Ja prawie pewna jestem, ze filmik zrobił jakiś dowcipny fan. Nie wiem czy coś nie pokręciłam, ale jest zupełnie inna muzyczka niż w filmiku instruktarzowym i w ogóle dlaczego kobieta a nie ten skośnooki facet?? No ja w kazdym razie w to nie uwierzę... Chyba że pokażą te stacje w loście... zauwazyliście ze na czołówce jest data 1981r.?? Kto pamięta datę z wcześniejszego filmiku??
"Station 5/6 - The Goblet"
Rozpoczęty przez
Vol 7
, 26.03.2006 - |17:05|
45 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01.04.2006 - |19:55|
Napisano 01.04.2006 - |20:44|
Nie wiem czy ten filmik jest prawdziwy czy nie, ale jedno mogę stwierdzić na pewno: ta babka jest fatalną aktorką.
Napisano 01.04.2006 - |20:50|
Ten film to profesjonalna robota fana Lost'a.
.
Napisano 04.04.2006 - |10:27|
oba filmiki są wykonane przez fanów:
- ten z sześcioma stacjami - nie potwierdził się żaden z symboli, tylko oryginalne symbole na znaczku mają jeszcze dopisek dharma, wymyślone go nie mają
- drugi filmik - pomieszczenie podobne, ale nie to samo co w Swanie, historia dharmy raczej w każdym z bunkrów byłaby przedstawiona tak samo, czyli po prostu dany fragment skopiowany, inaczej postarzony film niż w Swanie - wygląda mi to na dość znany program do obróbki video, dziwny format jak na film, ponadto uważam, że Pani Doktor za młoda jak na "poważnego" naukowca, no i nie ma krawata, a prezentujący w Swanie ma :hyhy:
- ten z sześcioma stacjami - nie potwierdził się żaden z symboli, tylko oryginalne symbole na znaczku mają jeszcze dopisek dharma, wymyślone go nie mają
- drugi filmik - pomieszczenie podobne, ale nie to samo co w Swanie, historia dharmy raczej w każdym z bunkrów byłaby przedstawiona tak samo, czyli po prostu dany fragment skopiowany, inaczej postarzony film niż w Swanie - wygląda mi to na dość znany program do obróbki video, dziwny format jak na film, ponadto uważam, że Pani Doktor za młoda jak na "poważnego" naukowca, no i nie ma krawata, a prezentujący w Swanie ma :hyhy:
Napisano 04.04.2006 - |11:06|
Wydaje mi się, że film fałszywy. W Łabędziu film był po to żeby przekazać badaczom, co mają robić po wypadku. Film tylko po to był zrobiony. Nie sądzę żeby pojawiły się w Loście inne filmy instruktarzowe, bo kadra obsługująca bunkry wiedziała co ma robić. Zdażył się wypadek i dlatego Dharma postanowiła nakręcić film co dalej czynić.
Don't tell me, what I can't do!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych