Toudi
Zainteresowałem się tym tematem więc postanowiłem zadzwonić do "Imperial CinePix" wcześniejsza ich nazwa to "Imperial Entertainment Home Video" mająca swoje miejsce w sieci, pod tym adresem internetowym.
http://www.imperial-cinepix.com.pl/firm
Z tego też adresu czerpałem swoją wiedze, odnośnie numeru telefonu, na który zadzwoniłem : Przywitał mnie miły głos kobiety ; przy telefonie, która zaskoczyła mnie uprzejmością, po krótkiej wymianie zdań i wyjaśnieniu że chce nabyć "Staragate SG-1" i "Stargate Atlantis" z polska wersją językową, przełączyła mnie do działu dystrybucji i też po krótkiej wymianie zdań z pracownicą tej firmy, spytałem czy posiadają w swojej ofercie serial "Stargate SG-1" i "Stargate Atlantis" ,po chwili namysłu, coś tam wklepała na komputerze i powiedziała że od dwóch lat planują wydać wersje z polską wersją jezykową, do tej pory nie bylo to możliwe ze względu na dużą popularność i zainteresowanie wersja z UK & USA, czyli bez polskiego lektora i napisów PL, koniec końców kazała mi zadzwonić w maju żeby dopytywać się o więcej szczegółow jak co i kiedy będzie wydany ,bo być może pod koniec tego roku coś tam ją doszły słuchy że właśnie będzie wydana seria "Stargate SG-1" o Atlantis nic nie wie jak na razie < Oby to nie było celowe działanie marketingowe, byle spławić, chociaż tego nie dało się wyczuć przez telefon, ta osoba mówiła w sposób lużny, zrównoważony, bez tak zwanego, wyuczonego automatyzmu marketingowego > .I tak chwilowo skończyła się moja przygoda z tą firmą, jeszcze czekam na e-maile z potwierdzeniem tego co usłyszałem przez telefon.
Użytkownik mario537 edytował ten post 07.04.2010 - |18:37|