Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trailery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
608 odpowiedzi w tym temacie

#41 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 01.04.2006 - |13:36|

no dowiemy sie tego 6 kwietnia :(
ja mam nadzieje ze hurley i libby przezyja i nic im sie nie stanie :)

ale w najblższych odcinkach przyadałaby się jakaś śmierć, chociaż nie przeczę że gdyby ktoś spadł z tego klifu to taka trochę bez sensu ta śmierć.Śmierć Shannon i Boone'a miała drobny sens i dawała coś co owodowało zmianę różnych rzeczy na wyspie. Gdyby Boone nie umarł rozbitkowie nie dowiedzieliby się o włazie. Śmierć Shannon zmieniła Sayida, Anę Lucię, dodała kolejne rzeczy do wątku szeptów. A śmierć z uipadku z klifu to nic takiego.

Dodam jeszcze że wydaje mi sie ze ten odcinek bedzie gorszy od 2x17, bo jest mniejsze zainteresowanie i pewnego rodzaju podniecenie z powodu traiilera. Jak był trailer do 2x17 to tworzyliśmy niezliczone teorie itd. Do tego nawet nie ma za wiele do tworzenia, oprócz tego kim jest Dave, i czy ktoś spadnie z klifu.

Użytkownik boone edytował ten post 01.04.2006 - |13:57|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#42 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 06.04.2006 - |12:49|

Trailer SOS pokazuje wycieczka Jacka za linie, której nei można pzrekraczać. W osteniej chwili trajlera pokazane jest złapanie kogoś w pułapke w jaka wpadł pseudo-Henry. Znając zgodnośc z rzeczywistością trailerów, ta scena może wogóle się nie pojawić, lub nei bedzie to dotyczyło Jacka.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#43 martinczesiek

martinczesiek

Szeregowy

• Email
  • 71 postów

Napisano 06.04.2006 - |15:29|

Trailer do 2x19:

Po złapaniu 'kogoś' w siatkę jest jeszcze ciekawe ujęcie twarzy Henrego.(*)

I z tego co pamiętam wzmianka o Walt'ie. Wypowiada to Henry... samo to że o nim wie mnie zainteresowało :]
(jestem jeszcze przed 2x18 i przesłuchaniem Henrego więc wybaczcie jeśli nie powinno mnie to dziwić ;] )

Locke zdaje się że próbuje skopiować mape która widział , ale coś mu nie wychodzi ;P

(*)
Dołączona grafika

A w siatce są 2 osoby ? ? ? (ja widzę 2... ale moze źle widzę ;] )

Dołączona grafika

Trailer kanadysjki:

Fragment z mapą wygląda jak ten z 2x17 więc bardzo prawdopodobne że to 'wkręt' i nic takiego nie będzie.

Użytkownik martinczesiek edytował ten post 07.04.2006 - |14:04|

• 0

#44 ir0n

ir0n

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 06.04.2006 - |16:27|

I z tego co pamiętam wzmianka o Walt'ie. Wypowiada to Henry...

Mowi coś w stylu : ze oni nigdy nie oddadzą wam Walta

Noi poznije Jack idzię się "Targowac" bedzie chcial wymienic Henrego na Walta

Locke zdaje się że próbuje skopiować mape która widział , ale coś mu nie wychodzi

wyjdzie Mu ;) w kanadysjkim Trailerze jest jak drzwi się jeszcze raz pokazują z mapą , a On sobie ja przerysowuje :D

Użytkownik ir0n edytował ten post 06.04.2006 - |16:28|

• 0

#45 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 06.04.2006 - |17:57|

A w siatce są 2 osoby ? ? ? (ja widzę 2... ale moze źle widzę ;] )

ja tez widze 2 osoby a jedną z nich wydaje mi sie Jack, druga - Kate ?? Ale rzeczywiście znając trailery to możemy tej sceny nie oglądać w S.O.S
mina henrego zabójcza :>

Użytkownik paula19 edytował ten post 06.04.2006 - |17:59|

• 0

#46 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 06.04.2006 - |20:13|

w kanadysjkim Trailerze jest jak drzwi się jeszcze raz pokazują z mapą , a On sobie ja przerysowuje :D

mógłbyś podać link do kanadyjskiego trailera?? bylbym wdzieczny...
  • 0

#47 saxxons

saxxons

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 06.04.2006 - |21:42|

http://www.sparklies...19promo-cdn.zip
wersja kanadyjska!
http://www.thetailse...preview.usa.avi
A to amerykańska jak ktoś jeszcze nie widział!

Użytkownik saxxons edytował ten post 06.04.2006 - |21:44|

• 0

#48 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 06.04.2006 - |22:40|

Nie rozumiem czemu wątek ze złapaniem Kate i Jacka w siatkę ma się nie pojawić w odcinku. Dla mnie układa się to w bardzo logiczną całość. Idą na wymianę, być może Walt za Henryego. Inni doskonale wiedzą, że Jack poszedł na wyprawę. Łapią ich w siatkę, każą oddać Henryego albo ich zabiją. Henry wróci do innych (w 2x19 kończy mu się umowa z Lost) a Walta i tak nie zyskają. Odcinek nam nic nie wyjaśni, ale da trochę rzeczy do myślenia. Ja widzę inną rzecz. Ten odcinek jak widzimy będzie się koncentrował na wielu innych rzeczach. Czy akurat wspomnienia Rose i Bernarda będą adekwatne do wydarzeń na wyspie?
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#49 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 06.04.2006 - |22:49|

Ten odcinek jak widzimy będzie się koncentrował na wielu innych rzeczach. Czy akurat wspomnienia Rose i Bernarda będą adekwatne do wydarzeń na wyspie?

Chyba Rose i Bernard chcą urzeczywistnić marzenie Saywer'a o minimarkecie [na siec minimarketów nie ma miejsca] jest w trailerze scena w której układają zapasy na takiej prowizorycznej półeczce - ciekawe po co to robią... przecież w bunkrze zapasy ani by nie zamokły, byłyby bezpieczniejsze... dziwne troszkę...
  • 0

Dołączona grafika

#50 Dooku

Dooku

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 257 postów
  • MiastoPrzeźmierowo

Napisano 07.04.2006 - |11:11|

Noi poznije Jack idzię się "Targowac" bedzie chcial wymienic Henrego na Walta
wyjdzie Mu ;) w kanadysjkim Trailerze jest jak drzwi się jeszcze raz pokazują z mapą , a On sobie ja przerysowuje :D

Z tą mapą to jest scena z odcinka nr 17. No chyba, że Lock'e to jakiś sadomacho, który znowu pozwoli żeby mu się drzwi w nogi wbiły. Wygodniejszą pozycją byłoby krzesło przed tymi drzwiami, stół i spokojnie rysować, a nie na leżąco ;)
  • 0
Don't tell me, what I can't do!

#51 i don't sleep

i don't sleep

Szeregowy

• Email
  • 37 postów

Napisano 07.04.2006 - |11:20|

Z tą mapą to jest scena z odcinka nr 17.

dokładnie, chyba że Locke opracował jakiś sposób opuszczania drzwi
:hyhy:
  • 0

#52 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 07.04.2006 - |18:27|

dokładnie, chyba że Locke opracował jakiś sposób opuszczania drzwi

Nawet jeśli by opracował to myślisz, że by leżał dokładnie tak samo jak w 2x17 przygnieciony przez drzwi ?

EDIT:
Post # 100 ^_^ :piwo:

Użytkownik nilhir edytował ten post 07.04.2006 - |18:28|

• 0

#53 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 07.04.2006 - |21:08|

Przez moment w trailerze pokazana jest lalka... lalka, która leży na ziemi, i ktoś jakby ją łapie (Jack?) I moim zdniem ta lalka to taka pułapka, coś jak Rousseau zastawiła na Charliego w 1x24. I przypuszczam, że Jack sięgnie po lalkę i zostaną schwytani w siatkę.
  • 0

#54 Dooku

Dooku

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 257 postów
  • MiastoPrzeźmierowo

Napisano 07.04.2006 - |22:25|

Przez moment w trailerze pokazana jest lalka... lalka, która leży na ziemi, i ktoś jakby ją łapie (Jack?) I moim zdniem ta lalka to taka pułapka, coś jak Rousseau zastawiła na Charliego w 1x24. I przypuszczam, że Jack sięgnie po lalkę i zostaną schwytani w siatkę.

Mi to raczej wygląda na rękę Charliego. Z tego co wyłapałem było widać rzemyk na przegubie, a taki chyba nosi właśnie Charlie.
  • 0
Don't tell me, what I can't do!

#55 martinczesiek

martinczesiek

Szeregowy

• Email
  • 71 postów

Napisano 09.04.2006 - |12:36|

Mi to raczej wygląda na rękę Charliego. Z tego co wyłapałem było widać rzemyk na przegubie, a taki chyba nosi właśnie Charlie.

Jak dla mnie to lalka... chyba nie ma wątpliwości. ;]

Dołączona grafika

Użytkownik martinczesiek edytował ten post 09.04.2006 - |12:36|

• 0

#56 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 09.04.2006 - |12:45|

Jak dla mnie to lalka... chyba nie ma wątpliwości. ;]
Dołączona grafika

To jest .... jak dla mnie ręka kobieca, taki rzemyk ma na sobie również Kate(i to na prawej ręce jak na obrazku) i wtedy to by pasowało, Kate podnosi lalkę, Jack stoi obok niej, to jest pułapka i obydwoje wpadają w siatkę.

Edit: Tego aż tak dobrze nie widać, natomiast wydaje mi się, że to ręką kobieca, bo nie ma zbyt wielu zmarszczek, jest bardziej gładka i chyba po prostu należy do Kate. Zwróccie uwage na jej rzemyczek w którymś z odcinków (nie dysponuję screenem ) to ten sam :P

Użytkownik boone edytował ten post 09.04.2006 - |17:19|

• 0

#57 freckles

freckles

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 10.04.2006 - |15:44|

moze juz widzieliscie ale jest jeszcze 3 trailer http://www.dharmasec...hp?topic=2545.0
  • 0

#58 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 10.04.2006 - |19:21|

moze juz widzieliscie ale jest jeszcze 3 trailer http://www.dharmasec...hp?topic=2545.0

W innej formie trailer ten macie również tutaj:
http://www.thetailse...s.o.s.promo.avi

Widzimy, że nadanie sygnału SOS to między innymi narysowanie go na plaży w postaci rowów i wypełnienie tego kamieniami, (co chyba jednak nic nie da) Poza tym trailer nic nowego nie wnosi, przez większość czasu mamy najazdy na twarze rozbitków(Jin, Hugo, Bernard, Rose, Henry, Kate, Ana Lucia, ) W tle cały czas słychać te krzyki Jacka w stylu (Hej, tu jesteśmy, chodźcie do nas, wiem że mnie slyszycie itd. ) I na koniec widzimy jak przed czymś ucieka Kate i Jack (zarówno w dzień jak i w nocy)

Mamy już 3 trailery i w gruncie rzeczy możemy nakreślić co się będzie działom w odcinku.

Kate i Jack pójdą na wymianę Henry za Walta, przedtem będą trwały przygotowania do wyprawy a w tym samym czasie na plaży Bernard będzie próbował nadać sygnał SOS i wszyscy będą chcieli zająć się jedzeniem, żeby jakoś dobrze je rozdać między wszystkich. W nocy Kate i Jack wyznają sobie nawzajem co na sercu im leży i wybaczą sobie wszystko, a może nawet zaczną do siebie wracać. W czasie następnego dnia Jack będzie wołał , żeby inni do nich wyszli, ale Kate podniesie tajemniczą lalkę i zostaną złapani w siatkę. Inni mogą im czymś zagrozić, Locke będzie chciał przypomnieć sobie mapkę, zegar zacznie dochodzić do zera, z nieznanych mi jeszcze przyczyn, a Henry będzie z czegoś bardzo zadowolony.
  • 0

#59 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 10.04.2006 - |19:25|

Ta pułapka jest bardzo podobna do tych budowanych przez Danielle. Może i tym razem to jej robota.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#60 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 10.04.2006 - |19:27|

Ta pułapka jest bardzo podobna do tych budowanych przez Danielle. Może i tym razem to jej robota.

może masz rację Jonasz, może chciała zabawką dziecięcą zwabić Innych do pułapki, żeby z nich wyciągnąć gdzie jest jej córka...
  • 0

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych