W końcu ( wcześniej z braku czasu były problemy) udało mi się obejrzeć do końca drugi sezon.
I nie żałuję ,pierwszy sezon określę tak: ,,przyjemny" w oglądaniu a drugi to już dobra/solidna rozrywka.
Szczególnie w tym drugim podobała mi się postać Logana i jego postawa,olewactwo i teksty były po prostu świetne (rozwalił mnie jak na policyjnym okazaniu przed lustrem weneckim wyszedł przed szereg i wygłosił mowę jakby odbierał nagrodę

) Z dialogów podobały mi sie jeszcze rozmowy Veroniki z ojcem - bardzo dobre.
Natomiast Veronica to już inna sympatyczna sprawa.Niesamowita i całkiem fajna z niej osóbka :blush: .Wcześniej widziałem ją na Hallmarku była conieco młodsza ale teraz to już całkiem ciekawie się prezentuje. ;P
Wracając do serialu dobrze się go ogląda (szczególnie im dalej tym lepiej) człowiek sie nie męczy a staje się ciekawy co tam sie dalej wydarzy.
A co do wspomnianego w wcześniejszych postach zakończenia 2 sezonu to faktycznie pełne zaskoczeńie i ta scena na dachu tego hotelu - świetna :clap:
Spokojnie mogę więc powiedzieć ,że polecam ten serial (jeśli ktoś lubi takie klimaty) i życze dobrej zabawy tym którzy go jeszcze nie widzieli.
A sam czekam na 3 sezon.
Mam nadzieje ze LoVe bedzie dalej..
Też mam taką nadzieję ,że między nimi coś dalej będzie.
Użytkownik biku1 edytował ten post 09.09.2006 - |16:54|