Skocz do zawartości

Zdjęcie

Claire

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
45 odpowiedzi w tym temacie

#41 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.03.2006 - |21:44|

nie wiem kto ale raczej reki mu bym nie podal, bo przez niego teraz claire ma male szanse na odejscie z serialu bo jak ktos napisal "matki z dzieckiem nie zabija", a poza tym "ten jasnowidz nie wysylalby jej tym lotem gdyby wiedzial ze cos sie jej tam przytrafi (pomijam jej porwanie)" :)
  • 0

#42 Picket

Picket

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoMazowsze

Napisano 27.02.2007 - |18:34|

Kiedyś na lostopedii zobaczyłem teoria na temat Claire jedna z nich mówiła, że jej ojcem jest najprawdopodobnie Christian Shephard (ojciec Jacka). Kompletnie nie wiedziałem dlaczego i wydawała mi się mało prawdopodobna, ale w Par Avion są retrospekcje Claire, a gościnnie wystąpi John Terry czyli aktor grający właśnie Christiana Shepharda. Wszystko wskazuje na to, że to prawda, więc Jack i Claire to bliska rodzina.
  • 0

#43 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 28.02.2007 - |22:38|

Kiedyś na lostopedii zobaczyłem teoria na temat Claire jedna z nich mówiła, że jej ojcem jest najprawdopodobnie Christian Shephard (ojciec Jacka). Kompletnie nie wiedziałem dlaczego i wydawała mi się mało prawdopodobna, ale w Par Avion są retrospekcje Claire, a gościnnie wystąpi John Terry czyli aktor grający właśnie Christiana Shepharda. Wszystko wskazuje na to, że to prawda, więc Jack i Claire to bliska rodzina.

w którymś odcinku Christian (zalany w trupa) kłócił się z jakąś panią. padał wtedy deszcz, towarzystwo rozgoniła Lucyna która była wtedy "ochraniarzem" Shepharda. nie pamiętam który to ep. może ta cała sprawa miała jakiś związek z Claire
  • 0

#44 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 04.03.2007 - |00:56|

w którymś odcinku Christian (zalany w trupa) kłócił się z jakąś panią. padał wtedy deszcz, towarzystwo rozgoniła Lucyna która była wtedy "ochraniarzem" Shepharda. nie pamiętam który to ep. może ta cała sprawa miała jakiś związek z Claire

Otóż spoilery wtedy mówiły, że
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

To bardzo prawdopodobne i z pewnością tak właśnie będzie...
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#45 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 04.03.2007 - |13:10|

To czysty domysł, oparty jednak na pewnych poszlakach.
*W pierwszym epizodzie o Claire, w scenie gdy Tom zostawia ją w ciąży, w czasie sprzeczki nawiazuje do ojca Claire, tak jakby jej matkę spotkała to samo.
*Gdy Jack dowiaduje się, że ojciec wyjechał do Australii nei zwydaje się być zdziwionym
*W czasie rozmowy pod domem tej kobiety, Christian mówi dwie ważne rzeczy - po pierwsze, że to on zapłacić za dom tej kobiety; drugie, że ma prawo zobaczyć własną córkę. Kobieta miała około 40 lat.

Zwawżywszy na dogmat, że w Lost wszyscy sa powiązani, wniosek iż Shephard jest ojcem Claire jest uzasadniony.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#46 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 04.03.2007 - |15:25|

Jest to prawdopodobne,gdyby byla to prawda,to ciekawe w jakich okolicznosciach wyszla by na jaw.Mozliwe ze tworcy Losta wymyslili ten motyw z pobytem ojca Jacka w australii i checia odwiedzenia córki aby, w przypadku spadku ogladanosci podniesz napiecie akcji;P:P
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych