Claire
Napisano 29.03.2006 - |21:44|
Napisano 27.02.2007 - |18:34|
Napisano 28.02.2007 - |22:38|
w którymś odcinku Christian (zalany w trupa) kłócił się z jakąś panią. padał wtedy deszcz, towarzystwo rozgoniła Lucyna która była wtedy "ochraniarzem" Shepharda. nie pamiętam który to ep. może ta cała sprawa miała jakiś związek z ClaireKiedyś na lostopedii zobaczyłem teoria na temat Claire jedna z nich mówiła, że jej ojcem jest najprawdopodobnie Christian Shephard (ojciec Jacka). Kompletnie nie wiedziałem dlaczego i wydawała mi się mało prawdopodobna, ale w Par Avion są retrospekcje Claire, a gościnnie wystąpi John Terry czyli aktor grający właśnie Christiana Shepharda. Wszystko wskazuje na to, że to prawda, więc Jack i Claire to bliska rodzina.
Napisano 04.03.2007 - |00:56|
Otóż spoilery wtedy mówiły, żew którymś odcinku Christian (zalany w trupa) kłócił się z jakąś panią. padał wtedy deszcz, towarzystwo rozgoniła Lucyna która była wtedy "ochraniarzem" Shepharda. nie pamiętam który to ep. może ta cała sprawa miała jakiś związek z Claire
To bardzo prawdopodobne i z pewnością tak właśnie będzie...
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 04.03.2007 - |13:10|
To czysty domysł, oparty jednak na pewnych poszlakach.Kiedyś na lostopedii zobaczyłem teoria na temat Claire jedna z nich mówiła, że jej ojcem jest najprawdopodobnie Christian Shephard (ojciec Jacka). Kompletnie nie wiedziałem dlaczego i wydawała mi się mało prawdopodobna, ale w Par Avion są retrospekcje Claire, a gościnnie wystąpi John Terry czyli aktor grający właśnie Christiana Shepharda. Wszystko wskazuje na to, że to prawda, więc Jack i Claire to bliska rodzina.
*W pierwszym epizodzie o Claire, w scenie gdy Tom zostawia ją w ciąży, w czasie sprzeczki nawiazuje do ojca Claire, tak jakby jej matkę spotkała to samo.
*Gdy Jack dowiaduje się, że ojciec wyjechał do Australii nei zwydaje się być zdziwionym
*W czasie rozmowy pod domem tej kobiety, Christian mówi dwie ważne rzeczy - po pierwsze, że to on zapłacić za dom tej kobiety; drugie, że ma prawo zobaczyć własną córkę. Kobieta miała około 40 lat.
Zwawżywszy na dogmat, że w Lost wszyscy sa powiązani, wniosek iż Shephard jest ojcem Claire jest uzasadniony.
Genesis
Napisano 04.03.2007 - |15:25|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »