Skocz do zawartości

Zdjęcie

AXN po raz kolejny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
85 odpowiedzi w tym temacie

#41 gildor4

gildor4

Starszy plutonowy

• Tauri Graphics
  • 609 postów
  • MiastoKęty

Napisano 30.05.2006 - |11:39|

też zagłosowałem. Narazie 93%. Może szarpną się i wykupią serial. Nowości i tak mają dopiero na jesień lecieć a teraz tylko powtórki więc czasu jest dużo.
  • 0
Zawsze po grudzie

#42 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 30.05.2006 - |11:41|

Może szarpną się i wykupią serial

Może już to zrobili, a teraz chcą tylko sprawdzić, czy dobrze postapili?

#43 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 30.05.2006 - |12:50|

Zawsze może coś to da. A jak nawet nie to przynajmniej będzie satysfakcja że coś się zrobiło ;). Mam jednak nadzieję że BSG pojawi się w jesiennej ofercie kanału sci fi :D.

Faktycznie, wystarczyło że zamknąłem Firefoxa i ponownie go uruchomiłem i już można głosować znowu ;).
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#44 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 30.05.2006 - |13:44|

Zawsze może coś to da. A jak nawet nie to przynajmniej będzie satysfakcja że coś się zrobiło ;). Mam jednak nadzieję że BSG pojawi się w jesiennej ofercie kanału sci fi :D.
Faktycznie, wystarczyło że zamknąłem Firefoxa i ponownie go uruchomiłem i już można głosować znowu ;).

W IE wystarczyło zrobić odświeżanie :)

No nie wiem, czy coś się zrobiło. Jeżeli ktoś popatrzy na IP to się może lekko zdziwić i te 90 z hakiem procentów może spaść do 60. Ale to i tak pewnie dużo. Czy coś z tego wyniknie? Trudno powiedzieć. W "normalnej" telewizji raczej pewnie dało by to mizerny wynik. Ale skoro dotyczy to kanału nastawionego na Sci-Fi, to myślę, że da. Byleby tylko nie ograniczyli go do Polsatu (ja należę do tych szczęsliwców posiadających Cyfrę -_- ), bo wtedy głosowanie na marne ;)
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#45 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 30.05.2006 - |13:55|

Byleby tylko nie ograniczyli go do Polsatu (ja należę do tych szczęsliwców posiadających Cyfrę -_- ), bo wtedy głosowanie na marne ;)

Z tego co dało się już usłyszeć wcześniej to od września oba nowe kanały AXN mają pojawić się na Cyfrze (oprócz tego Cinemax 2).
  • 0

#46 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 30.05.2006 - |14:37|

Odnośnie AXNa na C+ to jest to narazie wstępnie potwierdzone,że prowadzą rozmowy. I mówili,że na jesieni POWINNIEN pojawić się Star Trek & BSG . Ale wydaje mi sie ,że C+ nie dopuści do tego żeby ominął ją taki kanał filmowy w końcu oprócz ,,Europe Europe" to ma chyba wszystkie kanały filmowe dostepne w Polsce.
A wracając do głównego nurtu to i ja się dołanczam do tego głosowania o BSG + oczywiście The Shield. Skoro już taką ankietę zrobili to liczę ,że coś z tego wyjdzie :clap:
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#47 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 30.05.2006 - |15:28|

Także zagłosowałem na BSG 92% i Shield 80% :clap:
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#48 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 30.05.2006 - |15:54|

Jak widzę parę osób głosowało. Jam też nie chwaląc się to uczyniłem -_- .
Zastanawiałem sięnad tym dlaczego zrobionątaką ankietę. Otóż wymyśliłem, ze skoro statcje te mają wejść na polski rynek, to z pewnością chcą to zrobić z mocnym kopem, więc.... pewnie potrzebna im była ankieta, żeby zobaczyć co dać na pierwszy ogień. Mam nadzieję, że tak będzie :D

Ale wydaje mi sie ,że C+ nie dopuści do tego żeby ominął ją taki kanał filmowy w końcu oprócz ,,Europe Europe" to ma chyba wszystkie kanały filmowe dostepne w Polsce.

To prawda. Póki co C+ posiad najpełniejszy pakiet kinowy. szkoda, że Europa zniknęła wraz z przejęciem Wizji przez C+. W każdym razie nie mam żadnych wieści z oficjalnego źródła o nowościach, ale jak znam C+ to wraz z nowym sezonem (przełom września/października) pojawią się nowości (łącznie z cenami :/ ).
  • 0

#49 artpi

artpi

Starszy szeregowy

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoWarszawa -> Gocław

Napisano 30.05.2006 - |18:11|

Czy ktoś tutaj ma AXN scifi?
Czy jego ramówka znacznie się pokrywa ze zwykłym axn?
Mam axn w upc i zastanawiam się czy wato myśleć o czyms innym...
  • 0
Kłamstwo zawsze popłaca. To kiedy prawda wyjdzie na jaw, zaczynają się problemy...

#50 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 30.05.2006 - |19:04|

Czy ktoś tutaj ma AXN scifi?
Czy jego ramówka znacznie się pokrywa ze zwykłym axn?
Mam axn w upc i zastanawiam się czy wato myśleć o czyms innym...

Przeczytaj ponownie posty powyżej :P nikt w Polsce nie ma jeszcze AXN SCI Fi i Crime miały działać od przełomu maja/czerwca ale prawdopodobnie ich start w kablu i platformach cyfrowych przesunie się na jesień. ;)
ps.więcej na ten temat znajdziesz w offtopic-media bo tu właściwie nie jest ten temat ;)

Użytkownik biku1 edytował ten post 30.05.2006 - |19:09|

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#51 boski seba

boski seba

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • Miastozabrze

Napisano 05.07.2006 - |10:46|

:afro: serial juz leci w odnodze axn szczegóły na www,axn.pl
'
  • 0
z płanącego nieba wyrwał sie okrzyk gwiazd upadła i brucząca krwią nadzieja wydaje ostatnitnie tchnienie

#52 reyden

reyden

Plutonowy

• Email
  • 410 postów
  • MiastoUSS Excalibur (Gliwice)

Napisano 05.07.2006 - |11:13|

Gdzie leci , bo przed chwilą patrzyłem na program AXN i jakoś go nie widzę w ramówce .
  • 0

We are Rangers
We walk in the dark places no others will enter
We do not break way from combat
We stand on the bridge and no one may pass
We do not retreat whateaver the reason
We live for the One
We die for the One

#53 gildor4

gildor4

Starszy plutonowy

• Tauri Graphics
  • 609 postów
  • MiastoKęty

Napisano 05.07.2006 - |11:40|

Chłopak sie chyba urwał z choinki. Leci w odnodze axn (czyt. AXN SCIFI) ale to miniseria i to już wiadomo od dawna, co jakiś czas ją powtarzają. A co do serialu to narazie nie natknąłem sie na jakiekolwiek informacje. W newsletterze AXN na sierpień nic o tym nie piszą.
  • 0
Zawsze po grudzie

#54 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 05.07.2006 - |12:28|

Dokładnie, zarówno na AXN Sci Fi jak i na głównym AXN co jakiś czas powtarzają tylko miniserie. Ale może jesienią się ruszy coś w tym względzie.
  • 0

#55 zorija

zorija

Szeregowy

• Użytkownik
  • 36 postów
  • MiastoBielsko-Biała

Napisano 08.07.2006 - |07:35|

Dokładnie, zarówno na AXN Sci Fi jak i na głównym AXN co jakiś czas powtarzają tylko miniserie. Ale może jesienią się ruszy coś w tym względzie.

Ja też liczę na jesień, bo lato i wakacje to niezbyt dobra pora na emisję serialu...
  • 0

#56 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 08.07.2006 - |08:05|

Odkąd pamiętam, to większość zmian w TV następuje pod koniec okresu urlopowego (przełom sierpnia - września). Choć czasami zdarzają się także zmiany w październiku - tak zrobiła w ubiegłym roku C+. Więc pewnie i w AXN nastąpią takie zmiany. W każdym razie na C+ (jak mi mówił mój znajomy) szykowane są zmiany kanałowe i abonamentowe właśnie na przełom września i października.
  • 0

#57 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 11.02.2009 - |23:40|

Kto wie czy niebawem na AXN SCI FI nie zobaczymy pierwszego serialu o Battlestar Galactica z roku 1978.
Jak podaje czeska strona AXN jest to całkiem możliwe --> http://www.axn.cz/bl...l-na-axn-sci-fi

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#58 Lukassuss

Lukassuss

Kapral

• Użytkownik
  • 215 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 12.02.2009 - |09:47|

A to fajnie by było bo choć to bardzo stara produkcja to chętnie bym zobaczył inną wersję niż ta nowa... Choć efekty z tamtych lat mogą być nieco śmieszne to zawsze jakieś doznanie sci-fi... :D

Ogólnie AXN Sci-Fi ma nawet niezłą ramówkę, leci np. SG-1, SGA, Farscape, EFC, ST:NG, ostatnio nawet dają Star Trek Original Series :)
  • 0
Nie to ładne co mówią ale to co się komu podoba... czyli "de gustibus..."

#59 wujek_szatan

wujek_szatan

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 630 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 12.02.2009 - |18:21|

Tylko że AXN nie ma niestety takiej widowni jak np. TVN. A tylko w tego typu stacji da się dotrzeć z BSG do dużej grupy odbiorców. Oczywiście, jeśli serial leciałby o normalnej porze (a nie jak w TVP).
Ostatnimi czasy TVN puszcza popularne "świeże" seriale zza Atlantyku, jak choćby Dexter czy Californication. Może na BSG też dadzą się namówić?
  • 0

#60 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 12.02.2009 - |19:33|

Żartujesz z tym BSG ? ;)
To trochę niezbyt tvnowskie klimaty.
Bez przesady z ta widownią, AXN jest praktycznie w każdej kablówce i do tego jest na platformach cyfrowych.
A jeśli chodzi o nowości TVN ta każdy rozumny człowiek już dawno podziękował tej stacji za amerykańskie seriale --> idiotyczna godzina emisji albo o 13-14 lub o 23.30-1 w nocy. Kto to ogląda, nie mówiąc już o lekceważeniu widzów z częstymi zmianami godzin emisji czy też przerywaniu emisji seriali vide Smallville, Supernatural.
Więc co jak co ale przynajmniej w AXN można się spodziewać, w miarę normalności bo to stacja stricte serialowa.

Ale to nie temat o wyższości stacji nad stacją więc koniec tego offtopa. :)

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych