Szymcio co Ty masz do Lorda Vadera? Odczep się od mojego wujaszkae tam jack
gdyby vincent kogos zagryzl to by bylo smiesznie
albo walt by wrocil i zabil by kogos sila woli jak Lord Vader
Kto jeszcze umrze w drugim sezonie?
Napisano 20.03.2006 - |09:39|
Napisano 20.03.2006 - |09:50|
Napisano 20.03.2006 - |10:09|
Skąd ten wniosek?lucynka na razie zostaje. umrze dopiero pod koniec 3 serii.
Napisano 20.03.2006 - |11:59|
Napisano 20.03.2006 - |14:15|
Napisano 20.03.2006 - |14:36|
po pierwsze - ona napewno odegra znaczaca role w serialunio raczej nie będą zwłaszcza po tym jednam "przemęczeniu emocjonalnym" - czyt. zabójstwo Shannon... :>
po drugie - "przemeczenie emocjonalne"? ona jest glina wiec ona juz cos takiego zna z autopsji. jak bylo widac to zaakceptowala to i nie rozpaczala bo przyjdzie jej zyc z tym do konca zycia i nie moze sie zalamac ze zabila cywila. moze i policjanci sie zalamuja po czyms takim ale ona ma silna osobowosc jak na gline i jakby sie miala zalamc to zalamalaby sie po tym jak stracila dziecko
zwroccie uwage na jej zachowanie jak zabila shannon - zalamala sie? nie, tylko obezwladnila sayida i przywiazala go do drzewa
Napisano 20.03.2006 - |15:04|
Napisano 20.03.2006 - |15:16|
a shannon przecież nie chciała zabic. co innego ten facet który ją skrzywdził.
ana po prostu walczy o swoje.
Napisano 20.03.2006 - |15:48|
Ja juz kiedys powiedziLEM. nIE WAZNE CZY NIE CHCIALA JEJ ZABIC... Zabila Shannon. Nie wybacze i tyle .lucynka naprawdę nie jest taka zła. też ją lubię.
a shannon przecież nie chciała zabic. co innego ten facet który ją skrzywdził.
ana po prostu walczy o swoje.
Napisano 20.03.2006 - |17:59|
Ja juz kiedys powiedziLEM. nIE WAZNE CZY NIE CHCIALA JEJ ZABIC... Zabila Shannon. Nie wybacze i tyle .
Ja tez osobiście wolałem oglądac Shannon niż Ane lucie.
Ciekawe czy następna osobą która umrze w tym sezonie będzie zabita przez Ane Lucie.
Napisano 20.03.2006 - |18:07|
Nie sądze, aby AL miała licencje na zabijanie, a poza tym Shannon zgineła przez prypadek. Sądze raczej, żeJa tez osobiście wolałem oglądac Shannon niż Ane lucie.
![]()
Ciekawe czy następna osobą która umrze w tym sezonie będzie zabita przez Ane Lucie.![]()
spowoduje wzrost aktywności rozbitków i przybliży konfrontacje z Innymi.
Genesis
Napisano 20.03.2006 - |18:32|
a mi sie wlasnie podobaja kobiety, ktore w momencie zagrozenia trzezwo mysla wiec lucynka jak najbardziej mi sie podoba w serialu i jej postepowanie
Ana Lucia jest dość "ostrą" dziewczyną, ale mi się podoba
Użytkownik Regis edytował ten post 20.03.2006 - |18:34|
Napisano 20.03.2006 - |18:48|
Ana Lucia jest dość "ostrą" dziewczyną, ale mi się podoba
:D:D. Co do tego, kto zginie w tym sezonie nie mam pojęcia (może już wystarczy, że Shannon zginęła
![]()
![]()
), ale myśle, że niemal na pewno zginie Sawyer. Tylko nie wiem, w której serii.
SAID MUSI ODEJŚĆ(jak balcerowicz)
Napisano 20.03.2006 - |20:14|
Napisano 20.03.2006 - |20:20|
takie myslenie to ja mam o kazdej postaci z serialumyśle, że niemal na pewno zginie Sawyer. Tylko nie wiem, w której serii.
Napisano 20.03.2006 - |20:20|
Sądzę, że dotychczasowe śmierci głównych bohaterów (Shannon i Boone) były wynikiem konieczności organiacyjnych. Zapewne częśc aaktorów, w kontrakcie ma opcje nie przedłużenia na kolejny sezon i ci dwaj mieli inne plany. Shannon zagrała w większym filmie. Boone też chyna gdzies tam się udziela.ee tam... ja wiem, sayid jest wazny. Lubimy Sayida. Może odkrywać wiele nowych rzeczy. Ale jego śmierć nie zaburzy wszystkieego w serialu. Rozbitkowie sie pozbieraja, a nikt nie bedzie za nim tesknil, chociazby tak jak on za shannon... ale trzymam kciucki w ewnym sensie za smierc charliego
Użytkownik Jonasz edytował ten post 20.03.2006 - |20:21|
Genesis
Napisano 20.03.2006 - |20:24|
Tak to prawda. Shannon ma Mgłę, Boone ma Puls.Sądzę, że dotychczasowe śmierci głównych bohaterów (Shannon i Boone) były wynikiem konieczności organiacyjnych. Zapewne częśc aaktorów, w kontrakcie ma opcje nie przedłużenia na kolejny sezon i ci dwaj mieli inne plany. Shannon zagrała w większym filmie. Boone też chyna gdzies tam się udziela.
Ale nie powiesz mi chyba że ich śmierci na wyspie, gdzie wszystko dzieje sie z jakiegos powodu byly czystym przypadkiem
Poza tym tworcy podkreslali ze nie usuwaja postaci jezeli sa ta ich prywatne sprawy, tlyko jesli są to rzeczy zwiazene z serialem. nawet jesli tak nie jest to chce w to wierzyc
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »