Lostomania
Napisano 11.03.2006 - |23:01|
ja teź, więc mnozylem dzielilem i kilka rzeczy mi wyskoczylo, juz kiedys pisalem o tym w temacie o liczbach, min. to ze jak sie pomnozy nazwiska i imiona bohaterow i dodamy te liczby wychodzi 9...;dPróbowałem doszukać się jakiegoś związkuu między liczbami a jakimiś znanymi ciągami liczb ale nic mi z tego niewyszło
Napisano 15.03.2006 - |22:25|
Napisano 15.03.2006 - |22:44|
Napisano 15.03.2006 - |22:53|
Napisano 16.03.2006 - |21:00|
czasem jak siedzę w pokoju też zaczynam słyszec głosy i zdaje mi się ze widzę czarną chmurkę w pokoju.
codziennie oglądam serial i już nawet zaczynam myślec po angielsku
Napisano 16.03.2006 - |21:05|
Myślę, że z takim objawami to już czas zgłosić się do lekarza. Specjalnie nieokoja mnie te głosy słyszane pzrez ciebie. Myślenie po angielsku jest zas raczej pozytywną strona sytuacji.mi też się śni lost. łażę po wyspie, słyszę głosy, uciekam przed "innymi"....
czasem jak siedzę w pokoju też zaczynam słyszec głosy i zdaje mi się ze widzę czarną chmurkę w pokoju.
Genesis
Napisano 16.03.2006 - |21:57|
Napisano 16.03.2006 - |22:06|
Po wieczorynce należy iść spać, a nie oglądać filmy dla dorosłych.mi też się śni lost. łażę po wyspie, słyszę głosy, uciekam przed "innymi"....
Pora na dobranoc: bo już księżyc świeci.
Dzieci lubią misie: misie lubią dzieci.
Napisano 16.03.2006 - |22:11|
szczerze mowiac , to ten doktorek z dharmy to jakis taki dziwny , wiemy juz ze ma proteze ale taki jakis dziwy wyraz twarzy i ta gadak , nie wiem dlaczeg ale ten film kojarzy mi sie z Czarnobylem , wiem , wiem obłakany jestemhehe wszytko się może zdarzyć,gdy głowa pełna ....dharmy
![]()
ale totalnie głupie to było
Napisano 16.03.2006 - |22:12|
szczerze mowiac , to ten doktorek z dharmy to jakis taki dziwny , wiemy juz ze ma proteze ale taki jakis dziwy wyraz twarzy i ta gadak , nie wiem dlaczeg ale ten film kojarzy mi sie z Czarnobylem , wiem , wiem obłakany jestem
ale coz LOST i tyle
o czarnobylu było jak said i jack pod bunkrem sie czołgali
Napisano 20.03.2006 - |14:27|
Ja szukam w Loście oderwania od szarej rzeczywistości, obowiązków i innych zwykłych spraw dorosłego życia. Tym sposobem umilam sobie czas. A że zawsze interesowałam się pokręconymi zjawiskami takie odrywanie się jest jeszcze bardziej przyjemne.
Moją chorobę nazwałabym "Syndrom Dharma". Bo może Dharma ma za zadanie zrobić również mały eksperymencik na nas, zwykłych zjadaczach chleba.
Ale plotę.
Pozdrawiam!
Edit:
Mój kolejny objaw - zamówiłam sobie u mojego braciszka zajmującego się nadrukami na koszulkach - trzy piękne koszulki nawiązujące do Lost.
Użytkownik martha edytował ten post 12.06.2007 - |11:14|
Napisano 28.03.2006 - |20:13|
Teraz śni mi się po nocach Jack
Napisano 28.03.2006 - |20:27|
Tak mają chyba wszystkie osoby, które nie oglądały Losta na jedynce. "Och jakie to nudne, och jakie to okropne" ale kiedy ktoś ich sprytnie namówi żeby obejrzeli pierwszy odcinek, który ja im przyniosę i w ogóle. To od razu stają się maniakiami i chcą więcej. I jestem z siebie dumny, że dzięki mnie w moim otoczeniu coraz więcej osób ogląda Lost. Moja zasługaJak braciszek przyniósł Losta na płytach (całą 1 serię) byłam sceptycznie nastawiona. Stwierdziłam, że to musi byc niezły badziew, skoro leciał w telewizji publicznej.... tymczasem po obejrzeniu pierwszego odcinka zostałam Lostomanką. Codziennie oglądałam po 5 odcinków i było mi mało!!!
Teraz śni mi się po nocach Jack![]()
![]()
i nie mogę się doczekac kolejnego odcinka :clap:
Napisano 29.03.2006 - |09:10|
Napisano 29.03.2006 - |14:44|
Na mnie patrzą się osoby, które tego nie oglądają, ale są w mniejszościA mi teraz wszyscy wokół mówią, że jestem nienormalna!!! Patrzą na mnie jak na ufoludka, jak wypowiadam słowo LOST
Napisano 29.03.2006 - |14:56|
Musisz ich jakoś sprytnie nakrecić do obejrzenia 1 odcinka, a na pewno zmienia zdanieA mi teraz wszyscy wokół mówią, że jestem nienormalna!!! Patrzą na mnie jak na ufoludka, jak wypowiadam słowo LOST
Do dzieła!!
Napisano 29.03.2006 - |16:18|
Musisz ich jakoś sprytnie nakrecić do obejrzenia 1 odcinka, a na pewno zmienia zdanie
![]()
Do dzieła!!
To brzmi jak misja
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »