulem.W ten sposob kazdy bylby zadowolony - i ci co chca tylko 2/3 sezony (tacy jak ja) i Ci co chcieli by ich wiecej :)

Nie chciałbym aby doszło do tego co piszesz ... powiedzmy, że od 3 sezonu całkiem nowe postacie będą i te nasze stare zejdą na dalszy plan, to ja mam coś takiego gdzieś ... serial powinien skończyć się na 3 sezonach, nawet Naveen Andrews (Sayid) mowił, że on nie zgodzi się na sztuczne przedłużanie serialu (jak go uśmiercą za to co powiedział, to przestanę oglądać, zamkną mnie na oddziale dla świrów, ale przestanę) oby mówił prawdę.

Dla mnie 3 sezon powinien być ostatni i koniec !! Naładowany akcją, ale ostatni, a na końcu wszystko logicznie by się wyjaśniło. Czego sobie i Wam życzę :) Żeby nie zrobili z tego drugich Przyjaciół (z całym szacunkiem dla tego zacnego serialu :) )
  • 0

#46 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 14.05.2006 - |16:57|

Ja tez mam nadzieje,ze sezon 3 bedzie ostatni,ale mozna to pogodzic by wszyscy byli zadowoleni.Po mojemu tak by bylo najlepiej,czyli - niech bedzie i 5,6 sezonow,ale od 3go chcialbym by byla nowa fabula,nowi bohaterowie i to co sie by dzialo w 3 nie mialoby kompletnie zadnego powiazania ani nic wspolnego z poprzednimi,tak jakby to byl nowy film,tyle,ze pod tym samym tytulem.

No nieeeee, wyobrażasz sobie Losta bez Jacka, Kate Sawyera, Locke'a i reszty :( ? Bez zagadek dotyczących wyspy, Dharmy i innych "niewyjaśnionych" rzeczy? To już nie byłby Lost. Więc wątpię żeby takie rozwiązanie kogokolwiek zadowoliło.

Dla mnie 3 sezon powinien być ostatni i koniec !!

Brawooo, zgadzam sie w 100% :clap: . Takie rozwiązanie byłoby najlepsze!!!
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#47 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 14.05.2006 - |17:01|

No nieeeee, wyobrażasz sobie Losta bez Jacka, Kate Sawyera, Locke'a i reszty :( ? Bez zagadek dotyczących wyspy, Dharmy i innych "niewyjaśnionych" rzeczy? To już nie byłby Lost. Więc wątpię żeby takie rozwiązanie kogokolwiek zadowoliło.

No dokładnie :) miałem to wcześniej napisać ... LOST bez Locka, cynicznego Sawyera, moralnego Jacka, czy choćby Kate ... to już nie był by LOST, niech zostaną przy tym co robią.

Mam również nadzieję, że nowe postacie nie będą pochodziło z nowej katastrofy bo tak to można ciągnąć w nieskończoność. Nowe flashbacki powinny dotyczyć ludzi z Dharmy.
  • 0

#48 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 14.05.2006 - |18:50|

Jak dla mnie 5 to za dużo... 3 sezony byłoby idealnie... Wtedy sezon byłby dynamiczny - dużo akcji... No i mielibyśmy rozwiązane zagadki... Mam tylko nadzieję, że twórcy stopniowo będą wyjaśniali zagadki, a nie, że w ostatnim odcinku 3 sezonu zasypią nas lawiną informacji...
  • 0
The memory remains.

#49 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 14.05.2006 - |23:08|

LOGIC masz racje na 3 sezonie lost powinien się zakończyć.Mógłby byc za to troche dłuższy np.30 odc.
Wiadomo lost to super hiper serial,ale jak zrobią z niego klan albo złotopolskich,to zacznie się wszytkim nudzić
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#50 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 16.05.2006 - |19:11|

Ale nie pomyśleliście, że oni mogą mieć pomysły na np. 5 sezonów??Piszecie tak jakby nie mieli co wpakować w ten serial...
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#51 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 16.05.2006 - |20:07|

Ale nie pomyśleliście, że oni mogą mieć pomysły na np. 5 sezonów??Piszecie tak jakby nie mieli co wpakować w ten serial...

Czyli uważasz, że cały 2 sezon jest zapchany wydarzeniami, ciekawą akcją, ciekawymi pomysłami itd? Bo ja nie, uważam, że niektóre odcinki były przeciągane na siłe... No, ale jeśli dla ciebie wszystko jest super no to twoja opinia. Mam nadzieje że kolejny sezon bedzie bardziej dynamiczny.
  • 0
E. J. Walten

#52 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 16.05.2006 - |20:32|

Mam nadzieje że kolejny sezon bedzie bardziej dynamiczny.

Wcale nie obraziłbym się gdyby był też bardziej dramatyczny nie mam na myśli kolejnych śmierci, tylko może więcej akcji i nie wiem jeszcze czego... może: czegoś takiego co było w pierwszym sezonie, kiedy się czulo to podniecenie, te niepewność...
  • 0

Dołączona grafika

#53 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 16.05.2006 - |20:37|

Wcale nie obraziłbym się gdyby był też bardziej dramatyczny nie mam na myśli kolejnych śmierci, tylko może więcej akcji i nie wiem jeszcze czego... może: czegoś takiego co było w pierwszym sezonie, kiedy się czulo to podniecenie, te niepewność...

Nie ważne, dynamiczny, dramatyczny, komiczny, tajemniczy.... Najważniejsze, żeby był BARDZIEJ niż drugi :D
Oby tylko nie bardziej przeciągany... :P
  • 0
E. J. Walten

#54 th0rax

th0rax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 17.05.2006 - |10:25|

Nie wiem czy już gdzieś to ktoś pisał, ale widomo już jak i kiedy będziemy oglądać sezon 3.

"ABC ogłosiło już plan emisji swoich programów na jesień 2006. Wiadomo już, o częstotliwości emisji nowych odcinków 3 sezonu "Zagubionych".

3 sezon "Lost" wystartuje we wrześniu/październiku siedmioma nowymi odcinkami co tydzień. Po tych 7 odcinkach "Lost" bierze przerwę i zastąpi go nowy serial "Day Break", który wypełni kolejne środy aż do stycznia lub początku lutego. Od tego czasu "Zagubieni" będą emitowani do końca sezonu bez powtórek i przerw. Oznacza to 16-17 nowych odcinków pod rząd.

W skrócie (wszystko zależy na kiedy zapowiedzana będzie premiera 3 sezonu):

- wrzesień - listopad: "Lost" - 7 odcinków
- listopad - luty: - "Day Break"
- luty - maj: "Lost" - reszta odcinków (16-17)."

Użytkownik wojtek edytował ten post 18.05.2006 - |00:16|

• 0

#55 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 17.05.2006 - |13:46|

Czyli po 7 odcinkach, aż 3 miesiące przerwy ? :/
  • 0
.

#56 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 17.05.2006 - |14:57|

th0rax Napisano Dzisiaj, 11:25
Nie wiem czy już gdzieś to ktoś pisał, ale widomo już jak i kiedy będziemy oglądać sezon 3.

"ABC ogłosiło już plan emisji swoich programów na jesień 2006. Wiadomo już, o częstotliwości emisji nowych odcinków 3 sezonu "Zagubionych".

3 sezon "Lost" wystartuje we wrześniu/październiku siedmioma nowymi odcinkami co tydzień. Po tych 7 odcinkach "Lost" bierze przerwę i zastąpi go nowy serial "Day Break", który wypełni kolejne środy aż do stycznia lub początku lutego. Od tego czasu "Zagubieni" będą emitowani do końca sezonu bez powtórek i przerw. Oznacza to 16-17 nowych odcinków pod rząd.

W skrócie (wszystko zależy na kiedy zapowiedzana będzie premiera 3 sezonu):

- wrzesień - listopad: "Lost" - 7 odcinków
- listopad - luty: - "Day Break"
- luty - maj: "Lost" - reszta odcinków (16-17)."

Źródło: http://chaotic.blox.pl/html

I to ma byc lepsza opcja puszczania odcinków :angry:
  • 0

#57 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 17.05.2006 - |15:01|

Czyli po 7 odcinkach, aż 3 miesiące przerwy ? :/

Chyba nie, zobaczcie na informację na OTG Lost - tam jest napisane, że przerwa będzie maksymalnie 2-miesięczna. Ale w sumie to co za róznica? Czy jeśli będzie leciał z jedną dłuższą przerwą, czy np. 3 krótsze przerwy to zmieni to coś? Ja i tak bede oglądał :D
  • 0
E. J. Walten

#58 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 17.05.2006 - |15:04|

Chyba nie, zobaczcie na informację na OTG Lost - tam jest napisane, że przerwa będzie maksymalnie 2-miesięczna. Ale w sumie to co za róznica? Czy jeśli będzie leciał z jedną dłuższą przerwą, czy np. 3 krótsze przerwy to zmieni to coś? Ja i tak bede oglądał :D

masz rację, to praktycznie żadna różnica - i tak przecież w wakacja zawsze dają powtórki, więc nie puszczż nowych LOST'ów... dopiero we wrześniu, lub jakoś tak... co do przerw nie mam nic przeciwko takim trzem przerwą po 2 tyg ( czy jakoś tak )...

edit: jednak nie podoba mi sie ten podział (fajnie, że będzie 18 odc pod rząd, ale ta przerwa listopad - luty to już lekka przesada :/ )

Użytkownik Vol 7 edytował ten post 17.05.2006 - |15:08|

• 0

Dołączona grafika

#59 th0rax

th0rax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 17.05.2006 - |15:21|

Zauważ, że przerwa będzie trwała grudzień styczeń, max więc nie jest tak źle, szczególnie biorąc pod uwagę fakt że gdyby nie to mielibyśmy po 2 odcinki pod rząd a między nimi 3 tygodnie przerwy :P
  • 0

#60 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 17.05.2006 - |19:19|

Zauważ, że przerwa będzie trwała grudzień styczeń, max więc nie jest tak źle, szczególnie biorąc pod uwagę fakt że gdyby nie to mielibyśmy po 2 odcinki pod rząd a między nimi 3 tygodnie przerwy jezyk.gif

Ale to i tak za duża przerwa :angry: A wie ktoś ile bedzie odcinków w 3 serii????
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych