Skocz do zawartości

Zdjęcie

Vincent

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
51 odpowiedzi w tym temacie

#41 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 18.05.2006 - |17:55|

to chyba nie bedzie wielkim spoilerem jak pwoiem ze vincent ma odegrac wazna role w lost jak mowili tworcy :P dawno temu, a ja wierze im :D

choc producenci powiedzeli ze nie maja w planach nakrecenia retrospekcji vincenta to ja nadal w to wierze bo w koncu on co tak nie pasuje moze jest zwiadowca innych tak samo jak magiczny deszcz ktory pada na klasniecie mr.friendly :lol: :lol:
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#42 Piecho

Piecho

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 18.05.2006 - |20:31|

A ja mam jakieś dziwne przeczucie co do Vincenta, że ma on coś wspólnego z czarnym dymkiem. Może mi sie wydaje ale odniosłem takie dziwne wrażenie. :>
Może razem śmigają po dżungli ?? :lol:
  • 0

#43 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 18.05.2006 - |20:55|

Ale nie, to napewno jest człowiek-pies gentycznie zmodyfikowany przez dharmę. Nie prawda, on nie ma nic wspólego z czarnym dymkiem, on nim jest!!! Potrafi zmieniać kształty. To wszystko wyjaśnia, vincent z mienia się w całych othersów, w bunkry, w liczby. Tak, jestem za teorią Vincentocentryczną.

Dobra, a tak na serio uważam że retrospekcje Vincenta są bez sensu i mam nadzieje że ich nie będzie. Jak dla mnie to zwykły pies. Obym się nie mylił, bo pies pracyjący dla dharmy brzmi głupiej niż pies, który jeździł koleją( nie żebym miał coś do lektury)
  • 0

#44 Mivan

Mivan

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 120 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 19.05.2006 - |21:02|

No to jest poprostu perfidnie widoczne, że Vincent spowodował wypadek samolotu, jest przywódcą Othersów i to on kazał porwać Walta, bo ten nie chciał się z nim bawić! Vincent niby taki normalny piesek, ale ciagle znika (:D) pewnie ma gdzieś znaczek Dharmy, potrafi się zamieniać w człowieka i umie czytać w myślach!
  • 0
Drugs are bad. Mkay...?

#45 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 19.05.2006 - |21:34|

No to jest poprostu perfidnie widoczne, że Vincent spowodował wypadek samolotu, jest przywódcą Othersów i to on kazał porwać Walta, bo ten nie chciał się z nim bawić! Vincent niby taki normalny piesek, ale ciagle znika (:D) pewnie ma gdzieś znaczek Dharmy, potrafi się zamieniać w człowieka i umie czytać w myślach!

LUDZIE !!!!! Ja rozumiem, że niektórym może sięwybitnie nudzić, ale to już lekka przesada... przecież scenarzyści nie mogą się skupiać na Vincencie jako niewiadomo jakiej gwieździe filmowej :/ to jest już lekka paranoja !!! :/
  • 0

Dołączona grafika

#46 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 19.05.2006 - |22:20|

LUDZIE !!!!! Ja rozumiem, że niektórym może sięwybitnie nudzić, ale to już lekka przesada... przecież scenarzyści nie mogą się skupiać na Vincencie jako niewiadomo jakiej gwieździe filmowej :/ to jest już lekka paranoja !!! :/

Nie wiem czy ciągniesz dalej tą ironie czy mówisz na serio. Mivan jak dla mnie wyśmiał tych co wcześniej porównywali Vincenta do czarnego dymku. Dla mnie sprawa jest prosta: Vincent to zwykły pies. Z ta heroiną to też przypadek. Chciał sobie poaportować. I myślę że nie zrozumiałeś Mivana, chyba że dalej ciągniesz żart.

Użytkownik Wuszczur edytował ten post 19.05.2006 - |22:21|

• 0

#47 Mivan

Mivan

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 120 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 19.05.2006 - |22:58|

OMG jak pies może być naukowcem, zrobić bunkry i robić eksperymenty -.-
Vol 7 nie zauważyłeś aluzji.
  • 0
Drugs are bad. Mkay...?

#48 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 19.05.2006 - |23:04|

OMG jak pies może być naukowcem, zrobić bunkry i robić eksperymenty -.-
Vol 7 nie zauważyłeś aluzji.

Przykro mi - poniosło mnie - poprostu nie przeczytałem tego pod tym kątem... już wiem co miałeś na myśli...
jednak mój post niósł też moje własne przesłanie...

to był mój 1000 post :D :police:
  • 0

Dołączona grafika

#49 Mivan

Mivan

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 120 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 20.05.2006 - |15:20|

Gratulacje :)

No to dobrze, że mnie zrozumiałeś.

Co do psa w serialu, to uważam, że nie odegra zbyt wielkiej roli w serialu, chyba, że tam kogoś uratuje.... Zastanawiajmy się raczej nad osobami takimi jak Othersi, Desmond, DeGroots, Alvar Hanso... a nie nad psem :|
  • 0
Drugs are bad. Mkay...?

#50 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 23.07.2006 - |18:53|

Nie no qrde nie macie o kim dyskutować tylko o psie :D Zwierzak zawsze wpakowywał się w kłopoty i zawsze z nich wychodził cały więc teraz też powinno być z nim ok.
  • 0

#51 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 20.08.2006 - |21:53|

Ktoś kiedyś powiedział że pies jest po to żeby wkońcu znaleśc Walta. Było to jedna z najsensowniejszych teori jakie słyszałem. Sezon II przeleciał a to sie nie sprawdziło... więc po co Vincent w Sezonie III ?? : |
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#52 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 21.08.2006 - |15:06|

jako maskotka serialu tak samo jak Hugo, a skad wiesz czy pies nie bedzie mial wplywu na cos co sie stanie w przyszlym sezonie lub nie mial juz na cos wplywu (patrz smiers Shannon, wrzucenie statuetek Matki Boskiej przez Charilego) ?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych